pirmdiena, 2011. gada 12. decembris

Montekjū 11.decembris/2011


Montekjū vēstījums 11.decembris/2011
 
___________________________________________
 
 
Veronikas ziņa
 
Gribu pateikties visiem, kuri e-pastos rakstīja un izteicās par Montekjū vēstījumā izteikto faktu „ĪRIJA IR ATSLĒGA, KAS VISU ATSLĒGS”. 15.novembrī pirmo reizi satiku GILAD ATZMON. Viņš tikko uzrakstījis grāmatu „THE WANDERING WHO?” Gilad ir dzimis un uzaudzis Izraēlā. Viņš ir žīds. Gilad pētījis žīdu vēsturi un atklājis, ka tās nav; ka Izraēlā nav nekā tāda, kas atbilstu žīdu izvirzītajām prasībām. Viņš apgalvo, ka žīdi vēsturi IR NOZAGUŠI.
 
Es teicu, jā, tā tikusi nozagta no Īrijas. Hebru valoda ir radniecisks dialekts, atvasināts no īru valodas. Bībele ir īru grāmata, kas tikusi aizstāta britu- romiešu pārrakstīšanas rezultātā. Tika nomainīti tikai vārdi: Iesa tika aizstāts ar Jēzu. Ap viņu tika radīts mīts, ko pieņēma neizglītotās tautas masas. Un paziņoja, ka Bībele pieder hebriem. Patiesība ir tāda, ka sižets ticis ņemts no īru gospeļu varoņiem, ar nelielām sastāva izmaiņām, kas ļautu izvairīties no patiesības noskaidrošanas. Kopš tā laika mūsu pasaule atradusies Tumsā.
 
Lai pamostos, lai ieietu Patiesības Gaismā, cilvēkiem ir jāuzzina fakti un nav vairs jāpieņem apgalvojumi, kas turējuši jūs ieslēgtus kontroles režģī. Patiesību atrast ir tik viegli, ja vien atbrīvojat savus prātus no jebkāda kontroles tīkla. Visi, kuri vien ir vēlējušies ieskatīties manā mājas lapā, var redzēt, ka Montī ir dzimis Londonā kādā ortodoksālā žīdu ģimenē, bet no 12 gadu vecuma ir sācis meklēt patiesību. Viņš bija un joprojām ir visgodīgākais vīrs; goda vīrs. Viņa mērķis ir parādīt mums patiesību, jo patiesība mūs atbrīvos un ļaus cilvēcei dzīvot mierā. Tieši tāpēc mēs strādājam. Pierādījumi ir šeit. Tikai tajos jāieskatās.
 
Interviju ir Gilad varat redzēt manā mājas lapā: www.montaguekeen.com Tā apskatāma arī YouTube.
 



Vētījums no Montekjū 11.decembrī/2011
 
Tik labi ir redzēt, kā daudzi no jums pēta, meklē un raugās ar skaidrām acīm visā tajā, ko esat pieņēmuši kā faktu un sapratuši, ka tas nav bijis nekas vairāk, kā pasaka, kas tikusi pieņemta un kļuvusi par „vēsturisku faktu”. Jūsu prāti bija aizvērti jebkam citam. Jūs tā arī nezinājāt, kāds spēks piemīt jūsu prātam. Kad iemācīsieties atvērt savu prātu, tad pēkšņi viss kļūst skaidrs. Nekad nevienu cilvēku neesmu lūdzis akli pieņemt manis teikto. Vienmēr esmu teicis, ka paši varat visu izpētīt, tieši tā kā tas ir bijis jādara manai sievai. Viņai nebija viegli pieņemt tos faktus, ko viņai kā pirmajai rādīju. Viņa sekoja katram pavedienam, un visu pārbaudīja pati un atrada visus vajadzīgos pierādījumus. Ja viņa to var paveikt savā vecumā, tad to var ikviens, ja vien ir tāda vēlēšanās.
 
Uzdodiet sev jautājumu, kāpēc pāvests Adrians atdod Īriju un tās tautu Anglijas kontrolē un, lai nodrošinātu to, ka īri nekad neuzzina, kas tie ir. No kā tie baidās? Ieskatieties Pasaules slepenajā vēsturē. Kāpēc jūsu pārvaldītāji baidās no Īrijas patiesības meklējumiem? Tāpēc, ka mainīsies visa vēsture un patiesība nāks klajā. Tie, kas manipulē jūsu pasauli, vēlas turēt to tumsībā.
 
2012.gads jums ir brīnišķīgs iespēju laiks visu to mainīt. Tad būs jābūt drosmīgiem, lai sekotu instinktiem un jūsu sirdij, nevis galvai. Tiem, kuri viltīgi pārņēma jūsu pasaules kontroli, nav daļas par jums: jūs neesat viens no viņiem, jūs esat tikai, lai kalpotu un karotu viņu izraisītos karos. Jums tas jādara nākotnes paaudžu labā- jāveic vajadzīgās pārmaiņas, lai atgrieztos miers un taisnība. Ticiet Dievam, kas jūs vada un tad atradīsiet spēku, lai paveiktu visu vajadzīgo. Negaidiet savu atgriešanos Garā, lai redzētu, kur esat kļūdījušies vēl atrodoties uz Zemes. Ticiet man, tas ir šoks redzēt, ka viss, ko esat pieņēmuši kā faktu, ir totāls safabricējums.
 
Godīgi cilvēki sāk stāstīt savus atklājumus. Nepalaidiet garām šādas iespējas. Meklējiet arī paši. Tie, kuri cenšas noklusēt patiesību, izsmej un ņirgājas par patiesības meklētājiem. Pieņemiet savus lēmumus tikai pēc ļoti rūpīgas izpētes. Neesiet aitu bars.
 
Mums, Garā, ir plāni 2012.gadam. Mums ir vajadzīgs pietiekošs atmodušos cilvēku daudzums, lai varētu jums palīdzēt. Mums ir vajadzīga atbalsta komanda uz Zemes, lai īstenotu noteiktus plānus un uz visiem laikiem aizvāktu prom Tumšos. Pilnīgi tiks aizstāta, nomainīta jūsu pasaules enerģija. Tas var notikt vienas nakts laikā. Tikai vēl jānoliek savās vietās konkrētas lietas. Mēs vadīsim un palīdzēsim šajā jautājumā. Tie, kuri zina, īstajā laikā sekos mūsu instrukcijām un rīkosies. Tas sākās jau laikā, kad atrados Zemes plānā, kaut arī tad visā pilnībā nesapratu, kas notiek un ko tas viss nozīmē. Uz Zemes ir tik daudz lietu, kas jūs novērš no ceļa. Vēl arī daudz kas tiks darīts un saorganizēts, lai tikai novirzītu un jūs samulsinātu. Par laimi, jūs esat labāk informēti. Nekad neesmu izteicis rožainus apgalvojumus. Man patīk darboties ar faktiem. Pārāk nopietni šādā situācijā būtu aizrauties ar vieglprātību.
 
Mīliet patiesību un meklējiet patiesību visur. Atsakieties „iet kopā ar plūsmu”. Skatieties, kur tas jūs jau novedis. Kopā ar jums ir visi pagātnes labākie prāti, katrā ceļa solī. Tās ir apvienotas pūles un centieni. Mēs nezaudēsim. Tas ticis plānots jau ilgu laiku. Mums ir vajadzīga atbalsta komanda uz Zemes, kas vēlētos strādāt kopā ar mums. Tagad kaut kas tāds jau ir. Kad pārgāju Garā, teicu Veronikai, ka viss viņas dzīvē pirms viņa satika mani bija sarīkots tāpēc, lai tagad viņa varētu veikt to darbu, kāpēc vispār ieradās te uz Zemes. Viņai bija grūti aptvert šo informāciju tik ātri pēc šoka par manu pēkšņo un publisko aiziešanu. Bija vajadzīgs laiks, lai aprastu.
 
Padomājiet par faktu, ka pārtika, ko ēdat, gaiss, ko elpojat un uzspiestā piesātināšana ar zālēm, tas viss ir radīts, lai liktu jums palikt savā vietā; totālā kontrolē, kalpojot bez pretošanās. Viss tiek plānots tikai tā, lai turētu jūs zem kontroles. Kādu dienu to skaidri redzēsiet un brīnīsieties, kā gan ļāvāt sev būt tik bezprātīgiem kā robotiem.
 
Mīlestība ir tā svarīgā jūsu dzīvē. Tā ir mīlestība, kas dod man visu vajadzīgo, lai pabeigtu darbu no šīs dzīves puses. Mīlestība atver jūsu pasauli un visu parāda jaunā un nozīmīgā gaismā.
 
Mana mīļā, centies tik smagi nestrādāt. Nav iespējams atbildēt uz tik daudziem e-pastiem. Mēs esam pateicīgi par varonīgo un mīlestības piepildīto atbalstu, lai radītu pārejai vajadzīgo harmoniju.
 
Tevi apbrīnojošais Montī.


Tulkoja Māra Brante