pirmdiena, 2011. gada 26. decembris

Ilarions 25.-31.decembris/2011


Viedas Meistars Ilarions
25.-31.decembris/2011
 
Mīļie!
 
Pavisam drīz jums, kuri gājuši vientuļo Gaismas ceļu, pievienosies daudzi jo daudzi un uzsāks savu ceļu, turpinot to iet tālāk kopā ar jums. Par katru jūsu ziedošanos visu augstākajam labumam Visums sniedz daudzas brīnišķas sinhronitātes (sakritības), veltes, brīnumus un dāvanas. Jums tikai jāatver savas sirdis, lai to visu saņemtu, lai uzticētos un priecātos. Saskatiet sakritības savā ikdienā, pamaniet, saņemiet, priecājieties par tām, un arī pierakstiet tās. Pavisam drīz bez mazākās šaubu ēnas sāksiet saprast, ka vienmēr esat mīlēti un par jums visu laiku kāds ir rūpējies, nekad neesat bijuši vieni.
 
Ejot Gaismas ceļu, jūs sastapāties ar daudzām lietām, kas nebūt nav mīlestība un tā kā esat iejūtīgi, jūs uzņēmāt sevī šīs enerģijas, domājot, ka tās ir jūsējās. Pienācis laiks jūsu izvērtēšanas spēkam un intuīcijai, tie augs un zels, un jūs spēsiet atbrīvoties no citu cilvēku enerģijām un pārbaudījumiem, joprojām sniedzot tiem Mīlestību un līdzjūtību. Daudzie pārbaudījumi un izaicinājumi likuši jums izgriezt sevi ar kreiso pusi uz āru, lai tikai jūs tiktu pie caurskatījuma un tīrības. Kaut arī vecās enerģijas joprojām paceļas no jūsu būtības dziļumiem, ziniet, ka tas ir tikai laika jautājums un tās uz visiem laikiem būs prom, savā vietā atstājot tikai un vienīgi brīnumus un godbijību.
 
Patlaban sāk parādīties jūsu augstākās sajūtas un mēs lūdzam jūs- esiet sagatavoti un informēti- tās atvērs spējas uztvert citu domas un iekšējos motīvus pirms tie paši par tiem apjautīs. Ļoti svarīgi šādos brīžos ir palikt mīlošā stāvoklī un nekādā gadījumā neuztvert to personīgi. Kļūstiet par novērotāju un zinātnieku- pētnieku, nevis iedziļinieties citu cilvēku iekšējos procesos, pamaniet un pētiet sakritības, atskārsmes, frekvences, laiku, intuīcijas čukstus, tas viss ļaus jums uztvert jaunā sākotnes, lai manifestētu pilnīgi jaunā veidā.
 
Augstāko spēju patiesie pārbaudījumi liek palikt Mīlestības enerģijā jebkādā situācijā, pat ja jūsu uztvere atklāj, ka motīvi, kas jums ir kristālskaidri tiek no jums slēpti. Vienkārši vērojiet un nevērtējiet vai nereaģējiet. Praktizējiet mīlošu laipnību un līdzjūtību. Tas ir pārejoši un var radīt diskomfortu, bet tāds nu ir jūsu ceļojuma uz augstāku apziņu un uztveri nākamais solis un sevis Meistarības turpināšana. Jūs sevi pulējat un tīrāt kā dimantu, lai varētu atmirdzēt un atstarot mirdzumu un tīrību, kas atrodas tieši zem virskārtas un gaida, lai parādītu savu spožumu un dzirkstis.
 
Ap jūsu fizisko ķermeni esošā Gaisma kļuvusi daudz lielāka un sāk ietekmēt apkārtējos cilvēkus. Tā kā jūsu auras lauks aizvien vēl pieaugs un pieņemsies spēkā, tad ļoti svarīgi ir praktizēt iekšēju un ārēju disciplīnu un izvēlēties miera un harmonijas ceļu, lai viss, kam jūs pieskartos taptu spēcināts un svētīts. Atslēga ir- ikdienā palikt līdzsvarā un, kad jūtaties zaudējuši savu iekšējo līdzsvaru, tad centieties pēc iespējas ātrāk to atkal atgūt. Jūsu rīcībā ir daudzi instrumenti, tagad laiks tos lietot. Pašdisciplīna un novērtēšanas spējas ir vēl kādi Meistarības rekvizīti un tie ir vadāmi tikai nodomu.
 
Centieties visu notiekošo laist caur savu sirds čakru, tā jūs sevi trenējat atrasties sirds centrā, nevis prātā. Sirds jūs aizvedīs tieši līdz lietas būtībai un kodolam, kopā ar to sniedzot noteiktību un skaidrību, atbrīvojot no apmulsuma un šaubām. Ziniet, ka tiekat bezgalīgi mīlēti un, ejot šīs pasaules takas un kalpojot visu augstākā labuma Dievišķajam Plānam, jūs nemitīgi ieskauj eņģeļu enerģija.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
ES ESMU Ilarions
 
©2011 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana, (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace.      Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana, (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace.
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 
 
Tulkoja Māra Brante