svētdiena, 2011. gada 4. decembris

Erceņģelis Mihaēls "Kļūstot par gaismu ceļā"


Erceņģeļa Mihaela vēstījums 2011.gada decembrim.
Saņemts caur Ronnu Herman
No angļu valodas tulkojusi Sandra Šņoriņa
 
Mīļotie Meistari, ir vitāli svarīgi, lai jūs saprastu, ka šis ir bezprecedenta laiks, kad stājas spēkā daudzas īpašas atbrīvošanas. Tā ir lieliska iespēja jums, Gaismas meklētājiem, lai pilnībā izmantotu savu Dievišķo mantojumu un jūsu īpašās dāvanas un talantus.
 
Ļoti reti, pārejas periodos no viena liela Laikmeta citā, Kosmiskais Likums atļauj Būtnēm no Eņģeļu valstības un Garīgās Hierarhijas iznākt caur priekškaru un kontaktēties ar atsevišķiem, atmostošamies cilvēku rases pārstāvjiem.
 
Jums ir jāpauž gatavība un vēlme sadarboties ar šīm brīnumainajām attīstītajām Būtnēm, jo tās nepārkāps jūsu brīvo gribu. Kad jūs fokusējiet savu uzmanību uz īpašiem Meistariem, Eņģeļiem un Gaismas Būtnēm, viņi nekavējoties jūs apzinās un reaģē. Jo intensīvāka, patiesāka un pastāvīgāka ir jūsu vēlme, jo vairāk no sava mirdzuma viņi jums dāvā.
 
Jūsu Sargeņģeļi, Garīgie Gidi un Skolotāji izdarīs visu iespējamo, lai palīdzētu jums iegūt augstākās gudrības frekvences, kas ir kritiskas šim haotiskajam transformācijas laikam. Šīs labvēlīgās Būtnes cenšas iegūt jūsu uzmanību, pastiprinot Gaismu jūsu Saules Spēka Centra un jūsu Svētās Sirds robežās (by intensifying the Light within your Solar Power Center and eventually within your Sacred Heart).
 
Jūs esiet gadsimtiem ilgi gaidījuši uzaicinājumu apzināti kontaktēties ar Augšāmceltajiem Meistariem un Eņģeļu Valstību un arī viņi ir pacietīgi gaidījuši šo laiku. Kontaktēšanās ar Gaismas Būtnēm ir liels solis jūsu, kā cilvēcisku Būtņu, evolūcijā, jo tā jūsos strauji veicina jaunu apzinātu izpratni un spēcīgu transformāciju.
 
Visdrīzāk - jūs vispirms savienosieties un mācīsieties sadarboties ar jūsu personīgo gidu vai dažkārt, jūsu Meistars Skolotājs ātri izveidos attiecības ar jums, īpaši, ja jūs esiet piekrituši strādāt ar šo konkrēto Būtni, pirms iemiesošanās šajā dzīvē.
 
Daudzi no jums atrodas jūsu sestās maņas – intuitīvā prāta attīstīšanas procesā, caur ko jūs iegūstiet tiešo pieeju jūsu Es Virsdvēselei un noteiktiem sava daudzējādā Augstākā Es aspektiem (a direct line to your OverSoul Self and certain facets of your multiple Higher-Selves).
 
Tā ir sākuma fāze, lai radītu tiešo saikni ar Mājām, jūsu Dievišķo Es Esmu Klātbūtni/Dievu Sevī. Nemeklējiet Dievu debesīs vai kādā tālā, nesasniedzamā vietā, Radītāja būtība, Dievišķā dzirksts atrodas jūsu Svētajā Sirdī. Daudzi no jums sāk apzināties savu Dievišķo izcelsmi, tomēr jums ir tikai vāra nojausma par jūsu milzīgo potenciālu, kā Kosmiskās Gaismas nesējiem. Ir vitāli svarīgi, lai jūs kļūtu saskaņoti ar aizvien pieaugošākajām Radītāja Gaismas frekvencēm, jo tas paātrina pacelšanās procesu un palīdz jums sasniegt Paš-meistarības statusu, lai jūs varētu īstenot savu solījumu - būt par Gaismu Ceļā un par Ceļa Rādītājiem.
 
Atcerieties, jūs variet saņemt pieeju tikai tiem vibrāciju līmeņiem, ar kuriem jūs un jūsu Enerģētiskais paraksts ir saderīgs. Tāpēc ir tik svarīgi, lai jūs attīrītos/izietu attīrīšanās procesu, lai panāktu līdzsvarotu un harmonisku esības stāvokli jūsu mentālajā un emocionālajā ķermeņos.
 
Sen, sen atpakaļ, jūs, kas vēlāk tapāt par Zvaigžņu Sēklām Ceļa Rādītājiem cilvēces un Zemes augšāmcelšanai, piekritāt uzņemties īpašu lomu uz planētas Zeme - kaut kad tālā nākotnē.
 
Šī drosmīgo Dvēseļu grupa iemiesotos ikvienas rases, ādaskrāsas, kultūras un reliģiskās pārliecības pārstāvjos un tā izplatītos tālumā un plašumā pa visu planētu, gatavojoties iepriekš noteiktai kosmiskajai drāmai: masveida cilvēces un Zemes augšāmcelšanai kopā ar visām materiālajām izpausmēm šajā Apakš-Visumā.
 
Tiem no jums, kuri iznācāt priekšplānā, tika dota īpaša atbrīvošanās, caur kuru lielākā daļa no jūsu nepilnīgās nelīdzsvarotības tiktu attīrīta tādejādi, lai jūsu zemes slogs nebūtu pārāk nospiedošs. Viss, kas ir atlicis, būtu galvenās mācības, kas jums būtu jāatrisina tādā veidā, lai jūs varētu atgriezties pie līdzsvarotas un harmoniskas vibrāciju frekvences, tādejādi ceļot jūsu Enerģētisko Parakstu/Dvēseles Dziesmu līdz ceturtās dimensijas vidum un augstāk.
 
Vairākums no jums, Zvaigžņu sēklas, gūst panākumus jūsu ceļā uz Pašmeistarību, tomēr pārāk daudzi no šīs Ceļa Rādītāju grupas vēl joprojām atrodas snaudā vai noliegumā. Ikvienam no jums ir liela loma paātrinātajā evolūcijas procesā, kas tagad norisinās. Šīs grupas ģenētiskais kodējums sevī ietver labākās īpašības no visām sākotnējām rasēm, kopā ar īpašu atmiņas šūnu kodējumu priekš jaunās nākotnes Zelta Pamatrases. Ir taisnība, ka laika gaitā ir notikušas lielas nelīdzsvarotības šīs dvēseļu grupas vidū, un daudzi nav klausījušies Pašu Gara pamudinājumos un ir aizmirsuši savu zemes misiju. Tomēr, dziļi jūsu Svētās Sirds kodolā, ikviens no jums tika kodēts ar Gaismas Apziņas Šūnu, lai, kad tā tiktu aktivēta, palīdzētu jums atcerēties jūsu solījumu būt mūsu zemes pārstāvjiem un, ka jūsu misija būs tiekties ar visu savu Esību kļūt par pieredzējušu skaistuma, harmonijas, miera un pārpilnības radītāju zemes plānā.
 
Mēs gribam jums sniegt zināmu pamata informāciju, tādejādi Jūs spēsiet īstenot to, ar ko mēs dalāmies ar jums atbilstošā perspektīvā. Ir svarīgi, lai jūs nesaskatītu sevi kā cilvēkus ar tikai vienu izcelsmi, jūs visi esiet pieredzējuši visu lielāko rasu izcelsmes dzīves. Ir svarīgi, lai jūs nenostādītu sevi augstāk par tiem, kas ceļā atrodas aiz jums, jūs arī daudzās, daudzās jūsu dzīvēs esiet bijuši tādi, kas nemeklē un neseko. Jums arī ir bijusi melna ādaskrāsa, kā arī brūna, balta, sarkana un dzeltena āda citu rasu izcelsmēs un jūsu DNS tāpat ir visi dažādie atribūti, tikumi un īpašības no katras no šīm rasēm. Šajā dzīvē jūs esiet izvēlējušies piedzimt konkrētā ģimenē vai dzīvot noteiktā valstī ļoti skaidru iemeslu dēļ.
 
Tie, no jums, kurus mēs mīļi dēvējam par „senajām/vecajām dvēselēm”, esiet izmētāti pa visu pasauli. Tiesa, dažās vietās un kultūrās ir liels skaits šo seno dvēseļu, tomēr šī Avangarda/Priekšpulka grupa ir izkaisīti pa visu Zemi – no visprimitīvākajiem lauku rajoniem līdz viskosmopolītiskākajām un ļoti augstas kultūras pilsētām.
 
Šīs drosmīgās Dvēseles nav vien cilvēki, kuri vada valdības vai, kuru vārdi ir sastopami virsrakstos. Viņi dzīvo fermās, mīl dabu un dzīvniekus, par kuriem rūpējas. Viņi veic ikdienišķus darbus ikvienā darbības jomā un mierīgi iet, pildot savus pienākumus. Viņi ieņem amatus ar lielu atbildību un viņi kalpo savai valstij un tās tautai ļoti dažādos veidos. Viņi dzīvo savrupnamos un būdiņās un ir sastopami ikvienā sociālajā līmenī no viszemākā līdz visaugstākajam. Viņi ir organizētu reliģisko grupu locekļi un viņi pielūdz savā īpašajā veidā.
 
Daudzi no viņiem ir saskaņoti ar viņu Augstākā Es čukstiem un ir kļuvuši par Sevis pašu Meistariem. Daudzi citi gūst panākumus savā garīgajā ceļā, bet diemžēl ir liels skaits tādu Ceļa Rādītāju Zvaigžņu Sēklu, kuri vēl joprojām neapzinās savu Dievišķo dabu un solījumu, kuru viņi ir devuši tik sen.
 
Tiem, no jums, kas esiet šajā grupā, jūsu DNS ir iekodēti Atlantīdas rases tikumi, spējas un īpašības, kas attiecināmi uz vadītājiem, pionieriem, kareivjiem. Šeit ir dziļi iesakņojusies vēlme izmantot jūsu garīgās spējas kopā ar Dievišķo Gribu un Mūsu Dieva-Tēva Spēku, lai būtu galvenie Kop-Radītāji realitātes fiziskajā plānā.
 
Turklāt jūsos tiek iedvesti augstākiem Dievietes-Mātes tikumi, spējas un īpašības, ar kurām tika piepildītas tās Dvēseles, kuras uz Zemes ieradās Lemūrijas Zelta Laikmetā, maigas, gādīgas, intuitīvas, uz iekšu vērstas īpašības un, turklāt, lielas mākslinieciskās dotības un vēlme pēc miera, klusuma un apceres.
 
Jūs esiet pieredzējuši bagātīgu un pārsteidzošu garīgo mantojumu un pagātnē jūs tikāt svētīti ar to, ka jūsu starpā būs tik daudz lielisku Gaismas Būtņu, Meistaru, kuru mācības ir atstājušas jums brīnišķīgus pamatprincipus/vadlīnijas, lai dzīvotu tikumīgu dzīvi. Tomēr ir pienācis laiks samaisīt/sajaukt pagātni ar nākotni un cilvēce piedzīvo dziļi sakņotu nepieciešamību saņemt padomu, iedvesmu un atbalstu citam no cita.
 
Mēs gatavojamies jums piedāvāt jaunu ceļu un tā ir mūsu lielākā cerība, ka daži no jums pārņems stafeti un būs nākotnes garīgie čempioni topošajam jaunajam Paš-Apzinošās cilvēces garīgumam. Mēs lūdzam jūs sanākt kopā, lai mācītos, atbalstītu un iedvesmotu cits citu. Mēs lūdzam jūs dalīties jūsu zināšanās, jūsu gudrībā, jūsu redzējumā un jūsu pieredzē vienam ar otru.
 
Mums ir zināma lielā vientulības sajūta starp pasaules tautām – izolācijas sajūta. Nav pietiekami izlasīt mācības, ko jums sniedzam mēs vai šie Meistari, vai apmeklēt brīnišķīgu katedrāli/templi un godināt Dievu.
Šis ir laiks atkalapvienoties un jums ir jāsanāk kopā, jādalās savā mīlestībā, gudrībā un iedvesmā, lai kopīgi mācītos un atbalstītu cits citu. Mēs nelūdzam jūs būvēt vairāk lielus tempļus, tāpēc, ka ne jaut tur dievi nākotnē mājos.
 
Jūs esiet nākotnes Kop-Radītāji, Radītāja Dievišķās Dzirkstis, kas tiekat aicināti ieņemt jūsu patieso vietu grandiozajā gājienā uz nākotni.
 
Mīļotie, ir laiks atlaist/atbrīvot visas vainas, kauna, necienības sajūtas, kuras tik daudzi no jums nesuši sevī, kā būtiskākos jautājumus jau kopš ļoti seniem laikiem (have carried as core issues from a very long time ago). Jums ir jādziedina pagātnes sāpes, lai jūs varētu uzņemties jūsu īsto lomu brīnumainās nākotnes plānos, kas tagad tik strauji izvēršas uz planētas Zeme.
 
Caur mūsu vēstījumiem mēs esam devuši jums instrumentus, gudrību un izpratni, lai atbrīvotu visas lietas jūsu dzīvē, kuras nekalpo jūsu interesēm un visu lielākajam labumam.
 
Mēs lūdzam jūs ņemt pie sirds to, ko mēs jums esam teikuši atkal un atkal: „Jūs esiet visas šajā Visumā esošās Mīlestības, Skaistuma, Prieka, Miera un Pārpilnības vērti, jo tās ir jūsu Dievišķās tiesības kopš dzimšanas.”
 
Jums ir jāiemācās sevi mīlēt un cienīt un jums ir jābūt dziļai pašvērtības/pašcieņas sajūtai, pirms jūs patiesi spējat mīlēt un cienīt citus, un pirms citi atgriezīs atpakaļ cieņu un mīlestību, kuru jūs tik bagātīgi esiet pelnījuši.
 
Mēs lūdzam jūs iepazīties ar sava Dievišķā mantojuma īpašībām, tikumiem un atribūtiem, kas jums tagad tiek parādīti. Vai jūs pārāk daudz projicējaties uz vīrišķajām Atlantīdas enerģijām un ārkārtīgi lielu uzmanību pievēršat iegūšanai un radīšanai? Atcerieties, mēs teicām jums, ka jūs meklējat „Esības stāvokli” vai „dzīves kvalitāti”. Jūs variet iegūt lielu bagātību un izpaust daudzas brīnumainas lietas materiāli, bet ja jūsu sirds centrs ir slēgts, vai jūs esiet ignorējuši un neesiet attīstījuši jūsu Lemūriešu/Dievietes tikumus un īpašības, jūs jutīsieties nepilnīgi un izjutīsiet lielu neapmierinātību.
 
Sanāciet kopā grupās - pa diviem, trim, desmit, simts vai tūkstots, - nav nekādas starpības, taču, ja jūs apvienosieties visu vislielākajam labumam, mēs jums apsolām, ka mēs tur būsim pilnā spēkā, lai palīdzētu jums un izstarotu mūsu Dieva Tēva/Mātes Mīlestību uz jums vislielākajā mērā, kādu jūs spējat saturēt.
 
Jūsu galvenais mērķis šajā laikā ir atgriešanās pie sākotnēji izstrādātā Gaismas un ēnu spektra, vibrāciju paterniem, kas veido jūsu personīgo pasauli par trešās/ceturtās dimensiju realitāti. To darot, jūsu apziņas svārsts nesvārstīsies tik radikāli no pozitīvajām uz negatīvajām frekvencēm, un jūsu garīgā un emocionālā daba kļūs stabilizētāka un vēlreiz centrēta. Tas ir svarīgs solis, lai iemācītos dzīvot jūsu Svētās Sirds un Svētā Prāta centrā. Atkarībā no tā, kā jūs paaugstiniet savus vibrāciju paternus, daudz augstākas Gaismas frekvences pamazām izšķīdinās daudzās Gaismas membrānas, kas ierobežo jūsu augstāko apziņu. Tiklīdz tas notiek, jums sekmējas jūsu ceļā, lai dzīvotu apzinātu, Dvēseles iedvesmotu Meistaru dzīvi (you are well on your way to living a conscious, Soul-inspired life of a Self-master).
 
Šis ir patiesi visbrīnumainākais laiks, Mīļotie.
Mēs esam bijuši ar jums kopš jūsu pirmās iemiesošanās jūsu individuālajā apziņā šajā Visumā.
Mēs būsim ar jums, jo mēs dodamies uz priekšu uz jaunu mirdzošu nākotni, jo mēs apvienojam spēkus ar varenajiem Elohim, lielajiem formu celtniekiem, gatavojoties piepildīt jaunā krāšņā nākotnes Laikmeta atnākšanu.
Es sūtu jums mūsu Dieva Tēva/Mātes spožumu, ieskaujot jūs Dievišķās Mīlestības/Gaismas oreolā. Mēs esam ļoti apmierināti ar jums.
 
ES ESMU Erceņģelis Mihaels