svētdiena, 2011. gada 4. decembris

Ilarions 4.-11.decembris/2011


Viedas Meistars Ilarions
4.-11.decembris/2011
 
Mīļie!
 
Ieejot savu personīgo aspektu integrēšanas jaunā fāzē, Kosmiskās Mīlestības enerģijas kļūst intensīvākās, tās atkal apvieno savu būtību ar jūsu enerģētisko lauku. Lai spētu uzņemt lielāku enerģiju un frekvenču līmeni un iemiesot Dievišķo Kristus Es, jūsu fiziskais ķermenis adaptējas un pielāgojas, izejot cauri dažādām metamorfozēm. Viss atrodas kustībā, pat tad, ja jums šķiet, ka esat iestrēgušā, statiskā pozīcijā. Patiesībā, jaunajā realitātē notiek intensīva kustība un sagatavošanās.
 
Augstāko enerģiju frekvences turpina pacelt visu to, kas katrā cilvēkā neatbilst šo augstāko enerģiju frekvencēm. Atbrīvošanai atkal parādīsies visas vēl netransmutētās uz augstāko izpausmes kārtību cikliskās enerģijas un izpausmju veidi. Ļaujiet, kad tās parādās, tām aiziet un svētiet notikumu, cilvēku vai situāciju, jo tās bija daļa no tā. Tas palīdzēs jums atbrīvot un aizlaist tās prom, un kā atbilde nāks- Dievišķās Mīlestības augstāko frekvenču enerģiju piepildījums. Atverot sirdi šādai iespējai, jūsu būtības iekšienē notiks pamatīga dziedināšana.
 
Ļaujiet sajust Radītāja svētību, lai tā piesūcina jūsu Būtību un Pasauli. Pieņemiet to, ka esat pelnījuši Dieva un citu cilvēku mīlestību, pieņemiet, ka spējat mīlēt visu un šajā mīlestībā jūs esat (atrodaties) drošībā. Šajā gada laikā ļoti viegli sajust altruisma, labestības, mīlošas laipnības, augstsirdības, miera, labas gribas, laimes un prieka enerģijas. Izmantojiet šo laiku, lai „sacementētu” savu esošo redzējumu ar Jaunās Zemes realitāti, šī realitāte sakņojas pašu kultivētā un auglīgā zemē, to esat gatavojuši visas savas dzīves laikā un ar ticību un cerību tajā esat stādījuši jaunā iesākuma sēklas.
 
Turpiniet ar savu darbu paaugstināt frekvenču līmeņus cik augstu ik dienas vien spējat un sniedziet saviem fiziskajiem pārvietošanās ķermeņiem laiku pielāgoties un adaptēties, esiet pret sevi labi un mīloši. Četru zemāko ķermeņu transformācija ļaus sevī viegli, ātri un droši ielaist Dievišķos aspektus. Šis process jau notiek un turpinās saskaņā ar katra cilvēka vajadzībām, prasībām un nodomiem. Mēs redzam jūsu attīstību un transformāciju, tā saskatāma kā lidojošas krāsas. Jums nevajadzētu apslāpēt savas krāsainās gaismas, ja tikai spētu sevi redzēt.
 
Katrs cilvēks atrodas dažādu pakāpju attiecību risinājumā ar daudziem citiem cilvēkiem, vietām un lietām un pats svarīgākais ir atcerēties, ka ik noslēgums nāk ar jaunu sākumu. Vienmēr ir vēl kaut kas apgūstams, lai pabeigtu, atklātu un manifestētu un tieši šādā laukā mēs tagad ieejam- manifestēšanās fāzē. Lai jūsu sirdis, prāts un gars ir stipri, mīļie, esiet pateicīgi. Jaunais Būtības veids ir Prieks.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
ES ESMU Ilarions
 
©2011 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana, (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace. Marlēne Svetlišofa (Sū-tam-ā) Labvēlības Simfoniju Sargātāja
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 

Tulkoja Māra Brante