svētdiena, 2011. gada 18. decembris

Ammas 248. stunda


Mīļais, es esmu Amma, Dievišķā Māte un es esmu tava Māte.
Savas dzīve laikā tu tiki mācīts dzīvot bailēs. Un šī "apmācība", protams, ir atstājusi noteiktus nospiedumus tavās smadzenēs.
Turklāt, noteikta tavu smadzeņu daļa un patiesībā arī viss ķermenis ir ticis noskaņots uz baiļu vini (frekvenci). Tas attiecas uz ļoti daudziem cilvēkiem.
Ja izjūti stresu, zini – tu esi uz baiļu viļņa.
Kad atrodies uz baiļu viļņa ("cīnīties vai bēgt" noskaņā), amigdalas aizmugurējā daļa tiek aktivizēta un savienota ar to smadzeņu daļu, ko dēvē par reptiļveidīgo smadzenēm.
Paņēmieni, par kuriem es tev stāstu, palīdzēs tev pārslēgties no baiļu viļņa uz radošuma un svētlaimes frekvenci. Dzīvē var būt situācijas, kad tev ir jāatrodas "cīnīties vai bēgt" noskaņā. Taču tev nav jāpavada visas sava dzīve šādā stāvoklī.
Kopš tu esi sācis mācīties dzīvot no sirds, tu esi aizvien vairāk un vairāk attālinājies no "cīnīties vai bēgt" noskaņojuma.
Amigdalas kutināšana ar spalviņu ir paņēmiens, kas palīdz izvairīties no "cīnīties vai bēgt" stāvokļa, kad tas nav vajadzīgs.
Šis paņēmiens arī aktivizē tās smadzeņu daļas, kas atrodas priekš-pierē un kas sevī glabā varenu radošo un intuitīvo potenciālu.
Sāc amigdalas kutināšanu tagad un turpini to darīt turpmākajā dienas daļā.


Līdz nākamai nodarbībai ...
Saņemts caur Ketī Čepmenu
Cathy@AmmaTheDivineMother.com

www.AmmaTheDivineMother.com
Tulkoja Uldis Kokins