svētdiena, 2011. gada 25. decembris

Vēstule no debesīm #4048



(šis tulkojums ir mana Dāvana Jums visiem)

Vēstule no Debesīm #4048
Stipra klusa mīlestība
25.decembris/2011

Dievs teica:
Šodien tu sāc. Šodien sāc dzīvot nevis jaunu dzīvi, bet gan dzīvi jaunā veidā. Šodien sāc dzīvot dzīvi tikai un vienīgi no mīlestības, dodot priekšroku un pārsvaru mīlestībai. Šodien tu sāc darīt tieši tā. Tu dzīvo mīlestību. Lai kurp dotos, lai ko darītu, ap tevi virpuļo mīlestība. Šodien tev ir mīlestības sapratne, tā tevi pavada, vai arī mīlestību pavadi tu.

Ļaujies mīlestībai. Seko mīlestībai. Esi mīlestība, kurai seko.

Mīlestība ir kā tava bagāža, tā ir tavā priekšā un aiz tevis. Tu nevari būt bez tās. Tu nekad to nevari aizmirst vai kur atstāt. Mīlestību vari visur izsēt un izdāļāt, bet tā atkal ir kopā ar tevi. Ar mīlestību, tu vari visu.

Mīlestība ir kā līmes pistole, kuru visur ņem sev līdz. Kur tikai manīsi kādus nošķīrušos vai noklīdušus cilvēkus, tava mīlestības pistole tos atkal apvienos. Ja sirdis būs sašķēlušās, tu tās saliksi kopā. Ikviens un viss tavā klātbūtnē tiks atkal apvienots. Tavā klātbūtnē sevi atradīs pazudušie un apjukušie. Mīlestības Klātbūtnē. Viņiem nav jāzina, ka mīlestība staro no tevis. Viņiem tā tikai jāsaņem un sirdssāpes izgaisīs. Viņu pateicība būs sirds sāpju izzušana. Ar to tev pietiek. Tas ir viss, ko vēlējies.

Tu taču neiebilsti, ka paliec nenovērtēts. Tu zini, ka pateicība nepienākas tev un tev tā nemaz nav vajadzīga. Tev ir kas labāks, un tā ir mīlestība. Kad esi piepildīts ar mīlestību, tad kāds novērtējums tev vēl ir vajadzīgs? No mīlestības pilnības var dot tikai mīlestības pilnību.

Kad tavs mīlestības kauss līst pāri malām, kas cits tev vēl būtu vajadzīgs?

Viss, kas tev jādara, ir dot tālāk šo Manu pārplūstošo mīlestību, un tā nu tava mīlestība plūst, un tā nu tava mīlestība visu laiku paliek svaiga un jauna, un tā pasaule piepildās ar pasakainu mīlestību. Kāds prieks to redzēt. Esi mīlestība, sniedz mīlestību un redzi mīlestību. Ko vēl tu varētu gribēt?
Pavisam noteikti tu taču negribi vairs kņadu un jezgu. Kāpēc? Vai slikts klientu serviss? Tu tagad sniegsi pakalpojumus un katra pagurusī sirds izkusīs tevī esošās mīlestības klātbūtnē.

Protams, Mēs runājam par mīlestību, kas tiek dota neuzkrītoši. Mēs nerunājam par lielražošanu. Stipra, spēcīga, klusa mīlestība. Mīlestībai nevajag bungas vai parādes spozmi. Pietiek ar vienkāršu mīlestību. Tu neesi mīlestības reklamētājs. Tu esi mīlestība.

Mīlestībai nevajag pamācību, instrukciju, konsultāciju, sarakstu. Mīlestībai vienkārši jābūt, un par visiem tā parūpēsies pati.

Mīlestība izbeidz visus karus. Nekas cits. Viena pati mīlestības valsts padarīs domas par karu par nebijušām. Kurš gan vēl varētu gribēt karu, ja to ir pārņēmusi mīlestība? Kuram pasaulē vajag ko vairāk par mīlestību, ja viņa sirds ir pilna mīlestības un cilvēks vēlas to dot citiem? Kurš gan negrib saņemt Manu mīlestību, ja tu Manu mīlestību dod tālāk?

Nepārvērtē mīlestību. Šai mīlestībai nevajag neko citu kā tikai sevi atdot- bez kādām skaļām fanfarām. Dod to bez pūlēm, dabīgi un dabiski, jo mīlestība vēlas uzziedēt it visur un pārņemt pasauli, mīlestība vēlas pasaulei dot vēl neapjaušamu mieru. Vienkārša, dabiska, elpojoša mīlestība.

Es dodu tev visu Manu mīlestību, lai vietās, kur tās nav pietiekami vai arī trūkst, to dotu tu, un vietās, kur karo, nav svarīgi kādā attālumā tu atrodies, mīlestība no tevis nestu mieru, kas pārklāj pasauli kā āboliņš.

Glorija Vendrofa
Permanent Link: http://www.heavenletters.org/strong-silent-love.html

Thank you for including this link when publishing this Heavenletter elsewhere.

Copyright © 1999-Now Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
Gloria Wendroff, Godwriter
The Godwriting™ International Society of Heaven
P.O. Box 2064, Fairfield, IA 52556

Tulkoja Māra Brante