trešdiena, 2011. gada 7. decembris

Dž.M.Lutāna: Aplis ir noslēdzies


06.12.2011 caur Gillian MacBeth-Louthan
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Es tagad un turpmāk kopš šīs dienas līdzinos Gaismas staram. Man nav vārda, nav skaņas– tikai Mīlestība. Es stāvu blakus un kopā ar citiem tādiem pašiem uz Zemes. Es nepasludinu savu vietu Debesīs, bet gan nosaku, ka mana vieta ir uz Zemes– tikai dēļ tiem, kam nepieciešams redzēt– Kas Viņi Ir. Es esmu visos līmeņos priekš jums un vienīgi priekš jums. Paceliet galvu un savas acis jaunai dienai, kas ir dzimusi. Jūs esat Mīlestība, jo jūs esat Mīlēti.
 
Tik daudzus gadus jūs sniedzāties pēc patiesības, vieduma, brīnumiem ārpus sevis, pēc jau sen izmēģinātām metodēm. Jūs aizdedzāt svecītes, teicāt  ‘Esi sveicināta Marija’ un lūdzāties pie statujām, ikonām, un burtiski pazaudējāt Sevi visā tanī, ko iedomājāties esam Lielāku, Svētāku un daudz Dievišķīgāku. Jūs vērsāties pie Eņģeļiem, Skolotājiem, Svētajiem, pie saviem Garīgajiem Pavadoņiem un saviem mīļajiem viņā saulē– lūdzot pēc palīdzības, iejaukšanās, un cerot uz brīnumu.
 
Tuvojoties 2011. gada noslēgumam, šīs vecās komunikāciju saites pavājinājās, un sāka sairt. Jūs turpinājāt vēl kaut kā ‘lielāka’, kaut kā ‘labāka’ un ‘zinošāka’ meklējumus ārpus sevis. Vēstules, e-pasti, un telefona zvani, sazinoties ar tiem, kas par jums ‘lielāki’– jūsu enerģiju tikai samazināja. Jūs meklējāt attaisnojumu tam– kādēļ Dievs neatbild jūsu lūgšanām vai e-pastiem. Jūs iestāstījāt sev, ka jūsu trešā Acs ir ciet, ka jūsu Sirds ir noslēgta, un jūsu Vainaga čakra nestrādā. Jūs domājāt, ka ar jums kaut kas nav kārtībā. Jūs izmēģinājāt eliksīrus, eļļas, kristālus, meditēšanu, klausījāties ierakstus, un visu ko citu, ko tik varējāt dabūt. Tomēr jūs nevarējāt sadzirdēt Dievu. Jūs iztērējāt tūkstošiem dolāru un simtiem stundu, cenšoties atrast to, kas (pēc jūsu domām) jums pietrūkst.
 
Jūs skatījāties ar greizu aci uz citiem, kad viņi jums šķita pilnīgi un viszinoši. Jūs lietojāt pareizās zāles un vitamīnus, nēsājāt dziedinošas krāsas apģērbu, un tomēr jūs nespējāt sasniegt cerētās virsotnes. Tad kādu dienu jūs beidzot apstājāties. Jūs pārstājāt lūgties, jūs pārstājāt meditēt. Jūs pārstājāt pūlēties manifestēt savas Sirdsvēlmes.
 
Kad jūs pārstājāt tik ļoti censties– jūsu dzīve sāka mainīties maz pamazām. Jūs sākāt sajusties ērtāk savā ādā. Jūs sākāt no jauna sev iepatikties. Dievs vairs nelikās tik tālu kā līdz šim. Dzīve vairs nelikās tik grūta. KAS TAD IR NOTICIS ??? Jūs beidzot bijāt izgājuši Pilnu Apli, un aptvēruši beidzot savas Būtības pilnību; labo slikto un neizzināto. Šinī procesā milzu spēks tika atbrīvots, kurš ļauj katram nonākt pie sapratnes, ka nevajag censties ārēji sevi padarīt svētāku. Tanī brīdī jūs aptvērāt, ka patiesībā esat izkalti vienā Dieva smēdē. Jūs beidzot iemācījāties atļaut visam iet savu gaitu, un apguvāt Mīlestību – iekšēju un pilnīgu.
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3652453