trešdiena, 2011. gada 7. decembris

Ješua:Par planētu Nibiru un dualitātes pārvarēšanu


Komentārs pie paziņojuma par planētu Nibiru un dualitātes pārvarēšanu

Šodien sakarā ar DUALITĀTES PĀRVARĒŠANU uz Planētas Zeme un visā Visumā, tika ATCELTA PLANĒTAS ZEME PĀRPOLĒŠANA 2012. g., kuru izsauc Planētas Nibiru orbīta! Pārpolēšanas nepieciešamību izsauca tas, ka mūsu planēta sastāvēja no divām pusēm (dualitāte) un iekšējā sprieguma noņemšanai starp planētas pusēm bija vajadzīgs periodiski izsaukt pārpolēšanu, kura veda pie sistēmas balansēšanas. Tā kā pati balansēšanas nepieciešamība atkrita, Planēta Nibiru šodien saņēma vadošu impulsu no Visuma Centra – kurš izsauca tās kustības trajektorijas reversu un iziešanu no Saules sistēmas. URĀ! – 21.05.2009. ATCELTA PLANĒTAS ZEME PĀRPOLĒŠANA 2012. GADĀ.

Es sveicu, jūs dārgie! Pēc Nikas lūguma es dodu komentāru šim paziņojumam, jo tajā ir pielaistas dažas neprecizitātes, kuras jūs varat izkropļoti interpretēt. Šis notikums jūsu lineārajā laikā notika agrāk, un tas notika šī, 2009. gada, sākumā. Mēs agrāk runājām ar jums par Niburu, un es paziņoju jums, ka šis ķermenis nav planēta jūsu ierastajā uztverē un sapratnē. Šis ķermenis ir mākslīgas izcelsmes, un tas bija paredzēts papildus enerģijas piešķiršanai enerģiju izlīdzināšanai uz jūsu planētas un citas palīdzības sniegšanai jums priekšā stāvošajā pārejā.

Jūs, Gaismas Darbinieki, veicāt ļoti lielus darbus ar enerģijām, planētas sakrālajām vietām un ar jaunajām, uz planētas novietotajām, struktūrām. Visu to jūs paveicāt caur pašu ķermeņiem un enerģētiskajām struktūrām, caur sevi, un jūs pārvarējāt vienu no jums pašām smagākajām varbūtībām, kad planētas pārpolēšanaa un matērijas lielas kataklizmas ir nepieciešamība. Jūs to izdarījāt jau 2008. gadā, un tas, ko jūs paveicāt, ir liels sasniegums, un mēs esam bezgalīgi lepni un laimīgi par to darbu, ko jūs izdarījāt. Tā kā jūs tiekat vaļā no vēl vienām bailēm, un, atkārtoju, – tas  pilnībā ir jūsu nopelns un jūsu liels darbs. Jūs savācāt caur sevi lielus spēkus un lielas iespējas un caur sevi pārvadījāt uz planētu visas nepieciešamās izlīdzināšanas enerģijas. Jūs aicinājāt visumu jums palīgā šajā darbā, un visi, kuri atsaucās uz šo jūsu aicinājumu, ar lielu prieku un mīlestību sniedza un sniedz jums visu nepieciešamo palīdzību. Brīnišķīgas un dziļi mīlošas, jūs un jūsu izvēli godājošas augstu attīstītas un garīgas būtības no visas galaktikas sniedza un sniedz jums palīdzību šajās izmaņās, ko jums izdevās veikt. Tā kā Nibiru nevajadzības dēļ patiešām izmainīja kustības trajektoriju un attālinās no saules sistēmas un šī galaktikas atzara.

Gribu pasvītrot, ka tas nenozīmē, ka pāreja nenotiks. Pāreja, kuras joslā jūs esat iegājuši, notiks kopā ar visu mūsu galaktikas sektoru, un tajā ir iesaistīti arī visi augstākie blīvumu un apziņas līmeņi. Pāreja rit veiksmīgi, un tā tiks pabeigta saskaņā ar programmu un lielā kosmiskā cikla termiņos. Jūs izmainījāt tikai šīs darbības scenāriju uz jūsu planētas. Izvēles brīvības apstākļos vienmēr ir daudz notikumu attīstības variantu. Jūs vēlējāties pāreju, un jūs nodrošinājāt turpmāku dievišķo enerģiju nākšanu pie jums, un šīs enerģijas turpina ienākt un ienāks šeit saskaņā ar to, kā jūs to iecerējāt.

Jūsu planētas telpa turpinās attīrīties, un tas dos visiem tagad iemiesotajiem izdarīt patiesi brīvu izvēli un turpināt savu attīstību saskaņā ar šo izvēli. Tā ir unikāla iespēja, kura ir piešķirta visiem: attīrīties no visām attīstību bloķējošām programmām, attīrīties no nepatiesām dogmām un priekšstatiem, atvērt savu apziņu un sirdi jaunai uztverei un jaunai apzināmībai. Tas patiesi ir unikāls laiks visiem, un es ticu, ka vairums no jums, – planētas  iedzīvotājiem, spēs izpaust sevi patiesos šajos procesos un izdzirdēt savu dvēseli, pieņemt jaunu zināšanu par sevi. Šī jaunā zināšana par sevi pašu patiesībā nebūs jums jauna, jo jūsu dvēselēm ir šī zināšana. Šī zināšana bija slēgta daudziem no jums dažādu iemeslu dēļ, un tagad jūs iegūstat unikālu iespēju atgriezties pie savām sākotnēm un patiesu zināšanu.

Atcerieties, ka dievs vienmēr ir mīlējis jūs un turpina mīlēt! Viņa mīlestība ir bez nosacījumiem un negrozāma. Jūsu uzdevums un jūsu izvēle būs tikai tajā, vai jūs vēlēsieties atvērt sevi šai mīlestībai un atļaut sev pieņemt to. Visi, kuri atļaus sev to, iegūst unikālu iespēju apzināt sevi, atrodoties šajā ķermenī, izdziedināt savus ķermeņus un savas dvēseles. Jums daudziem, iespējams, grūti tam noticēt tagad, bet tie iemiesotie Gaismas Darbinieki, kuri tagad strādā mūsu visu labā, jau ļoti labi saprot un zina pēc viņos notiekošajām izmaiņām, ka tas viss ir reāli un iespējami. Viņi dzīvo jums blakus, un viņi apzināti turpina strādāt visu labā. Viņi ir pārvarējuši daudz apzināšanās grūtību, grūtību ar tikšanu vaļā no daudzām bailēm un nedrošību sevī, un viņi apzināti turpina iesākto lietu.

Uz planētas dzīvojošo cilvēku skaits, kuri izdara izvēli par labu mīlestībai un dievišķajam sev, apstākļos, kad to izdarīt kļūst arvien vieglāk, turpina strauji augt. Un mēs ticam, ka jums izdosies lielā skaitā visiem kopā pārvarēt daudzus negatīvus momentus, no kuriem jūs tā baidāties. Jums izdosies pārvarēt daudzas bailes un daudzus iepriekšējos priekšstatus izmainīt. Jums daudziem izdosies pārvarēt savas egoistiskās dziņas un paskatīties uz apkārtējo pasauli ar mīlestību un sajūsmu, maigumu un ticību labākiem laikiem.

Nedaudz gribu apstāties pie jēdziena “dualitātes pārvarēšana”. Atgādināšu jums, ka dualitāte eksistē tikai zemāko vibrāciju matērijās jeb 3-jā apziņas līmenī (3AL), dualitātes nav augstākos apziņas eksistences līmeņos. Un dualitātes pārvarēšana jūsu apziņā ir tā pati kvantu pāreja, par kuru mēs visi runājam un pie kuras veikšanas strādā visas galaktiskās uz planētas neiemiesotās un iemiesotās būtības. Apziņas dualitātes pārvarēšana, tas ir tas, pie kā jums jānonāk, pārvietojoties uz 4AL un uz augstāku vibrāciju matēriju. Man ir jāatzīmē, ka ne visi galaktikas sektori ir ietverti pārejas procesā šajā laikā, un tāpēc dualitātes apstākļi paliek citās vietās, kur pāreja netiek veikta. Dvēseles, kuras izvēlēsies turpināt gūt pieredzi duālas apziņas apstākļos, vienmēr varēs turpināt attīstību šajos apstākļos. Nebūs varmācīgas to, kuri nevēlas, pārvilkšanas uz jauniem apstākļiem. Izvēles brīvība paliek ar jums.

Atļaujiet man vēlreiz izteikt jums bezgalīgas mīlestības un lielas sajūsmas vārdus par visu darbu, kuru jūs veicat un kuru veiksiet uz šīs planētas. Es novēlu jums, dārgie, ticību sev, ticību dievišķās mīlestības neierobežotībai, kura plūst caur jums uz šo apbrīnojamo un tādu skaistu planētu.

Pateicoties jums, visiem šīs planētas iedzīvotājiem stāv priekšā izdarīt izvēli apstākļos, kad nepieciešamība baidīties par ķermeņu izdzīvošanu ir stipri pazemināta. Tikai no viņu izvēles turpina būt atkarīgs, cik maigi un gludi, kādā skaitā jūs pāriesiet uz jaunu apzināmības un apziņas līmeni, cik gatavi jūs būsiet būvēt dzīvi un savstarpējās attiecības uz šīs planētas ar pilnīgi jaunu apziņas paradigmu un sava uzdevuma sapratni! Ar visdziļāko mīlestību pret jums

ES ESMU JEŠUA
Pieņemts 24.05.2009 Nika
 tulkoja Jānis Oppe