svētdiena, 2011. gada 4. decembris

Dž.Hofmane"Esiet jūs paši"


22.08.2011 Erceņģelis Uriēls caur Jennifer Hoffman
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule …
 
Vēsts par to, ka jums jābūt jums pašiem, varētu būt diezgan acīmredzama. Saprotams, ka jūs esat jūs paši, kas gan cits jūs varētu būt? Taču te ir daudz jūsu pašu aspektu, un jūs varat būt vai tapt par jebkuru no tiem, ko jūs izvēlaties. Savas dzīves laikā jūs varat iemiesot daudzus jūsu paša atšķirīgus aspektus – daži no tiem jums ir patīkami, bet citi nepavisam nepatīk. Jūsu ES iemiesojas fiziskā ķermenī, un ir – ne vairāk, kā noteiktas enerģijas izpausme. Par cik jūsu enerģija izmainās – to pašu dara arī jūsu ES aspekts, kurš izpaužas caur jums.
 
Aspekts, kuru jūs IZVĒLATIES – kļūst par sevis paša izpausmi, tas ir – kā jūs izpaužat enerģiju fiziskā formā. Enerģija bez formas ir gluži vienkārši potenciāls bez mērķa, taču enerģija vienmēr meklē formu, caur kuru izpausties. Tādēļ tad, kad jūs izvēlaties izpaust tikai pašus AUGSTĀKOS sava ES aspektus – jums vajadzēs sevi pašu izdziedināt un transformēt uz augstākām vibrācijām, kas arī IR jūsu dzīves ceļojuma mērķis – tad šie augstākie aspekti būs pirmie, kuri meklēs formu, un tas būs nenovēršami. Citos tas jau izpaužas kā sirsnīgas attiecības. Jums pašiem savā IEKŠIENĒ visbiežāk jau ir n o t i k u s i šī IZVĒLE, kura jums ir jāizdara – kaut arī vēlāk jūs brīnāties, kāpēc esat izraudzījušies šo ceļu.
 
Jūsu ES, kurš meklē izpausmi, ir aspekts, kuram nepieciešama dziedināšanās. Kolīdz tā ir galā – atkal kāds cits sevis paša aspekts ir pieejams nākamā vibrāciju līmenī, ja vien iepriekšējais ir izdziedināts, un atlaists caur piedošanu. Kamēr vainošana vēl pastāv – šis sevis aspekts vēl turpina būt aktīvs, un tā vibrāciju līmenis dominē (kaut arī tas nemaz nav tas augstākais), lai notiktu galīga izdziedināšanās. Ar APZINĀTU NODOMU jūs varat izvēlēties SEVI PAŠU – tādu, kādu jūs vēlaties piedzīvot. Vēlaties dzīvot priekā, baudīt panākumus, pārpilnību, un sajusties spēkpilns? Tas ir viens no iespējamajiem sava ES aspektiem. Citi aspekti var ietvert sevī problēmas, izaicinājumus, trūkumu un bezspēcību.
 
Kādu sava ES aspektu jūs izvēlētos? Jūs varat izvēlēties j e b k u r u, un VISAS izvēles būs pareizas priekš jums, jo TĀS IR JŪSU IZVĒLES. Aspekts, kuru jūs izvēlaties, ir tas, kurš atbilst jūsu enerģētisko vibrāciju līmenim šinī brīdī. Jūs varat iemiesot gan pašu augstāko, gan pašu zemāko sava ES aspektu, vai arī jebkuru citu starp tiem. Jūs varat izvēlēties Spēku vai bezspēcību, Savienojumu vai atšķirtību, Mīlestību vai bailes, un visas šīs izvēles būs pareizas, un kalpos jūsu dzīves ceļa mērķim. Galu galā VISI reiz nonāks pie sava AUGSTĀKĀ ES aspekta izvēles, jo noslēdzoties dziedināšanai, mācību apguvei, un izaugsmes transformācijām – visi citi aspekti paši ļausies beznosacījumu Mīlestībai – un Tās būs Debesis uz Zemes.