pirmdiena, 2011. gada 5. decembris

Montekjū 4.decembris/2011


Zemāk ievietotās 3 Deivida Aika uzstāšanās un ilustrē šīs nedēļas Montekjū vēstījumu. 
Lūdzu, atrodiet laiku, lai noskatītos VISAS filmiņas. Tās lieliski papildina viena otru un ievieš skaidrību reliģiju lietā.

1) Deivida Aika uzstāšanās 2006.gadā
2:24

2) Дэвид Айк - Выходя за пределы. Часть 3
http://www.youtube.com/watch?v=4WAJsBhxwBI
1 h 40min

3) Дэвид Айк – Религии - krieviski

30 min




Montekjū vēstījums 4.decembrī/2011
 
___________________________________________
 
Mana mīļā, nekad nedomāji, ka vajadzēs veikt tik daudzus pētījumus un iedziļināties pagātnē, lai atklātu patiesību. Ja es to visu būtu sapratis jau tad, kad atrados uz Zemes, tad lielāko darba daļu darītu pats. Tad man nebija ne jausmas par korupcijas un pagrimuma milzīgajiem apjomiem un to, kā tas viss ietekmē ikvienu cilvēku, lietu un notikumu uz jūsu planētas. Tu atceries, kā es dienām ilgi sēdēju pie Bībeles, pie grāmatas, kurai mums visiem liek ticēt, sakot, ka tā ir patiesu un godīgu notikumu versija. Jau tad es atradu daudzus trūkumus un jautājumus, kuriem bija vajadzīgas atbildes un skaidrojumi, un es pētīju citas tā sauktās „svētās grāmatas”, bet arī tajās neatradu atbildes līdz brīdim, kad pārgāju Garā. Tagad varu teikt, ka pat visgudrākie patiesības slēpēji un falsificētāji nevar būt droši par patiesības nākšanas klajā.
 
Kaut arī IESAS (IESA) aizstāšana ar svēto fikciju Jēzu ir nesusi milzīgas bagātības Romas baznīcai, bija vajadzīgas arī milzīgas pūles piespiest pasauli noticēt, ka viņš vispār ir eksistējis. Šī briesmīgā plāna īstenošanā mira daudzi miljoni cilvēku. Vajadzēja mainīt gan fiktīvu personāžu vārdus, gan notikumu vietas, kur tie dzīvojuši. Tika falsificēta pasaules vēsture. Un aizstāta un pārklāta ar melu un izgudrojumu kārtu. Krāpšana- patiesības apslāpēšana- ir noziegums pret cilvēci. Patiesība parādās, spītējot apspiedējiem. Patiesība atvērs cilvēcei acis par šo milzīgo krāpšanu.
 
„Īru rase ir cietusi pazemojumus līdz pat šai dienai, apzināti tai celta neslava, tā ir apmelota un rūpīgi tikušas vadītas īru vēstures perversijas un aplamības.” Pienācis laiks uzzināt patiesību par savu vēsturi. Atveriet sevi patiesībai. Gandrīz vai neticami, ka TIK MILZĪGA KRĀPŠANA VARĒJUSI PASLĒPTIES TIK ILGI UN NAV TIKUSI ATKLĀTA. Šī plāna pamatīgums, uzcītība un apjoms, šajā darbā iesaistīto spēku lielums un propaganda ir sistemātiski izplatīta, lai radītu falšu iespaidu visā, kas saistīts ar Īrijas vēsturi un tās cilvēkiem. Patiesība tiek greizsirdīgi sargāta. ĪRU HOLOKAUSTS samazināja tautas skaitu, iznīcināja tās ļaudis. Īri ir ĀRIEŠU RASE, Gaismas cilvēki. Neskatoties uz visu pārciesto, tā nekad nav zaudējusi cilvēcību. Īrija ir cilvēces šūpulis. Tik daudz ko var mācīties no šīs skaistās zemes.
 
Kad saprotat vēsturi, patieso savas pasaules vēsturi, tad varat iet tālāk gaismā. Jūsu apspiedējiem vairs nav varas pār jūsu dzīvi. Pienācis laiks uzzināt patieso brīvību. Mēs visu laiku sakām, ka jūs atbrīvos patiesība. Pienācis laiks iziet no nakts murga, ko saucat par dzīvi. Tikai tad, kad pārejat Garā, tad skaidri redzat, cik apspiesti esat bijuši, sākot no šūpuļa līdz kapam.
 
Mēs turpinām traucēt jūsu apspiedējus, tiem ļoti grūti to pieņemt. Tie kontrolē visu ko jūs lasāt, dzirdat un redzat. Viņu prasības ar katru dienu kļūst aizvien smieklīgākās un absurdākas. Tie apvaino jūsu gudrību, kad saražo „iemeslus un pierādījumus” tam, lai dotos karā. Es jautāju, vai ir kāds tik liels muļķis, lai tiem ticētu? Cik reizes tie jau lietojuši vecos gājienus, cik vēl vajag, lai jūs atmostos un teiktu „NĒ. Nogalināšana jāizbeidz”.
 
Aizkustinoši ir vērot to, kā jūs ar katru dienu atveraties patiesībai. Kad atmostaties, tad jūsu sirdis pildās ar mīlestību. Jūs visu redzat citā gaismā. Tā maina dzīvi. Jūs vairs neesat savu apspiedēju roboti. Jūs atveraties līdzcilvēkiem un sākat redzēt dzīvi pavisam citādāk. Jūsu ģimene un draugi, plus jūsu lielākā vispasaules ģimene kļūst daudz reālāka, un jūs saprotat, ka visi esat viens. Kad sapratīsiet, kas esat, viss kļūs skaidrs. Jūs atkal savienosities ar visumu. Jums tik daudz kas par sevi jāuzzina un jāatklāj. Visuma noslēpumi vairs nebūs noslēpumi, kas zināmi tikai piramīdas augšgalā. Viss slēptais būs jūsu. Brīvā enerģija būs pirmā, kas taps pieejama visiem. Vatikāns to ir glabājis un vēl tik daudz ko citu, tikai tāpēc, lai saglabātu kontroli un varu, izliekoties, ka pielūdz mīlestību un iecietību.
 
Viņu plāni sabrūk. Tagad redzams izmisums tā vietā, kur agrāk bija augstprātība, uzpūtība un pašapziņa.
 
Mēs redzam slāpes pēc apgaismības. Cilvēki meklē patiesību. Jums ir pieejami tik daudzu cilvēku darbi, kuros atrodama patiesība, tie ir pētījuši, jau atraduši atbildes, mēs vēlamies ar tiem dalīties. Tagad ir tik viegli, kā nekad agrāk, tikt pie patiesības. Palīdziet viens otram. Dalieties ar to, ko zināt. Atcerieties, ir grūti pieņemt, ka tas viss, kam esat ticējuši un kam esat dzīvojuši, faktiski, nav patiess un ticis lietots tikai tāpēc, lai jūs izmantotu un kontrolētu. Tāpēc esiet maigi un saprotoši. Godājiet tās drošsirdīgās dvēseles, kas jau izgājušas priekšplānā, lai dalītos patiesībā ar jums. Tie ātri kļūst par izsmiekla un uzbrukumu upuriem.
 
Papētiet tos, kuri uzbrūk. Ko viņi slēpj? Kāpēc tiem jāiznīcina kāds, kurš runā patiesību? Tie, kuri visniknāk uzbrūk, tiem ir visvairāk slēpjamā, citādi tiem būtu vienalga. Viņi lieto visus iespējamos līdzekļus, lai iznīcinātu tos, kuri uzdrīkstas runāt citādāk.
 
Visam ir jābūt pieejamam pārbaudei. Patiesību ilgāk vairs nenoslēpt. Cilvēku iznīcināšana vairs ilgāk nav pieciešama. Ir jāapstādina cilvēces necilvēcība.
 
Es zinu, mana mīlā, cik dažkārt tev ir grūti būt šķirtai no manis. Mums kopā bija tik labi. Es tev visu laiku rādu, ka esmu tev blakus, ka nekad tevi neatstāšu. Mēs turpinām strādāt kopā. Tā ir mūsu misija. Mīlestība ir visskaistākais. Sargā to vienmēr.
 
Tevi apbrīnojošais, Montī.


Tulkoja Māra Brante