trešdiena, 2011. gada 28. decembris

K.Dimiters "Banksteru mafija pasaules vadošās valūtas salikusi vienā"


27.dec.2011
Banksteru mafija visas pasaules vadošās valūtas apvienojuši vienā veselumā.

Pagājušajās nedēļas ekstra notikums ir tik svarīgs un tik mazpamanīts, ka var tikai apbrīnot tā autorus un apliecināt žēlumu tiem, kas šo notikumu pietiekami nopietni nav paguvuši izprast. Cilvēces vēsturē līdzīga gadījuma vēl nav bijis. Banksteru mafija visas pasaules vadošās valūtas apvienojuši vienā veselumā.

Ja vēl pirms nedēļas Ķīnas un Japānas labie nodomi savstarpējos darījumos dolāru vietā izmantot nacionālās valūtas, kas pieaugošās ekonomiskās krīzes apstākļos dolāru un eiro padarītu ievērojami vājākus, bija uzskatāmi par progresa iniciatīvu, tad nu viss ir tieši otrādi. Nu jēna ir tas pats dolārs, tikai ārēji turpinot atgādināt jēnu. Visi nacionālo valūtu apvedceļi pie jēnas pa taisno nu kļuvuši par slazdiem. Pēc visu slazda izeju noslēgšanas 25.decembrī japāņi ar ķīniešiem savu tirgošanos uz jēnu/juaņu bāzes jau noslēdz pavisam atklāti. Kāpēc? Tāpēc, ka pēdējās nedēļas laikā visas valūtas kļuvušas par dolāriem. Tas ir ģeniāls gājiens, ko pavada totāla klusuma ievērošana no mediju puses.
Tas, ko par nodokļiem, likumdošanu turpina skandēt LV "atbildīgie" (par ko? ne jau par LV un tās iedzīvotāju likteni), tas viss vairs nav svarīgi. Taču neviens no globālās dolarizācijas autoriem nenostāsies jūsu priekšā TV ekrānā un nepavēstīs: "Khm, khm... Esmu jaunās pasaules valdības galva un man te iPadā ir mani jaunie likumi, kurus jums, cienījamie dolarizācijas ķīlnieki, tūlīt nolasīšu..."
Neko jau izmainīt mēs, parastie ļaudis, šai sistēmā nevaram, taču turpināt ar pirkstu galiem bīdīd dīķūdens virskārtā peldošos varavīkšņainos eļļas plankumus arī kaut kā debili. Cik ilgi iespējams dzīvot, samierinoties ar apziņu, ka sistēma tevi vērtē kā manipulējamu idiotu vai lohu (ebr. val. - caurumu, tātad, tukšu vietu). Galīgi neesmu vieds finansu shēmās, taču kā ar kredīta problēmām saistīto tiesas procesu ķīlnieks, esmu spiests globālo finansu mahināciju principus un mehānismus papētīt dziļāk.
Pēdējās nedēļas notikumi liecina, ka visu vadošo valstu Centrālās bankas nu saplūdušas vienā sistēmā. Bez trokšņa un putekļiem ir sākusi funkcionēt Pasaules Centrālā Banka. Kāpēc? Tāpēc, ka bez vienotas vadības ir ļoti riskanti pieļaut atklātu starpvalstu valūtu līniju darbību. Tātad, pasaules valdība de facto jau pastāv, tikai nu tā ieguvusi samanāmākas aprises. Pirmās pazīmes tādai aprišu nekautrīgai rādīšanai, manuprāt, bija Šveice Centrālās bankas "tehniskais" lēmums franka kursu piesaistīt dolāram. Ja tas bija ar klusinātāju izdarīts starta šāviens, nu vajadzētu sākties valūtas tirgus sistēmas čistkām, atbrīvojot to no nevēlamiem elementiem un barbarizējot likumdošanu (speciālisti noteikti pamanījuši vasaras beigu lēmumus sakarā ar valūtas tirgiem - jauno likumu pamats ar tiem jau ir ieliets).
Un tas viss notiek, fonā rēgojoties milzīgajai parādu piramīdai. Visvērtīgākais aktīvs, lai sagrābtu varu, nu ir parādi. Paradoksāli, bet fakts. Redzējām taču, cik vienkārši globālais kapitāls paņēma varu Grieķijā (premjers Lūkas Papadimos - ECB), Spānijā (ekon. ministrs - investīciju baņķieris Luiss de Guindoss, Lehman Brothers), Itālijā (premjers Mario Monts - Jēla, Goldman Sachs, Trīspušu komisija). Šīs valstis nopirka par parādiem. Šie ļaudis, līdzīgi, kā šīs pašas sistēmas marionetes Latvijā, pēc būtības ir tehniskie direktori, kuru uzdevums - sagatavot ekonomiku un finansu sistēmu pārejas periodam. Ne kā nejaušību vien nākas vērtēt arī LV prezidenta iepriekšējo baņķiera pieredzi. Ja vien viņš to pēkšņi neizmantos par labu tautai. Lai gan šādi brīnumi 20 gadu laikā pie mums nav piedzīvoti.
Ja viss jau notiek tik atklāti, tad pavisam drīz varam gaidīt no ēnas iznākam arī atlikušās pasaules valdības aizkulišu sastāvdaļas. Esam liecinieki tam, kā jau sen (vēl pirms 1917.gada) iesāktā perestroika tuvojas savai noslēdzošajai fāzei, globālas varas pārņemšanu realizējot nevis ar kodolraķetēm, bet ar mums visiem (līdz ne ar ko neārstējamai atkarībai) vitāli nozīmīgajām finansēm. Pilnīgi iespējams, ka tieši tad varas tronī kāps Man who sold the world - tikpat vienkārši un likumīgā ceļā.
Tas viss notiek mūsu acu priekšā. Bet muldēšanai par to, kādi būs nodokļi vai likumdošana, nav nekādas nozīmes. Tuvojas globālās valūtas jaunā ēra. Taču viss interesantākais vēl tikai priekšā, jo īsti nav uzminams, kā varenie šo plānu novedīs līdz nežēlīgi iecerētajai pilnībai. Taču šī plāna plānotāji un īstenotāji ir savas jomas izcilākie virtuozi. Ne jau pirmo gadsimtu pretī šim mērķim pasauli virza finansu ģēniji. Mums ir tas gods vērot šīs necilvēcīgās izrādes pēdējā cēliena pēdējo ainu.
Maranâ' thâ' - Kungs, nāc drīz!
Kaspars Dimiters - 26.12.2011
P.S. Protams, ka kodolformulējumi nav mani. Tos izlobīju no foruma, kurā tiek atspoguļots viss globālo finansu jomā aktuālākais: http://bit.ly/upuer0
http://www.draugiem.lv/user/379776/blog/?p=6196685