pirmdiena, 2011. gada 12. decembris

I.Maļinovska "Dvēseles ceļš"



Inese Maļinovska http://inesemalinovska.wordpress.com/cat…
Decembris 6, 2011
Zinu, ka daudziem ne visai patika stāsts par vilcieniem un vagoniem, kuru ceļi ved atšķirīgos virzienos un par dažādajām Dvēseļu izvēlēm, kuras diemžēl nesakrita ar citu vai pašu domām un vēlmēm. Cilvēce pietuvojas vēl kādam attīstības cikla noslēguma posmam un tomēr atkal šie paši „vilcieni” parādās pie apvāršņa. Nekur šie nav pazuduši un izrādās nekādu blēdīgu joku ar mums neviens nav izstrādājis. Ir tieši tā, kā mūs gadu gadiem (un joprojām) ir brīdinājuši, Augstākais plāns attiecībā uz Dvēseļu ceļu, to attīstību, izaugsmi un transformāciju, nav mainījies vai dzēsies. Vienvārdu sakot – cilvēks kā Dvēseliska būtne tiek aicināts uz Garīgo Augšāmcelšanos. Lietoju šo jēdzienu, lai gan zinu, ka šis nav īstais apzīmējums. Šeit ir runa par krietni, krietni Augstāka līmeņa Dvēseliskās būtības transformāciju un atvēršanos-pamošanos fiziskā plāna esībā. Tas ir krietni Augstāk un Smalkāk par to Garīgo telpu un būtību, ko šodienas pasaulē cilvēks izprot, uztver un atpazīst kā „Garīgs vai Garīgums”. Mūs aicina ne vairs uz Garīgo līmeni, bet gan uz to Smalko Būtību, kurai fiziskajā plānā vairs nav iedodams nosaukums un apzīmējums, tas ir kas tāds, ko pat nevar paskaidrot vārdos un aprakstīt ne tik nav iespējams.

Apzinos, ka ne pārāk veiksmīgi šie, tikko rakstītie, teikumi ir izskanējuši cilvēka prātam, bet zinu, ka Dvēseles šajā brīdī savibrē un pašos dziļumos iekšā kņudinās. Cilvēks kā Dvēseliska būtne savā Augstākajā un dziļākajā būtībā šo Dievišķo Esības telpu un sajūtu pazīst, zina par tās esamību un ikviena Dvēsele vēlas tajā atgriezties, tik tā robeža starp būšanu šeit un tagad un šo Augstāko Esības plānu ir tik liela, smaga un šķietami necaurejama, ka cilvēks kā Dvēsele šodienas realitātē pat neapjauš, ka būt šajā Augstākajā Dievišķās Svētības telpā ir iespējams, esot Zemes dzīves komandējumā. Ir iespēja dzīvot šo dzīvi, elpot šo gaisu, dzert tēju, iet uz darbu un būt kopā ar ģimeni, esot absolūtā vienotībā un savienojumā ar šo Augstāko Pasauli, no kuras katrs esam atnākuši.

Par šo arī būs šodienas stāsts.
Proti, visapkārt skandina kaut ko un vienlīdz vis kaut ko par pasaules galu divpadsmitajā gadā. Versijas, ticējumi, pieņēmumi, liecības un apgalvojumi, kā arī pareģojumi, ko tas nozīmē un kas ir gaidāms ar šī laika posma iestāšanos ir daudz un dažādas. Kura vairāk uzrunā, to pieņemiet kā savējo, bet varbūt neuzrunā neviens no līdz šim paustajiem viedokļiem un redzējumiem, arī labi. Katram savs ceļš. Turklāt, ticiet man, tā pa īstam un pilnīgi droši neviens nezina, kas cilvēci sagaida šajā milzīgajā pārmaiņu laikā. Smalkā Pasaule ļoti gudri un tālredzīgi rīkojas, neļauj šim noslēpumam atklāties, pirmkārt, lai neradītu haosu un ažiotāžu nevajadzīgu. Otrkārt un pats būtiskākais iemesls, kāpēc neviens nezina precīzi, kas mūs sagaida ne fiziskajā plānā, ne Garīgajā, ne Smalkajā plānā, ir tas, ka katrai Dvēselei, proti, katram cilvēkam ir savs scenārijs sagaidāms. Savi notikumi, savas pārmaiņas, savas mācības, savas atteikšanās no vecā, uzdevumi un darbi katram savi būs darāmi. Tas nozīmē, nav viens liels uz visiem attiecošs plāns un notikumu gaita. Katrs saņems to, ko būs nopelnījis, vai drīzāk, katrs saņems to, ko būs gatavs saņemt un būs gatavs paņemt.

Proti, šis nav stāsts par to, kā mūs varētu sodīt vai kas slikts ar katru no mums varētu notikt, šis ir stāsts par to, ko mēs varētu nesaņemt, neiegūt un paši sevi apdalīt, ja cieši pieturamies pie vecajām vērtībām un uzstādījumiem. Ir skaidrs, lai arī kas mūs cilvēci sagaida, Augstākais ir sakārtojis un iekārtojis visu tā, pēc ķermeniskās uzbūves, prāta un psihes konstrukcijas, Garīgās jušanas un Smalkās būtības spēka un jaudas, ka jebkas, kas mūs gaida aiz stūra, ikviens ar to varēs tikt galā, izdzīvot, atrisināt, galvenais jau ikvienam būs pa spēkam pielāgoties un samierināties. Esam uzkonstruēti tā, lai šo milzu „virpuli”, kurš jau pastiprinās virs mūsu galvām mēs iznestu cauri gan tiešā, gan pārnestā nozīmē un izdzīvotu.Šī „centrifūga” būs jūtama gan cilvēka iekšējā pasaulē, gan ārējā pasaulē kopumā.

***
Es nesolu pasaules galu. Tāds nebūs. Pasaule un cilvēks ar visām savām idejām, darbībām un aktivitātēm, vēlmēm un vajadzību šobrīd sāk nolaisties nulles punktā. Par to drīzumā varēs manīt visai skaidri, par to liecinās jauni neplānoti pasaulīgi notikumi, kuri būs ārpus cilvēka kontroles un ietekmes, bet lielā mērā cilvēka darbību sekas.

Bet ir kas tāds, par ko es nevaru klusēt. Es vienkārši nevaru nerakstīt. Rakstu un zinu, kāds mani sapratīs, sadzirdēs un pamodīsies.

Viendien es pamanīju kādu dīvainu parādību. Tad nolēmu šo papētīt un pasekot kādā ilgākā termiņā un šī parādība apstiprinājās. Vai atceraties to stāstu ar vilcieniem, kuros notika sagrupēšanās/pārgrupēšanās, katrai Dvēseliskajai būtnei bija iespēja todien vasarā izdarīt savu gala izvēli, kuru ceļu katra Dvēsele izvēlas. Šis bija Augstāks process, tikai un vienīgi Smalkais līmenis, kurā šī izvēle notika. Cilvēks ar prātu pat to nevarēja ne nojaust un aptvert. Nu, lūk, šī parādība, kuru pamanīju fiziskajā plānā, tas nozīmē, ka šis impulss jau sasniedzis Zemes plānu ir tieši šis pats – ejot pa ielu, esot veikalā, braucot sabiedriskajā transportā, nav svarīgi kur – bet tik skaidri var just un redzēt (kā saprotiet šī nav fiziskā redzēšana), ka lielākā daļa Dvēseļu atrodas telpā, kura kalpo kā robeža šai esībai Zemes plānā/dzīvē un telpai, kur ved Dvēseli atpakaļ Mājup. Ilgu laiku sekoju līdzi šim savam novērojumam un dažbrīd šķita dīvaini, ka cilvēks smejas, priecājas, pērk jaunas mantas, ēd pusdienas, plāno nākotni, apspriež politiku, aprunā vai kādu apvelta ar kritiku, bet cilvēks pat nenojauš, ka viņa Dvēsele atrodas uz robežas, lai dotos Mājup, lai pamestu šo dzīvi. Cilvēciskais prāts un saprāts, gudrība un iegūtās zināšanas nekā nekalpo tam, lai dotu kaut mazāko mājienu un signālu, ka Dvēsele ir izlēmusi un grasās pamest šo Zemes komandējumu. Horizontāli iegūtās zināšanas un jaudīgā, prātam neaptveramā pasaules informatīvā, zinātniskā un tehnoloģiskā attīstība, tik ļoti cilvēku aizvilina prom no sevis, no savām sajūtām un Dvēseliskā kontakta, ka miljoniem cilvēku čato draugos, raksta rindiņas tviterī vai kādā citā vietā, kaļot savas dzīves biznesa plānus, vienlaicīgi pat nenojaušot, ka Dvēsele jūtas slikti un tā grasās doties prom no šī dzīves, nenojauš, ka Dvēsele jau stāv uz robežas!!!!!!!!!!!!

Sajūta dīvaina šo atklājot un apstiprinot. Dīvaini, ka mēs šeit eksistējam, bet Dvēsele iet savu gaitu. Dīvaini, bet tieši tā tas ir iekārtots. Diemžēl šodienas pasaule cilvēku atpazīst un apskata, kā prātu, fizioloģiju, psihi, nervu sistēmu un ko tik vēl citu ne, bet cilvēcei pietrūkst sapratnes un zināšanu, fiziski šis ir tikai mehānisms, kurš pilda funkciju, šajā fiziskajā telpā. Cilvēks ir kas vairāk, proti, Dvēsele. Dvēsele, Dievišķais kodols, kurš dzīvo daudz dimensiju pasaulē-līmeņos. Dvēsele, kura ir sena, gudra, vieda un mūžīga. Un šī nošķirtība starp cilvēka prātu un Dvēseles būtību ir lielākā bēda un sāpe, kura sagaida cilvēku tuvākajā laikā, ja cilvēks nesāks pamosties, ja cilvēks atteiksies atbrīvot šo milzīgo mūri sevī, kurš viņu nošķir no paša kodola, paša esības un Dievišķās būtības.

Jā, laikam tas, ko gribas pateikt, ka turpinot dzīvot tikai fiziskajā plānā, to nebūs iespējams izdarīt. Lai turpinātu būt šeit un pielāgoties jaunajiem likumiem un transformāciju pārmaiņām, cilvēkam ir jāsāk gribēt, vai vismaz vēlēties atbrīvot šo milzīgo cietumu sev apkārt. Rītdienas, vai drīzāk, jaunās pasaules likums paredz, dzīvi šeit un tagad vienotībā un absolūtā savienojumā ar katra mūsu Augstāko būtību un Dievišķo kodolu!

Paņemiet šo nopietni. Protams, nekas netiek uzspiest, ne arī mēs varam kādam šo Zināšanu uzspiest, mēs tik varam padalīties, ko zinām un ko jūtam. Lai arī daudzu Dvēseļu nosliece ir izvēlēties promiešanas ceļu, zinu, ka šīs Dvēseles meklējas, jo caur milzīgajiem iekšējiem mūriem, kaut kur ir kāda maza spraudziņa, pa kuru Augstākā Mīlestība un Gaisma iekļūst un šis spēks, kurš ieplūst, Dvēseles kodolā, dod impulsu un „ožamo spirtu” uz pamošanos šeit zemes dzīvē. Arī cilvēki meklējas, to var just… tik gribas ietaupīt meklēšanās laiku un distanci, kuru var noiet meklējoties un maldoties. Ei, viss ir tik vienkārši. Cilvēkam ir jākļūst par Dievišķu būtni, cilvēkam ir jāsavienojas ar savu Augstāko Esības kodolu, tajā brīdī, kad tas notiks, Dvēselēm vairs nebūs izmisīga vēlme (kāda šobrīd ir) atgriezties Mājās. Protams, var doties Mājup. Un tas nav sliktākais ceļš, tas ir tas, pēc kā Dvēseles alkst. Sajust šo mieru, harmoniju un mieru, kas valda Smalkajā Pasaulē. Bet ziniet, var arī nedoties Mājup, var palikt šeit un nojaukt milzīgo mūri un cietumu, kurš mūs ieskauj, tajā brīdi sajust Smalko Pasauli, Dievišķo telpu un palikt šajā komandējumā. Palikt šajā burvīgajā, brīnumiem piepildītajā pasaulē, kur esam atnākuši. Jo daudz skaistu pārsteigumu mums vēl priekšā būs, bet tie nebūs domāti cilvēka prātam, tā nebūs nauda, manta, vara utt., tā būs vesela Dvēsele. Dvēseles dzidrums un miers ir Augstākais un Absolūtais, ko Dvēsele vēlas atgūt.

Tāpēc jau Dvēseles izvēlas aiziet, ka ir piekusušas dzīvot ieslodzījumā, proti, bailēs (par jebko un par pilnīgi visu cilvēks baidās. Cilvēks eksistē tikai tāpēc, ka iekšā ir bailes. Bailes liek cilvēkam dzīvot, iet uz darbu, izdabāt otram, jo ir bail, ka nemīlēs un pametīs, apmeklēt ārstu, jo ir bail saslimt, ir bail nomirt. Bailes mudina darīt visu pārējo aplamo), sāpēs (pietiek otram kaut ko ne tā pateikt vai izdarīt, tik ļoti sāp, ir aizvainojums, pietiek saņemt kādu atraidījumu, sāp mežonīgi utt.), izsalkumā (ja Dvēseles nebūtu tik ļoti izsalkušas, tad nebūtu nekādas finansiālās krīzes un pārmērības pasaulē, nebūtu sevis atdošana verdzībā naudas pelnīšanai, nebūtu vēlme dzīvot kopā ar kādu, kuru nemīli, nebūtu vēlme otram darīt pāri, galu galā izsalkums liek visu laiku otram sevi pierādīt. Izsalkums, liek darīt to, ko vesela Dvēsele nedarītu nekad, nekad nepazemotos, nemelotu, neliekuļotu, nezagtu un nenoliegtu sevi un savas vērtības. Vesela Dvēsele nespēlētu teātri utt.), vēlmē pēc varas (mīlestības trūkums ir sekas varas menedžmentam) un šo sarakstu varētu turpināt vēl un vēl.

Ziniet, Dvēsele ir pateikusi STOP šādai dzīvei. Un tāpēc izvēlas doties mājup. Tāpēc drīzumā un tuvākajos gados gaidāms, ka tik daudz cilvēku aizies, pametīs šo Zemes dzīvi, tieši šī iemesla dēļ. Smagums, kuru nesam sevī ir pārāk liela nasta, šis smagums sāk lauzt cilvēku. Iedomājieties tādu ainu, ja cilvēce lēnām pamazām sāk iesoļot jaunā attīstības laikmetā, tas nozīmē, ka mums ir jātiek smailākā un augstākā kalna pašā virsotnē. Lai tiktu gala punktā ir jāmēro milzīgs ceļš, turklāt jo augstāk kāpsim, jo grūtāks kāpiens kļūs. Kas ir pirmais, ko jūs izvēlētos darīt, lai šo kāpienu padarītu vieglāku, protams, atbrīvoties no smagās somas, zābakiem, konservu bundžām, mēs automātiski visu smago nomestu malā, ne?! Dvēsele vēlas darīt to pašu, precīzāk, Dvēsele ir izvēlējusies darīt to pašu. Ticiet man, ikviena Dvēsele vēlas nokļūt sākotnēji Gaismā un tad jau Absolūtās Mīlestības telpā, tur pašā kalna galā un lai tur nokļūtu, viņas darīs pašsaprotamo, atbrīvos vecos smagumus, ko sevī nes gadsimtiem ilgi. Ikviena Dvēsele miljoniem gadu ir gaidījuši šo laiku, šo transformācijas laikmetu, kad Augstākie spēki ir klātienē un dod atbalstu visu smagumu transformācijai. Dvēsele no šī sapņa neatkāpsies un neatteiksies. Mums cilvēkiem ar savām zināšanās, vēlmēm, vajadzībām ir tikai viena izeja – šo pieņemt un akceptēt. Dvēsele ies savu gaitu. Viņa zina, kāpēc te ir nākusi. Tieši tāpēc, lai izkļūtu no cietuma un atgrieztos pie savas Dievišķās būtības.

Ja cilvēks, kā Dvēseliskā būtne šeit Zemes dzīvē atteiksies transformēties, tad Dvēseles izvēlēsies doties Mājup un Mājupceļā iziet šo transformācijas procesu. Bet vislabprātāk Dvēsele paliktu šajā jaukajā komandējumā, transformētos un turpinātu dzīvot, pildot savu Augstāko Uzdevumu, kurš ir neatņemama sastāvdaļa jaunās vides, jaunās Pasaules tapšanai. Tāpēc, Augstākie spēka šobrīd dara visu, lai modinātu cilvēkus. Augstākais plāns paredz, ka cilvēki te paliek, nevis aiziet. (protams, būs daļa, kas aizies, tas arī ir saskaņā ar Augstāko, bet pats būtiskākais šodien ir tas, lai pēc iespējas vairāk Dvēseles pamostas). Tāpēc tuvāko gadu notikumi, kuri sagaida šo cilvēci ir tikai un vienīgi domāti tāpēc, lai noņemtu visādus grabuļus, kuri novērš cilvēces uzmanību, lai cilvēkam nebūtu kurp skriet un kam vergot, lai beidzot, beidzot cilvēks paliktu mierā un apdomātos, atjēgtos…

Ja ar jums notiek kaut kādi notikumi, kuri nav tīkami sirdij un prātam, kuri skumdina, ir smagi, sāpīgi, skumji un tā tālāk, nesteidzieties vainot tajā kādu citu, ziniet, tas ir Augstākais nodoms, kaut ko paņemt nost, lai pievērstu cilvēka uzmanību citām vērtībām, zīmēm un lēmumiem. It viss, kas mūs sagaida (populārākās būs naudas, veselības, klimata tēmas un attiecību jautājumi) ir ar nodomu, ka viltus mānekļi un grabuļi tiek atņemti, lai cilvēks nemānītu sevi, bet pievērstos Dvēseles sajūtām un vajadzībām, lai mēs paši sevi saprastu, laicīgi saprastu Dvēseles lēmumus un varētu tos koriģēt harmoniskā virzienā. Vienkārši ierakstiet savos blociņos šo likumu un grūtā brīdi pārlasiet.

Atpakaļ pie sevis.
Vēl ir kāds moments, kuru gribas uzrakstīt, proti, kā jau minēju, pasaules galu es nesolu. Taču viens ir skaidrs, šis laiks, divpadsmitais gads, ir robežšķirtne starp laikmetu, kurš nobeidzas un jauno laikmetu, kurš aizsāksies.

Dvēseliskā līmenī tas nozīmē, ka iestājoties šim divpadsmitajam gadam (tas nenozīmē, ka tieši šajā gadā kaut kas notiks, šis gads ir robeža), lielākajai daļai Dvēseļu izbeidzas scenārijs esībai Zemes komandējumā. Proti, tiek noiets kāds noteikts Dvēseļu un pasaules attīstības posms, kura laikā pēc katra mūsu scenārija bija jāizdara noteikti uzdevumi un darbi, attiecībā pret pasauli, līdzcilvēkiem un sevi, šis laiks tuvojas izskaņai, tas nozīmē, ka sāk izbeigties arī mūsu uzdevums, kuru pildīt cilvēka veidolā. Piemēram, ja tagad pēdējos 30 gadus svarīgi bija zinātnieki, kuri izgudro jaunas tehnoloģijas, farmācijas šedevrus, inženier tehnoloģijas, interneta brīnums vai vienkārši, cilvēki bija mācībspēki skolās un augstskolās, politika vesels darbības lauciņš, kurā katrs pildīja savu uzdevumu un spēlēja lomu, visādas valsts iestādes, banku kontu operatori un ļoti, ļoti daudzas citas nodarbošanās – šis uzdevums ir beidzies, sākt beigties, par to jau liecina bankroti, izzagšanas, krīzes utt. Šo uzdevumu laiks ir beidzies. Lēnām pamazām visi vecie uzdevumi beigsies. Jaunajā pasaulē, jaunajā attīstības posmā, kurš pamazām aizsākas nekas no šī visa nebūs aktuāls, šādas darba vietas visdrīzāk vispār nebūt, tad jautājums, ko darīt tālāk??? Ko darīt tālāk, ja vecais scenārijs ir beidzies??? Ja esam (daži jau ir, citiem tas stāv priekšā) izdarījuši to, ko Augstākajā scenārijā bija ieplānots un paredzēts paveikt?

Šis attiecas ne tikai uz darba jautājumiem, vislielākajā mērā šis attiecas uz savstarpējiem attiecību uzdevumiem. Ja katrs nācām viens priekš otra nospēlēt kādu lomu un izdarīt kādu darbu sevis vai otra dēļ. Tagad mēs to esam (būsim) izdarījuši, vai nu mīlējuši, vai pametuši, vai apvainojuši, vai aprunājuši, vai atraduši – šīs lomas ir nospēlētas, šajā attīstības plānā tas bija paredzēts. Bet tas nekādi nenozīmē, ka arī nākošajā Pasaules attīstības scenārijā tas ir paredzēts. Nē, tieši pretēji. Šis te jaunais laikmets, kurā pamazām iesoļo pasaule, šai civilizācija un Dvēseļu grupai (mēs visi), tiek sastādīts jauns scenārijs un darba uzdevums ikvienam no mums un lai šeit paliktu, mums katram ir jāsaņem savs Augstākais uzdevums, taču failiņš par šo Augstāko uzdevumu atrodas dziļi mūsos iekšā, daudz Smalkākā attīstības plānā, nekā šobrīd katrs atrodamies.

Būtība šajā visā ir tāda, ka Jaunais laikmets ir nākošā līmeņa attīstības posms, proti, ar jauniem noteikumiem, Augstākajiem likumiem un kardinālu cilvēces transformāciju. Nav iespējams rītdienas pasaulē dzīvot pēc šodienas principiem, stereotipiem, vērtībām, kaislībām, atkarībām un citām vājībām. Rītdienas pasaule ir Mīlestības, Absolūtās Mīlestības telpa. Telpa, kurā nebūs viltus un varas kāres principa. Šis jaunais laikmets paredz dzīvot iekšējā tīrībā un Dvēseles mierā, atdzimstot katram cilvēkam par to, kas mēs esam (kas mēs katrs esam savā unikālajā būtībā) un kas mūsos ir (domāts zināšanas, uzdevumi un talanti). Pārkāpjot šī Jaunā laikmeta robežu – cilvēkam būs iespēja iet tikai savu ceļu, saskaņā ar saviem Dievišķajiem un Augstākajiem principiem, saskaņā ar savām zināšanās un Dvēseles talantiem, tas viss tāpēc, lai katrs mēs varam piedalīties jaunās sabiedrības un vides tapšanā. Jauna dzīves veida radīšanā. Jaunas pasaulīgās telpas izveidē! Lai jaunais rastos, ir nepieciešamas jaunas zināšanas, zināšanas, kuras katrs mēs varam iegūt savas Dvēseles vieduma bibliotēkā.

Laikmets, kad dzīvojam caur prātu un tehnoloģiju spēku, vai zinātnes brīnumu kaut kādā mērā pamazām sāk norietēt, turpmāk stāsies spēkā laikmets, kurš mācīs dzīvot caur Dvēseles Dievišķajām zināšanām un Smalkās pasaules likumiem.

Tāpēc ziniet, vēlreiz atgādinu, ka tie, kuri brīvprātīgi izvēlas šo ceļu un sava iekšējā Dvēseliskā smaguma transformāciju, tiem būs viegli un skaisti. Tie, kuri vēl šo ceļu neizvēlas vai izvēlas tikai daudzos dikti populāros blakus ceļus, tie noteikti saņems kādu piespiedu iejaukšanos no Augstākās pasaules. Un tajā brīdī, ja kaut ko nesanāk jūsu plānos, jums kaut ko nedod, kaut kas pietrūkst, sāpina vai kaitina, ziniet, Augstākais spēks ir klāt un sāk visu veco mehānismu stādināt, lai sasveicinātos ar jums un parunātos. Skaisti vai ne?
Jo veselākas kļūs mūsu Dvēseles, jo vieglāk būs no šī brīža dzīvot!

***
Nobeigumā, būs ļoti svētīgi, izpildiet mazu rituālu. Veiciet mazu sarunu pašam ar sevi. Uzrakstiet katrs pats sev mazu vēstulīti un nosūtiet to sev.
Proti, sajūtiet, ka ir šī pasaule un esat jūs. Katrs jūs pēc būtības. Atmetot visas lomas, amatus, stāvokļus. Esat jūs kā cilvēks un kā Dvēseliska būtne. Bez nekādām lomām. Lai būtu vēl spilgtāk un vieglāk, esat jūs, bet līdzās nav neviena cilvēka, neviena, tikai jūs, kam ir savs ceļš un sava sūtība, un galvenais savas Augstākās Dvēseliskās vēlmes, vajadzības un sapņi.

Zinu, nav viegli, bet izdariet šo!

Un šajā brīdī uzrakstiet pats sev vēstuli. Uzrakstiet vēstuli padaloties, kāpēc vēlaties palikt šajā dzīvē, šajā pasaulē, kāpēc jums te būtu jāturpina iet savs ceļš. Uzrakstiet kas jums ir vajadzīgs?! Ko vēlaties?! Kas ir šis spēcīgie faktori un momenti, kāpēc jūs Dvēselei tagad nevajadzētu doties prom Mājup?! Pats sev uzrakstiet, kāpēc te ir tik svarīgi palikt, šajā komandējumā!? Kādi ir nosacījumi, kurus Dvēsele uzstāda, lai paliktu šajā dzīves telpā? (tik ziniet, ka šajā plānā neparādās sociālās lomas, pret pasauli, darba kolēģiem, ģimeni, bērniem, nē, tikai jūs, kā Dvēsele pēc būtības. Jūs kā Dvēsele, nevis cilvēks, kuram ir daudz pienākumu un uzdevumu).

Nesteidzieties, ļaujiet rokai rakstīt, tajā brīdī, ziniet, raksta jūsu Smalkā būtība. Un ļaujieties sev uzzināt, kāpēc Dvēsele te ir? Ko tā vēlas? Kāpēc tā vēlas vai nevēlas turpināt šo dzīves ceļu?

To pieņemiet zināšanai. Tas var daudz ko paskaidrot par to, kas būs jūsu ceļš, jūsu notikumi sākot no šī brīža. Šajā vēstulē saņemsiet dažas būtiskas ceļa zīmes. Šis būs pārejas posma scenārijs. Plāns, pie kura nešaubīgi Dvēsele pieturēsies un vēlēsies piepildīt. Un cilvēka prātam tas var daudz ko izskaidrot.

Būsiet pārsteigti, ka visas mūsu Dvēseles kopsummā vēlēsies vienu un to pašu …… Un tas ir Augstākais plāns un scenārijs attiecībā uz katru no mums un šo pasauli kopumā. Ceļš uz Mīlestības un Dvēseles miera un dzidruma atgūšanu!

Un ziniet, Dvēsele lauzīs visus mūrus, lai izkļūtu Gaismā. Ja arī cilvēciskais prāts to nedarīs vai pat noliegs, Dvēsele sauks palīgā Augstāko pasauli, lai Gaisma iespīdētu tumšajos tuneļos un Dvēseles smagumos.

Dvēseles to darīs. Un jau dara, šajā brīdī, jūs lasāt šīs rindiņas un es jau Smalkajā plānā to jūtu, ka tas jau notiek. Dvēsele sauc palīgā Dievišķo spēku. Praktiski tas norisināsies apmēram tā: milzīgs Gaismas vilnis no dziļumiem, pa to ceļu, no kura esam atnākuši, tātad no Dievišķās telpas, kurā mitinās mūsu Augstākais Es, šis Gaismas spēks pa šo pašu ceļu virzīsies pie Cilvēciskās Dvēseles šajā komandējumā, šajā laikā un telpā, tātad pie mums. Šis Gaismas spēks visu, visu bagāžu un kravu, kura pa to ceļu ir sakrāta un piedzīvota, cels uz augšu līdz fiziskajam līmenim, līdz apziņai, līdz ķermenim, līdz emocijām un cilvēks, lai arī kur atrazdamies, pirtī, vannā, birojā, veikalā vai lidmašīnā, to jutīs, jo visas „kakas” lauzīsies uz āru, lai atbrīvotos.

Diemžēl no fiziskā līmeņa ķermeniskajām un emocionālajām sajūtām, tās būs ne visai patīkamas, bet Dvēsele citādi vairs nevar, kā tikai cīnīties par Brīvību.

Jo brīvāki kļūsim, jo spējīgāki lidot būsim!