otrdiena, 2011. gada 20. decembris

Ješua "Par izvēles realizāciju"



Ekstazi
Sveiks, Ješua. Mans jautājums no vienas puses ir personīga rakstura, bet no otras puses būs derīgs visiem (es tā uzskatu). Lai visi šajā tēmā saprastu, par ko ir runa, pastāstīšu par sevi. Man ir 22 gadi. Stabila darba man pagaidām nav, taču es strādāju pie tā. Es saprotu, ka pirmām kārtām man ir pašjārealizējas un tikai pēc tam jādomā par naudas ienākumiem. Taču dzīvot kaut kā vajag. Vajag ēst, uzturēt dzīvību manā fiziskajā ķermenī, ar laiku iekārtot ģimeni, atrast, kur dzīvot, nu, un viss tādā garā. Es nevaru teikt, ka tu māci nepelnīt naudu. Taču tava mācība asociējas tieši ar to, ka tev ir jādara tas, kas patīk, bet nauda – tas nav galvenais. Es pastāvīgi atrodu sevī barjeras, kuras traucē realizēt sevi, piemēram, pēkšņs slinkums vai nepietiek fizisko spēku. Es arvien vairāk un vairāk secinu, ka es izvēlos ne savu virzienu, bet sirds man saka priekšā, ka man tas patīk, taču saprāts daudzkārtīgi sarežģī visas no sirds nākošās idejas, un man tāpēc ir ļoti grūti. Ko man darīt? Nestrādājot, es nespēšu uzlabot sava organisma veselības stāvokli, lai strādātu vēl ražīgāk. Taču, strādājot nav zināms, vai tas mani aizvedīs pie pašrealizācijas un garīgās izaugsmes. Es domāju par to ļoti ilgi. Bet pēc tam man galvā radās ideja – bet, ja izdomātu kaut kādu projektu, kurš būs noderīgs pirmām kārtām man un pārējiem cilvēkiem arī. Un pēc divām dienām man galvā radās šī projekta ideja. Tāpat es arī izdomāju, kā ar to var pelnīt naudu. Taču, atkal, apmaksas jautājums – tas ir pēc personīgās izvēles. Jo par hostingu taču ir jāmaksā. Un par citām lietām. + Ja projekts attīsties – vajag paplašināt kanālu un daudzus citus parametrus. Un uzturēt dzīvību manā fiziskajā ķermenī arī vajag. Tad, lūk, Ješua, mans jautājums ir tāds: Kā es varu palaist jaunā laika projektu (tas ir, palīdzošu pašrealizācijai), ja tas tiešā veidā ir saistīts ar veco laiku. Tas ir, par hostingu maksā, par to maksā. Par ēdienu sev maksā. Taču naudas man tam visam pagaidām nav. Iznāk, ka jaunā laika projekts ir atkarīgs no tās pasaules ieradumiem, kura aiziet pagātnē. Pavisam nesen par to rakstīja, ne gaismas tempļi, kaut kā apmēram tā “vajag vienkārši pārstāt pretoties”. Taču šeit tas acīmredzami neder. Lai sāktu projektu – man vajag nopelnīt veco kapitālu (taču tāds darba veids traucē manai pašrealizācijai), bet, nenopelnot starta kapitālu – es nevarēšu radīt projektu. Ko man darīt? Uz svaru kausiem ir “Ierobežota pašrealizācija” vai “Pašrealizācija caur aizejošajām tradīcijām”.
P.S. Lai tu spētu pēc iespējas dziļi saprast problēmu – es dodu atļauju tiešai pieejai manai apziņai un sirdij, lai tu varētu iegūt detalizētāku informāciju. Patiesi ceru uz atbildi. Jautājums nav par izvēli, bet par pareizu izvēles realizāciju garīgā plānā. Tas ir, vai ir kaut kādas manas izvēles realizācijas metodikas bez saiknes ar vecajām tradīcijām.

Es sveicu tavi, dārgais! Es saprotu, ka līdzīgi jautājumi patiešām satrauc daudzus no jums, ne tikai tevi. Es domāju, ka mums ir vērts sadalīt mūsu atbildi vairākās daļās, un mēs tagad pamēģināsim atbildēt tev pēc iespējas skaidrāk par to, kā savietot pašrealizāciju un laiku, kurā notiek tik vētrainas pārmaiņas. Ne tu viens izjūti tāda veida problēmas šajā laikā.

Tas patiešām ir pietekami sarežģīts laiks, un pats galvenais, ko jums ir nepieciešams darīt šajā laikā – tas ir, atrast sevī spēkus iet mierīgi un nenervozēt materiālo problēmu dēļ. Nenervozēt to izmaiņu dēļ, kuras notiek. Jūsu galvenais uzdevums ir tajā, lai tagad atbalstītu sevi mierīgā un līdzsvarotā stāvoklī un emocionāli neiejauktos tajos procesos, kuri notiek. Es gribu pilnīgi skaidri teikt tev, ka šajā ceļā ar ļoti aktīvām izmaiņām un pārmaiņām, kuras tagad notiek uz planētas, jūs nepavisam neesat vientuļi. Pacēlušies Meistari strādā ar jums, tāpat, kā arī ar jums strādā iemiesoti cilvēki, kaut vai tie, kuri pieņem čenelingus, vai kā Nika, kura tagad vada šo sarunu. Jūsu uzdevums ir tieši tajā, lai atrastos miera stāvoklī. Es pasvītroju, ka tas ir galēji svarīgi, jo miera stāvoklis, un, pirmām kārtām, prāta miers, iekšēja satraukuma par rītdienu neesamība, dos iespēju nepielaist lielas kļūdas vai mešanos sāņus. Tas atļaus jums mierīgi un pareizi iet un atļaus Meistariem, kuri ar jums strādā, sniegt jums visāda veida palīdzību un atbalstu. Pie kam, es vēršu tavu uzmanību, ka šī palīdzība un atbalsts izplatās ne tikai smalkajos plānos, un ir iespēja nodot jums jūsu intuīcijas līmenī kaut kādas idejas vai ērtākos risinājuma ceļus tam vai citam uzdevumam vai tai vai citai problēmai, kura parādās jūsu reālajā dzīvē. Šīs izmaiņas un šī palīdzība, – tā tiek sniegta jums un jūsu reālajai materiālajai dzīvei.

Nav nekā nejauša jūsu dzīvē, un tie notikumi, kuri notiek ar jums, tos pievelk jums jūsu domas. Es lūdzu tevi ļoti uzmanīgi attiekties pret to, ko es tagad teikšu: ja jūs neaizvāksiet jebkuru satraukumu no sava iekšējā stāvokļa, ja šis satraukums pastāvīgi būs jūsos klātesošs, jums ļoti grūti būs organizēt tos apstākļus, kuri palīdzētu jums atrisināt situāciju vislabvēlīgākajā veidā.

Es varu parādīt tev tādu piemēru no tava paša jautājuma. Tu mokies ar problēmu, un tevi nomoka tie jautājumi, par kuriem tu runā, taču, neskatoties uz to, tu turpini nodarboties ar pašrealizāciju, un tev, šajā tavu lielo šaubu un satraukuma periodā tā vai citādāk sniedz atbalstu un palīdzību. Tev, piemēram, 23 reizes absolūti skaidri mēģināja pateikt priekšā tavas problēmas risinājuma ceļus un realizācijas ceļus. Taču tā dēļ, ka tu atradies nestabilā prāta stāvoklī, norūpējies par sadzīves problēmām, tu nespēji izdzirdēt šo priekšā teikšanu. Neskatoties uz to, tavi skolotāji un tavi palīgi no smalkajiem plāniem atrada iespēju pateikt tev priekšā realizācijas ideju.

Tev pateica priekšā brīnišķīgu ideju, tev deva ideju, kura satur galveno atslēgu, galveno elementu šīs idejas realizācijas sekmēm. Šīs atslēgas būtība ir tāda, ka tavs mērķis ir vērsts uz to, lai sniegtu palīdzību visiem pašrealizācijā. Un vienlaicīgi tev pateica priekšā, ka, tikko kā tu sāc darbu kopējam labumam, tu sniedz palīdzību arī sev pašam – brīnišķīga ideja, kuru tev spēja aiznest. Neskatoties uz to, tu turpini mocīties ar jautājumiem un atrasties satraukta prāta stāvoklī. Un šajā periodā priekš tevis ir ļoti grūti atkal izdarīt kaut kādu uzvedināšanu tavas idejas realizācijai. Ir ļoti grūti izlauzties līdz tavai apziņai, kad tu atrodies tādā stāvoklī, satraukuma stāvoklī.

Man pilnīgi noteikti tev ir jāsaka, ka to ideju un mērķu realizāciju, kuri ir tēmēti uz attīstību un palīdzību visiem, kad tavs ego sāk pārkārtoties pilnīgi jaunā kvalitātē, to vienmēr atbalsta jaunās enerģijas. Tā ir iekārtota pasaule, un tieši tā strādā enerģijas, no kurām ir uzbūvēta visa pasaule. Kad tu mierīgi sāc realizēt ideju, kura patiesi veicina arī tevis paša realizāciju, palīdzības sniegšanā šai pasaulei izmaiņās, ir iespēja organizēt priekš tevis tādas situācijas, kad tu spēsi iegūt nepieciešamo, gan finansiālo, gan morālo, gan citu formu atbalstu no pasaules tev apkārt, tai skaitā materiālās pasaules, pasvītroju to.

Ja tu turpināsi atrasties satraukuma stāvoklī un ar satraukumu domāt par rītdienu, tu atkal iegūsi to nemierīgo fonu, kurš pievelk tev kaut kādus negatīvus apstākļus, un tu to pievelc ar savām domām. Ja tu atrodies mierīgā stāvoklī un sāc uzticēties savai iekšējai balsij, savai intuīcijai, ja tu atrodies stāvoklī, kad tu vari dzirdēt šīs pasaules uzvedinājumus, tavu eņģeļu, kuri ir tev apkārt, palīgu un skolotāju uzvedinājumus un kad tu sāc realizēt šos uzvedinājumus ar uzticību un ar pilnu pašatdevi šīm idejām, priekš tevis ir iespēja organizēt palīdzību materiālajā pasaulē.

Es ļoti gribu, lai tu saprastu jēgu tai frāzei, kuru tu norādi savā jautājumā, tas ir, par to, ka tu izlasīji vienā no mūsu lapām, ka ir nepieciešams pārstāt pretoties. Jā, ir nepieciešams pārstāt uztraukties un izrādīt pretestību tev vislabāko notikumu variantu organizēšanai. Pats labākais, ko jūs varat izdarīt – tas ir, uzticēties Dievam un saprast, ka viss ap jums un mainošās pasaule ap jums ir ne mazāk ieinteresēta kā jūs, bet varbūt pat vairāk kā jūs, lai notiktu jūsu pašrealizācija un lai jūs caur šo pašrealizāciju sniegtu maksimālo palīdzību šai pasaulei un tām izmaiņām, kuras tajā notiek. Kas tam vajadzīgs – es tev pateicu augstāk. Lūk, kāpēc ir galēji svarīgi, lai jūs neizrādītu pretestību notiekošajām izmaiņām jūsos un apkārtējā pasaulē ar savu satraukumu.

Saki, lūdzu, tu spēj tagad paredzēt, kas var notikt ar tevi rīt vai parīt, vai kas notiks ar tevi pēc mēneša, kādi apstākļi un kādi cilvēki parādīsies ap tevi? Es domāju, ka tu to nevari tagad izdarīt. Tad saki, kāpēc tu turpini uztraukties par to, atbildes uz ko tu galīgi nezini? Kāpēc turpināt bezgalīgo negatīvu domu un baiļu plūsmu, kuras parādās galvā? Vēloties attīstīties un vēloties sniegt palīdzību pasaulei, tu, no vienas puses, dari teicamu lietu un ej pretī tiem procesiem, kuri notiek. Tu ieplūsti šo procesu plūsmā. No otras puses, tu ar jebkuru satraukuma formu, kura dzimst tavā galvā, pastāvīgi uzstādi šķēršļus to mērķu un uzdevumu, kurus tu sev uzstādi, sasniegšanai. Es lūdzu tevi padomāt par to un saprast jēgu tam, ko es tev tagad mēģināju paskraidot.

Caur jūsu sirdi, caur jūsu zemapziņu jums tiek pārraidīti uzvedinājumi, jums pastāvīgi iet jūsu dvēseles uzvedinājumi, ļoti daudzu jūs mīlošu būtību uzvedinājumi, kuras ļoti labi redz visu procesu tam, kas notiek ar jums un ap jums. Viņas redz jūsos visas pamodušās domas, aina ir redzama pilnīga. Gan emocionāli, gan domas līmenī, gan jūsu fiziskā stāvokļa līmenī. Ja jūs ar sirdi esat izvēlējušies to, kas jums patīk, taču tūdaļ ieslēguši domas, ieslēguši savu prātu un sākat izstrādāt savu izvēli no tā līmeņa, kurā jums tagad ir milzīgs informācijas deficīts, jūs sākat tieši ar prātu radīt aplamas papildus idejas. Tādejādi, jūs sākat patstāvīgi likt bloku paša pašrealizācijai, to ideju realizācijai, kuras jums saka priekšā jūsu dvēsele un saka priekšā jūsu sirds, saka priekšā jūsu pavadoņi. Tieši no šejienes rodas visi tie neaptīkamie momenti, par kuriem tu runā: uzkrīt pēkšņs slinkums vai tiek zaudēti fiziskie spēki. No enerģētikas redzes viedokļa šajā brīdī notiek sekojošais: jūs formējat ideju, parādās ļoti skaidra, skaista domforma, ja šī ideja nāk no jūsu sirds, un, tikko kā jūs ieslēdzat negatīvu domu plūsmu, ieslēdzat savu prātu, kurš pastāvīgi padod šajā domformā dažādus baiļu veidus un pilnīgi nepamatotus pieņēmumus, jūs tepat paši, savām rokām, savu pašu ideju sākat graut un graut paša enerģētiku. Jo tā taču ir jūsu domforma, un tā pilnīgi ir saistīta ar enerģētisko stāvokli. Lūk, arī iznāk situācija, kad jūs mīņājaties uz vietas. Jūs, no vienas puses, cenšaties radīt jauno, iet uz priekšu, paaugstināt savas vibrācijas un veikt savu patieso pašrealizāciju, realizēt jūsu pašu dvēseles programmas, jūsu pašu programmu, un vienlaicīgi jūs tepat aizliekat tai priekšā kāju un sākat graut šo ideju. Iznāk tā, ka kustības uz priekšu, kustības uz savas idejas realizāciju, vietā, jūs mīņājaties uz vietas un turpināt atrasties vēl lielāku baiļu, vēl lielākas nedrošības stāvoklī un graut ne tikai pašu ideju, kura ienāca jums galvā caur intuīciju, bet arī padziļināt savas mazās problēmas, paplašināt tās un radīt lielas problēmas, radīt sev dažādus šķēršļus.

Es vairakkārt esmu jau teicis, ka enerģijas pasaule ir ļoti plastiska. Un jūsu domas enerģijas pasaule pastāvīgi atrodas kontaktā ar visu pasauli, un no tā, kādas domas jūs sūtat šajā pasaulē, jūs saņemat atbilstošu atdevi. Tas patiešām tā strādā. Un jums ir ļoti svarīgi saprast šo mehānismu un kontrolēt paša domas un paša stāvokli. Ja jūs gribat optimālu jebkuras savas idejas realizāciju, jums vajag pastāvīgi apzināties, kādi procesi notiek aiz katras jūsu domas. Un, ja jūs gribat patiešām ātri, ļoti efektīvi un ar lielu labumu realizēt kaut kādu ideju, jums vajag būt ļoti konsekventam un ielikt šajā idejā pozitīvas emocijas, ielikt tajā tikai pozitīvas domas. Tikai tad pasaule, kura atrodas ap jums, pasvītroju, tai skaitā arī materiālā pasaule, sniegs jums visāda veida palīdzību šajā procesā. Pārstājiet domāt par rītdienu. Jūs savas rītdienas pamatus ieliekat ar savām domām. Viss ir tikai iekš tagad! Es ļoti lūdzu jūs saprast to un saprast notiekošo procesu būtību. Es domāju, es pietiekami saprotami paskaidroju, kāda ir jūsu problēmas būtība un kāpēc notiek to labo ideju bloķēšana, kuras ir izlauzušās līdz jūsu prātam un kuras gaida savu realizāciju.

Un tā, es apkopošu rezultātus. Kas nepieciešams tam, lai tava ideja iegūtu optimālu realizāciju? Ideja ir brīnišķīga, un brīnišķīgs ir mērķis, kurš ir izvirzīts. Pateikt priekšā cilvēkiem, kā sasniegt savu pašrealizāciju, un vienlaicīgi realizēt sevi. Bet tam, lai šī ideja iemiesotos, ir nepieciešams, pirmām kārtām, uzticēties dzīvei, neskatoties uz jebkuriem apstākļiem, kuri notiek ap tevi šajā brīdī, turpināt realizēt, turpināt pozitīvi domāt un izstādāt šīs idejas izpildi matērijā. Ir nepieciešams izslēgt jebkuras bailes un negatīvas domas attiecībā pret rītdienu un to perspektīvu, kura gaida. Viss vienmēr dzimst un dzīvo tikai iekš tagad! Tev ir jātic tam, ka šī ideja realizēsies vislabākajā veidā. Un apgalvoju visiem jums, ka ar tādu pieeju, ar tādu pozitīvu attieksmi pret dzīvi, esot ar ticību un uzticību dzīvei, jūs vienmēr saņemsiet šīs pasaules atbalstu, atbalstu visos esības plānos. Un atgādināšu, ka nopakaļ domai notiek jūsu ideju un jūsu domformu projicēšana materiālajā pasaulē, tas ir, tās saņem reālu materiālu iemiesojumu. Lūk, par šo visu ir ļoti svarīgi atcerēties un ir ļoti svarīgi izprast visus tos momentus, par kuriem es runāju.

Jūs patiešām atrodaties ātri mainošās situācijā. Situācija patiešām mainās strauji. Un jūs arvien vairāk un vairāk novērosiet to materiālajā pasaulē. Grūst vecās enerģijas, taču pie tam notiek vienlaicīga jaunā celtniecība. Un jaunā celtniecība notiek tieši caur jums, caur jūsu rokām, caur jūsu domām, jūsu gribu un vēlēšanos kaut ko mainīt dzīvē. Jums nevajag uztraukties par to, kā tas realizēsies, cik vecās enerģijas piedalīsies procesā, tajos jaunajos projektos, kurus jūs realizējat. Lieta ir tā, ka vecās enerģijas tās pašas naudas masas veidā, kura eksistē uz planētas, pirmkārt, tā ne visa ir piesārņota, otrkārt, šī enerģija arī var tikt pakļauta attīrīšanai. Un tur, kur šī attīrīšana notiek, šīs attīrītās plūsmas iekļaujas pilnīgu jaunu ideju un jaunu projektu realizācijā, kuri veicina jaunā celtniecībai. Taču piesaistīt šīs attīrītās plūsmas un piesaistīt papildus enerģiju jebkuras palīdzības veidā, ne tikai naudā, var tikai pie atbilstoša iekšēja stāvokļa, par kuru es runāju augstāk. Tāpēc atbilde par izvēles un izvēles pareizas realizācijas jautājumu atrodas tieši tajā apzināmībā, par kuru es runāju.

Nav nekā atrauta no jūsu realitātēm. Saprotiet, ka jūs esat neatņemama daļa no visas enerģētiskās telpas, – sarežģītas, daudzveidīgas pasaules, kura atrodas arī jūsos tai skaitā. Jūs nevarat realizēt jebkuru ideju, ja jūs lokalizēsieties (pat domās) un atrausieties no kopējās enerģētiskās ainas, kura ir. Jums tajā ir jāierakstās. Un tam, lai pareizi ierakstītos, jums ir nepieciešams pirmām kārtām nomierināties, jums ir nepieciešams pirmām kārtām uzticēties un realizēt to, ko pasaka priekšā sirds, jūsu intuīcija, jūsu dvēsele.

Jebkuras problēmas, jebkura projekta atrisinājums – tam vienmēr ir daudz variantu. Un nav neatrisināmu projektu, kuri nerealizētos jaunajos apstākļos, ja šie projekti atbilst jaunajām enerģijām. Saprotiet, ka tagad kopā ar veco enerģiju sagraušanu un to plaša mēroga attīrīšanu, kur notiek uz planētas, šurp tiek padotas ne tikai attīrošas, izlīdzinošas, pārveidojošas enerģijas, šurp nāk enerģijas tieši Radīšanai. Tieši ar mierīgu prāta stāvokli, ticību un caur paša skaistumu, stabilitāti un mierīgumu jūs piesaistīsiet sev Radīšanas Enerģiju to projektu realizācijai, kuri patiešām atbilst jaunajam laikam.
Es novēlu jums visiem panākumus to ideju un to projektu realizācijā, kuri nāk no jūsu pašu būtības. Šīs idejas un projektus jūs atnesāt šurp kopā ar jūsu dvēseles programmu, jūs tagad sākat atklāt to sevī. Jums pastāvīgi palīdz šajā procesā. Un, ja jūs pilnīgi skaidri sapratīsiet mehānismu tam, kā notiek jauna radīšana un kādi iekšējie apstākļi ir nepieciešami šai radīšanai, jūs spēsiet sekmīgi realizēt to visu tajos apstākļos, kuros jūs atrodaties.

Jūs visi esat mīļoti, jūs visi atrodaties pastāvīgās mūsu mīlestības pret jums un jūsu izsauktās palīdzības straumēs. Mēs pastāvīgi cenšamies jūs atbalstīt, harmonizēt, virzīt un tā tālāk. Jūs, neatkarīgi no tā, tagad atrodaties ļoti plaša mēroga un milzīgas dievišķās Mīlestības un Gaismas plūsmās, kuras ne tikai attīra, harmonizē planētu, bet šurp tiek dotas enerģijas jūsu radīšanai. Tas ir pilnīgi īpašs enerģijas veids, kuru jūs pievilkāt šurp tieši Jaunās Zemes, pilnīgi jaunas realitātes un pilnīgi jaunas eksistēšanas uz šīs planētas paradigmas, radīšanai. Un šīs enerģijas jūs spēsiet izmantot tikai tajā gadījumā, ja jūs atradīsieties dievišķās mīlestības, harmonijas stāvoklī, ja jūs atradīsieties savā patiesajā iekšējā skaistumā, savā dievišķīgumā. Tikai tādā veidā jūsu dvēseles plānus, jūsu idejas atbalstīs jaunās radīšanas enerģijas, un jūs iegūsiet pilnīgi unikālas iespējas realizācijai, par kurām jūs tagad pat nenojaušat un nevarat tagad iedomāties.

Netraucējiet pašu iekšējam procesam, netraucējiet ar savu nemierīgo prātu, un tad viss jūsu dzīvē nokārtosies vislabākajā veidā. Visi jūsu projekti un visas jūsu idejas pilnīgi brīnumainā veidā iegūs atbalstu un iegūs realizāciju. Un no tā iegūs visi: gan planēta, gan jūs paši. Tāpēc atsevišķi izdalīšu vēl vienu domu: apturēt pašrealizācijas procesu, izdabājot vecajām enerģijām un izdabājot savām nemierīgajām domām, nekādā gadījumā nevar, tāpēc ka tādā veidā jūs nobloķēsiet jaunu enerģiju nākšanu jūsu atbalstam, un, tādejādi, jūs radīsiet sev vēl sarežģītākas situācijas pasaulē, kura ir ap jums. Jūs to varat izmantot kā zvaniņu, vērojot sevi un tās situācijas, kuras organizējas ap jums. Ja pasaule ap jums brīnišķīgā veidā sāk jums palīdzēt to vai citu uzdevumu, to vai citu problēmu risināšanā, un tā jūs atbalsta, tātad jūs stāvat uz pareizā ceļa. Ja tas nenotiek, tātad jūs esat izdarījis nevajadzīgu novirzi, kura uz laiku ir aizvākusi jūsu pilnīgo projektu realizāciju jaunajam laikam.

Es novēlu jums panākumus un atkal gribu jums teikt, ka mēs visi ļoti mīlam jūs. Un jūs vienmēr esat bijuši mīļoti un būsiet mīļoti, un tieši caur šo mīlestību jūs saņemat mūsu atbalstu. Es zinu, ka jūs dažreiz sākat domāt, ka, kad mēs sakām jums par savu mīlestību, mēs it kā mierinām jūs vai cenšamies uzmundrināt, atbalstīt. Es jums gribu teikt, ka, bez jebkādām šaubām, mēs cenšamies jūs atbalstīt, taču es nerunāju jums šos vārdus tam, lai jūs mierinātu, kā mierina mazus bērnus. Jūs esat pieaugušas un skaistas būtības. Jums ir lieliska pagātne un brīnišķīgi plāni nākotnē, tie visi atrodas jūsu iekšienē. Un, sakot jums šos vārdus, es vienkārši atgādinu jums par to, par ko jūsu dvēsele labi zina. Par to, ka nav visumā stiprāka spēka par Mīlestību. Un ar šīm enerģijām – Dievišķo Mīlestības, Gaisma Enerģiju un Radīšanas Enerģijām, kuras tagad nāk pēc jūsu pašu aicinājuma uz šo planētu, jūs patiešām spējat paveikt to, ko jūs saucat par brīnumiem.

ES ESMU JEŠUA
Pieņemts 15.06.2009., Nika
 tulkoja Jānis Oppe