ceturtdiena, 2011. gada 8. decembris

Ješua: Es varu kļūt gaismas darbinieks un...


Es varu kļūt gaismas darbinieks un pieslēgties darbam?


Skolotāj, pateicos tev par zināšanām, ar kurām tu dalies ar mums, par gaismu un mīlestību! Es varu kļūt gaismas darbinieks un pieslēgties darbam? Jūtu sevī lielu potenciālu, taču nezinu, kā to atvērt. Varbūt tev ir padoms vai norādījums man?

Es sveicu tevi ar prieku un mīlestību! Es pateicos tev par jautājumu un zinu, ka šo jautājumu ir gatavi uzdot tagad daudzi. Situācija uz planētas mainās, un mainās tā tādā veidā, ka dievišķā gaisma piepilda planētu. Tā piepilda visus stūrīšus, pašus tālākos planētas stūrīšus. Tā pārveido pašu planētu, pārveido visu tās stāvokli, planēta paceļas kopā ar jums. Un visi jūs esat šo grandiozo notikumu dalībnieki.

Viens no šī procesa aspektiem ir tas, ka jūs visi pieslēdzaties tam, pieslēdzaties tam pa etapiem, samērā ar jūsu personīgajām programmām un jūsu vēlmēm. Tikko kā jūs kļūstat gatavi tam, lai atvērtu savas sirdis, atvērtu sevi jaunām enerģijām, tās ienāk jūsos un pārveido jūs. Tādejādi, jūs paužat savu labo gribu un savu vēlēšanos kļūt par pilntiesīgu šī procesa dalībnieku. Bez jebkādām šaubām – pieslēgties darbam, kuru veic gaismas darbinieki, var, un viss visums visādā veidā apsveic šo procesu, tā kā tu droši vari pieslēgties tam. Katrā no jums ir ielikts milzīgs potenciāls un milzīgas iespējas, jūs spējat atklāt tās sev un, ne tikai atklāt, bet arī paust tās savā ikdienas dzīvē. Un jūs to darāt, daudzi to dara neapzināti. Lai pārietu apzināta darba jūs pašu un visas planētas pārveidošanā stāvoklī, ir nepieciešams pieslēgties šim procesam, par kuru mēs jau runājām, mīkstās pacelšanās procesā.

Šis process ietver sevī dažus svarīgus etapus, kurus es varu no jauna atkārtot. Pirmais etaps ir tajā, ka jūs apzināties sevi spējīgu mainīties un jūtat vēlēšanos to darīt. Otrais etaps ir tajā, ka jūs iekšēji izsakāt patiesu vēlēšanos pieslēgties šiem procesiem. Trešais etaps ir tajā, ka jūs sākat uzkāpšanas jeb pacelšanās, mīkstās pacelšanās procesu. Atgādināšu, ka mīkstā pacelšanās – tā ir apziņas pacelšanās, tās iziešana caur aizsegiem, šo aizsegu atvēršana jūsu apziņai. Tā ir jūsu apziņas paplašināšanās dievišķajā bezgalībā, dievišķās mīlestības un gaismas telpā. Un šis process ir pietiekoši ilgstošs un prasa no jums patiesumu, vispirms jūsu vēlmēs, un konsekvenci.
Pēc tam, kad jūs esat izteikuši velēšanos piedalīties šīs planētas pārveidošanas darbā, jūs sākat pirmām kārtām mainīt sevi, un jūs sākat šo procesu ar to, ka nostiprināt savas domas par pārveidošanās vēlēšanos, un nostiprināt šo vēlēšanos savā sirdī. Jūs sākat dzīvot pēc sirds rīkojuma, jūs mācāties klausīties savu sirdi un kontaktēties ar savu dvēseli. Es agrāk daudz runāju par šiem procesiem citās atbildēs uz jautājumiem. Un atgādināšu, ka jūsu dvēsele ir lietas kursā par visiem notikumiem, viņa satur informāciju par to, kas jūs esat kā dievišķa vienība, kā īstena dievišķa radība. Dzīvojot matērijā un atrodoties tās iedarbībā, daudzi no jums atkāpās no šīs zināšanas, un tagad jums stāv priekšā atgriešanās ceļš pie savām sākotnēm. Tas ir aizraujošs un bezgalīgi interesants process, un es novēlu jums, lai jūs iegūtu milzīgu labpatiku un baudījumu no šī procesa.

Tālāk pacelšanās process notiek tādā veidā, ka jūs no sirds sākat pacelties augstāk vertikāli. Jūs pārejat pie nākošā etapa, šo etapu es nosaukšu kā sekošanas savām domām iemaņu iegūšanu un prasmi vadīt tās. Jums ir jāiemācās domāt pozitīvi. Jums ir nepieciešams iemācīties redzēt pasaules skaistumu visā, jums ir nepieciešams apzināties, kas viss, kas ir jums apkārt, ir dievišķi un brīnišķīgi. Un jums tas ir ne tikai jāapzinās, bet arī jāsajūt, emocionāli jānostiprina sevī. Un jums ir jāiemācās apturēt bezgalīgu domu rindu par materiālo pasauli. Es pie tam nerunāju, ka jums ir jāizbeidz domāt kā parastam cilvēkam, kurš atrodas ķermenī, es runāju par citu, par to, ka ar apzināšanos virkni jūs sākat mainīt savu pasaules uztveri. Un, tieši pateicoties šai uztvers maiņai un sapratnes dziļuma paplašināšanai par apkārtējo pasauli un to, kā tā ir iekārtota, kā darbojas dievišķie likumi visā visuma un matērijas pasaulē, jūs apzināties, cik svarīgi ir prast kontrolēt savas domas. Jums ir jāsaprot, ka tieši jūsu ikdienas domas, to skaistums, tīrība un to patiesums formē to telpu, kurā jūs eksistējat matērijā. Šajā etapā jums ir nepieciešams saprast, ka doma patiešām ir materiāla un ka, tikai pateicoties jūsu domām, jūs spējat daudz izmainīt jūsu dzīvē. Jums tāpat šajā etapā tek rekomendēts iemācīties apturēt sadzīves domas, nemiera un baiļu domas. Jums šajā etapā ir ļoti neslikti iemācīties meditācijas tehniku un prasmi pacelt savu stāvokli pa vertikāli augstāk virs galvas, un iemācīties daudzas papildus tehnikas, kuras jūs izvēlēsieties un kuras jums ir nodevuši garīgie skolotāji. Tas ļoti palīdzēs jums tālākā virzībā mīkstās pacelšanās procesā. Tādejādi, šajā lielu un ļoti svarīgu apzināšanos etapā, protot kontrolēt savas domas, protot formēt savas domas pozitīvi, precīzi un skaidri, protot piepildīt tās ar sevis paša sirds gaismu, protot koncentrēt šīs domas uz savu patieso dabu, savu dievišķumu, jūs nonāksiet pie etapa, kad jūs varat sākt tālākas pacelšanās procesu un tālākus satriecošus atklājumus par sevi pašu un par to, kā iekārtota šī pasaule. Jūs nonāksiet pie etapa, kad jūs spēsiet atvērt aizsegus vienu pēc otra.

Jūs varēsiet noiet šo ceļu, kuru ir nogājuši jau ļoti daudzi uz šīs planētas. Es varu jums ar prieku paziņot, ka uz šo jūsu lineārā laika brīdi vairāk kā 926000 šīs planētas iedzīvotāju ir izgājuši vai atrodas aktīvas mīkstās pacelšanās procesā, turpinot palikt šajā ķermenī. Es būšu laimīgs, ja tu un citi pievienosies šim procesam. Un tad jūs varēsiet iegūt ne tikai savu zināšanas par sevi atklāšanas prieku un laimi, bet arī sniegt milzīgu palīdzību visiem cilvēkiem, kuri atrodas jums apkārt un nav vēl iesaistīti šajā procesā. Jūs varat sniegt milzīgu palīdzību visai planētai šajā lieliskajā un brīnišķīgajā jūsu kolektīvās pacelšanās kopā ar planētu un pārejas jaunā Kristus-apziņas ērā procesā. Šajā laikā izmainīsies ļoti daudz kas, izmainīsieties jūs paši, jūs izdziedināsiet savas dvēseles un sirds rētas, jūs attīrīsieties no visām bailēm un visām karmiskajām atstrādēm, jūs izdziedināsiet savus ķermeņus. Jūs paplašināsiet savu apziņu par tik, ka sapratīsiet, ka visa pasaule ir Himna Mīlestībai un himna priecīgas radīšanas visu labā pastāvīgajam procesam. Es novēlu jums visiem panākumus šajā ceļā. Tas ir ceļš, kurš padarīs jūs patiesi laimīgus, mierīgus, priecīgus un ieguvušus lielo savas dzīves jēgu un atrašanās uz šīs planētas šajā apbrīnojamā laikā jēgu. Es ļoti mīlu jūs visus, bezgalīgi mīlu. Kā mīl jūs visi, kas vēro jūs un jūsu darbu, jūsu dzīvi, atrodoties augstākos visuma plānos. Mēs visi esam bezgalīgi lepni un laimīgi par jums, un mēs bezgalīgi mīlam jūs. Un mēs vienmēr esam gatavi sniegt visu savu iespējamo palīdzību, kuru jūs lūdzat no mums.

ES ESMU JEŠUA, un es vienmēr esmu ar jums
Pieņemts 27.05.2009. Nika

 tulkoja Jānis Oppe