piektdiena, 2011. gada 9. decembris

Ješua: "Par mīlestību, par dzīvi"


Ješua, sveiks! Tik lieliski ir sajust tavu enerģiju un vienkārši būt ar tevi! Tik priecīgi just tavu Mīlestību un Gaismu! Man tev ir divi jautājumi, pirmais no tiem ir pats svarīgākais un dara man rūpes tagad pastāvīgi. Mana paziņa, Sveta, mēs ar viņu iepazināmies pa ICQ, un viņa dala visas manas intereses, viņa ir tāds pats Gaismas Nesējs! Kad viņai bija skumji un viņa nonāca neharmoniskās situācijās, es viņai palīdzēju un vilku viņu laukā, kad man bija slikti – viņa palīdzēja man tieši tāpat. Mēs pat staigājām ar viņu kopā, un apgalvoju tev – viņa ir brīnišķīga! Man arvien biežāk piezogas domas, ka man ir jābūt ar viņu kopā, taču tieši šī doma mani arī grauj. Es mīlu citu meiteni, un vienmēr pret Svetu attiecos kā pret draugu, taču šī doma, ka mēs esam “divi zābaki pāris” – tā mani vienkārši griež nost no ceļa. Dažreiz, kad mēs ar viņu kontaktējamies, es pēkšņi sāku just pret viņu vienkārši gigantisku mīlestību, man liekas, ka man vienkārši tieši tagad ir jābūt ar viņu! Taču es nepavisam negribu tādu mīlestību, es vienkārši gribu būt ar viņu kā ar draugu un viss, bet Sirdij taču nepavēlēsi! Kad es domāju par viņu, es domāju par viņu tikai ar mīlestību, taču man nebūt negribas viņu tā mīlēt! Ješua, es nezinu, vai spēju tev pietiekami saprotami paskaidrot, taču tu tāpat par visu esi lietas kursā. Saki, lūdzu, ko man ar Svetočku darīt, es galīgi nezinu, es no viņas jau vairos, tāpēc ka viņa visu manu citu mīlestību pret citām meitenēm nodedzina un atstāj tikai pret viņu. Es reizēm pat jūtu, ka viņa par kaut kādu nastu man ir kļuvusi. Taču es ceru, ka to es pats sev esmu sadomājis. Vai ir starp mums kaut kāda noruna vai karmiskas saites? Vai mēs esam tikušies agrāk? Vai esmu brīvs nebūt ar viņu, vai es spēšu viņu atlaist?

Es apsveicu tevi, dārgais, un es pateicos tev par labajiem vārdiem par mani. Man ir prieks dzirdēt, ka gan manu, gan visa visuma mīlestību jūs pieņemat un jūs esat atvērti tai. Tas ir tas, par ko mēs vienmēr sapņojām un uz ko cerējām, un par ko bijām pārliecināti. Es priecājos, ka jūs esat atvēruši savas sirdis pretī tai mīlestībai, kura bezgalīgā straumē līst uz jums no debesīm. Tu saproti, ka, kad es runāju par debesīm, es vienkārši pieskaņojos jūsu priekšstatiem, taču tici, viss, kas ir jums apkārt – tas patiešām ir caurausts ar mīlestību un dievišķu skaistumu.

Vienīgais, ko jums bija nepieciešams izdarīt – tas ir, atvērt savas sirdis pretī šai mīlestībai, paļauties uz to un pieņemt to. Šī mīlestība pārvērš jūs un dod virkni jaunu apzināšanos un to attīstību, par kuru mēs sapņojām sākotnēji, nolaižoties dzīvot šajos ķermeņos un uz šo planētu.

Mēs ar tevi parunāsim par jums ļoti svarīgu jautājumu, kurš satrauc ne tikai tevi, un es esmu ļoti pateicīgs tev par šo tēmu, kuru tu aizskāri savā jautājumā – tās ir attiecības ar pretējo dzimumu un mīlestības izpausme dažādos tās aspektos, tai skaitā arī šajās savstarpējās attiecībās. Pirmām kārtām, es gribu atgādināt tev, ka mīlestība – tas ir ļoti plašs un bezgala dziļš jēdziens. Mīlestība var izpausties dažādi un atrasties jūsos dažādos stāvokļos. Ja būs saprotamāk, tad es varu teikt, ka, atkarībā no tā, kādā mīlestības kā enerģijas un kā sajūtas izpratnes līmenī jūs atrodaties, tādā veidā jūs arī izpaužat to jūsu dzīvē matērijā.

Mēs runājām agrāk, atbildot uz citiem jautājumiem, ka Mīlestība – tā pirmām kārtām ir sākotnējā, dievišķā enerģija. Tās varenība un spēks ir neierobežoti un ļoti lieli. Ja raugās caur šo modeli, kurš ir saprotamāks jūsu apziņai, tad jūs atrodaties pietiekami lielā attālumā no paša Avota. Jūs nolaidāties ļoti lielos dziļumos, jūs nolaidāties ļoti zemu vibrāciju matērijā, un šis attālums tika izpausts un nostiprināts pēc jūsu pašu vēlēšanās ar aizklāju sistēmām.

Tas bija jūsu noteikums, tāpēc ka jums ļoti gribējās izzināt daudzus Mīlestības izpausmes aspektus pašās tālākajās no Avota līnijās. Tā kā jūs atrodaties ķermeņos, tad pirmām kārtām jūs uztverat mīlestību ar sava ķermeņa un savu sajūtu starpniecību. Jūs uztverat to līmenī, kurš jums ir tuvs un saprotams, tieši šajā stāvoklī.

Tomēr, šeit man ir jāatgādina, ka jūsu saikne ar Dievišķo Avotu nav zudusi nekad un nekad netiks zaudēta. Man tāpat ir šeit jāatgādina, ka viss, kas ir jums apkārt, un viss, kas esat jūs paši, pastāv, tikai pateicoties dievišķajai enerģijai, kura iekļūst pašās sīkākajās, cik vien jūs varat iedomāties, matērijas daļiņās. Tieši tas atļauj visam būt, – jebkuram priekšmetam, kurš ir jūsu apkārtnē, atļauj būt tiem kosmiskajiem objektiem, kurus jūs zināt un uz kuriem jūs atrodaties. Šī sapratne pamazām atgriežas tagad pie jums, un, ja tev liekas, ka es esmu attālinājies no mūsu sarunas tēmas, tad mazliet zemāk tu sapratīsi, kas tas tā nav.

Tagad, kad jūs atrodaties planetārās pacelšanās procesā un savas personīgās pacelšanās, pārvietošanās pie augstākas sevis paša un visu notiekošo procesu sapratnes procesos, kad jūs ar savu apziņu notraucat visus tos šķēršļus, kuri atdalīja jūs no Avota, no tās vietas, no kuras jūs visi atnācāt šajos ķermeņos, šajā brīdī jūs sākat izjust dažādus mīlestības izpausmes aspektus. Un sākotnējā jūsu apziņas paplašināšanās etapā jūs sakāt atdalīt šos mīlestības jēdzienus, jums rodas nesapratnes elements, kas tad ar jums notiek. Taču tā ir parādība uz laiku.

Jūs esat pieraduši uztvert mīlestību sava ķermeņa sajūtu un jūtu līmenī, jūs esat pieraduši kontrolēt to ar prātu un novērtēt to ar savu zemes prātu. Un te jums parādās iespējas saskarties ar citām, augstākām, Mīlestības izpausmes vibrācijām. Jūs turpināt ieraduma dēļ analizēt jaunās sajūtas, un te jūs saduraties ar to, ka tās neļaujas jūsu prāta analīzei. Tas izsauc jums dažādas jūtas un dažādas šaubas, rodas bailes, un var parādīties atgrūšanas, notiekošas tā dēļ, ka jaunās sajūtas neiekļaujas jūsu prāta koncepcijās, kuras jums piemita un kuras jūs izmantojāt iepriekšējā laikā, līdz tam, kā jums parādījās iespēja sajust jaunas mīlestības vibrācijas. Un man ir jāsaka tev, ka tavs piemērs ir ļoti pamācošs daudziem jauniem cilvēkiem, un, jūtot jaunas plūsmas un uztverot tās caur sevi, jūs nokļūstat zināmā nesapratnes sfērā. Es gribu tev pateikt priekšā, mans dārgais, ka jūs vienkārši pārvietojaties uz tām vibrāciju un mīlestības izpausmes sfērām, kuras noteiktā jūsu attīstības etapā, atrodoties šajā ķermenī, nevar izanalizēt ar zemes prātu. Tās ir tās vibrācijas, kuras var un vajag pieņemt tikai ar sirdi un paļauties uz tām. Uz tava piemēra pamata var teikt, ka tevī ir klātesoši tieši tie procesi, par kuriem es tagad runāju. Tevi samulsināja un nedaudz nobiedēja tās pilnīgi pārņemošās jūtas un jauna sajūta attiecībā pret meiteni, kura atrodas tavā apkārtnē blakus. Un tu sāc izvēlēties ar prātu, sāc bīties un nosodīt sevi neuzticībā iepriekšējām jūtām, neuzticībā citai meitenei, pret kuru tu izjūti un izjuti mīlestību.

Šis konflikts ir jūsu prāta izdomāts, patiesībā šī konflikta nav. Es iesaku tev pieņemt tev atvērušās mīlestības sapratnes jaunās iespējas ar pateicību un uzticēšanos. Nevajag analizēt šīs jūtas un mēģināt tās projicēt uz mīlestības izpausmes zemāku vibrāciju izpausmes sapratnes līmeni. Vienkārši esi pateicīgs tam, ka tas ir tavā dzīvē. Tā ir liela velte un liels labums, un tavs liels dievišķums, kuru tu spēji izpaust, atverot savu sirdi pretī jaunām enerģijām. Paļaujies uz sirdi un dzīvo ar sirdi. Atbrīvo sevi no pārdomām šajā sakarā un par iekšējiem konfliktiem. Uztiecies dzīvei un atļauj tai mierīgi, viegli, bez šķēršļiem plūst caur tevi un caur visiem cilvēkiem, kuri ir saistīti ar tevi, kuri ir tev apkārt. Nenosodi sevi un nenosodi citus cilvēkus.

Tev stāv priekšā spert vēl vienu soli pie sapratnes tam, ka jūs visi, dzīvojoši uz šīs planētas, iemiesoti ķermeņos, jūs visi esat viena Avota bērni. Jūs visi esat rada, un tas, kas jūs savieno, ir pagaidām neredzams daudziem no jums – Dieva bezgalīgā mīlestība pret visiem jums. Tev stāv priekšā saprast, ka mīlestības enerģijas turpinās ienākt planētā, un jūs arvien vairāk jutīsiet šīs enerģijas, jūs arvien vairāk un vairāk izjutīsiet šīs visaptverošās mīlestības jūtas pret visu, kas ir jums apkārt, un pret visiem cilvēkiem. Un tev stāv priekšā saprast, ka šī mīlestība – tas, kas jūs apvieno un ir apvienojis vienmēr. Tev nevajag meklēt atbildes, kāpēc tas ir tā, tev nevajag meklēt atbildes ar prātu. Tava sirds dos tev atbildi uz šo jautājumu, tāpēc ka tava sirds un tava dvēsele zina, ka katrs no jums – daļa no Vienotā, vienas lielas dievišķas pasaules, piepildītas ar Mīlestību un Harmoniju. Jūs vienmēr esat bijuši neatdalāma daļa no Avota un visa visuma, vienkārši šī sapratne un šī sajūta bija aizvērta jums uz zināmu laiku. Jums atliek tikai pieņemt šo no jauna atvērušos jums sapratni ar prieku un pateicību, tāpēc ka šo vienotības sajūtu nevar izanalizēt un salīdzināt ne ar ko, to vajag vienkārši just un būt tajā.

Daudzi no jums ne vienreiz vien ir saskārušies savās iemiesošanās uz šīs planētas, un visi, kurus tu satiec ceļā tagad, ne vienreiz vien ir satikušies ar tevi dzimšanu ciklā ķermeņos, un šī zināšana arī pakāpeniski atnāks un būs dabiska un saprotama. Jūs varēsiet ar laiku viegli un brīvi paust mīlestību viens pret otru, nemēģinot noteikt sev ar prātu, kuru jūs mīlat vairāk, bet kuru nē. Pēc tā vienkārši nav vajadzības tajā izpratnes līmenī, pie kura jūs pienākat. Tas ir tas, ko tev stāv priekšā saprast, un tad šis iekšējais konflikts, par kuru tu paziņoji mums šodien, būs izsmelts. Tas ir sadomāts konflikts, tevis sadomāts sakarā ar to, ka tu ne pilnībā esi apzinājies tās mīlestības būtību, kuru tu esi sajutis pēdējā laikā.

Tagad, nobeidzot šī jūs satraucošā jautājuma apspriešanu, es iesaku vienkārši paļauties uz dzīvi un pārstāt analizēt notiekošos procesus ar zemes prātu. Es rekomendēju turpināt apzināties, turpināt mīkstās pacelšanās procesu, un, tikko kā tava apziņa paplašināsies tik daudz, ka zemes prātam arī būs nepieciešama paplašināšanās, tu sapratīsi un apzināsies to, kas tagad tevi satrauc. Kādu reizi tu pasmaidīsi, atceroties šo pieredzi un šo laiku, kad šis jautājums tevi satrauca un sagādāja dažas neērtības un eksistences diskomfortu. Atļauj tam būt, atļauj mīlestībai mierīgi un priecīgi plūst caur tevi, un jauna sapratne par jūsu līdzdalību un jūsu sakaru vienam ar otru – visiem šīs planētas iedzīvotājiem, noteikti atnāks pie tevis.

Bet kopumā viss ir brīnišķīgi, eju pa Gaismas ceļu, Mīlu arvien biežāk, Harmonija arvien biežāk, bet tu arī tāpat esi lietas kursā. Es sāku pie tevis vērsties, rakstīt uz papīriņa jautājumus, jautāt tev atbildes. Šajos brīžos es jūtos kā nekad labi, it kā mēs patiešām esam SAKAROS. Es mīlu tevi ar visu sirdi, un esmu tik priecīgs, ka tu esi manā dzīvē! Atbildi, lūdzu, vai man ir kanāla potenciāls? Un, vispār, vai man ir daudz Gaismas potenciālu, cik drīz es spēšu kļūt stipra, mīloša Dievišķa Būtne visā tās pilnībā? Nu, es tevi jau tā esmu apbēris ar jautājumiem, paldies tev liels vēlreiz. Apskauju.

Es ļoti priecājos, dārgais, ka ceļš, pa kuru tu ej, tev patīk. Un es redzu, kā tu gūsti apmierinājumu no dzīves, no visa šī pašapzināšanās un savas līdzdalības apzināšanās visā visumā ceļa iziešanas. Tieši tāpēc mīlestība un harmonija arvien biežāk un skaļāk piesaka sevi tavā apziņā, tavā ķermenī.
Mans dārgais, es gan tev, gan visiem jums gribu atgādināt, ka es šeit esmu priekš jums, un es bezgalīgi mīlu jūs visus un esmu bezgalīgi laimīgs un lepns būt jums noderīgs un vajadzīgs. Tici man, nav lielākas laimes, kā just to, ka tu esi nepieciešams un ka tava mīlestība un tava iekšējā vēlēšanās būt vajadzīgam un noderīgam harmonijas un mīlestības iegūšanas ceļā, ka tas ir jūsu pieprasīts. Tā patiešām ir liela laime. Es zinu, ka tev ir pazīstama šī sajūta, tāpēc ka, kad tu pats dāvā sevi un savu mīlestību apkārtējiem cilvēkiem, tu sajūti to pašu, ko sajūtu arī es. Un tu ļoti labi saproti to, par ko es tagad runāju.

Es esmu pieejams jums vienmēr, es esmu šeit, un es esmu ar jums. Un es biju jums pieejams vienmēr. Es ar visu sirdi atrodos ar jums, un es jebkurā brīdī esmu gatavs sniegt visu to palīdzību, kuru jūs palūgsiet man. Uzticies sev. Mūsu saikne ar tevi ir dievišķa un ir bijusi vienmēr. Tā bija, ir un būs. Tikai no tā, cik tu atļauj sev sajust šo saikni, manu mīlestību un visa visuma mīlestību sevī, tik tā tev ir pieejama. Taču tas viss ir uz laiku, tāpēc ka tagad uz planētas norit lielā kosmiskā cikla pabeigšana. Un tā bezgalīgās mīlestības un jaunās enerģijas straumes, kura tagad līst uz jums, manifestācija, tā arvien aktīvāk klauvē pie jūsu sirdīm. Tā arvien aktīvāk atgādina jums par sevi, un beigu rezultātā nekas cits neatliks, kā pievērst tai uzmanību un atvērt savu sirdi, tāpēc ka katrs no jums sajutīs, ka tās enerģijas, kuras nāk uz jums tagad no jūsu Mājām – tas ir patiesais jūsu stāvoklis. Šis stāvoklis jums ir ļoti labi pazīstams, tā ir jūsu būtība, tas ir tas pats galvenais, kas padara jūs par dievišķām būtnēm. Un jūs nevarat to nesajust. Tikko kā jūs to sajutīsiet, jūs neviļus sagribēsiet atvērties pretī tai mīlestībai, kura ir jums apkārt.

Es vēlreiz pasvītrošu, ka saiknes iespējas ar mani ir katram no jums, un vienīgais, ko jums ir nepieciešamas izdarīt – tas ir, atļaut sev šo saikni. Tikko kā tu atļauj sev šo saikni un sāc atvērties pretī dievišķajām plūsmām, tev automātiski nodibinās sakaru kanāls, un, jo atvērtāks tu būsi dievišķajām plūsmām, jo stiprāks un spēcīgāks kanāls tev nodibināsies. Tā kā tikai no tevis, no tavas vēlēšanas un tās patiesuma ir atkarīgs, cik ātri tu uzaudzēsi sava personālā kanāla potenciālu, tikai no tevis ir atkarīgs, cik daudz dievišķās enerģijas, cik daudz mīlestības tu spēsi pieņemt sevī un izlaist caur sevi. Tikai no tevis ir atkarīga visu sajūtu, kuras piepildīs tevi, pilnība.
Mēs esam šeit, mēs esam blakus, un mēs esam bijuši ar jums vienmēr. Mēs gaidām, kad jūsu sirdis atvērsies pretī jūsu Dievišķajam Avotam. Un tad mēs arvien vairāk un vairāk spēsim apvienoties vienā patiesā Dievišķās Mīlestības, cieņas un vienam otra godāšanas tieksmē, mēs spēsim apskaut viens otru un pateikt viens otram ar sirdīm visus vārdus, un pastāstīt par visām tām sajūtām, kuras mēs izjūtam no tikšanās vienam ar otru. Paldies tev par visiem jautājumiem, un paldies tev par vēlēšanos pēc iespējas ātrāk un visdziļāk nodibināt mūsu savstarpējo saikni. Tev tikai teikšu atkal, ka šī saikne ir bijusi vienmēr. Un tā būs vienmēr. Vienkārši atver savu sirdi pretī mūsu sirdīm un atļauj Mīlestības enerģijām blīvi plūst no Sirds uz Sirdi.

ES ESMU JEŠUA
Pieņemts 28.05.2009. Nika
tulkoja Jānis Oppe