otrdiena, 2011. gada 6. decembris

Erceņģelis Mihaēls: Mīlestības viļņi


Vēstījums no ercenģeļa Mihaēla: 5.decembris/2011
kanāls: Fran Zepeda

MĪLESTĪBAS VIĻŅI


Sveicieni, nāku šodien pie jums ar mīlestības vēstījumu.

Daudzi jau ir gatavi lielajai savas dzīves un pasaules atmodai. Notiek nekad agrāk nebijis paātrinājums, enerģijas izplešanās. Daži to sajūt kā sastingumu, klusumu un mieru, kā savu siržu atvēršanos. Esiet gatavi notikumiem par kādiem agrāk varējāt tikai sapņot. Visur puto enerģija, kas gigantiskos izmēros veido kreščendo. Esiet gatavi pamatīgām izmaiņām gan jūsu iekšējās, gan ārējās dzīvēs. Daudzas agrāk interesi izraisošas lietas tagad kļūst vienaldzīgas. Mīļie, Mīlestība jūs maina daudzos un dažādos veidos.

Visā pasaulē mostas cilvēki, tas izsauc masveida viļņošanās efektu. Jūs visi esat saistīti ar šo brīnišķīgo gaismas darbu. Viss jūsu iekšienē virmo, arī jūsu pieredzei neatbilstoši sapņi un nodomi. Dambja malām plūst pāri. Dambi nevar ierobežot, nav ierobežojams arī tā telpa, ko varat piepildīt ar mīlestību un gaismu.

Turpiniet pievērsties savām sirdīm, mīļie. Atbildes ir tajās. Dzīvē uz priekšu jūs vairs nevirza materiālie apsvērumi, tagad jūs ieskatāties sevī un vēršaties uz augšu, lai sastaptu un ieraudzītu to, pēc kā censties un pūlēties, lai apmierinātu savu cilvēcības sajūtu. Jūs visi esat mani miera emisāri un darāt to ļoti nopietni. Nav nekā tāda, ko jūs nespētu paveikt, kad jūs vada sirds. Ar katru savu elpas vilcienu jūs nostiprināt mieru. Laipni vārdi un domas, mīlestības izpausmes, kam agrāk pat nepievērsāt uzmanību, ietekmē jūsu pasauli daudzos un brīnumainos veidos.

Mīlestība no jūsu sirdīm izplūst pār tiem, kuriem tā vajadzīga. Jūs atrodat veidus kā palīdzēt citiem un šī tendence viļņveidīgi izplešas. Tam nav limitu, jo ceļas kā kreščendo. Mēs, no garīgās pasaules, redzam to, kā atveras jūsu sirdis un durvis uz citiem, un tas ir skaisti. Tādā veidā jūsu sirdīs un dzīvēs ieplūst vēl vairāk mīlestības un gaismas, un jūs sākat ieraudzīt tādu pasauli, kāda ir iespējama, tajā visas sirdis sitas kā viena, tajā visi dzīvo līdzvērtīgi, dzīvei ir bezgalīga vērtība, un visas domas vērstas tikai uz visu augstāko labumu.

Jūsu mīlošais biedrs, mīlestībā un mierā,
ES ESMU erceņģelis Mihaēls.

Pateicos, erceņģeli Mihaēl
Fran Zepeda
http://www.franhealing.com

Tulkoja Māra Brante