svētdiena, 2011. gada 4. decembris

Ammas 237. stunda


Mīļais, es esmu Amma, Dievišķā Māte un es esmu tava Māte.
Gadījumā, ja mūsu nodarbību rezultātā tu sajūties sliktāk, tad šāda pašsajūtas pasliktināšanās ir izskaidrojama ar to, ka, iekļūstot aizvien dziļāk sevī, tu esi piekļuvis un atbrīvojis tādas zema līmeņa vibrācijas, kas mājoja tavos pašos dziļumos.
Iespējams, ka tu sevī no jauna atklāj domas un priekšstatus, no kuriem, kā tev likās, tu jau biji ticis vaļā. Vecie ieradumi un uzvedības modeļi var atkal atgriezties un vajāt tevi.
Šķietami atrisinātās problēmas tevī un problēmas saskarsmē ar citiem cilvēkiem atkal uzpeld virspusē.
To visu ir izraisījis dziļais tīrīšanas process, kas notiek ikreiz, kad tu veic kādu no manis piedāvātajiem vingrinājumiem .. arī tad, ja tev šķiet, ka šis vingrinājums tev nepadodas, vai tas tiek izpildīts nepilnīgi.
Fakts, ka tu aizvien strādā ar šiem vingrinājumiem – nu jau 237. reizi – apliecina tavu uzticēšanos un paļāvību sev pašam un visiem tiem līdzcilvēkam uz šīs planētas, kuri mostas, ceļas augšup.
Tavi sargeņģeļi, pavadoņi un garīgie palīgi vienmēr ir kopā ar tevi. Tāpat kā tavs Paša Es un tava Dvēsele, kas strādā kopā ar tevi un tev.
Lūdzu velti pāris minūtes tagad, lai apzināti savienotos ar savu garīgo komandu. No sava Sirds Avota sūti savas enerģijas kūli uz ikviena tava palīga enerģiju. Pasakies viņiem par palīdzību un atbalstu.
Neraizējies, ja precīzi nezini visus savus palīgus. Formulē nodomu, un savienojums notiks. Un tas apliecinās tavu spēku un to, cik ļoti tavi palīgi grib būt savienoti ar tevi.
Līdz nākamai nodarbībai ...


Saņemts caur Ketī Čepmenu
Cathy@AmmaTheDivineMother.com

www.AmmaTheDivineMother.com
Tulkoja Uldis Kokins