svētdiena, 2011. gada 18. decembris

Ješua "Alkoholisms..."


Alkoholisms... kā palīdzēt?


Kerena
Sveicināts, Ješua!

Mani ļoti satrauc jautājums sakarā ar manu māti un patēvu, viņi bieži aiziet dzērumā un, jo tālāk, jo sliktāk, man grūti redzēt, kā viņi sevi izposta. Kaut gan patiesībā viņi ir labi cilvēki. Vai es varu ar kaut ko viņiem palīdzēt? Vai arī man vajag kaut kā pārskatīt savu attieksmi pret šo situāciju? Kas man ir jāiznes no šīs situācijas? Atstāt, kā ir, un pieņemt vecāku dzīves izvēli? Un, var palūgt sev kaut kādu novēlējumu, padomu!? Jau iepriekš paldies!
Un paldies Visiem Gaismas Darbiniekiem par Visu un vienkārši par to, ka Viņi Ir!

Es sveicinu tevi ar prieku un mīlestību! Es ļoti labi saprotu tavu nemieru attiecībā uz tuvajiem cilvēkiem. Tā patiešām ir problēma, un šī problēma eksistē daudziem, tā nav jauna. Jāsaka, ka ļoti daudz cilvēku tagad uz planētas ir nosvērušies uz sliktākajiem notikumu attīstības variantiem savā paša dzīvē, programmā, paša dvēseles noteiktā šīs iemiesošanās periodam. Ļoti daudz cilvēku ir pārstājuši klausīties savu sirdi, dzirdēt savu dvēseli, uzticēties savai intuīcijai, un, tā kā tas notiek, viņi sāk izjust iekšēju diskomfortu un iekšējas sāpes.

Tā vietā, lai atrastu sevī drosmi un vēlēšanos vērsties savā iekšienē un pievērst uzmanību savām īstajām vajadzībām, viņi dod priekšroku apmiglot savas smadzenes un novest ķermeni stāvoklī, kurš, kā viņi domā, remdē šīs viņu iekšējās sāpes. Taču viņiem neizdodas apslāpēt šīs sāpes, un tās, kā likums, palielinās. Sakarā ar to varu teikt, ka viņi nokļūst atkarībā no šiem iedarbības veidiem uz savu ķermeni. Notiek vibrāciju nobīde uz apakšējiem apgabaliem un uz kādu laiku tas notrulina iekšējās sāpes, taču problēma netiek atrisināta, bet padziļinās. Vēl vairāk, ķermenis, pateicoties saviem aizsardzības mehānismiem, sāk reaģēt uz mākslīgo iedarbību uz viņu, un sāk bojāties dažas dievišķās aizsardzības sistēmas. Atrašanās zemu vibrāciju ķermenī tādejādi nostiprinās vēl vairāk, un dažu aizsardzības mehānismu sabojāšanās noved pie tā, ka ķermenis saslimst un parādās tādas neārstējamas no jūsu medicīnas redzes viedokļa saslimšanas kā alkoholisms, narkomānija, toksikomānija un tā tālāk.

Vienīgais veids, kurš var atgriezt ķermeni veselīgā stāvoklī un priekā par dzīvi, ir atgriezt šī ķermeņa īpašnieku augstākās vibrācijās – tā ir viņa atgriešanās pie garīguma. Uz planētas mums tagad ir zināmi gadījumi, kad hroniski alkoholiķi, narkomāni spēja pilnībā aiziet no šīs atkarības un izārstēties pateicoties tam, ka viņi pilnībā aizgāja sāņus no sociuma, attālinājās no tās vides, kura veicināja viņu vibracionālo krišanu, pievērsās garīgumam un izgāja no šī “krišanas” stāvokļa, izgāja pilnībā. Un tādu gadījumu ir pietiekami daudz. Ar šo piemēru es gribu teikt, ka patiesībā nav nerisināmu problēmu un ir veidi atgriezties pie sava patiesā stāvokļa, vai, kaut vai atgriezties uz ceļa kustībai pie sevis īstenā. Šī problēma ir risināma, taču tai jābūt šo cilvēku labajai gribai.

Ar varu izārstēt bezgarīguma slimības nav iespējams. Ar šiem vārdiem es gribu dot cerību tiem cilvēkiem, kuri ir nokļuvuši visās šajās atkarībās, un norādīt viņiem ceļu, pa kuru var iziet no radušās situācijas. Un, izmantojot gadījumu, es gribu vērsties pie visiem, kam ir tamlīdzīgas problēmas, izdzirdēt mani un vēlēties izmaiņas savā dzīvē. Es norādīju ceļu, un šis ceļš ir patiess. Taču tam, lai noietu pa šo ceļu, vajag ticēt sev, vajag ticēt tam, kas tas ir iespējams, vajag patiesi vēlēties iziet no problēmas, un vajag daudz garīgi strādāt. Krist vienmēr ir vienkāršāk nekā celties, taču celšanās ved pie patiesas brīvības un laimes sajūtas. Aiziešana uz laiku, mākslīga aiziešana no iekšējām problēmām, iedarbojoties uz ķermeni, un aiziešana no problēmām, kuras jūs redzat savā apkārtnē, ir maldu ceļš. Un, ja jūs no sirds parunāsiet ar šiem cilvēkiem, tad jūs ļoti ātri ievērosiet, cik viņi ir nelaimīgi, cik viņi ir apjukuši un apmulsuši. Viņiem vajadzīgs atbalsts un palīdzība ceļā atpakaļ, ceļā pie sevis īstenajiem.

Nav nerisināmu problēmu, un tas ir tas, ko es gribu jums tagad pilnīgi noteikti teikt. Izeja ir, un šī izeja ir jūsu iekšienē, šī izeja – atgriešanās pie savām dievišķajām sākotnēm. Tāpēc tavs satraukums un pārdzīvojums attiecībā pret taviem tuvajiem cilvēkiem man ir ļoti labi saprotami. Vai tu vari ar kaut ko viņiem palīdzēt? Jā, vari. Taču pirmām kārtām tev ir nepieciešams pārtraukt viņus nosodīt, saprast šīs situācijas patieso iemeslu un iemeslu, kura dēļ viņi ir izpauduši vājumu un no tā brīža ir sākusies viņu krišana. Optimālais variants ir tāds, ka ir vēlams tādus cilvēkus ievietot apstākļos, kad viņi nodalīti no ārējiem kairinātājiem, kuri viņus mudina nosodīt apkārtējo pasauli, mudina viņus nosodīt sevi. Tādiem cilvēkiem vajadzīgs patiesi garīgu cilvēku atbalsts, kuri ar savu piemēru, savu dzīvi spētu parādīt viņiem, ka ir patiesa laime un kur to meklēt. Tāpēc, ja ir iespēja sameklēt tādu vietu, tas ir ļoti neslikts problēmas risinājums, taču atgādināšu, ka pats galvenais un pamata risinājums vienmēr ir nostiprināts pašā cilvēkā. Un, kamēr viņš nevēlēsies pieņemt šo risinājumu, kamēr viņš nevēlēsies paust savu gribu, atrisināt problēmu nav iespējams. Vai arī tā tiks atrisināta uz laiku ar sekojošu krišanu atkal, vai arī tā nerisināsies vispār. Ko konkrēti vari izdarīt tu? Tev ir iespēja sniegt pa spēkam esošu palīdzību gan saviem tuvajiem cilvēkiem, gan visai apkārtnei ap tevi. Un šī iespēja ir tāda, ka tu vari kļūt par jauno enerģiju pārvadītāju, tu vari kļūt par piemēru principiāli jaunai attieksmei pret dzīvi, nenosodošai, mīlošai, mierīgai, harmoniskai un priecīgai. Tikai mīlestība un patiesums spēj labot tādus lielus sašķiebumus starp tuviem cilvēkiem, faktiski visiem cilvēkiem. Šeit ir ļoti svarīgi saprast, ka vienīgais un galvenais, ko viņiem vajag smagajā laikā – tas ir garīgais atbalsts, tā ir saskarsme ar viņiem par garīgām tēmām, neuzspiesta viņu virzīšana pie domas par nepieciešamību mainīties, un sarunu laikā norādīt viņiem virzienu, pa kuru viņiem jākustas. Viņiem vajag norādīt uz izeju no radušās situācijas un, neapšaubāmi, sniegt visa veida atbalstu pašā atgriešanās procesā pie viņu iekšējā garīguma un skaistuma.

Es atgādināšu, ka katra cilvēka dvēsele ir tīra un nevainīga, viņa ir brīnišķīga, un par to ir vērts atgādināt tiem, kas aizmirsuši par savu dvēseli un kaut kāda iemesla dēļ pārstājuši tai pievērst uzmanību. Ja tu sāksi izpaust savas labākās īpašības un ar pašas piemēru rādīt citu attieksmi pret dzīvi, ja tu sāksi pārvadīt augstākas dievišķās enerģijas, Gaismas enerģijas uz planētu caur sevi, tad telpa, kura atrodas tev apkārt, bet tie ir desmiti, simti metru, līdz daudziem desmitiem kilometru rādiusā ap tevi, attīrīsies no smagām un graujošām domformām. Tiks radīts augsts vibracionālais fons, un šajos apstākļos cilvēki iegūs ievērojami labākas iespējas tam, lai veiktu noskaņošanās uz šī augstākajām vibrācijām. Un, tikko kā viņi veiks šīs noskaņošanās, viņi sāks mainīties, paaugstināt savas personīgās vibrācijas un atgriezties pie garīguma, atgriezties pie savas dvēseles. Tā kā dvēsele nav atstājusi šos ķermeņus un šos cilvēkus, kuriem ir problēma, tā ar prieku atbalstīs visas izmaiņas uz labāku, kuras ir šajos cilvēkos. Tieši tādā veidā, neietekmējot vardarbīgi, neiespaidojot tieši katru cilvēku, neiespaidojot tiešā veidā viņa izvēli, bet tikai radot apstākļus viņiem, katrs no tiem, kas nodarbojas ar savu paša garīgo atdzimšanu, arī ietekmē apkārtējo pasauli. Tieši tādā veidā notiek to cilvēku attīrīšanās, pašattīrīšanās, kuri nonāk jaunā tīrā planētas energolaukā.

Tādejādi, mēs ar tevi izdalījām dažus svarīgus momentus. Ko vajag darīt priekš tā, lai palīdzētu cilvēkiem, kuri atrodas tavā apkārtnē, mainīties? Pirmām kārtām, sākt ir nepieciešams ar sevi, izmanīt sevi un paaugstināt savas iespējas dievišķās gaismas pārvadīšanā uz šo planētu. Otrs, ko vajag izdarīt, – tas ir sniegt visāda veida garīgu palīdzību cilvēkiem tev apkārt, sarunāties ar viņiem un visādā veidā atbalstīt viņus izmaiņās, sarunāties mīlot, bez nosodījuma, mēģinot aizklauvēties līdz viņu dvēselei. To vajag darīt ļoti akurāti, bez spiediena. Un, kad šis process sāksies, nepamest šos cilvēkus pusceļā, turpināt atbalstīt viņus. Un trešais, ko jums ir nepieciešams izdarīt, – tas ir, pārvadīt dievišķo Gaismu un Mīlestību apkārtējā telpā, radīt jaunu fonu tiem cilvēkiem, kuri ir nokļuvuši problēmu situācijās sava gribas potenciāla samazināšanās dēļ un savu dažādo garīgo problēmu dēļ, viena no kurām ir daudz baiļu un apkārtējās pasaules nosodījumi.

Es vēlu tev panākumus šajā ceļā. Tas ir ļoti cildens ceļš, tas ir ļoti svarīgs darbs priekš visiem cilvēkiem uz šīs planētas. Kļūstiet par īstiem lāpnešiem, mainiet sevi, piepildiet savu mīļoto planētu ar Mīlestības Gaismu, kura ir stiprāka par visu visumā, kura patiesi var radīt brīnumus, pilnībā mainot cilvēku apziņu. Cilvēki, kuri nonāk šajās augstajās vibrācijās, mainās, pie kam viņi dara to brīvprātīgi, tā kā uz šīm vibrācijām atsaucas viņu dvēsele – viņu dievišķā daļa. Es ļoti ticu jums, un es zinu, ka jūs tiksiet galā ar šo uzdevumu. Vērojot to, kā arvien lielāks skaits cilvēku atdzimst pilnīgi jaunam pasaules uzskatam, atdzimst savai dievišķībai, esmu pilns optimisma, un ne tikai es. Mēs esam optimisma un lepnuma pilni par to darbu, kuru tagad veicam mēs visi. Taču vēlams, lai šim darbam pieslēgtos arvien lielāks cilvēku skaits un arvien lielāks cilvēku skaits apzinātos savā patiesajā, dievišķajā dabā, un arvien lielāks cilvēku skaits saprastu savu patieso uzdevumu un savu patieso lomu visumā. Es mīlu jūs visus, es jūs visus ļoti mīlu! Mēs, no savas puses, darām visu, lai atbalstītu jūs jūsu patiesajās vēlmēs un jūsu labajos darbos.

ES ESMU JEŠUA
Pieņemts 06.09.2009. Nika
 tulkoja Jānis Oppe