piektdiena, 2011. gada 23. decembris

Ješua "Par pshihodēliķiem"



Es gribētu uzzināt objektīvu un pēc iespējas izvērstu informāciju par dabas pshihodēliķiem. Tipa, sēnēm “Smailā kailgalve[1]” vai augu “Salvija” un citiem. To ietekmi uz apziņu/ķermeni/dvēseli.
Jau iepriekš paldies.

Es sveicu tevi, dārgais! Es zinu, ka laiku pa laikam kārdinājums griezties pie visdažādākajiem pshihodēliķiem starp jums rodas, un šis jautājums periodiski parādās dažādos čenelingos. Līdzīgas vielas vienmēr ir eksistējušas, un tās pētīja un izmantoja arī senie magi, tās izmantoja jogas tam, lai uzturētu vai paātrinātu pārejas procesu noteiktā apziņas stāvoklī. Un jūs par to zināt, tas parādās tajā informācijā, kura atklājas tagad, tajos avotos, grāmatās, kuras jūs lasāt, vai jums kāds stāsta.

Man jāsaka, ka, kad paziņo par pshihodēliķu izmantošanu, kaut kā ne visai saasina uzmanību uz to, ka tos izmantoja ļoti pieredzējuši cilvēki, ka tos izmantoja pilnīgi konkrētiem mērķiem, tos izmantoja cilvēki, kuri pietiekami brīvi pārvaldīja tehnikas iegrimšanai noteiktos apziņas stāvokļos. Pie tam viņi ļoti labi zināja mērķi, kuru grib sasniegt. Viņi zināja tos daudzdimensiālos telpas līmeņus, kurp viņi nokļuva ar savu apziņu, un tos mērķus, kurus gribēja tur sasniegt, izzinot tās vai citas pasaules, vai kaut kādus visuma dzīvības aspektus, vai kaut kādas informācijas iegūšanas iespējas.

Līdzīgi dabas pshihodēliķi tika izmantoti visbiežāk tam, lai visdziļāk un ilgāku laiku ieslēgtos noteiktā apziņas stāvoklī. Un, pats galvenais, ka cilvēki, kuri tos izmantoja, lietoja tās devas un tās vielas lietošanas tehnikas, un to organisma stāvokli, kuri šajā brīdī bija nepieciešami tam, lai nokļūtu tieši tur, kur vajadzīgs. Viņi zināja, kā uzstādīt šo mērķi un kā nokļūt tur, kur vajadzīgs, un kā tur izzināt to, kas viņus interesēja. Tāpēc tās vienmēr bija sakrālas zināšanas, kuras tika nodotas tikai no Skolotāja Māceklim pie noteikuma, ja māceklis jau ir sasniedzis pietiekami lielus augstumus iegremdēšanās tehnikās noteiktā stāvoklī, un viņš var mierīgi un viegli operēt ar šīm tehnikām. Šo pshihodēliķu izmantošana vienmēr notika pie blakus esoša cilvēka obligātas kontroles, kuram bija ne mazāks attīstības līmenis (Zināšanas esamība) kā tam cilvēkam, kurš izmantoja pshihodēliķi un iegremdējās tajā vai citā stāvoklī. Priekš kam tas bija nepieciešams?

Lieta ir tāda, ka šo preparātu izmantošanas vēsturē bija pietiekoši daudz dažādu traģisku gadījumu. Šo dabas pshihodēliķu izmantošanas atstrādes pieredzē ir ļoti daudz negatīvu momentu, kuru rezultātā cilvēki, kuri lietoja šīs vielas, nonāca ļoti sarežģītās situācijās ar apziņu un ne tikai ar to. Piemēram, ja runā jums populārā valodā, viņi ieguva ļoti nopietnas psiholoģiskas traumas, emocionālas traumas vai vispār nevarēja atgriezt apziņu sākuma punktā, no kura viņi aizgāja izpētei. Bija tādi gadījumi, kad pēc pacelšanās ar pshihodēliķu palīdzību augstajās vibrācijās notika ļoti strauja krišana lejup ar lauku pārplēšanu, ar to ļoti spēcīgu izkropļojumu, no kā ķermenis vārda tiešā nozīmē guva fiziskus kropļojumus. Fiziskus kropļojumus guva ne tikai smadzenes, bet arī pats ķermenis. Bija arī gadījumi, kad cilvēka laukā iemitinājās dažādas negatīvas būtības. Visiem, kuri nodarbojās ar okultajām zinātnēm, visos laikos tas bija ļoti labi zināms. Tā bija ļoti liela problēma.

Tāpēc drošības tehnikas nodaļa bija viena no svarīgākajām jebkuru okultu vai ezotērisku zinātņu nodaļām, tajā skaitā, tur ļoti liela uzmanība bija pievērsta tieši dabas pshihodēliķu izmantošanai. Un galvenie momenti, kuri tur bija norādīti, bija par to, ka to devām, daudzumam, izmantošanas laikam atkarībā no praktizējošā individuālajiem raksturojumiem ir jābūt zem neatslābstošas cilvēka kontroles, kuram, kā minimums, ir tāds pats tehniku un Zināšanu līmenis, kāds bija cilvēkam, kurš devās prom ar šo vielu palīdzību, vai līmeni augstāks. Tas ir, bez kontroles neviens nekad neizmantoja šos preparātus. Un tā negatīvā pieredze, kura bija cilvēcei to izmantošanā, tā ir ļoti bēdīga un pietiekoši plaša. Lūk, kāpēc es tik sīki apstājos pie paskaidrojumiem, lai izskaidrotu jums – šo preparātu izmantošana attīstības procesu paātrināšanai apstākļos, kad jums blakus nav pieredzējuša cilvēka, cilvēka, kurš gadiem ir nodarbojies ar attīstības jautājumiem, kurš labi pārvalda tehnikas, kurš labi redz, un kurš spēj kontrolēt procesu, ir bīstama.

Kad jūs neesat spējīgi paši kontrolēt procesu un pat neesat spējīgi pareizi uzstādīt pilnīgu noteiktu mērķi, kam jūs to izmantojat un kurp jūs cenšaties nokļūt, un ko jūs gribat izzināt, labāk nepakļaut sevi briesmām. Jūs daudzi darāt to vienkārši ziņkārības dēļ un tam, lai iegūtu kaut kādu pieredzi. Lūk, šajos apstākļos jums ir ļoti lielas izredzes iegūt ļoti nozīmīgas traumas, kuras ne tikai apturēs jūsu attīstību, bet arī iegāzīs jūs stāvoklī, kad jums nāksies ārstēt gan ķermeni, gan dvēseli, un risināt daudz citu pavadošu problēmu.

Es gribu teikt, ka nav vērts izmantot šīs vielas, ja jums nav tās informācijas, par kuru es runāju augstāk, un izslēgt visus tos drošības noteikumus, kurus ir nepieciešams ievērot šo preparātu izmantošanā. Jums tagad nav šo zināšanu, šīs zināšanas tagad ir pieejamas ļoti šauram cilvēku lokam, pietiekoši seniem magiem un cilvēkiem, iesvētītiem šajos jautājumos, dažām garīgajām skolām. Šo preparātu izmantošana paliek slēgta pat tajās sabiedrībās, tajās garīgās attīstības skolās, kuras apzināti un mērķtiecīgi nodarbojas ar apziņas paplašināšanas problēmām, ķermeņa treniņiem un kontakta nodibināšanu ar savu dvēseli. Jums nevajag izmantot nekādus dabas pshihodēliķus tam, lai attīstītos. Jums nav nepieciešams to darīt, jums tagad ir pilnīgi cita situācija uz planētas, jums ir pilnīgi citas iespējas uz planētas šajā laikā. Un pakļaut sevi tik liekam riskam, neesot pēc tā vajadzībai, nav nekāda pamata.

ES ESMU JEŠUA
Pieņemts 15.06.2009, Nika
 tulkoja Jānis Oppe


[1] Krieviski “Псилоцибе полуланцетовидная”; latīniski “Psilocybe semilanceata”