trešdiena, 2011. gada 14. decembris

Ješua "Par mūsu sapņiem"


Selavi

Sveiks, dārgais Ješua. Es gandrīz vienmēr redzu brīnišķīgus sapņus, un šie sapņi ir līdzīgi aforismiem, tāds iespaids, ka miegā man kaut ko rāda un māca. Taču, kā es pamostos, vairums šo sapņu aizmirstas, taču tie ir tik dārgi man, ka es gribu saprast un atcerēties. Un, ja var, paskaidro, lūdzu, manā sapnī tu mani un manu dēlu apkampi un smaidīji. Ko tas nozīmē? Paldies, es jūs mīlu!

Es sveicinu tevi, dārgā, ar mīlestību un maigumu!

Mēs varam nedaudz parunāt par jūsu sapņiem. Jūsu sapņi vienmēr bija ceļojumi šīs planētas sapņu astrālā. Tie atspoguļoja emocionālus dzīves iespaidus, un jūs tur izdzīvojāt daudzus jūsu dzīves notikumus, tai skaitā arī tos, kas jums noritēja zemapziņas līmenī. Un šie sapņi arī bija jūsu dzīves pieredze uz šīs planētas. Jūs ne vienmēr tos iegaumējāt, taču tos vienmēr iegaumēja jūsu dvēsele. Bija tādi sapņi, kuri brīdināja jūs par kaut kādām kļūdām vai par ne visai patīkamiem notikumiem, kuri varēja jūs gaidīt dzīvē kā kaut kādu nepareizu rīcību sekas. Bija arī sapņi, kuri rādīja jums, ka jūs esat veikuši kaut kādu garīgu izlaušanos jūsu dzīvē, un tagad jums ir iespēja izmantot jūsu garīgo sasniegumu un garīgo atklājumu augļus.

Tagad uz planētas iestājas jauni laiki un notiek jauni atklājumi. Jūsu iespējas sakarā ar to, ka planēta atrodas kvantu pārejas stāvoklī, palielinās. Jūsu iespējas pārvietoties augstāk par planētas sapņu astrāliem arī pieaug, jo daudzi no jums kopā ar planētu iziet pacelšanās procesu, jūsu apziņas pacelšanās procesu. Tāpēc katram no jums, kurš jau ir iekļauts šajos procesos, ir iespēja būt tur, kur pieeja agrāk bija slēgta.

Tagad daudzi no jums redz sapņus, saistītus tieši ar tādām pārvietošanām. To var nosaukt par lidojumiem vai pārvietošanām tajās sfērās, kuras jūs saucat par savām kosmiskajām mājām. Blakus tādiem sapņiem jūs varat redzēt sapņus, kuros vai ar kuru palīdzību jums palīdz piešķirt citu jēgu jūsu garīgajai pieredzei. Pieredzei, kuru ir sakrājusi jūsu dvēsele šajā iemiesošanās vai iemiesošanās agrāk. Tie ir tā saucamie “sapņi-skolotāji”. Sapņi, kuros jūs veicat rezultātu noteikšanas noslēdzošo etapu.

Jums šajā laikā tāpat var būt arī “sapņi-trenažieri”, kurus pasūta jūsu dvēsele. Ar šo sapņu palīdzību jums ir iespēja atstrādāt to vai citu situāciju, kura notiks jūsu reālajā dzīvē pavisam netālā jūsu lineārā laika nākotnē. Un šīs situācijas – trenažieri, kā likums, ir saistīti ar jūsu dvēseles programmu. Jums palīdz atstrādāt tos aspektus un pieredzi, kuri jums ir nepieciešami sekmīgai jūsu dvēseles programmas veikšanai.

Kāpēc tas notiek tieši šajā laikā? Es atgādināšu, ka, tā kā visa saules sistēma un planēta ir iegājušas kvantu pārejas stāvoklī, pacelšanās stāvoklī, beidzas reinkarnāciju cikls uz šīs planētas, un notiek ļoti daudz procesu, saistītu ar rezultātu noteikšanu. Procesi ar dažādu situāciju atšķetināšanu, ar dvēseles daļiņu atgriešanos, kuras bija atvienojušās uz lielu emocionālu piesaistu rēķina, kuras notika dzīves procesā matērijā ne tikai šajā iemiesošanās, bet arī virknē citu iemiesošanos. Viss tagad tīrās, atšķetinās, savedas kārtībā, saliekas “pa plauktiņiem”. Katra dvēsele tiecas pabeigt visas tās programmas, kuras viņa uzlika sev izpētei, nākot uz iemiesošanām visu ciklu. Jums palīdz šajās programmās, un daļēji šos procesus jūs varat novērot savos sapņos.

Kas attiecas uz taviem sapņiem, kurus tu piemini, tad es varu teikt, ka tu pilnīgi pareizi noteici, ka sapņi, kurus tev rāda, no vienas puses, – ir apmācoši, no otras puses, tu savos sapņos ceļo ar apziņu uz savu kosmisko Māju pusi un saredzies ar saviem mīlošajiem draugiem, kuri sniedz tev daudzpusīgu palīdzību tajā procesā, par kuru es runāju augstāk, – visu inkarnāciju pabeigšanas procesā.

Rezultātā katrs no jums būs attīrīts. Katra no jums pieredze tiks pievesta noslēdzošajam etapam. Tas ir ļoti svarīgs un ļoti vajadzīgs process. Es lūdzu tevi neuztraukties par to, ka tu ne visu atceries pamostoties un tas tevi satrauc. Tam nav tevi jāsatrauc. Nostiprini tās emocionālās sajūtas, jūtas un iespaidus no tiem notikumiem, kuri bija sapnī. Es paskaidrošu, kāpēc tas notiek. Tava dvēsele visu atceras. Viss, ko tu redzi sapņos, notiek reāli ar tevi, ar tavu apziņu, un šī atmiņa nekur nepazūd, tā visa saglabājas tevī. Cita lieta, ka to neizvada apzinātā uztverē un atmiņā. Tas ir saistīts ar to, lai nepārslogotu jūs emocionāli un dotu jums iespēju mierīgi turpināt dzīvot šajā iemiesošanās un gūt šīs iemiesošanās pieredzi. Jo tālāk notiks jūsu personīgās (apziņas) pacelšanās process, jo vairāk augs jūsu apzināmība, un uz to laiku jūs būsiet gatavāki uztvert visu bez lieliem emocionāliem satricinājumiem un pārdzīvojumiem. Piekrīti, tas ir pareizs jūsu dvēseles lēmums. No vienas puses, jums ir nepieciešams novest pie pabeigšanas milzīgu, dažādu pieredzi, kura jau bija sakrāta, taču, no otras puses, arī izpildīt to jaunas pieredzes iegūšanas programmu šajā iemiesošanās.
Viss dzīvē vienmēr norit pareizi un likumsakarīgi, un es lūdzu jūs uzticēties dzīvei.

Sapnis, kurā mēs satikāmies, – tas arī ir reāls sapnis. Ar dažiem no jums es biju pazīstams un sadūros citās iemiesošanās, mēs tikāmies arī aiz šīs planētas robežām. Vairums no jums zina mani personīgi, tāpat, kā arī es jūs, un tavs dēls, un tu – ir viņu skaitā. Tāpēc nav nekā brīnumaina, ka satikāmies tur, mēs esam laimīgi redzēt viens otru un priecāties par tikšanos, un atbalstīt viens otru. Es novēlu tev un tavam dēlam ar prieku un cieņu dzīvot un atbilst tai lielajai dievišķībai, kurai mēs visi piederam. Atbilst tai lielajai un brīnišķīgajai dvēseļu savienībai, no kurienes jūs atnācāt šurp pēc pieredzes. Mēs visi neapšaubāmi mīlam jūs, mēs jūsmojam par jums, mēs lepojamies ar jums, patiesi un maigi!

Esiet svētīti un atcerieties, – mēs vienmēr bijām, esam un būsim blakus jums!! Vienu reizi mūsu tikšanās atkal notiks, tas noteikti notiks, un mēs atkal apkampsim cits citu ar maigumu un lielu mīlestību.

ES ESMU JEŠUA
Pieņemts 05.06.2009. Nika
 tulkoja Jānis Oppe