svētdiena, 2011. gada 25. decembris

Š.Gabriēla par šo laiku


Šajā Kristus enerģijas laikā lielā skaitā parādās eņģeļi un tiem ir daudz vairāk iespēju mums pietuvināties nekā citos gada brīžos.
Erceņģelis Mihaēls nes atbildību par mūsu jauno evolūcijas ģimeņu radīšanu laikā, kas sākās no 12:12 un noslēgsies 2012.gada 6.janvārī, kad beigsies 12 Svētās naktis. Šajā laikā darbojas iespēju logs, kad droši varam attīrīt pagātnes paliekas un erceņģelis Mihaēls mums piedāvā savu palīdzību un Dievišķo Aizstāvību. Mēs tiekam apdāvināti ar dziļu savienošanās iespēju ar eņģeļu dimensijām, kā arī ar Kristus apziņu.

Savā evolūcijā mēs esam nonākuši ļoti tālu, pat arī tad, ja nesajūtam to kā krasu dzīves pavērsienu. Ieejot 2012. gadā, mēs aizvien vairāk vērosim garīgo principu ienākšanu un pielietojumu ikdienā, garīgums pacelsies it kā no mūsu iekšienes dziļumiem un parādīs mūsu uzskatus visai mūsu acu priekšā mainīgajai pasaulei.

Decembris ir pārpilns ar enerģētiskajiem momentiem, un nu jau radusies sajūta, ka ejam cauri gigantiskam spēka laukam. Viss sākās ar diviem aptumsumiem, tad 12:12 atvēra ceļu jaunam Dievišķam Kontaktam, tad Saulstāvji, kas iezīmē Gaismas atgriešanos. Pieaugot enerģētiskajām frekvencēm un pārmaiņām uz planētas, pati esmu sajutusi ievērojamas enerģiju brāzmas.

Pašlaik mums pieejama īpaši spēcīga Dievišķā Mīlestība un es vēlētos izlietot šo enerģiju frekvences 2012.gadā. Daudz un dažādas situācijas un notikumi apliecina un dod sajūtu, ka dzīvoju šobrīd tāpēc, lai pieredzētu šo īpašo mana līguma laiku. Pacietība, Sagatavošanās un Izturība ir mani atslēgas vārdi, lai spētu darīt dievišķus darbus un saņemtu vajadzīgo iedvesmu, lai ļautu Radošiem Risinājumiem ienākt un manifestēties katrā manas dzīves jomā.

Viena no man tuvākajiem autoriem, Laurēna Gorgo, runā par enerģētisko rezonansi mūsu iekšienē, pārejot uz 528 Hz, kas atslēdz mūsu radošo potenciālu uz jaunās zemes, ko radām. Esmu tālāk no zinātnes, bet vienalga saņemu līdzīgus vēstījumus par lielāku Dievišķās Mīlestības pieejamības daudzumu, jo mēs ceļam mūsu enerģētiskās frekvences. Aktualizējas gara ienākšana pasaulē, kurā mēs zemē iezemējam jaunās gaismas frekvences.

Man dotā informācija saka, ka mēs pabeidzam/noslēdzam vecos notikumus un vairs nereaģēsim uz vecām lietām un notikumiem tāpat kā agrāk. Mums ir skaidra iespēja atstāt pagātni, visbeidzot. Mēs jau skaidri un gaiši esam pārliecinājušies, ka vecie paņēmieni vairs nedarbojas, vecās struktūras nekam vairs neder. Un tā vienmēr bijis- laiku starp veco un jauno piepilda kāds haotisks un nesaprotams laiks. Un tieši haotiskā laika sprīdis izrādās kļūst ļoti svarīgs, jo nosaka visa pārējā gada straumes plūdumus.



Pielietojamie Visuma Likumi

Manī radusies noteikta sajūta par to, ka mēs patiešām radām un veidojam jaunu pasauli, par kuru varu teikt, ka šī jaunā pasaule- tie esam mēs, un mums lieti noderētu kādu senseno visuma likumu mācību pielietojums. Enerģiju frekvenču pieaugums ir milzīgs, tāpēc arī piesaistām savā pasaulē notikumus, ko paši vēlamies pieredzēt. Pastāv daudzas iespējas un veidi. Ļoti daudzas senās sistēmas ir pārbagātas ar tehnikām, kas paceļ enerģiju frekvences. (tulk. piezīme: mums tās ir mūsu garamantas- dainas, dziesmas, pasakas, teikas utt.)

Ticu, ka mēs strādājam, lai nestu vairāk garīgās dzīves šai pasaulei, lai abas pasaules kļūtu daudz svētākas. Lai to paveiktu, mums bija jāiziet cauri ļoti blīviem enerģiju laukiem. Mūsu iekšējais spēks, stiprums un gara spēks, ko uz šo brīdi esam sevī jau apjautuši, kalpos dzīves radīšanai, kas liek sajust, ka mēs dzīvojam kādam īpaši izveidotam, uzstādītam dvēseles mērķim. Pēdējo gadu laikā esmu izmantojusi 40 gados apkopoto un uzkrāto, ieviešot to praksē, un ticu, ka uzkrāto zināšanu etapi bijuši man ļoti svarīgi un izmantojami tieši tagad.

Esmu dziļi pateicīga arī manas Dvēseles sarūpētajām tumšākajām stundām un mācībām, tās manā dzīvē risinājās 1990-to gadu beigās un 2000.gada sākuma periodā. Šajā laika posmā man bija lieliskas iespējas apgūtās mācības izmantot un integrēt dzīvē. Man bija visas iespējas redzēt, cik dziļas bijušas manas garīgās prakses, kā tās manī gadu gaitā nostiprinājušās un iesakņojušās, kā palīdzējušas radīt pavisam citādāku dzīvi. Mana ikdienas pasaule šobrīd patiešām ir garīgā dzīve un manī ir pavisam maz atdalītības no tās.



Iedvesma Jaunai programmai

Pavisam noteikti zinu, ka 2012.gadā no mums tiek prasīta atdalītības, separācijas, nošķirtības izbeigšana starp mūsu garīgo dzīvi un pasaulīgo dzīvi. Tad mūsu dzīvēs varēs parādīties un ienāks ievērojamas pārmaiņas un jaunas iespējas.

Mani ļoti iedvesmojis erceņģelis Gabriēls un tālāk sekos nākamā septiņu nedēļu programma. Šī programma palīdzēs atvieglot mūsu dzīvi un nest vairāk Gaismas planētai. Labprāt dalos ar jums un aicinu pievienoties. Uzsāksim šo programmu 25.janvārī un septiņas nedēļas strādāsim sekojošos virzienos.

Dažas saņemtās idejas:

1.Integrēt ikdienas dzīvē jauno 12 čakru sistēmu

2. Mūsu būtības iekšienē savienoties ar Kristus Gaismu un Zemes Dvēseli

3. Dzīvot no sava Garīgā Miera un Harmonijas centra

4. Vibrāciju frekvenču celšana, lai dzīve kļūtu apburoša, burvīga un valdzinoša

5. Spēcinoši rituāli un tehnikas, kas atbrīvo pagātnes atliekas un sirdī-centrētā darbībā uzstāda jaunas enerģiju frekvences

6. Uztveres kanālu atvēršana

7. Spēcīgas garīgās prakses radīšana, kas neatkāpjas un neatslābst pārmaiņu priekšā

Mans nodoms ir palīdzēt jums savienoties savas būtības iekšienē ar jaunām augstākām enerģiju frekvencēm, ko mums nes ģenētiskās pārmaiņas un 12 čakru sistēma. Mums sevī jāintegrē šie kodi un jālieto, lai nestu pasaulei mieru- gan iekšējo personīgo, gan ārpus mājām. Mums pieejams jauns palīdzības un atbalsta līmenis, tāpēc jārada visas iespējas to aizsniegt.

Jūsu nodomu Liesmā iespējams pilnīgi viss. Paplašinās uztvere un atkrīt ierobežojumi. – erceņģelis Gabriēls

Sūtu visiem Mīlestību šajā svētības pilnajā laikā.

Shanta Gabriel
Šanta Gabriēla
22.decembris/2011


Tulkoja Māra Brante