pirmdiena, 2011. gada 19. decembris

Montekjū 18.decembris/2011


Montekjū vēstījums 18.decembrī/2011
___________________________________________
 
 
Viss paātrinās, un priekšplānā iznāk cilvēki, lai atklātu patiesību. Jā, tam ir vajadzīga drosme, bet tās zināšanas, ko nesīs šī patiesība, palīdzēs iznīcināt jūsu planētas Kabalu, kas tā nīdusi gan planētu, gan tās iedzīvotājus turpat vai 2000 gadus. Kaut arī Kabala lietos jebkādus trikus, lai kavētu Atmodu, patiesībā nav iespējams šo Atmodu aizkavēt vai novērst. Daudzi sevi uzskata par ATMODĀ esošiem. Bet vienlaikus tiem ir grūti pieņemt faktu, ka reliģija un viņiem mācītā vēsture ir pilnīga un absolūta fikcija, meli un maldi. Dažiem tas ir par daudz. Tie joprojām turas pie pagātnes, jo nespēj tikt galā ar faktu, ka tas viss ir balstīts uz meliem. Jāiemācās atbrīvot savu prātu, lai redzētu cauri varmācīgi apspiestās patiesības dūmakainajam ekrānam.
 
Tajā brīdī, kad Kabala bija nolēmusi, ka nu jau viņu plāni ir īstenojušies, tieši tad- cilvēce pamodās un sāka interesēties par savu patieso pagātni, un to, kas agrāk tika pieņemts kā fakts. Protams, Kabala aktīvi cīnīsies, lai saglabātu sagrābtās bagātības un varu- tas ir saprotams- bet vēlme glābt planētu no abām dzīves pusēm, ir daudz, daudz lielāka un spēcīgāka. Jūs tagad zināt arī par draugiem no citām planētām, kas patlaban riņķo ap jūsu planētu. Viņi palīdz novērst nelikumīgas darbības, kas saistītas ar iebrukumiem citās valstīs. Jūs vairs neatrodaties zem savu kontrolētāju žēlastības. Jūs beidzot sākat saskatīt sava cietuma restes, kurā tik ilgi esat dzīvojuši, un domājuši, ka viss ir tā, kā izskatās. Tagad, patiesā brīvība uzvar. Tas ir tik vilinoši. Ar to kopā nāk miers, harmonija un mīlestība un mākslīgi radīto šķēršļu un dažādību (atšķirību) aizvākšana.
 
Vēl ir atlikuši tādi, kuri nesaprot Īrijas nozīmi visā notiekošajā. Jūs joprojām raugāties uz Īriju tā, kā jums agrāk mācīja. Pajautājiet sev, kāpēc jūs virzīja prom no šīs valsts. Kāpēc tāds uzsvars tika likts uz visām citām valstīm, piemēram, Ēģipti, Grieķiju utt. Kāpēc seno īru druīdu baušļi ir gandrīz identiski tiem, ko Mozum deva Dievs? Druīdi bija seno zināšanu glabātāji un izplatītāji, patiesības kalpi un patiesības sargi. Šī informācija varmācīgi apspiesta. Druīdi bija ārieši. Ārieši nav ne garīgā kasta, ne rase. Viņu valoda bija āriešu un hebru. VIŅI NAV SEMĪTISKI, un viņus nesagudroja žīdi. Senā ĪRU ALFABĒTA 22 burti bija seno īru svētais alfabēts. Tagad jums liek domāt, ka tas pieder „Hebriem”. Īrijai un tās tautai tika nozagts viss. Jūdu-kristietība ir rezultāts iepriekš izstrādātam plaģiātam. Vārds „Izraēļi” atvasināts no ISA, rietumāriešu Dieva un Amen Ra, ēģiptiešu valdnieka. Tos, ko pazīstat kā „izraēļus”un „jūdus”, tie patiesībā bija Hyksos-Atinists no rietumiem, tie nekad nav bijuši gūstā vai nebrīvē. Tā bija veselīga dinastija un nes atbildību par gadsimtiem ilgām ciešanām un jūsu pasaules izpostīšanu. Tik daudz „tā sauktās jūsu vēstures” nav balstīta uz faktiem. Pierādījumi redzami tiem, kuri vēlas tos sameklēt. Jūs bez apšaubīšanas esat pieņēmuši visu, kas jums ticis stāstīts; tagad, lai ieietu Gaismā, jums tas viss ir jāatmācās atpakaļ. Jums pašiem jāmeklē patiesība. Es tikai cenšos jūs ievirzīt pareizajā virzienā. Kad pilnīgi sapratīsiet, ar ko un kas ir tas, ar ko jums ir darīšana, tad un tikai tad, jūs visā pilnībā sapratīsiet reālās patiesības svarīgumu. Jums tika melots, jūsu tikāt apkrāpti un jūsu patiesais mantojums jums tika liegts. Vai esat gatavi pateikt- vienreiz pietiek? Jūsu apspiedējiem nav sirdsapziņas. Viņi jūs negrib. Tieši tāpēc tiek nīcinātas tik daudzas valstis.

 
Tuvojas svētku laiks. Sanāciet kopā priekā, lai radītu mīlestības enerģiju, jo tā ir bezmaksas enerģija. Ar cerībām sirdī skatieties uz Jauno Gadu. Mēs darīsim, ko varēsim, lai 2012.gads ritētu bez liekām traumām. Neskatoties uz to, vienalga šur un tur iespējami kavēkļi, bet kopumā tas būs auglīgs gads. Apgaismības un patiesības gads.
 
Mēs esam jūsu vidū. Mēs turpināsim jūs bīdīt pareizajā virzienā. Kaut arī daudzi esat modušies un apjaušat notiekošo, joprojām ir arī atpalicēji, kuri grib vēl kādus pierādījumus un apstiprinājumus, nevis paši tos meklē. Jūs katrs pats atbildat par savu dzīvi. Pienācis laiks krist MASKĀM, un jums ir skaidri jāredz tos, kuriem gandrīz, gandrīz izdevās iznīcināt jūsu pasauli un tās iedzīvotājus. Tāda diena pienāks. Tiem ir daudzas lietas par ko atbildēt. Mēs, tīklā, gribam atjaunot mieru un cieņu visai cilvēcei, palīdzēt jums apjaust, kas patiesībā esat. Mēs gribam jums parādīt to visumu, kurā dzīvojat. Tik daudz kas slēpts no jums. Pret jums tik slikti izturējušies jūsu planētas uzurpētāji.
 
Šajā labas gribas laikā, mēs sakām paldies visiem tiem, kuri strādā Gaismā, īpaši tiem, kuri atdod sevi, lai palīdzētu mosties citiem. Jūsu darbs ir ļoti svarīgs. To ļoti augsti novērtē abās dzīves pusēs. Es vēlētos, lai mana sieva nākamo nedēļas nogali pavadītu ar savu ģimeni. Protams, es būšu ar viņu, visu laiku. Jūs darāt lielu darbu, palīdzot mosties citiem. Pavisam drīz uz visiem laikiem iziesit no tumsas. Atcerieties, Kabala var darīt tikai to, ko paši ļaujat tai darīt. Bez jūsu palīdzības viņi ir bezpalīdzīgi un nederīgi.
 
Mani pateicības vārdi visiem tiem, kuri atbalstījuši un palīdzējuši manai sievai. Viņa turpina darbu. Kādu dienu, un pavisam drīz, redzēsiet savas rīcības rezultātus. Mana mīļā Veronika, izbaudi laiku kopā ar savu ģimeni, arī es priecāšos un smiešos, un uzturēšu biedriskuma garu, un protams, baudīšu gardās maltītes.
 
Esi laimīga, mana mīlestība. Tevi apbrīnojošais, Montī.

Tulkoja Māra Brante