piektdiena, 2011. gada 9. decembris

L.Gorgo "Visuma mīlestības ierašanās"


Visuma/Universālās MĪLESTĪBAS ierašanās
Lorena Gorgo 2011.gada 3.decembrī
“Tā kā notiek pilnīga jauno cilvēku prototipu aktivēšana un universālās Mīlestības frekvenču fiziskā iemiesošanās, Māte-Zeme saņem barojošas skalārās enerģijas, lai atvieglotu viņas, kā arī ikviena no jums, dzemdību spazmas” – Plejādiešu Septiņas Māsas
Pēc 11:11

Ir pagājušas trīs nedēļas, kopš 11:11, un jau atkal mūsu iekšējā pasaule ir izgriezusies uz āru, bet ārējā – apgriezta ar kājām gaisā. Pēc šādiem lieliem portāliem vienmēr ir vajadzīgs labs laika sprīdis, lai frizūru savestu kārtībā, taču tagad, šīs koncentrētās un sakrālās pārejas uz jaunu gadu/laikmetu/pasauli laikā, kosmosā notiek tik daudz dažādas lietas, ka ir ļoti grūti, ja tas vispār ir iespējams, iedziļināties tajā ar prātu jeb noteikt, kas tagad atrodas augšpusē (kājas vai galva).

Vienu var sacīt pilnīgi droši. Jūs visi vēl joprojām draiskojaties pēc 11:11 tukšumā (un drīzumā jūs tiksiet ievilkti 12:12), izturot parasto rakņāšanās periodu, kas seko jebkuram lielam kosmiskajam notikumam, integrējot masīvu visu to vārtu, kuriem cauri mēs tikko esam izlauzušies, lejuplādi. Un, neraugoties uz to, ka mēs tagad esam saņēmuši piekļuvi pilnīgi jaunam saprāta (sirds) apgabalam un nonākuši kontaktā ar dažiem jauniem apzināšanās līmeņiem, laiks tā visa apjaušanai vēl joprojām pilnīgi noteikti nav pienācis (sveicieni retrogrādajam Merkūrijam). Mēs vēl joprojām esam tik ļoti iegremdēti tramutācijas dūmakā, ka patiešām neredzam neko, kas atrodas izstieptas rokas attālumā. Un, tā kā 3D šrapneļa atlūzas vēl joprojām joņo visapkārt, mums pat netiek ieteikts to darīt.

Ir vērts arī pieminēt, ka mēs tagad atrodamies spēcīga aptumsumu portāla viducī (daļējs Saules aptumsums bija 25.novembrī, bet kārtējais pilnais Mēness aptumsums ir sagaidāms 10.decembrī). Un protams, ka uzreiz pēc Mēness aptumsuma, mūs sagaida Zvaigžņu vārti 12:12, kuriem sekos Ziemas Saulgrieži. Pluss daži uzliesmojumi uz Saules, kas mūs aplaimoja šajā mēnesī, ap Pateicības Dienu, un - mēs saņemam mūsu kosmisko svētku kokteili.
Tā ka, jā, lai gan sāpes ir tikpat spēcīgas, kādas tās parasti mēdz būt, un mēs spējam traukties pa viļņiem ar lielāku pārliecību, mēs vēl joprojām laužamies cauri atdzimšanas grūtībām un no mums tiek prasīta samierināšanās pirms atlikušajām 2011.gada spazmām.

Laika periodā no Saulgriežiem līdz Jaunam Mēnesim (23.12.2011.) jums ir iespēja piemeklēt pilnīgi jaunu perspektīvu, ieskaitot patiesas izmaiņas, izlaušanos un brīvību“ – Septiņas Māsas.
Spriežot pēc tā, ko es dzirdu, vissmagākā daļa, pamatā, ir beigusies, un pat, ja mēs visi atrodamies punktā, kur jūtam burtiski - nespēju spert vēl kaut vienu soli uz priekšu (cik reizes mēs par to jau esam runājuši pēdējo 7 gadu laikā?), mums vēl joprojām - ir mazliet jāsarauj.

Tomēr mēs varam koncentrēt mūsu uzmanības fokusu un saņemt spēku no pirmajām jaunās dzīves pazīmēm, kas sāk izpausties ar atverošamies Visuma MĪLESTĪBAS logiem, piepildītiem ar svaigu adamantisko daļiņu porciju, kuras pārmaiņu vēji nes cauri mūsu dzīvēm un ķermeņiem.

Pirmo reizi notiek tā, ka mēs (lielākā daļa cilvēces) atdzimstam šādā veidā, pilnībā apzināti, un šis (pār)dzimšanas brīdis ir uzskatāms par atgriešanos pilnīgas pārlādes un re-kalibrēšanas apziņas nulles punktā, kad pilnīgs vīrišķo un sievišķo enerģiju līdzsvars ļauj mums fiziski pacelties virs polārās (karmiskās) apziņas.
Lietas daudzējādā ziņā vēl joprojām atrodas turpat, kur bijušas, taču brīnums ir tajā, ka šajā pārejā mēs tiekam atbalstīti visos iespējamos veidos.

Dažu pēdējo nedēļu laikā mēs visi esam tikuši ieskaloti agresīvas, taču attīrošas transformācijas straujteces jūrā. Mēs esam tāli no „parastās lietu gaitas“ un tā vietā, lai plūstu universālā plūsmā, mūs ir atslēguši no dzīves un mēs nekontrolēti lēkājam pa mainīgajām nezināmā bangām. Šis stāvoklis var būt ļoti satraucošs, ja mēs to pieļaujam, taču tie, kuri saglabā mierīgu centrēšanos ticībā, ka mūs vada mūsu Sirds, pamanīs, ka, lai gan mēs esam ieskaloti tālu jūrā, šajā reizē mēs neesam vientuļi.

Kad okeāna viļņošanās uz laiku paceļ mūsu skatu jaunos augstumos, mēs sākam saskatīt ne tik vien jaunus horizontus jaunai pasaulei, kuru ikviens no mums drosmīgi iesapņo esībā, bet arī pamanām ap mums esošos, tajos pašos attīrošajos viļņos, lēkājošos mūsu garīgo ģimeņu locekļus, kuri mums tagad pievienojas Jaunās Zemes atvēršanā un radīšanā.

Kad mēs atpazīstam viens otru, viss, kas mums ir jādara – jāpapleš rokas, lai atgūtu mūsu gara spēku, izturību un spēku skaitliskā izteiksmē tādejādi, ka kopā mēs varam peldēt uz mūsu pilnīgi jaunās dzīves krastu.

Gaisā virmo pabeigtības sajūta un mēs saņemam tādu, kā papildus degvielas uzpildi atlikušo jūdžu pārvarēšanai ... .

Brāļi Garā.

„Uzaust jauna kārtība un dvēseles, kas stāv pārmaiņu priekšplānā, sāk pulcēties kopā grupās pēc rezonanses principa, kas labvēlīgi ietekmēs zemi un cilvēci“ – Septiņas Māsas
Vēl nav pilnīgas skaidrības attiecībā uz mūsu turpmākajiem soļiem, tā ir taisnība, bet ir viens šo pēdējos zvaigžņu vārtu elements, kas ir sācis iegūt aprises otrajā pusē, gatavojoties 2012.gadam ... atkalapvienošanās ar mūsu Dvēseles ģimenēm, ar mūsu brāļiem un māsām no Mājām.

Jūs varat pamanīt šo dvēselisko kopu parādīšanos: romantisku/garīgu/radniecīgu partnerattiecību, kādas tagad rodas ap jums, veidā; lietišķu/mērķtiecīgu saikņu, kas pagaidām tikai formējas un turpinās pastiprināties nākamajā gadā, veidā ... kā jaunas iespējas kopīgam darbam kopā ar domubiedriem, kā pēdējos mozaīkas gabaliņus [cilvēkus], lai pabeigtu jūsu kolektīvo ieguldījumu cilvēces attīstībā, utt.

Dažkārt šīs saiknes var veidoties internetā vai arī (beidzot) fiziskajā pasaulē... jebkurā gadījumā, šo Dvēseļu apvienošanās grupās ir nepieciešams solis, lai nodrošinātu daudzās mūsu vissirsnīgākās/no sirds nākošās Jaunās Zemes manifestācijas. Mēs oficiāli sākam nākt kopā, atbilstoši mūsu sirds rezonansei, kā Jaunās Zemes Glabātāji, lai īstenotu otro Pacelšanās etapu. Tas ir tas, ko Neredzami sauc par „fizikalizācijas fāzi“.

Tāpat, kā viss pārējais, šis būs process, kas pastāvīgi izvērsīsies visa 2012.gada gaitā, tā kā, ja jūs vēl joprojām nejūtat šo saikni, jums ir pietiekami daudz „laika” – lai ko arī tagad nozīmētu „laiks”.
Māsas saka, ka ir sagaidāms jaunu savstarpējo attiecību uzplaukums un to paplašināšanās ārpus šodien zināmajām robežām, kā arī jau esošo attiecību padziļināšanās. Ja es pareizi saprotu, tad „fizikalizācijas fāze” un iemiesošanās fāze notiek vienlaicīgi ... viss laika periods, kas atvēlēts mūsu Pacelšanai/Augšupejai, sāk iegūt fiziskas aprises, process, kas jau ir sācies un ietver sevī fizisko manifestāciju un pielietojumu - mūsu visdrosmīgākajiem sapņojumiem un visdziļākajām vēlmēm, kas izriet no visaugstākā MĪLESTĪBAS potenciāla sasniegšanas.

Citiem vārdiem sakot, tiem, kuri ir spējīgi iemiesot Visuma MĪLESTĪBAS frekvences, 2012.gads būs saistīts ar meistarības attīstīšanu fiziskajā jomā, fiziskajā matērijā, ieskaitot mūsu bioloģiju. Mēs mācīsimies visu jauno lietu veidus, ieskaitot kop-radīšanu kopīgi ar Visuma spēkiem, caur mūsu magnētiskās (augstākās) sirds portālu. (Daudz vairāk informācijas par to būs nākamajā gadā).

Piezīme: Man šķiet būtiski norādīt, ka atšķirībā no tā, kam daži tic, bioloģiskā pacelšanās nav uzskatāma par vienā mirklī notiekošu/vienreizēju notikumu. Tā ir secīga attīrošu Avota enerģijas viļņu virkne, kas stimulē turpmāko ģenētisko aktivizāciju un uzlabojumu secību, kas aizved pie Dievišķās Mīlestības. Tās ir frekvences, uz kurām tie, kuri atrodas priekšplānā, ir bijuši noskaņoti ilgus gadus, ar kurām ir izlīdzinājušies un, kuras ir integrējuši. Jā, protams, mēs sākam iemiesot mūsu Dievišķību un mācāmies izmantot un virzīt mūsu fizisko enerģiju, kā meistari. Taču, ņemiet vērā, ka katra mūsu bioloģijas šūna un DNS, kas ietverta tajā, radikāli mainās, lai adaptētos jaunajam programmēšanas līmenim, kas ir vienkārši daudz garāks veids, kā pateikt, ka pārmaiņām fiziskajā pasaulē ir vajadzīgs laiks un telpa. Tā vienkārši ir fizika.

3-dimensionālā fiziskās sfēras fizika, kas pārvalda formu pasauli, ir daudz blīvāka, mazāk pakļāvīga un tāpēc – daudz lēnāka savās pārmaiņās. Diemžēl tieši šis pakāpeniskais process arī nozīmē „pacelšanos fiziskajā ķermenī” šajā mūsu pacelšanās procesā uz 5-to Dimensiju. Protams, fiziskā nāve var būt daudz ātrāks veids, bet tas nav tas, kam mēs esam piekrituši/uz ko mēs esam parakstījušies. Mēs esam par lēno vilcienu uz Debesīm, ar lielu skaitu vietējo pieturu šajā ceļā.

Es zinu, ka bieži runāju par to, taču pastāv nepareizs priekšstats par to, kas fiziski notiek mūsu ķermenī, un to, ko mums vajadzētu sagaidīt. Šis evolūcijas process, ko mēs dēvējam par Pacelšanos, ir ĻOTI bioloģisks, kas ir par iemeslu tam, ka es šajos vēstījumos nepārtraukti pievēršu uzmanību mūsu fiziskajam ķermenim. Plejādieši piebilst, ka šos maldīgos priekšstatus nostiprina tie, kuri domā, ka Pacelšanās/Augšāmcelšanās - ir vienkārši garīgie meklējumi, kas ne vien ir kļūdaini, bet arī sabojā būtību tam, kas notiek, mūsu miesai pārvēršoties Kristus apziņas būtnēs.

Tāpēc, ka mēs jūtamies slikti, tas nenozīmē, ka mums kaut kas nav izdevies mūsu Pacelšanās procesā. Tas nozīmē, ka maināmies, ceļot augšā emocionālos un šūnu atkritumus, nometot blīvumu un kļūstot daudz attīrītākiem/smalkākiem. Un jau atkal – runa ir par procesu. Tas viss kaut kur ved un par galapunktu ir uzskatāma MĪLESTĪBAS iemiesošanās. Taču mēs šādā veidā vienkārši nepamodīsimies no rīta, atrazdamies zvaigžņu portāla otrajā pusē. Mēs vienkārši esam tajā iekšā. Zvaigžņu portāli turpina secīgi parādīties, tāpēc, ka katrs, kurš atver mūs jaunam „potenciālam”, nodod mūs tālāk nākamajam, daudz dziļākajam solim MĪLESTĪBĀ. Vai gan var būt citādi?

„Priekšā esošais globālās restrukturizācijas periods prasīs zināmu pacietību, taču, kad ikviens no jums ieņems savu jaunā Zemes glabātāja pozīciju, šīs pārmaiņas paātrināsies un uzņems apgriezienus pa visu planētu. Tāpēc tagad ir tik vitāli svarīgi, lai tie, kuri jūt aicinājumu planetārai kalpošanai, iznāktu priekšplānā un pateiktu „JĀ” iespējām, kas rodas, jo tiem atveras durvis uz mūsu rezonējošo garīgo ģimeņu atkalapvienošanos. Tieši jūsu garīgā ģimene nes jaunās cilvēces grupas rezonansi un tagad ir pienācis laiks apvienot spēkus, kop-radot jūsu Jaunās Zemes redzējumu” – Septiņas Māsas.

Mīlestības mirdzums

„Eksistē jauna MĪLESTĪBAS izpratne, kas caurstrāvo jūsu sfēru, un šī jaunā izpratne ir pamatā visas dzīves uz Jaunās Zemes izaugsmei un uzplaukumam” – Septiņas Māsas

Iemiesojot pilnīgu MĪLESĪBAS mirdzumu, mēs faktiski adaptējamies bioloģiskajām pārmaiņām, kas nepieciešanas augšāmceltai meistarībai. Māsas man pateica, ka par vienu no visiespaidīgākajiem, dzīvi mainošākajiem efektiem, kas tika iniciēts ar 11:11 vārtu starpniecību, ir uzskatāms tas, ka individuālās šūnas, kas veido visu mūsu cilvēcisko ķermeni, sāk uztvert rezonansi 528 Hz frekvencei – vienai no sešām galvenajām Radīšanas frekvencēm, universālās MĪLESTĪBAS un brīnumu frekvencei.

Šī mirdzēšana var tikt izjusta ķermenī kā svētlaimes sajūta, kas līdzinās mīlestības-ekstāzes viļņiem, viļņiem, kas plūst caur šūnām, atbrīvojot endorfīnus un radot paaugstināta dzīvīguma sajūtu, kad viss ap mums, ieskaitot gaisu, kuru mēs elpojam, tiek uzlādēts ar MĪLESTĪBU. Smalkā MĪLESTĪBAS enerģija caurauž visu, sasniedzot punktu, kurā pasaule tiek sajusta labāk un šķiet vairāk .... krāsaina. Tas var izklausīties mazliet līdzīgi halucinācijām un, godīgi sakot, atgādina man ļoti maigu ielas narkotiku „ecstasy” versiju, kas tiek dēvēta par „MĪLESTĪBAS narkotiku”, taču bez paniskiem/paranoiskiem blakusefektiem, kas var pavadīt jebkuru psihoaktīvo vielu izraisītus mākslīgos „lidojumus”.

Es tagad saprotu, ka šī sajūta būs „pārcelšanas” process, kuru Plejādiešu Augstākā Padome (PAP) pieminēja iepriekšējā vēstījumā un, kurā viņi to definēja, kā Avota saprāta (MĪLESTĪBAS frekvences) nodošanu mūsu šūnām – sajūtu, kas, gala rezultātā, tiek (augstākā) Sirds centra ģenerēta. Saskaņā ar PAP teikto, šī ir jutekliskā sajūta, kas faktiski pārveido ķermeni gaismā.

„Jūsu bioloģija sāks rezonēt ar viļņiem, kas cauraudīs ikvienu jūsu ķermeņa šūnu. Tas ir tas, ko izsaka termins – „sajūsma”. Šī procesa rezultāts būs ķermeņa atbrīvošana no blīvuma” – Septiņas Māsas.

Ne visi mēs spējam noturēt un uzturēt šo frekvenci visu laiku. Taču daži jau ir tuvu tam. Tieši tagad ir grūti iedarbināt šīs smalkās sajūtas, jo mēs izejam tādu dziļu restrukturizāciju. Taču kopumā, Neredzamie saka, ka laiks, kas nepieciešams ikvienam no mums, lai iejustos jaunajā bioloģijā un uzturētu MĪLESTĪBAS 528 Hz frekvenci savos ķermeņos, ir individuāls mums katram un ir atkarīgs no daudziem elementiem, ieskaitot garīgo ceļu, inkarnāciju termiņus, ģenētiskās/karmiskās tīrīšanās, šūnu bojājumus un planetārās kalpošanas misiju. Citiem vārdiem sakot, process ir absolūts/pilnīgs katram no mums individuāli.

Māsas man lika arī skaidri saprast, ka šī MĪLESTĪBAS 528 Hz frekvence, kas tagad iemājo mūsu fiziskajos ķermeņos, tāpat arī ir klātesoša arī vietās, kur mēs dzīvojam, mūsu darbavietās, tā piedalās mūsu sabiedrībās un saskarsmē ar citiem cilvēkiem. Šī rezonanse ir sajūtama spēcīga enerģija, kuru citi sajūt, redz un novērtē tagad, kā Māju sajūtu.

„Jūs sāk saskatīt pilnā jūsu godībā, kā Dievišķās Mīlestības mirdzumu, ko izstaro jūsu sirds centrs” – Septiņas Māsas.

Šis mīlestības mirdzums, kā arī augstās sirds ceļš, kas vada mūs un cilvēci, izpauž sevi arī tajā, ka mēs pēkšņi izrādamies esam spējīgi izpaust sevi kā patiesības nesējus, tajā, ka kļūst praktiski neiespējami apslāpēt mūsu gaismu, aizkavēt mūsu iekšējās zināšanas vai jebko, kas izgaismo nepatiesumu jeb kalpo par bāku citiem.

Patiesība var lauzties uz āru tik spēcīgi, ka tas var šķist nežēlīgi, taču tā tas notiek tikai tur, kur šāda nežēlība ir nepieciešama, bet dažkārt tieši tā tas arī ir. Es nekad neesmu runājusi aplinkus, tāpēc man personīgi nebija viegli pierast pie šī jaunā patiesības līmeņa. Daudzu neveiksmīgu mēģinājumu rezultātā es pamanīju, ka mēs varam izmantot mūsu garīgo meistarību un līdzjūtības mākslu, darot visu iespējamo, lai patiesību izdaiļotu jeb mīkstinātu, pasniedzot to ar mīlestību, bet patiesība ir tāda, ka daļa patiesības nav tikai maiga vai skaista vai gracioza... pat tad, ja tā tiek pasniegta ar mīlestību. Nav būtiski, jo laiks vienalga visu saliek pa vietām.

Labā ziņa ir tā, ka pagātnē mēs iespējams bijām nolemti kalpot par negatīvo spoguli priekš citiem, taču tā vai citādi, tas vairs nav biedējoši. Un turklāt patiesības aizkavēšana sāk kļūt izjusta daudz asāk kā jebkad iepriekš.

„Uz to mēs tikai varam teikt, ka ir pienācis laiks nešauboties paust savu patiesību, plūst sevis pašu gudrības straumē un ļaut citiem saskatīt cerību zaigojam jaunā veidā.” – Septiņas Māsas

Jaunās cilvēces pirmatklājēji ir gatavi iznākt priekšā, lai rādītu izvēles ceļu tiem, kuri ir gatavi un vēlas pieņemt MĪLESTĪBAS mirdzēšanu. Ne tajā ziņā, ka mums būtu jāaicina šīs dvēseles propogandēt mūsu zināšanas jeb pārliecināt kādu par savu patiesību, bet tajā ziņā, ka mums piederēs Māju, pašrealizācijas, mērķa, prieka, radošās kaislības, MĪLESTĪBAS dāvana, lai mēs dalītos tajā ar visiem, kas būs gatavi to saņemt.

„No mūsu viedokļa raugoties, daudzas izmaiņas stāsies spēkā ar nākamo jauno Mēnesi tādejādi, ka jūs izrādīsieties esam lielākas skaidrības stāvoklī un gatavāki tik ļoti gaidītajam 2012.gadam.” – Septiņas Māsas

Tiksimies nākamajā portālā!
Lorena