pirmdiena, 2011. gada 26. decembris

N.Leilas Vardas Saulstāvju vēstījums


Līksmojiet!
 
Saulgriežu Vēstījums caur Nancy Leilah Ward
21.12.2011Galaktiskās Padomes Eņģeliskie Emisāri
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Dvēseļu Ceļojums
 
Nolaišanās lejup ... šis Zemes eksperiments ... daudzu dzīvju garumā – Dvēseles Ceļojums – nolaišanās caur laiklīniju slāņiem visdziļākajā tumsā, jo tieši tas bija tas, kas šeit pieauga – tumsa – blīvums. Tā nebija sākotnējā iecere. Tas nebija sākotnēji ieplānots, bet tas radās līdz ar perversiju uzkrāšanos plānā, un tādēļ mēs strādājam eksperimentālas matricas apstākļos. Par pārsteigumu Padomes Vecajiem, kuri bija vērojuši un gaidījuši eoniem gadu šīszemes laikā.
 
Un kad jau bija kļuvis tik slikti, ka destrukcija un sagrāve šķita nenovēršama – aicinājums izskanēja pa visu Galaktiku. Aicinājums aizsniedza Gaismas Valstības, kur Dvēseles dzīvo svētlaimē. „Kas būtu ar mieru nākt palīgā? Kas būtu ar mieru palīdzēt mūsu māsai Gaijai un viņas Cilvēkbērniem? Jums vajadzēs Gaismu ienest šinī valstībā, lai ieaustu Mīlestību atkal Cilvēku Sirdīs. Lai dotu tiem iespēju pacelties Gaismā, un tad ieņemt savu vietu starp Zvaigznēm.”
 
Un mēs saskatījām skaistumu apņēmībā – nolaisties tik dziļi tumsā, un atrast SAVU ceļu atpakaļ pie Mīlestības.
 
Un ļoti daudz Dvēseļu atsaucās šim aicinājumam. Raugoties no Gaismas puses tas šķita vienkārši. „Nu protams mēs palīdzēsim. Mēs esam tik pārpilni Gaismas, mēs varam to nonest uz Zemes plānu. ”
 
Taču kad mēs pazeminājāmies ... mums nebija nekāda priekšstata, pēc kā tas viss izskatīsies, par cik mēs nebijām nekad ceļojuši tādā blīvumā, un mums nebija pat nojausmas – cik sirdi plosoši tas varētu būt. Un tā mēs piemirsām savu īsto dabu dzīvi pēc dzīves, mēs iegremdējāmies arvien dziļāk tumsas dzīlēs. Līdz kamēr nesasniedzām pašus pamatus. Daži traģiski sevi pazaudēja. Dažiem viņu Gaisma dzisa un bālēja, un tas raisīja izmisumu daudzos. Daudzi citi paturēja savu Gaismu, un viņi kļuva par Bākām. Bet daži Meistari nonāca lejā no svētlaimē mītošā Visa Pastāvošā Radītāja – līdzīgi Gaismas uzplaiksnījumam tieši visdziļākajā bezdibenī – lai paceldamies – izveidotu ceļu Gaismai. Un tad tumsas spēki atklāja šīs trases, un izkropļoja šīs programmas, lai lietotu tās pret Cilvēci; taču Mīlestība bija integrēta paliekoši, un pat ja tā bija tikai sīka dzirksts – tā bija dzīva, un tie, kas bija nākuši no Gaismas – atpazina šo dzirksti, jo tā pati dzirksts bija palikusi dzīva arī viņos. Un viņi piesauca arvien vairāk Gaismas sevī, līdz kamēr dzirksts pārvērtās liesmā, izgaismojot Mājupceļu. Un tādā veidā jūs pacēlāties, un Gaisma jūsos veda jūs Mājās. Tad jūs satikāt vēl citus Gaismas Nesējus, un jūsu ceļojums kļuva skaidrāks, un jūs turpinājāt ceļojumu kopā.
 
Un tas ir tas, ko jūs bijāt nākuši šeit darīt. Un tas tika veikts, pilnībā integrējoties, – par cik jums bija viss jāaizmirst, lai patiešām ienestu Gaismu.
 
Un tā – tagad ir pienācis laiks līksmībai, par cik jūs sākat atpazīt un atcerēties – Kas Jūs Esat.
 
Bija arī tādas reizes, kad jūs tikāt izjutuši nožēlu, nevarēdami saprast: „Ko gan es biju domājis, šurp nākdams?” Jo patiešām, jūs, iespējams, bijāt naivi, bijāt ideālisti attiecībā uz to – cik dziļš un nospiedošs var būt blīvums un aizmirstība.
 
Jūs bijāt tam iepriekš gatavojušies vēl pirms šurp nākšanas, taču katrs no jums zināja, ka var sastapt ko negaidītu, par cik nebija nekādas iespējas īstenībā uzzināt – kam tas viss līdzinās, kas šeit ir sastopams. TAS NEKAD IEPRIEKŠ NEBIJA DARĪTS.
 
Un nu – jūs esat iekšēji savienoti. Jūs esat savienoti cits ar citu – Sirds ar Sirdi, Dvēsele ar Dvēseli. Un līdz ar to, ka jūs dzīvojat Patiesības Gaismā – jūs apgaismojat cits citu, un Gaisma top arvien spožāka un spožāka, kad jūs atraisāties no blīvuma – uz daudz vieglākām frekvencēm. Mēs to sākam jums tagad tādēļ, lai jūs varētu sajust un iemiesot šo panākumu – lai tādejādi jūs apzinātos savas būtības pilnību – savā daudzdimensionālajā esībā – ka jūsu ceļojums ir bijis skaists un sekmīgs, un ka jūs piedzīvojat pamošanos tagad. Un katra jūsu dzīve, bez izņēmuma, ko ir piedzīvojušas jūsu Dvēseles – ir bijusi kā skaists izpaušanās un pieņemšanas gobelēns. Tas ir tiesa, jūs tikāt piedzīvojuši blīvumu caur savu līdzdalību laiku palaikam, un darot to – jūs atraisījāt izmisuma mezglus, un noaudāt gobelēnu pa jaunam – ar piedošanu, caur ļaušanos un pieņemšanu.
 
Caur savu tiešu līdzdalību – jūs ļāvāt blīvumam iziet caur jums, un jūs transformējāt to – ar Mīlestību.
 
Ikviens no jums, kas lasa šīs rindas, ir apņems Gaismas Mantijā, un rotāts ar Mirdzuma Kroni. Iemiesojiet šo Gaismu, un ziniet, ka jūs drīz būsiet tikuši galā ar šo ceļojumu, un jūs celsieties Gaismas un Mīlestības Valstībā. Tas, ko esat šeit paveikuši, tas ir tik lieliski. Bet stāsts vēl nav galā. Ir vēl turpinājums, un jums tagad ir IZVĒLE attiecībā uz to – kādas trases savā ceļojumā jūs izmantosiet turpmāk, saskaņā savas Dvēseles Gaismu un Mīlestību – un Visums a t v ē r s i e s jums, lai jūs pieņemtu!
 
Līksmojiet! Atsvabināšanās ir tepat pie rokas! Gaisma pieaug un nes jūs Mājās.
 
Mēs no Gaismas Valstībām – Vērotāji, Galaktiskās Padomes Eņģeliskās dimensijas. Ir vēl daudz kā tāda, kas nāks, lai ceļojums turpinātos un paplašinātos. Sajūtiet mūsu Mīlestību, sajūtiet, kā jūsu Sirdīs atmirdz šis starojums, kad jūs pamostaties savam patiesajam ES, un savas brīnišķīgās misijas piepildījumam!
 
[No Nensijas ...
Šim vēstījumam fonā skanēja „All You Need is Love…”
3 min
Šinī Saulgriežu dienā, kad Tumsu nomaina Gaisma, mēs ienesam Gaismu ar sevi, pastiprinot šo starojumu, jo mēs – paceļamies.]
 
[Vēstījuma turpinājums ...]
 
Mēs, Eņģeliskās būtnes, kuras ieskauj Galaktisko Padomi. Mēs tikām vērojuši un lūgušies par Cilvēci, par Gaismas Būtnēm, kuras ir nākušas uz Zemi. Mēs tikām jums solījuši, ka nekad jūs neatstāsim, un tādēļ mēs uzturējām starojumu, lai palīdzētu jums, un saglabātu Mīlestības dzirkstis dzīvas jūsos, kad jūs gremdējāties tumsas dzīlēs, nolaižoties blīvumā – lai izmainītu to – no i e k š i e n e s. Tas bija vienīgais iespējamais transformāciju veids, lai pamodinātu Cilvēciskās Būtnes. Jūs nonāksiet pie skaidrības, ka tumsai vairs nav nekādas varas pār jums, jo jūs iemiesojat Mīlestību, nevis bailes. Vai gan jūs neesat ievērojuši – tad, kad uzrodas bailes – jūs vairs uz tām nereaģējat – jo tām vairs nav to āķu, pie kuriem varēja pieķerties, kā bija pierasts senāk. Šīs bailes līdzinās miglai, kurai nav iespējams nevienā vietā ar jums saskarties – jo jūs vērojiet tās, un ziniet, ka tās nav reālas. Par cik jums vienmēr ir iespēja – izvēlēties Mīlestību vai bailes, un par cik Mīlestība/Gaisma pieaug eksponenciāli jūsos – bailēm nav vairs nekā, pie kā pieķerties. Ļaujiet, lai tas notiek, un lai Mīlestība/Gaisma pieaug jūsu iekšienē. Kad jūs sev apgalvojiet: „Ar mani viss ir kārtībā tieši tagad!” – jūs pasniedzat sev Tagadējā momenta dāvanu, un atrodat Mīlestības staru šeit, un tad prieks rodas jūsu iekšienē, jo jūs redzat sevi – atsvabinātu un brīvu. Un sapratne izaug, ka viss, kas jums vajadzīgs – tā ir Mīlestība.
 
Mīlestība un Skaistums ir ar jums vienmēr. JŪS ESAT MĪLESTĪBA. Jūs esat brīnišķīgi Gaismas Kareivji.
 
Mēs esam Galaktiskās Padomes Eņģeliskie Emisāri, un mēs līksmojam kopā ar jums.