pirmdiena, 2011. gada 12. decembris

Sārmaino/skābo produktu tabula un afirmācija vēža uzveikšanai


Tā kā mēs tagad jau zinām, ka vēzi baro un uztur organisma skābā vide, tad lieti noderēs ne tikai skābā/sārmainā tabula, bet arī afirmācija.


Afirmācijas vēža uzveikšanai.
 Akadēmiķis G.N.Sitins ir izstrādājis afirmācijas vēža uzveikšanai, kuras apkopojis grāmatiņā Мысли, исцеляющие от онкологических заболеваний .
Savā saitā http://sytin-gn.ru/ viņš piedāvā arī šo
 
Скорая помощь при раке.
Академик Г.Н.Сытин открыл Антижизнь,которая уничтожает всё живое: раковые клетки и все новообразования в теле человека. Текст который надо проговаривать и обязательно переписывать:
"Я из Тонкого Мира, из Космоса, вливаю во все раковые клетки в моем теле Антижизнь, которая уничтожает всё живое. Все раковые клетки мгновенно погибают, Я быcтро становлюсь абсолютно здоровым. "
Вылечено более 1000 людей от всех степеней рака.
Академик Георгий Сытин
Es no Smalkās Pasaules, no Kosmosa, iepildu visās vēža šūnās manā ķermenī Antidzīvību, kura iznīcina visu dzīvo. Visas vēža šūnas acumirklī iet bojā, es ātri kļūstu pilnīgi vesels.



Lai palīdzētu organismam atveseļoties, uztura sadalījumam vajadzētu būt šādam:
80 procenti sārmainu vidi veidojošo produktu un 20 procenti skābu vidi veidojošo produktu. (Butakova saka, ka var būt 50/50)
sārmainība bez sāls un cukura

Sārmainie

Arbūzi
ļoti sārmaina

Āboli
sārmaina
Asni (dažādu graudu)
ļoti sārmaina

Ārstniecības augi
sārmaina
Biezpiens svaigi izspiests
ļoti sārmaina

Asparāgi
sārmaina
Bumbieri
ļoti sārmaina

Avenes
sārmaina
Citroni bez cukura
ļoti sārmaina

Bietes
sārmaina
Laimi
ļoti sārmaina

Brokoļi
sārmaina
Mandeles
ļoti sārmaina

Burkāni
sārmaina
Mango
ļoti sārmaina

Cigoriņi
sārmaina
Miežu asni
ļoti sārmaina

Dārzeņi (svaigi)
sārmaina
Paprika
ļoti sārmaina

Dateles
sārmaina
Pētersīļi
ļoti sārmaina

Diedzēti graudi un sēklas
sārmaina
Pienenes
ļoti sārmaina

Dilles
sārmaina
Rudzu asni
ļoti sārmaina

Ērkšķogas
sārmaina
Ūdenskreses
ļoti sārmaina

Griķi
sārmaina
Zaļumi
ļoti sārmaina

Gurķi
sārmaina



Kabači
sārmaina



Kacenkāposti
sārmaina
Ananāsi
nedaudz sārmaina

Kāļi
sārmaina
Apelsīni
nedaudz sārmaina

Kāposti
sārmaina
Aronijas
nedaudz sārmaina

Kolrābji
sārmaina
Artišoki
nedaudz sārmaina

Korintes
sārmaina
Augļi (svaigi)
nedaudz sārmaina

Kressalāti
sārmaina
Auzu pārslas
nedaudz sārmaina

Kukurūza svaiga
sārmaina
Avokado - 1.vietā
nedaudz sārmaina

Kviešu asni
sārmaina
Baklažāni
nedaudz sārmaina

Ķirbji
sārmaina
Banāni
nedaudz sārmaina

Lucerna
sārmaina
Briseles kāposti
nedaudz sārmaina

Mellenes
sārmaina
Eļļas (nerefinētas olīvu un riekstu)
nedaudz sārmaina

Minerālūdens ārstnieciskais
sārmaina
Graudaugu produkti
nedaudz sārmaina

Papaija
sārmaina
Greifrūti
nedaudz sārmaina

Pastinaki
sārmaina
Kartupeļi ar mizu
nedaudz sārmaina

Piens vārīts
sārmaina
Kastaņi
nedaudz sārmaina

Pipari
sārmaina
Kazenes
nedaudz sārmaina

Puķes (ēdamās)
sārmaina
Ķirši saldie
nedaudz sārmaina

Redīsi
sārmaina
Lācenes
nedaudz sārmaina

Rozīnes
sārmaina
Mandarīni
nedaudz sārmaina

Salāti
sārmaina
Nektarīni
nedaudz sārmaina

Sēklu rupjmaize
sārmaina
Ogas (svaigas)
nedaudz sārmaina

Selerijas
sārmaina
Olīveļļa
nedaudz sārmaina

Soda
sārmaina
Persiki
nedaudz sārmaina

Sparģeļi
sārmaina
Pupas, pupiņas (svaigas)
nedaudz sārmaina

Spināti
sārmaina
Puravi
nedaudz sārmaina

Sūkalas
sārmaina
Rāceņi
nedaudz sārmaina

Sulas, svaigi spiestas (15 min.)
sārmaina
Rīsi
nedaudz sārmaina

Tējas (zāļu, bez cukura)
sārmaina
Rožu kāposti
nedaudz sārmaina

Vīģes
sārmaina
Smiltsērkšķi
nedaudz sārmaina

Vīnogas (tumšās)
sārmaina
Tomāti (bez sāls)
nedaudz sārmaina

Zāļu tējas
sārmaina
Topinambūri
nedaudz sārmaina

Ziedkāposti
sārmaina
Upenes
nedaudz sārmaina


sārmaina
Vilkābeles augļi
nedaudz sārmaina


sārmaina
Zemenes (meža)
nedaudz sārmaina


sārmaina

Skābie

Augļu konservi
skāba

Aprikozes
nedaudz skāba
Baklažāni
skāba

Augu eļļa
nedaudz skāba
Brūklenes
skāba

Auzas
nedaudz skāba
Dzērvenes
skāba

Biezpiens
nedaudz skāba
Eļļas
skāba

Brazīlijas rieksti
nedaudz skāba
Gaļa
skāba

Destilēts ūdens
nedaudz skāba
Jāņogas
skāba

Greipfrūti
nedaudz skāba
Kafija
skāba

Indijas rieksti
nedaudz skāba
Kakao
skāba

Jogurts (nesaldināts)
nedaudz skāba
Kaņepju sēklas
skāba

Jūras augi
nedaudz skāba
Kapučino
skāba

Kefīrs
nedaudz skāba
Kartupeļi, vārīti bez mizām
skāba

Kivi
nedaudz skāba
Kečpus
skāba

Klijas
nedaudz skāba
Konservi
skāba

Krabji
nedaudz skāba
Kukurūza konservēta
skāba

Krējums
nedaudz skāba
Kukurūzas pārslas
skāba

Krevetes
nedaudz skāba
Kvieši
skāba

Kukurūzas eļļa
nedaudz skāba
Labība
skāba

Ķiploki
nedaudz skāba
Maize
skāba

Lēcas
nedaudz skāba
Majonēze
skāba

Margarīns
nedaudz skāba
Manna
skāba

Medus
nedaudz skāba
Marinēti produkti
skāba

Melone
nedaudz skāba
Medikamenti
skāba

Olas
nedaudz skāba
Melnā tēja
skāba

Paniņas
nedaudz skāba
Mieži
skāba

Piens, dabīgs un svaigs
nedaudz skāba
Olas baltums
skāba

Plūmes
nedaudz skāba
Piens, pasterizēts
skāba

Prosa
nedaudz skāba
Pistācijas
skāba

Rabarberi
nedaudz skāba
Pupas, pupiņas (kaltētas)
skāba

Rapšu eļļa
nedaudz skāba
Rieksti (izņemot mandeles)
skāba

Rieksti
nedaudz skāba
Sāls
skāba

Rudzi
nedaudz skāba
Sausās brokastis
skāba

Rudzu maize
nedaudz skāba
Skābenes
skāba

Rūgušpiens
nedaudz skāba
Sviests
skāba

Rupjmaize
nedaudz skāba
Tējas (zaļā, melnā, Lipton utt.)
skāba

Saldais krējums
nedaudz skāba
Valrieksti
skāba

Saulespuķu eļļa
nedaudz skāba
Zemenes (dārza)
skāba

Saulespuķu sēklas
nedaudz skāba
Zemesrieksti
skāba

Sezama sēklas
nedaudz skāba
Zivis
skāba

Sinepes
nedaudz skāba
Žāvēti augļi
skāba

Sīpoli
nedaudz skāba



Skābais krējums
nedaudz skāba



Skābēti kāposti
nedaudz skāba



Sojas piens
nedaudz skāba



Zaļie zirnīši
nedaudz skāba
Cidonijas
neitrāla

Baltmaize
ļoti skāba
Kokosrieksti
neitrāla

Cepumi
ļoti skāba
Ķimenes
neitrāla

Cukurs
ļoti skāba
Ķirbju sēklas
neitrāla

Etiķis
ļoti skāba
Linsēklas
neitrāla

Gāzēti dzērieni
ļoti skāba
Mārrutki
neitrāla

Kviešu maize
ļoti skāba
Olas dzeltenums
neitrāla

Kviešu milti
ļoti skāba
Olīvas
neitrāla

Makaroni
ļoti skāba
Pākšaugi
neitrāla

Milti un miltu produkti
ļoti skāba
Pīlādžu ogas
neitrāla

Nūdeles
ļoti skāba
Sēnes (cilvēka org.nepārstrādā)
neitrāla

Raugs
ļoti skāba
Soja
neitrāla

Siers
ļoti skāba
Sojas pupiņas
neitrāla

Spageti
ļoti skāba
Sojas siers
neitrāla

Sulas pakās
ļoti skāba
Tofu
neitrāla

Šokolāde
ļoti skāba
Ūdens (tīrs)
neitrāla

Tortes, kūkas utt.
ļoti skāba
Zilenes
neitrāla



Zirņi
neitrāla





BĪSTAMI

baltmaize
sēnīte būs patstāvīgi


desas VISAS
īpaši varītas


džemi



gaļina blankas
visi buljoni utt.


ikri sarkanie
bīstama piedeva klāt


jogurti
termiņš vairāk par 10 dienām, tad nedrīkst
kaltēti banāni



krējums plastmasā



kvass



majonēze plastmasā
stiklā nedaudz drīkst


margarīns
nedaudz tikai sviestu 82%

marinēti produkti



mazsālīta siļķe



NESTLE  produkti
bīstama piedeva klāt


saldēta zivs



šķīstošā kafija



tēja - Lipton utt. - veikala
zāļu tējas pašu drīkst


visi ievārījumi



žāvēta gaļa, zivis, desa