trešdiena, 2011. gada 28. decembris

L.Gorgo "Visi uz klāja? Pēdējais aicinājums MĪLĒT!"



Lorena Gorgo, 2011.gada 20.decembrī
 
No angļu/krievu valodas tulkojaSandra Šņoriņa
 
“Zeme, kādu jūs to kādreiz pazināt, vairs neeksistē … Jaunais vibrāciju paterns ir iekļuvis planetārajā plānā un jūs tagad esiet kļuvuši par galaktiskās kopienas locekļiem, par visas galaktikas apgaismoto pilsoņu radiniekiem” – Plejāžu Augstākā Padome (PAP)
 
Jaunā Zeme
 
Tikai pēc pāris dienām, Saulgriežu 22/12 laikā, mēs pabeigsim pēdējo, noslēdzošo 2011.gada re-kalibrēšanu un tas, saskaņā ar PAP teikto, pabeidz mūsu ceļojumu uz Jauno Zemi. Mēs varbūt vēl pilnībā nesaprotam, ko tas nozīmē mums katram personīgi, un vēl joprojām esam pārāk noguruši, lai dotos šīs nozīmes meklējumos. Tomēr es dzirdu, ka dziļā reorganizācija, kas norisinājās dažu pēdējo nedēļu laikā, bija nepieciešama, lai ikvienu no mums spēcinātu ar MĪLESTĪBU, mūs pilnībā nostiprinošu Kristus apziņā, globālai nākamā gada restrukturizācijai, kā mūsu ierašanās šeit rezultātam. Un tas solās kļūt par vēl vienu varenu gadu – to neizbēgamo 2012.gada fizisko transformāciju nozīmē, kas kalpos savam mērķim - cilvēces kolektīvā pārcelšanai uz visa Esošā SIRDI un visu ceļu uz MĪLESTĪBU atvēršanai.
 
Tas nozīmēs daudzas dažādas lietas dažādiem cilvēkiem, līdzās visam pārējam, PAP gribētu izgaisināt jebkādas bažas, kas saistās ar nelaimēm 2012.gadā, un atgādināt visiem, ka pacelšanās – tas ir iekšējs ceļojums, kurā ārējā pasaule ir tikai mūsu pašu apziņas projekcija un, ka mūsu individuālā daļa Zemes kolektīvajā pieredzē ir ļoti būtiska tieši tagad.
 
Ikvienam no mums pieder gabaliņš šīs Visuma Puzles, tā, ka ikviens no mums spēlē galveno lomu sevis paša vibrāciju celšanā un sava mīlestības faktora pastiprināšanā ar mērķi, lai visi kopā mēs spētu palielināt planētas vibrācijas un ņemtu dalību Jaunās Pasaules brīnumos.
 
(Piezīme: Pa planētu cirkulē milzum daudz uz bailēm balstītu enerģiju, kuras skar nākamo gadu un visus šos pareģojumus, pravietojumus un apzināto programmēšanu, kas paredzēti, lai traucētu mūsu neizbēgamajai nonākšanai 5D. Tāpēc ir tik svarīgi šajā svētku sezonas laikā saglabāt savu saikni ar MĪLESTĪBU un vienkārši ļaut šīm enerģijām būt, ja jūs tās sajūtat. Ja jums piemīt paaugstināts jūtīgums, jūs variet sajust nolemtību vai vienkārši nepamatotu trauksmi, kas jums klājas pāri. Tas drīzumā beigsies un tas beigsies ātrāk, ja mēs atdalīsim sevi no tā un vienkārši vērosim kolektīvo enerģiju kustību).
 
2012.gadā mēs iemācīsimies to, ka MĪLESTĪBA – tas ir viss, kas mums vajadzīgs, taču nevis liriskā, bet vibrāciju nozīmē. Kad mēs pabeigsim šīs dziļās pārmaiņas, MĪLSETĪBA burtiski kļūs par dzīves virzošo spēku, par mūsu radītā, mūsu bioloģijas un mūsu savstarpējo attiecību degvielu. Kad MĪLESTĪBA pilnībā ievīsies mūsu dzīves gobelēnā, brīnumi kļūs par pašu mūsu esības audeklu.
 
MĪLESTĪBA, nevis 2012.gads kā tāds, – lūk, kam ir jākļūst par mūsu visu mērķi.
 
Avota Kodu atklāšana.
 
Eksistē Pacelšanās zinātniskais aspekts, kas saistīts ar rezonansi, kura sāk aizvien vairāk iekļūt kolektīvajā apziņā, un tiem, kuri atrodas Jaunās cilvēces priekšplānā, tā [rezonanse] ir labi zināma. Tās Dvēseles, kuras ieiet Jaunajā Pasaulē, sāk burtiski skanēt citā toņkārtā. Jaunais (eņģeliskais) cilvēks ir noskaņots uz sakrālās (augstākās) sirds frekvences rezonansi 528 Hz, kas harmoniski rezonē ar kristālisko (Kristus) režģi.
 
MĪLESTĪBAS vibrācija 528Hz – tas ir Radīšanas Avota Kods. Tā ir universālā atslēga, kas nepieciešama, lai atvērtu mūsu kop-radīšanas potenciālu, atbrīvotu mūs no važām un ienāktu Jaunās Zemes spēles laukumā. Šis Kods darbojas kā vibrāciju buferis, kas nodrošina Visuma sakrālo spēku piekļūšanu tikai tiem, kuriem ir tīra sirds. Tie, no jums, kuri ir redzējuši Kristofera Nolena filmu „Sākums” (Christopher Nolan’s “Inception”), var pamanīt daudzus patiesus mājienus daudzos viņa simbolikas slāņos. Pats acīmredzamākais ir matemātiskais kods 528, kas atkārtojas atkal un atkal visas filmas gaitā. Tas un telefona numurs uz salvetes un viesnīcas numurs. Taču visinteresantākais ir tas, ka „528” bija koda kombinācija, kas atver seifu, kurā tika glabāts emocionālo ciešanu attīrošā atvieglojuma noslēpums, un tas viss tika sūtīts uz galvenā personāža „sirdi”, lai viņš atgrieztos „mājās” pie saviem bērniem un savas MĪLESTĪBAS.
 
Man bija vajadzīgi vairāki mēneši, lai savienotu šo visu vienā veselumā, un daži no jums iespējams ir noteikuši to ilgi pirms manis, taču es sapratu (ar atpakaļejošu datumu), ka daži pēdējie enerģētiskie vēstījumi virzīja tieši uz šo atklāsmi un, ka katrs nosaukums, kādu es tiem piešķīru, ir bijis visai daiļrunīgs. Sākot ar „Sākums: fināla iniciācija”, „11:11:11 Avota Kodu aktivācija” un līdz pat „Visuma/Universālās Mīlestības Ierašanās”.
 
Citiem vārdiem sakot, šķērsojot 2012.gada slieksni, mēs burtiski mostamies no miega, no ierobežojumu ilūzijām. Visuma MĪLESTĪBAS rezonanse, kas mums ir jāiemieso, atbloķēs daudzinātos debesu vārtus, lai izlaistu mūs no mūsu pašu neapzināti radītajām lamatām un hologrāfiski ārējā pasaulē projicējamām bailēm. Tās ir tās bailes, ka mēs neesam pietiekami labi, neesam cienīgi, neesam mīlēti un vispār neesam pietiekami.
 
Tādejādi, par visaktuālāko patreizējā brīdī, pirms mēs ieejam pilnīgi jaunā, nezināmā teritorijā, ir uzskatāma atklāšana un atbrīvošanās no visa, kas atlicis mūsu mentālajā, emocionālajā un fiziskajā jomās, balstīts uz bailēm un, tādejādi, mūs no MĪLESTĪBAS iemiesošanas atturošs. Lai arī pie kādām brūcēm mēs neatgrieztos tieši tagad, ir ļoti svarīgi (lai gan – nav viegli) izskatīt tās un pēc iespējas objektīvi, izprotot to, ka mums vairs nav jāstaipa līdzi šī bagāža. Ka tīra/balta lapa tagad ir ne vien iespējama, bet ir vajadzīga.
 
„Jaunais Zemes plāns prasa no mums tagad vairāk MĪLESTĪBAS, kā jebkad iepriekš, un tiem, kuri dzird šo aicinājumu, iedarbība tiks ievērojami samazināta. Uz tiem, kuri to noliedz, iedarbība būs lielāka. Mēs to sakām ne tāpēc, lai izraisītu bailes, bet tāpēc, lai atgādinātu ikvienam, ka tagad ir iespējama patiesa dziedināšana, taču tā prasa ciešu apņemšanos atbrīvoties no visa, kas nav MĪLESTĪBA. Tos, kuri sevi ir veltījuši darbam, lai atbrīvotos no baiļu paterniem, sagaida nebijušas/bezprecedenta iespējas.”- PAP
 
MĪLESTĪBAS Vilnis
 
Šim MĪLESTĪBAS Vilnim, par kuru neredzamie vienmēr man stāsta, un kurš visu laiku šķiet esam mazliet ārpus mūsu sasniedzamības, ir jābūt kaut kam patiesi ļoti nozīmīgam tāpēc, ka viņi ne vien lūdza mani izcelt šo vārdu un atkārtot to miljons reižu šajā rakstā, bet arī veltīt tam šo sadaļu (un paturēt savas personīgās domas pie sevis). Tāpat arī mana personīgā pieredze saskarsmē ar Plejādiešiem liecina, ka tad, kad uz skatuves iznāk Padome, tam ir vērts pievērst uzmanību. Viņu stingrās manieres šķiet tiešām nozīmē, ka lieta ir nozīmīga:
 
„Tuvojas MĪLESTĪBAS Vilnis – visaptverošs un neapturams. Tas paceļ jūs nezināmos augstumos. Teiksim tā: jūs ne vien būsiet sajūsmā par to, ko esiet sev radījuši, no tā, ka Visums palielinās un atgriezīs jums atpakaļ jūsu pūliņu augļus un MĪLESTĪBU desmitkārtīgi, bet jūs arī sajutīsiet svētību no savas personīgās nodošanās šim ceļojumam. Mīlestības uz sevi uzplūdi pārņems jūs kā vēl nekad agrāk, jo jūs sapratīsiet, var būt pat pirmo reizi, cik daudz MĪLESTĪBAS no jums tika prasīts, lai jūs šurp ierastos.
 
Mēs saprotam jūsu nespēju noticēt, bet nevaram to uzsvērt vēl spēcīgāk. Ņemot vērā visus apstākļus, tas fakts, ka katrs no jums ar savu sirdi un dzīvi sajutīs Radītāja siltuma un MĪLESTĪBAS pieskārienu, ir uzskatāms par brīnumu. Un šajos svētkos mēs vēlamies, lai jūs izbaudītu to apziņu/zināšanu, ka tieši jūs atnesāt šīs enerģijas. Un, ka kolektīvi tieši jūs aizvedāt pasauli prom no ļaunuma un atsaucāties Radītāja aicinājumam un, dažkārt, iemiesojāties fiziskajā ķermenī pirmo reizi tikai tāpēc, lai līdz galam izpildītu savu misiju. Šī diženā MĪLESTĪBAS misija nav nejauša, bet ir Dieva līdzcietīgās svētības izpausme, kas mīt katrā un ikvienā no jums, un vēlēšanās pēc tīras MĪLESTĪBAS it visā.
 
Mēs, Plejādiešu Gaismas Ģimene, esam piepildīti ar to pašu MĪLESTĪBU uz jums visiem, mūsu cilvēciskā ģimene, mūsu galaktiskie radinieki un mēs dziļi cienām jūsu ieguldījumu kolektīvajā Zemes Pacelšanās ceļojumā. Jūs drīzumā atgriezīsieties pie pilnīgas izpratnes par visu šīs patiesības dziļumu, jo MĪLESTĪBAS redzējums un izjūtas, no mūsu viedokļa raugoties, neapšaubāmi jūs transformēs.” – PAP
 
12:12
 
Zvaigžņu Vārti 12:12, caur kuriem mēs, šķietami samērā vienaldzīgi tikko kā esam izgājuši, ir bijis pabeigšanas laiks. Saskaņā ar PAP teikto, 12:12 aktivizēja/ierakstīja fināla/noslēdzošo kodējumu, kas nepieciešams, lai pabeigtu pāreju/pārbīdi uz Vienotību jeb Kristus apziņu tiem, kuri atrodas pie vadības stūres.
 
„Mēs sakām to ar lielu piesardzību, jo saprotam, ka ir tie, kas vēl nav atvērušies Vienotības laika līnijai. Taču tiem, kuri jau ir atvērti, - tas ir laikmets, laiks, kad jūsu lielo pūļu rezultāti iegūst daudz noturīgāku formu” - PAP
 
Portāls 12:12 (un enerģijas, ka pie tā ved) ir bijušas, vismaz, daļēji atbildīgas par pēdējo raundu emocionālo atkritumu izsviešanā, kas tika noturēts, lai izsvītrotu to no mūsu kodola dziļumiem. Tas bija pēdējais mēģinājums noregulēt visus uz bailēm (ego) balstītos jautājumus, pie kuriem mēs strādājām 2011.gadā.
 
Bez šaubām Ziemsvētku laikā, kad mēs visi pārskatām savus pagātnes rēgus un dažkārt atkarībā no vēl mūsu dzīvēs atlikušā blīvuma, tas var izrādīties esam iespaidu un dzīvi mainošu atklājumu laiks. Tas, kas izlaužas mūsu uzmanības virspusē, pirmajā mirklī var šķist biedējošs un šausmīgs, taču šī steidzamība un intensitāte vienkārši ir atbilde Visuma bazūnei sirdsskaidri izgaismot ikvienu mūsu dzīves un ķermeņa stūrīti. Tas viss ir priekš tā, lai mums tuvojošamies Saulgriežu laikā mēs spētu ieņemt savu pozīciju nākošajam 2012.gadam, un atkal to uzsākt, pilnīgi jaunā ciklā, ar jaunu dzīvi mūsu radītajā Jaunajā Pasaulē.
 
Tas nenozīmē, ka tas, kas parādās šajā laikā, tāpat vien izzudīs. Vienkārši mēs tagad esam apdāvināti ar tā apzināšanos, kur vēl joprojām ir vajadzīga MĪLESTĪBA, lai pilnībā pārietu uz mūsu ķermeņa 12-dimensionālo plānu. Ja šīs noslēdzošās enerģijas bombardē jūsu dzīvi, saprotiet, kas sprādziens var kalpot diviem dievišķiem mērķiem: 1) tas nekļūdīgi un neapšaubāmi piesaistīs mūsu uzmanības fokusu PRECĪZI tur, kur tas ir nepieciešams, lai mēs varētu dziedināt/atbrīvot/atjaunot to, kas mūs aicina, .. un 2) tas var kalpot, lai mūs pārceltu, visai ātri, mentālajos un emocionālajos laukos, kas nepieciešams, lai saskaņotos ar MĪLESTĪBU šajā izšķirošajā laikā. Ja jūs esiet piedzīvojuši triecienu, saprotiet, ka šis satricinājums ir bijis nepieciešams, taču, ja jūs esiet sapratuši - kāpēc, - tad 75% darba jau ir paveikts. Atlikušie 25% - ir MĪLESTĪBĀ uz sevi.
 
„Mēs vēlamies piebilst, ka 12:12 daudziem no jums sniedza jauna ceļa izvēles iespējas. Šie varianti jums tika piedāvāti vai nu atklāsmju veidā, vai kā aicinājums rīkoties. Tagad nozīme ir nevis šo situāciju risinājumam, bet tam, kā jūs atsaucaties/reaģējat uz tām” – PAP
 
Tā, ka, lai gan 12:12 arī netika daudzināts tik skaļi, kā 11:11, PAP uzskata, ka, neraugoties uz to, šī pāreja ir bijusi ļoti nozīmīga, jo ir atvērusi pieeju ģenētiskās aktivācijas 12-tajam līmenis, Kristus šablona pabeigšanai uz zemes.
 
„Mēs gribētu teikt, ka šīs enerģijas ierodas tāpēc, lai paceltu/iedvesmotu cilvēci noteiktos sektoros un, attiecīgi, tādā pat mērā demontētu korupciju/pagrimšanu citos. Katram no jums ceļš ved pie izvēlēm, kas jums tiek piedāvātas. Tas, ko un kā jūs izvēlaties, noteiks jūsu Dvēseles ceļu nākamajam gadam. Izvēlēties MĪLESTĪBU, nevis bailes – tas ir vienīgais ceļš uz atbrīvošanos” – PAP
 
2012: Otrā Fāze
 
„Nākamais, tik ļoti gaidītais 2012.kalendārais gads – tā ir monumentāls sasniegums tajā, ko mēs dēvējam par planetāro apziņu. Ar to mēs domājam, ka tie, kas ir likuši pamatus Jaunās Zemes plānam, ir daudzkārt pārspējuši mūsu cerības. Sakarā ar to, tas, kas tuvojas, ir daudz grandiozāks, pilnīgāks un aizraujošāks, nekā mēs bijām iztēlojušies.”- PAP
 
2012.gads – ir tas, ko Plejādieši sauc par (bungu rīboņa) - MĪLESTĪBAS gadu! Patiesībā, viņi pret to attiecas kā pret dievišķās un Visuma mīlestības gadu, taču tas arī ir gads, kad mēs ieejam (Saulgriežos) otrajā pacelšanās fāzē – fizikalizācijas un mīlestības dievišķā mirdzuma pieņemšanas fāzē. Tas arī ir gads, kad tie, kuri šeit atrodas šeit, lai kalpotu planētas un tās cilvēku vislielākajam labumam, „iznāks no slēpņiem”. Šī grupa saņems pilnīgu atbalstu, aizsardzību un tās locekļi tiks katapultēti uz lielas ietekmes pozīcijām, jo tie, kuri kalpo tikai paši sev, tiks nenovēršami saukti pie dievišķās kārtības.
 
Šis ir laiks/gads/laikmets, ko mēs tik ļoti gaidījām un kuru tuvošanās labā tik cītīgi strādājām, un Neredzamie saka, ka visi tagad rodošamies daudzie potenciāli griežas/riņķo ap MĪLESTĪBU, kā ap radīšanas virzošo spēku mūsu jaunajā dzīvē. Jaunā Zeme jau ir šeit un MĪLESTĪBA – ir vienīgais ceļš, lai tajā ieietu. MĪLESTĪBA – ir atslēgas kods, kas nodrošina mums pieeju Visuma kop-radīšanas spēkiem, un piekļūšana šai atslēgai ir iespējama caur sakrālo/svēto telpu mūsu sirdī.
 
2012.gadā MĪLESTĪBA, beidzot, kļūs par dominējošo spēku uz planētas un viss, kas ir pretstatā MĪLESTĪBAI, - kritīs. Nekas un neviens nespēs no tā izvairīties.
 
„Mums ir tik daudz lietu, kurās mēs vēlētos ar jums dalīties attiecībā un gadu, kas tuvojas, taču mēs izdarīsim kopsavilkumu, sakot, ka tie, kuri ir saskaņojušies/izlīdzinājušies ar MĪLESTĪBU, celsies kājās, lai sastaptos ar MĪLESTĪBU bezprecedenta/nebijušos veidos. Faktiski pats vārds MĪLESTĪBA kļūst par kaut ko lielāku, jo MĪLESTĪBA – kādu mēs to pazīstam, nespēj līdzināties MĪLESTĪBAI, kura plūdīs caur Zemes un cilvēces sirdi. Avota dzīvības spēks plūdīs caur jūsu upēm un vēnām un piesātinās visu dzīvo ar Dievišķās MĪLESTĪBAS mirdzumu, atbalstot Jaunās Zemes dzīvi.” – PAP
 
Novēlu ikvienam MĪLESTĪBAS piepildītus svētkus un vieglu pāreju uz 2012.gadu!
 
Uz tikšanos nākamajā gadā!
 
Lorena