svētdiena, 2011. gada 4. decembris

Buda caur N.Glassonu: Pacelšanās skaņu vibrācijas


Sacred School of Om Na and Wisdom of the Light
Weekly Channelled Message
www.omna.org
Kungs Buda: Pacelšanās skaņu vibrācijas
Saņemts caur Natalī Glassonu 27.novembrī/2011
               
       Es paužu savu dziļāko mīlestību ikvienai un katrai Zemes dvēselei. Es godāju jūs kā indivīdus un kā cilvēces apvienoto dvēseli, kas apdzīvo Zemes Māti. Šajā reizē es mierpilni paužu skaistas un harmoniskas manas dvēseles skaņas, ļaujot tām līst pāri Zemei un sūkties cauri Radītāja visuma enerģijām. Manas skaņas vibrācijas tur sastop atbalstu un mīlestību, kā arī jums šobrīd vajadzīgo padomu. Ļaujiet sev atrasties manās skaņu vibrācijās, lai dziedinātu un paaugstinātu jūsu enerģijas un tuvinātos augstākam gaismas ātrumam. Vēlos, lai jūs zinātu, ka daudzi varat man pievienoties arī nakts miega laikā vai meditācijā, lai savienotos ar tām enerģijām, ko es jums varu sniegt no Radītāja gaismas ātrākajām vibrācijām. Kopā mēs varam priecāties un eksistēt skaistā Radītāja skaņas izpausmē. Vienkārši palūdziet mani, piesauciet mani, lai es savienojos ar jūsu enerģijām, lūdziet nogādāt sevi manā ašramā, lai tur izbaudītu Pacelšanās Skaņu Vibrācijas.

               Šobrīd skaņai ir īpaša nozīme, jo mēs pietuvojamies pārmaiņu enerģiju kulminācijai. Transformējas jūsu būtības, Zemes un manas būtības enerģijas, tas arī turpināsies, un šī procesa kulminācija būs viss 2012.gads un vēl tālākais laiks, kļūstot par ļoti īpašu periodu uz Zemes. Svinībās vienmēr skan mūzika, tā paceļ noskaņojumu, garu, apvieno un savieno enerģijas, rada brīnumainu atmosfēru. Manis dotās skaņu vibrācijas ir jūsu svētku mūzika, kas ne tikai vairos jūsu garīgās izaugsmes procesu, bet ļaus savienoties ar jaunu viedumu un jūs to iezemēsiet sevī un Zemē. Katrai skaņai ir sava nozīme un mērķis visas cilvēces pacelšanās jomā. Skaņu vibrācijas mērķis ir dot Zemei, cilvēcei un Mātei Zemei drošību, jo Zeme patlaban iziet ārkārtīgi lielas pārmaiņas. Lūdzu, ļaujiet sev izbaudīt manu skaņu vibrācijas, vai nu spējat tās sadzirdēt vai nē, tās ietekmē jūsu būtību un paceļ dvēseli. Jūs atklāsiet, kādas konkrētas skaņu vibrācijas varat lietot, lai palīdzētu paši sev, tās var palīdzēt jūsu personīgajai izaugsmei vai jūsu ģimenei, jūsu apkārtnei vai kādai citai valstij, ar kuru jūtat īpašas saites. Iespēju ir daudz un Pacelšanās Skaņu vibrācijas, kuras es jums patlaban dodu, ir dziedinošas.

               Šajā laikā ir ļoti svarīgi saglabāt, noturēt un paaugstināt jūsu enerģiju vibrācijas, iezemējot pozitīvās un mīlošās enerģijas jūsu būtībā, aurā un prātā, kā arī turpināt paplašināt savu savienošanos ar Radītāju. Meditēt, sekot pavadoņu un dvēseles viedumam ir brīnišķīgi, tāpat arī apzināti radīt aizvien jaunu un dziļāku savienību ar Radītāju, bet es jūtu, ka jums vajag vēl kādu veidu kā paaugstināt enerģiju vibrācijas, tas palīdzēs jūsu dvēseles izaugsmē. Ievērojiet daudzas mazas lietas vai darbības, kas paaugstina jūsu enerģiju vibrācijas, tādas kā- skaņas, mantras, kristāli, pozitīvas afirmācijas, grāmatu vai svētu vārdu vibrācijas, svētu un pacilājošu smaržu, dabas, ziedu, piemērotu krāsu, kas satur skaistas vibrācijas, attēlu, kas liek iedziedāties jūsu sirdij. To nesaku tādēļ, lai jūs koncentrētos uz materiālo, bet lai ienestu materiālo dzīvi salīdzinoši attiecīgās vibrācijās ar jūsu pašu enerģijām. Kad jūsos parādās vēlme paaugstināt savas realitātes vibrācijas, tad Radītājs iezemē jūsu būtībā un realitātē daudzas jaunas enerģijas, kā arī tuvina jums cilvēkus un notikumus, kas palīdz realizēt šīs jaunās vibrācijas. Es novēlu jums piepildīt savu dzīvi ar skaistumu, tas ne tikai balstīs jūsu atplaukstošo dvēseli, bet arī atgādinās jums par koncentrēšanos garīgajam ceļam, paaugstinot enerģiju vibrācijas. Zinu, ka daudzi jau esat to sasnieguši, bet vēlos, lai jūs apzinātu un zinātu par vibrācijām, kas atrodas ap jums, lai saprastu krāsas, kurās dzīvojat, zinot, ka tā jūs ievērojami transformējaties un ir vajadzīgi tikai daži precizējumi, kas veicinātu jūsu izaugsmi šajā laikā. 

               Tas ir laiks, kad izvērtējat visu vairs nevajadzīgo, gan savās domās, materiālajos objektos, notikumos, pieredzē, emocijās, ieradumos. Tas ir laiks savienoties ar un ieklausīties savā dvēselē, ļaujot jūsu realitātē tai sevi vadīt. Būtībā es palīdzu jums radīt dvēseles sakārtošanos ar visiem jūsu dzīves aspektiem, realitāti un garīgo ceļu. Es mudinu jūs piepildīt dzīvi ar svēto skaņu vibrācijām, pat ja tas ir jūsu dvēseles vārds vai enerģija, ierakstiet un atskaņojiet to sev, dziediet to skaļi katru dienu, jo tā uzturat augstas vibrācijas, kurās atrodoties, viegli varat transformēt savu enerģiju.

               Jums jāsavienojas ar krāsu, kas palīdzēs jums pacelšanās procesā un kad to piesauksiet, tad savienosieties ar visām šīs krāsas vibrācijām, kas atrodas Radītāja enerģijā un visumā, piesaistot tās savai būtībai, tādējādi radot piemērotu saikni. Meditācijas laikā vai mierīgā veidā, piesauciet savu dvēseles vadību un pārraudzību. Palūdziet uzzināt savu pacelšanās krāsu. Ziniet, ka vienai krāsai ir ļoti daudzas nokrāsas, tāpēc neesiet pārsteigti, ja redzat vairākas krāsas. Kad esat uzzinājuši savu krāsu, tad lūdziet visām tām vibrācijām, kas atbilst šai gaismas krāsai ienākt jūsu būtībā. Iedomājieties krāsu, kas plūst atkal un atkal, cauri jums kā gaismas straume, un jūs uzņemat un uzsūcat to. Jūs saņemsiet visas saiknes, viedumu un sapratni, kas saistīts ar šo krāsu, lūdzu, ziniet, ka viss būs pareizi un to vadīs jūsu dvēsele. Ļaujiet sev izbaudīt šādu praksi, tas ir instruments, kas tiek lietots, lai uzturētu augstas vibrācijas; piesaucot krāsu, ko esat apzinājis kā savu pacelšanās krāsu, jūs saņemat visas jums vajadzīgās izaugsmes vibrācijas. Lai veicinātu savas dvēseles izaugsmi, jūs arī fiziski varat ieskaut sevi šajā krāsā.

               Es tikai vēlējos šajā reizē jums atgādināt par tām mazajām lietām, kas paaugstina un uztur augstas gaismas vibrācijas un rūpējas par jūsu būtību. Tāds bija mans nodoms- darīt jums zināmu par jūsu enerģiju transformāciju un to, kādas jūsu realitātē mēdz būt vairs nevajadzīgas un novecojušas enerģijas. Mans pēdējais pieturas punkts šodienas sarunai ir darīt zināmu par Pacelšanās Skaņu Vibrācijām, kādas es paužu un izstaroju pasaulei. Jo vairāk cilvēku savienosies ar šīm skaņu vibrācijām, apzināsies tās, paudīs un izbaudīs uz sevis, jo vairāk tās iezemēsies Zemē, tādējādi spēcinot Zemes enerģijas un sniedzot vēl lielāku apgaismību. Paturot prātā tikko teikto, ierosinu noklausīties manu Pacelšanās Skaņu Vibrācijas izpausmi, lai visi varētu remdēties to svētajās enerģijās un apziņā. Jums katram ir dotas savas spējas un iespējas savienoties ar dažādiem skaņu vibrācijas aspektiem, un tādēļ es lūdzu jūs savienoties ar manu enerģiju, un piedāvāju izjust manu Pacelšanās Skaņu Vibrācijas. Kad esat nodibinājuši saikni ar mani, tad lūdziet dot jums skaņas vibrāciju, ko varat izteikt jūs. Es būtu ļoti pateicīgs, ja šo skaņu ierakstu atsūtītu Natalī. Esmu lūdzis Natalī šos ierakstus publicēt viņas mājas lapā. Jo vairāk cilvēku iesaistīsies, jo mums būs vairāk skaņu vibrāciju, ko varēsiet klausīties, un mēs uzkrāsim manas Pacelšanās Skaņu Vibrāciju individuālās daļas, ļaujot tām manifestēties un dot labumu visiem. Man nav ierasti izteikt šādu aicinājumu, bet es redzu, kādu labumu tas sniegtu ikkatram cilvēkam un kā katra atskaņotā skaņa paceļ Zemes un cilvēces vibrācijas. Tā ir misija, kas veicina visu pacelšanās procesu un šajā laikā uz Zemes uztur augstas vibrācijas.

Esmu ar jums, vadot un mīlot bez nosacījumiem,
Es esmu Kungs Buda


Ziņa no Natalī
Esmu sajūsmā, kad izdzirdēju Budas piedāvāto plānu. Viņš lūdza izveidot manā mājas lapā www.omna.org sadaļu, kurā ievietošu atsūtītās skaņu vibrācijas kopā ar vārdu (neminot uzvārdu) un valsti, kurā dzīvo šis cilvēks, neko vairāk. Daudzi cilvēki, apmeklējot šo mājas lapu, varēs noklausīties Pacelšanās Skaņu Vibrācijas. Es jūtu, ka tā būs spēcīga dziedināšana un brīnišķīgs veids, kā apvienot mūsu enerģijas un nodomus.

Lūdzu, nesatraucieties, ja savu balsi izdzirdat savādāk, nekā ierasts, katrā mīt dievišķā balss, un pati svarīgākā ir jūsu paustā vibrācija. Vienkārši ierakstiet savu skaņu, ne garāku par vienu minūti un pievienojiet to e-pastam ar adresi: sound@omna.org. Publicēšu tikai jūsu vārdu un valsti. Ja vēlaties, varat pievienot skaņu nozīmes skaidrojumu. Ļoti vēlos dalīties ar cilvēci šajā dziedinošajā procesā.
Daudz svētības,
Natalī

Tulkoja Māra Brante