otrdiena, 2011. gada 27. decembris

Krajons par pārejas kritisko fāzi


Par Pārejas Kritisko Fāzi
Fragmenti no Krajona semināra Rīgā 31.07.2011
Pieņēma Marina Šulca

Es, Krajons, šodien plānoju parunāt par Pārejas (Augšāmcelšanās) procesu. Par to, ka tuvojas pats galvenais punkts, patiesībā dēļ kura jūs esat atnākuši šajā dzīvē. Daudzi no Jums, šai kulminācijas fāzei ir veltījuši ļoti daudz dzīves uz šīs planētas. Jā, es zinu, ka šis process patlaban ir ļoti aktuāls un, iespējams mēs šai tēmai veltīsim vairākas tikšanās reizes. Šodien es vēlos jums atgādināt par jūsu vēlmi iziet Pārejas procesu kopā ar planētu. Jūs ziniet, ka es, Krajons, pavadu katru no Jums, kad jūs inkarnējieties. Un tajā izšķirošajā momentā, kad katrs no Jums stāv pirms jaunās dzimšanas virpuļa, es vēlreiz un vēlreiz pārjautāju:

-Vai tu tam esi gatavs? Vai vēlies iziet šo punktu?
Un neviens cilvēks no tiem, kas patreiz ir inkarnējušies, nav atteicies. Jā, jūs ziniet, ka ļoti daudzi vēl snauž un nesaprot/neuztver šo informāciju. Un nevēlas pamosties. Nu ko, tā ir viņu izvēle.

Lai gan pēc tam, pārejot Smalkajā Plānā, nožēlo to, ka nespēja pamosties un apzinātos savu zemes ceļu, zemes misiju. Lai veiktu Pāreju, jūs ļoti daudz ko dariet savā dzīvē. Es zinu, kā ļoti daudzi ir pilnībā mainījuši savas dzīves, dzīvesveidu. Apzinoties, ka jūs variet dot labumu ne tikai sev, bet arī visai planētai, jūs pieslēdzaties šim palīdzības darbam. Un tas ir brīnišķīgi, jo patlaban pirmām kārtām, Jums ir jādomā, ka Zeme pati izies šo pārejas procesu. Kamēr Zeme neizies šo Pārejas kulminācijas punktu, neviens neizies.

Vienkārši nespēs. Es zinu, ka daudzi no jums varētu iebilst: visos laikos ir bijuši cilvēki, kuri veica Pāreju. Un Krajons teiks, ka jums taisnība. Bet planēta nebija gatava. Cilvēki pacēlās, bet, pat ja tās bija Augstas Dvēseles, tās nespēja sagatavot savus ķermeņus līdz tādam līmenim, lai pārietu kopā ar tiem. Un tie izgāja no fiziskiem ķermeņiem, kaut gan kļuva par Augšāmceltām Būtnēm. Tagad es gribu jums teikt, ka šis Pārejas process jau notiek ļoti sen, skatoties pēc jūsu zemes laika mēroga. Pāreju centās veikt jau Jēzus Kristus, bet daudzu iemeslu dēļ tolaik, 2000 gadu atpakaļ, tas neizdevās. Bet Jēzus ielika galvenos procesa pamatus. No tā brīža process sākās. Mēs visu laiku gaidījām, kad tas paātrināsies, un zeme kopā ar visām tās dzīvības formām, spēs veikt šo Pāreju. Tomēr process gāja salīdzinoši lēnām. Varbūt tajā ir dziļa jēga. Tādēļ, ka zeme gatavojās, cilvēki gatavojās, kaut gan es teiktu, ka arī patlaban, daudzi nespēj atvērt acis. Un apkārtēja kņada nomoca tos.

Vecās enerģijas, aizejot no jūsu dzīves, no 3D realitātes, cenšas ļoti daudzus cilvēkus noturēt savā dzelžainajā tvērienā. Tomēr Pāreja ir nenovēršams un neapturams process. Vēl vairāk, es jau runāju caur Nama Ba Hala, ka jūs- atrodaties šī notikuma epicentrā. Un jums tas ir skaidri jāapzinās. Jums ir jāapzinās, ka planēta ir pilnība gatava Pārejai, ir palikusi neliela sagatavošanās, ir nepieciešama neliela palīdzība, kura tiks sniegta šī gada laikā. Un ne jau netīšām es runāju par to, ka 2011 gads, skaitļa 11, Krajona vibrāciju gads, nes sevī APGAISMĪBU. Tas nozīmē planētas un jūsu piepildīšanu ar GAISMU. Ir jānotiek ļoti svarīgiem notikumiem šī gada beigās, kuri pieliks punktu planētas Pārejas sagatavošanas procesam, lai tā varētu iziet kulminācijas punktu.

Es negribētu, lai jūsu sirdī rastos spriedze vai vēl jo vairāk bailes, no manis sniegtās informācijas. Es domāju, ka tie, kuri pašlaik piedalās šajā mūsu tikšanās reizē, saprot, cik tas ir svarīgi. Tas ir svarīgi, lai cilvēces evolūcija un zeme izietu jaunā līmenī, lai jūsu un planētas apziņa, beidzot izietu uz to
VIENOTĪBAS un KRISTUS APZIŅAS līmeni, kurš, un tikai kurš, palīdzēs jums veidot principiāli jaunas attiecības, jaunu dzīvi. Un, patiešām, sāksies Gaismas Laikmets, kurš nav aiz kalniem, kurš tieši tagad iziet pēdējo krēslas periodu pirms ausmas. Satja Juga ir gatava pēc Pārejas pilntiesīgi sākties.

Un tā, planētas Pārejai vajag, lai katrs apzinātos šī procesa svarīgumu. Apzinātos, ka atrodas šajā procesā un atpakaļceļa vairs nav. Lai katrs cilvēks varētu apzināties, cik lielā mērā viņa mierīgums, līdzsvars un viņa PRIECĪGAIS miers, teiktu Krajons, spēlē lielu lomu planētas, un līdz ar to, jūsu Pārejā.

Vēlos dot sadzīvisku piemēru.
Kādreiz es tiku teicis, ka Gaijai ir sācies ‘’garīgo dzemdību’’ laiks. Un, tiešām, Zeme atrodas tajā procesā, ko var salīdzināt ar bērna dzimšanu. Viņa pati ir gan māte, gan bērns. Tādēļ tai ir divkārt sarežģīti un divkārt – priecīgi. Tieši ar šo Pāreju, viņa spēs dot jaunu evolūcijas spirāli visām būtnēm, kas attīstās uz viņas.

Tagad salīdzināsim, kā jūs parasti uzvedaties, kad sieviete gatavojas laist pasaulē bērniņu? Es domāju, ka vispareizāk ir rūpēties par viņu, dāvāt tai izpratni, mīlestību un priecāties par tuvojošos jaunās dzīvības nākšanu pasaulē. Tā uzvedās visi tuvinieki un dzemdētājas paziņas.. Kā gan zeme atšķiras no sievietes. Tikai ar to, ka uz tās ir milzīgs daudzums dzīvības, un patlaban tai ir vajadzīga analoģiska palīdzība. Vispirms jums jāsaprot, ka dzemdību process jau ir sācies. Un jūs nekur no tā nevariet izbēgt. Zeme priecājās par to, un viņa jau ir teikusi, ka ir mierīga, priecīga un līdzsvarota. Un viņa jau ir gatava veikt šo Pāreju, arī visas dabas Valstības ir gatavas.

Atcerieties to. Izņemot Cilvēci- tikai cilvēki, tās bērni, vēl nav pilnībā gatavi. Vieni baidās, citi ir aizmirsuši, kādēļ ir šeit nākuši. Ir tikai neliels cilvēku procents, kuri aktīvi strādā, sniedzot palīdzību planētai un sev. Jā, pat, ja jūs strādājat tikai sev, sagatavojot sevi Pārejai, automātiski jūs palīdziet arī Planētai, jo esiet vienots organisms. Jūs to lieliski ziniet. Bet, ja jūs strādājiet arī planētai, jūs sevī radiet visus nepieciešamos atribūtus, kuri jums ir nepieciešami Pārejas veikšanai. Un tas ir lieliski! Darbojieties jebkurā virzienā, galvenais- ir sasniegt mērķi. Zeme lūdz jums: ‘’esiet līdzcietīgi pret mani, zemes ļaudis! Palīdziet man iesiet šo dzemdību procesu, un es došu jums iespēju iziet viegli cauri Pārejai un sākt jaunu dzīvi’’. Tādēļ saprotiet, kāda atbildība tagad gulstās uz visu cilvēci. Jā, tā vajag. Un mēs pa ļoti daudziem kanāliem jau sen skaidrojam cilvēkiem, kas notiek ar planētu, kas notiek ar jums. Kā ir jārīkojās un jāuzvedās? Kam sevi jāgatavo?

Mēs ar jums daudzreiz esam runājuši par Pāreju, kaut gan ne vienmēr lietojām šo terminu. Nu ko, visu, ko līdz darījām, viss nonāca Pārejas ‘’krājkasītē’’. Un, ja es šodien pieminēju, ka daudzi no Jums ir uzbūvējuši savus gaismas ķermeņus, arī tas ir solis Pārejas virzienā. Jūs tikai nedomājiet, ka variet kaut ko radīt vienatnē, viss ir vienots, visa gaismas konstrukcija tagad dzimst no jauna. Kādreiz, atnākot uz 3D, jūs atstājāt mums glabāšanā savus gaismas atribūtus. Mēs tos saglabājām. Mēs tos jums atgriežam, bet kādus! Mēs tos atgriežam pilnīgotus. Tādēļ, ka nekas neatkārtojas jau izietā līmenī. Jums jāatgiežās 5D līmenī, kur jau esiet dzīvojuši, bet jāatgriežas vēl apgaismotākiem, ar pilnīgotākiem gaismas ķermeņiem un , protams, veikt pavisam jaunu evolūcijas spirāli.

Šodien es vēlos ar jums parunāt par to, kādus galvenos pārejas procesu raksturojumus jums vajadzētu zināt. Lai jūs tos atstrādātu paši sev un planētai. Otrkārt, es ļoti vēlos, izstāstīt jums aptuveno scenāriju, kāds, iespējams, būs , kad notiks Pārejas ‘’karstā fāze’’. Tādēļ, ka jūs esiet uz šīs fāzes sliekšņa un mēs jums dodam informāciju.

Bet Krajons jums atkal saka: informācija ir iespējamais scenārijs, jo jūs paši katru dienu šo scenāriju mainiet. Un, ja jūs jau sen sapratāt, ka ar pašu spēkiem variet mainīt realitāti, tad es jums to vēlos šīs sarunas sākumā atgādināt. Kā jūs sevi sagatavosiet un zemei palīdzēsiet, tā arī paši uzrakstīsiet Pārejas scenāriju. Kādu to vēlaties, tāds tas arī būs. Tādēļ mēs sāksim no sagatavošanās perioda. Un pirmām kārtām es vēlos parunāt par jūsu bailēm.

Ļoti daudzos, pat teorētiski sagatavotos cilvēkos, sēž iekšā ļoti lielas bailes. Daudzi domā: par ko tas viss mums? Kāds atceras pārdzīvotos karus, kāds kataklizmas, kas sastītas ar planetārajām pārmaiņām, un vēlas, lai viss kaut kā nokārtotos. Vai tiešām nevarētu tā: vakarā aizmigu, o rīta pamodos- un dzirdēt no Krajona un citiem Gaismas Valdniekiem, ka Pāreja ir notikusi un, ka esmu pamodies jau 5d? Un nekas briesmīgs nav noticis, man ir labi...

Tomēr gluži tik ideāli visu izdarīt nav iespējams- Zemei ir jāveic kvantu lēciens. Citreiz mēs sakām- ir jāizgriežas uz otru pusi. Tiešām tas būs kā izgriešanās uz otru pusi, pat skatoties no fiziskā viedokļa. Zemei ir jāatver visas augstākās dimensijas priekš visām dzīvības formām. Neskatoties uz to, ka mēs runājam par to, ka lielākais vairums no jums pāries uz 5D, zemei ir jāatver visas dimensijas. Jo, izņemot jūs, kuri esiet sagatavoti pārejai uz 5D, ir vēl citas dzīvības formas uz planētas. Teiksim, tie cilvēki, kuri pašlaik dzīvo 5D, viņi aizgāja Lemūrijas un Atlantīdas laikos uz iekšējiem planētas apgabaliem un dzīvo 5D. Viņi izies no 5D, lai jums palīdzētu. Bet viņi ar savu dzīvi, savu evolucionāro ciklu ir radījuši iespēju dzīvot augstākās dimensijās.

Tātad, planētai jādod viņiem tāda iespēja. Tātad planēta izgriezīsies uz augstākām dimensijām. Vai viņa var to izdarīt pilnīgi nesāpīgi visām dzīvības formām, kas uz tām atrodas? Es atkal došu jums piemēru no jūsu pašu dzīves, kurš jums varbūt var likties smieklīgs: iedomājieties, ka jūs esiet uzvilkuši kādu apģērba gabalu un tagad vēlaties to izgriezt uz otru pusi, nenovelkot to no sevis. Nu pamēģiniet to izdarīt! Lielākajam vairuma tas sagādātu grūtības un, mēģinot to izdarīt, tie apģērbu saplēstu. Tā arī Zeme nevar veikt šo izgriezienu, nenodarot postījumus savam fiziskajam apvalkam. Pie tam, planētā darbojas spēki, kuriem ir jābūt iedarbinātiem, lai process varētu notikt. Tādēļ mēs jums sakām: ir nopietni jāgatavojas. Var iziet šo karsto fāzi ar harmonisku visu stihiju darbību, bet tajā pašā laikā jums jāzina: uz Zemes notiks tas, ko jūs sauciet par kataklizmām.

Tagad vēl nedaudz par Pārejas atribūtiem un sagatavošanos. Jūs ziniet, ka Pārejai vajag līdz noteiktam līmenim uzlabot planētas Gaismas Ķermeni un arī jūsu Gaismas Ķermeni. Un jums vēl ir neliels, pat pēc zemes mēroga, periods, lai to izdarītu. Jo tagad, pārejot uz 5D, jums jābūt Gaismu nesošiem. Jūs nevariet tur parādīties tādā stāvoklī, kādā tagad ir vairākums cilvēces. Jums ir jāizstrādā gaismas ķermenis. Un mainās jūsu čakru sistēma, t.i. jūsu organisma gaismas apgāde. Mēs jau sen dodam jums informāciju par to, kā tā mainās, kā tā visa pārkārtojās. Un jūs ziniet, ka visas čakras maina savu mērķi. Tās 7 čakras, kuras turēja jūs 3D pasaulē, aiziet. To vietā nāk sistēma, kura sastāv no 12 čakrām. Čakras maina savu frekvenci, un tās vairs nebūs izolētas viena no otras. Ja agrāk katra čakra bija tādā kā membrānā, un strādāja it kā pati par sevi, tad tagad šīs membrānas jau visiem cilvēkiem ir pazudušas. Čakras ir sākušas jau savstarpēji mijiedarboties, kas gala rezultātā novedīs pie vienas mirdzošas Vienotas čakras (dažiem cilvēkiem jau ir). Tā, kā gaismas lode, apvij cilvēku. Un tas nemazinās, katras jaunās čakras darbību. Jums vēl ir jāformē Vienotā vai Apvienotā čakra. Tā būs brīnišķīga jaunā cilvēka konstrukcija. Ir ļoti vēlams, lai jūs to izdarītu līdz Pārejas karstajai fāzei. Jūs sapratīsiet, kādēļ to vajag, kad es sākšu stāstīt par karsto fāzi un iespējam paglābties.

Visbeidzot es vēlētos vērst jūsu uzmanību uz to, ka Pāreja notiek dēļ tā, ka planēta iziet uz jaunu Apziņas līmeni, Vienotības Apziņas un Kristus Apziņas līmeni. Tāpat arī jūsu uzdevums ir paplašināt savu apziņu tiktāl, lai jūs spētu pavisam aiziet no tā, kas jūs tur 3D. Agrāk jūs visur gājāt pēc atdalītības principa (разъединения). Visur- gan dzīvē, gan zinātnē, gan attiecībās. Bet tagad jums ir jāsāk apzināties un tālāk skaidri ieviest savā dzīvē beznosacījumu Mīlestību, tāpēc, ka tā ir Kristus Apziņas līmeņa neatņemams atribūts. Redziet, pat, ja jūs strādājiet tikai ar šīm trim jomām, darba jums ir ļoti daudz.

Mīļie mani cilvēki, mēs ne jau tāpat vien saucam jūs par Eņģeļiem. Kādreiz Eņģeļi no Centrālās Garīgās Saules vairs negribēja dzīvot tikai eņģeļu dzīvi, kaut gan tiem bija tāda iespēja. Tie nolēma iziet sarežģītu pieredzi šīs planētas apstākļos.. Protams, bija arī citi, kuri gāja uz citām planētām un sistēmām, bet pašlaik mēs runājam par Zemi.

Ko tas nozīmē- iziet Pāreju kopā ar planētu? Tā ir tāda zīme jūsu Gaismas ķermenī, kuru jau no tālienes pamanīs katra būtne Visumā. Tā ir Meistarklase, kā es jau jums teicu. Un to jūs vēlējāties sasniegt, kad inkarnējāties šobrīd. Vai tas izdosies visai cilvēcei? Domāju, ka neizdosies.

Vai izdosies visiem pāriet uz 5D? Domāju, ka vairumam izdosies. Bet tas nenozīmē, ka visi, kas pāries uz 5D, būs augšāmcelti cilvēki. Būt augšāmceltam – tas ir kā īpašs zīmogs Kosmosā; tas ir kā augstākās klases diploms, kura priekša jebkura kosmiskā būtne noliec galvu.. Tā ir milzīga pieredze, kuru tālu ne katra saprātīgā būtne Visumā spēj iziet. Saprotiet, ka ne visas planētas, visās sistēmas, iziet šo Pārejas procesu un arī tie, kas iziet šo karsto fāzi, caur Pāreju, tiem katram ir savs scenārijs. Tādēļ mēs nevaram citu planētu Pārejas pieredzi piemērot Zemes dzīvei. Tas nav iespējams. Un jūs, vēl jo vairāk- esiet neparedzami.

Šodien- viens daudzums cilvēku ir gatavs palīdzēt zemei un augšāmcelties, bet rīt –tas jau būs cits. Tātad arī scenārijs mainīsies. Šodien vairums domā tikai par sevi, bet rīt- visi sapratīs, ka vajag, pirmkārt, palīdzēt planētai. Un Gaija līksmos un veiks Pāreju daudz harmoniskāk un gaišāk, nekā to varētu tagad domāt. Tādēļ es jūs aicinu: rūpīgi izpētīt visus tos materiālus, kas atteicas uz Pāreju, un strādāt, strādāt, strādāt, palīdzot planētai, tādējādi arī sev. Tādēļ, ka jūs no viņas un visas cilvēces esiet neatdalāmi.

Bet tagad man ļoti gribētos pāriet pie stāsta par to, kas jūs sagaida Pārejas laikā, tieši karstās fāzes laikā, kā es to nosaucu. Jā, jūs jau atrodaties tajā laika nogrieznī. Es pagaidām operēšu ar zemes laiku. Viss virzās uz kulminācijas pusi, un savādāk nevar būt. Tagad es jums gribu pateikt, ka daudz kas notiks 2011, būs domāts, lai palīdzētu planētas pārejai un arī jums.
...
Man jāsaka, ka mēs jūs, protams, gatavosim. Karstā fāze neuzkritīs uz jums kā lieli viļņi, negaidīti un neplānoti. Mēs esam ieinteresēti, lai pēc iespējas lielāks daudzums cilvēku varētu vai nu pacelties reizē ar planētu, vai arī pēc tam veikt Pāreju, kad Gaija atver augstākās dimensijas. Mēs ļoti vēlamies, lai arī tie, kas patreiz vēl nav modušies, un nesaprot, kas notiek uz planētas, nepazaudētu savus fiziskos ķermeņus, lai arī tie zinātu, kas tiem darāms. Man ir jāsaka, ka patreiz informāciju, kura atteicas uz Pārejas procesu, mēs dodam pastiprināta daudzumā. Tas turpināsies pa visiem kanāliem, ne tikai no Krajona, bet no visām Gaismas Būtībām, kuras kontaktējas ar zemes cilvēkiem. Tas ir nepieciešams. Un, skatoties pēc, tā kā mainīsies situācija, arī iespējamais karstās fāzes scenārijs zīmēsies arvien skaidrāk. Mēs priekš jums precizēsim šo informāciju. Tādēļ nesalīdziniet to, ko dos jums vēlāk ar to, kas tiek dota tagad. Visu laiku būs kaut kādi precizējumi un papildinājumi. Viens paliks nemainīgs- jums jāsaprot, ka ir jāgatavojas palīdzēt Gaijai, un atcerieties piemēru ar dzemdējošo sievieti- iet uz šo notikumu ar PRIEKU.

Tādēļ, ka tikai PRIEKS un MIERĪGUMS palīdzēs zemei un jums iesiet šo karsto fāzi.

Kā mēs gatavojamiem plaši informēt cilvēkus, izņemot pašreizējo veidu, par tuvojošos karstās fāzes tuvošanos? Es domāju, ka būs daudz grāmatu, un, ja būs nepieciešams, ja būs ļoti kritiska situācija, mēs iziesim arī jūsu masu informācijas līdzekļos- mums tas ir pavisam viegli izdarāms. Un tad mēs vienkārši izskaidrosim visiem cilvēkiem, kā viņiem ir jāuzvedas karstās fāzes laikā. Bez tam 3-4 nedēļas līdz kritiskajām dienām, kurās arī būs 3-4 (kaut gan grūti tagad pateikt, varbūt Gaija izies pa vienu dienu), 3-4 nedēļas pirms Gaija veiks galējo Pāreju, mēs jau sāksim glābt cilvēkus. Lieta tāda, ka apturēt zemes kataklizmas nevarēs. Es jau jums teicu, ka vienalga uz Zemes tās būs. Cita lieta, ka varu pateikt pavisam precīzi, ka daži zemeslodes apgabali izies šo karsto fāzi salīdzinoši mierīgi.

Tur nebūs ne zemestrīču, ne vulkānu izvirdumu, ne citu stihiju postošas darbības. Bet būs arī tādi reģioni, kur, bez šaubām, darbosies vulkāni, zemestrīces, cunami, ļoti lielas vētras, kas cels ūdens līmeni, līdz ar to adot plūdus daudzās valstīs. Tagad es gribu teikt, ka iemesli var būt vairāki. Būs lietusgāzes, būs negaisi, kas trakos ar nepieredzētu spēku, kas tiks pavadīts ar vētrām un var nest milzu postījumus.

Saprotiet, jums ir jāpāriet uz 5D. Un šīs kataklizmas un postījumus mēs piedāvājam jums pārdzīvot tā, lai jūs tajos nepiedalītos. Tieši tam mēs lūdzam jūs gatavoties un sagatavot citus cilvēkus. Galvenais, ir neapjukt pašā kritiskākajā momentā un zināt, kas jums jādara. Atcerieties, ka jums ir jāpalīdz citiem cilvēkiem. Nav izslēgts, ka pat zinoši cilvēki nobīsies un apjuks.. Mēs tagad audzinām veselu Gaismas Darbinieku armiju, kuri nevis paslēpsies ar mūsu palīdzību, bet tie ir gatavi savos gaismas ķermeņos kursēt starp Mums un cilvēkiem zemes plānā, un palīdzēt tos nogādāt drošībā, par kuru es jums nedaudz vēlāk pastāstīšu.

Mēs jau sākām demonstrēt Zemes atmosfērā dažādu gaismas objektu parādīšanos. Variet tos saukt par NLO, vai izmantot citus nosaukumus. Tam nav nozīmes. Galvenais, mēs vēlāmies, lai cilvēki pierod, ka to apkārtnē, Zemes atmosfērā var parādīties kaut kādi gaismas veidojumi, pietam tie var būt dažādās krāsās. Vai vienkārši pierast, ka tie apkārtnē ir, ka tā nav halucinācija vai kaut kādi optiskie efekti. Pagaidām mēs ļaujam jums pierast. Jā, daļēji tie būs NLO, bet tie būs arī Lielās Garīgās Kosmosa Būtnes, kuras šeit darbosies. Patlaban ap Zemi ir savākti milzīgi Kosmiskie Spēki. Šie spēki ir aicināti ne tikai Lielās Pārejas vērotāju statusā, viņi ir nākuši šurp, lai Pārejas kritiskajā fāzē palīdzētu jums.

Esam jau vairakkārt runājuši par to, ka jūsu vidū jau sen fiziskos ķermeņos ir citplanētiešu civilizāciju pārstāvji. Mēs runājām par to, ka jūsu vidū ir arkturiāņi, plejādieši, sīriusieši, un patlaban vēl liels daudzums ārpuszemes civilizāciju pārstāvju. Daudzi no viņiem ir gājuši uz to, lai ‘’uzvilktu’’ fiziskos ķermeņus, kuri ir tādi paši, kā jūsēji, lai gan principā, šīs būtnes ir citādākas. Un izdarījuši viņi ir to tikai dēļ tā, lai kritiskajā momentā, mierinātu jūs, palīdzētu jums glābt sevi, principā, glābt fizisko ķermeni. Tādēļ, ka tie, kas ies bojā (jūs taču ziniet- dvēsele ir nemirstīga), tie vienkārši aizies no zemes plāna, nonāks Smalkajā Pasaulē un būs no Mūsu puses aizsargāti un Mēs viņiem palīdzēsim. Bet tie zaudēs iespēju iziet Pārejas Fāzi, to, ko viņi tik ļoti gribēja. Un tā, Mēs brīdināsim un Mēs vizuāli dosim jums savas klātbūtnes zīmes, lai cilvēki pie mums pierastu. Domāju, ka tiem, kuri jau patlaban par to ir labi informēti, būs , redzot  šos gaismas veidojumus planētas atmosfērā, visādos veidos jānodod šī informācija citiem cilvēkiem, pievēršot šiem faktiem uzmanību. Un var jau teikt, ka tieši šie gaismas veidojumi kritiskajos apstākļos padarīs jūsu izglābšanu iespējamu.

Tātad, 3-4 nedēļās līdz kritiskās fāzes sākumam, jūs tiksiet brīdināti un debesīs parādīsies gaismas veidojumi. Vispārējos vārdos par to jums tagad pateicu. Tie būs arī ārpuszemes civilizāciju gaisa kuģi. Bet, kā jau es teicu,  noteikti taps redzami Augsto Garīgo Būtību Gaismas ķermeņi. Dažus no viņiem jūs arī pazīstat pēc vārdiem. Tajā skaitā būs arī Krajona Gaismas Veidojums, - tas būs vara krāsā. Gaismas Veidojumi būs gan balti, gan krāsaini. Es jau publicēju caur Nama Ba Hala, kāda, kuram atbilst krāsa. Un ziniet- jūs pēc savas kosmiskās uzbūves, atbilstiet konkrētam, viena Gaismas Hierarha krāsas vibrācijām, kuru Gaismas ķermeņi parādīsies zemes atmosfērā, jo jūs inkarnējāties Viņa Staros. Tieši tādēļ tagad Viņi ir ar mieru parādīties Zemes atmosfērā. Kā jūs Viņus ieraudzīsiet, kādā konkrētā izskatā? Es teicu, caur Nama Ba Hala, par to, ka iespējams, jūs ieraudzīsiet tos kā baltu vai krāsainu tetraedru. Bet katram taču ir savādāka redze, pat fiziskā plānā, ko tur runāt par smalkās matērijas uztveri..Tādēļ tagad es jums piedāvāju šādu formulējumu- ‘’gaismas veidojums’’. Varbūt kāds to redzēs kā tetraedru, bet cits kā gaismas laukumu, trešajam tas rādīsies kā kaut kāda figūra. Tas tagad nav principiāli. Neieciklējieties uz to, ka jums jāierauga tieši tetraedrs, un vai vispār visi planētas cilvēki zina, kas tas vispār ir? Toties terminu ‘’gaismas veidojums’’ visiem var izskaidrot.

Un tā, Augstās Garīgās Būtnes jau pirms karstās fāzes šādā veidā parādīt savu klātbūtni zemes atmosfērā. Jums pie tā ir jāpierod un jāzina, pie kādai vibrācijai jūs atbilstiet katrs. Mēs obligāti, ar kaut kādiem noteiktiem simboliem, zīmēm, parādīsim cilvēkiem viņa piederību konkrētai krāsai. Iespējams, viņš savā priekšā ieraudzīs nelielu, atbilstošas krāsas orbu vai tetraedru. Ja nezinoši cilvēki vēršas pēc paskaidrojuma, sakiet, ka tā ir Lielā Tetraedra zīme, kurš būs zemes atmosfērā, un būs gatavs nākt palīgā konkrētajam cilvēkam. Man jau ir vairākkārt jautājuši: ‘’Kas būs, ja es neieraudzīšu savu krāsu?’’ un ‘’vai es varu paglābties citā Tetraedrā un citā krāsā?’’. Tas ir iespējams, mani dārgie.

Bet tagad es jums pateikšu galveno. Jūs ne sevišķi labi variet iedomāties, kāds izmērs iz to Būtību Gaismas Ķermeņiem, kuri gatavojās nākt jums palīgā. Viņi Gaismas Ķermeņi ir daudzkārt lielāki par jūsu planētu. Tādēļ nevar būt tā, ka viena zemeslodes daļā tos redz Krajona tetraedru, bet otrā nē. Un ļaudis ir apjukuši- kur ir mana vara krāsa?JTie būs visur, un no jebkura zemes punkta katrs ieraudzīs to, kas tam nepieciešams. Vēl vairāk, tie pulsēs. Tādi ir arī jūsu Gaismas Ķermeņi. Un Mūsu aicinājums ir strādāt ar saviem Gaismas Ķermeņiem un Apvienoto Čakru, ne tikai formēt, bet arī iemācīties ar to pulsēt. Tas arī ir evolucionārais solis uz priekšu. Tieši pateicoties pulsācijai, Augstākās Garīgās Būtnes spēs ‘’ievilkt’’ cilvēkus savā Gaismas Konstrukcijā. Tieši tajā slēpjas jūsu patvērums, kad uz Zemes trakos vētras, zemestrīces un vulkānu izvirdumi. Tur ievilkti ar saviem fiziskajiem ķermeņiem jūs būsiet pilnībā saglabāti. Jā, nekas tāds uz Zemes nekad nav ticis piedzīvots un iespējams, jums liekas fantastika, tādēļ Mēs jau tagad sākam par to stāstīt. Tā arī būs. Tāpēc mēs lūdzam, ne tikai pašiem noskaņoties, a jūs tā varēsiet, bet arī noskaņot citus cilvēkus, jo bailes būs: ko darīt? Jo bailes mēdz būt ne tikai nezināmā priekšā. Es daudzkārt esmu savos vēstījumos stāstījis, ka daudziem no jums jau šūnu līmenī ir nāves bailes no agrāk pārdzīvotām katastrofām. Daudzi no jums pārdzīvoja nāvi Lemūrjā, citi Atlatīdā. Un bija tādi, kas gājuši bojā vulkānu izvirdumos un plūdos, vai vētrās, slīkuši, utml. Lūk, tās ir bailes, kas ir ierakstītas jūsu šūnu līmenī, lai cik labvēlīgos apstākļos jūs nedzīvotu šobrīd. Es vēlos aicināt jūs visus, lai jūs ļoti cītīgi atstrādātu šīs savas bailes. Tieši tad jūs iziesiet cauri karstajai fāzei mierīgi un varēsiet palīdzēt citiem, ne tikai paši sev.

Uz Zemes sāksies kataklizmas un Mums ļoti gribētos, lai pēc iespējams mazāk cilvēku ietu bojā savos fiziskajos ķermeņos.. Tādēļ jau mēs piedāvājam jums tik neordināru palīdzību. Un vēlamies, lai jūs sagatavotos un pieņemtu to ar pilnīgu izpratni un mīlestību. Un, galvenais, atcerieties, ka tie, kas vēlas iziet procesu paši mierīgi, tam jāiet priekā un mīlestībā pret to, dēļ kā esi šeit nācis. Bet tas tik tiešām tā ir. Vai tad šajā dzīvē jums nav nācies pārvarēt virkni grūtību, ar kurā jātiek galā? Bet tās visas ir nekas, salīdzinot ar to, kam tagad jūs variet tikt pāri. Un pie tam, to izdarīt ar prieku, atnesot šo prieku visai cilvēcei un planētai. Izdariet to lūdzu.

Krajons caur Marinu Šulcu.

Turpinājumi sekos
Tulkoja Inta


--