piektdiena, 2011. gada 16. decembris

Ješua"Atbilde vienai no pieredzējušām un senām dvēselēm"


Sveicu Tevi, Mīļotais Ješua un jūs, dārgie čeneleri! Vispirms atļaujiet jums izteikt savu mīlestību un atzinību – ja nebūtu jūsu darba, daudziem cilvēkiem tā arī neatklātos dažas Zināšanas. Personīgi man tas kalpoja kā izeja no vakuuma, kurā es atrados daudzus gadus, tā kā nebija neviena apkārt, ar ko es varētu parunāties par šīm tēmām, kam es varētu paskaidrot, kas ar mani notiek, un neizdzirdēt padomu par psihiatra apmeklējumu. Es neesmu čenelers, taču man palīdz ļoti daudz būtību. Pat dīvaini – kāpēc tik daudz? 5 dabas Glabātāji, Skolotājs un, cik man zināms, pēc manām sajūtām, 10 audzinātāju, bet no nesena laika Mīļotais erceņģelis Gavrils. Taču es nevaru pastāvīgi uzturēt ar viņiem kontaktu – tā ir mana vaina... Un uz dažiem jautājumiem es līdz šim laikam nevaru saņemt atbildes, iespējams caur jums, Nika, izdosies iegūt atbildes no Skolotāja Ješua. Es līdz šim laikam nevaru saprast, ko no manis grib Gaišie Spēki, priekš kam man kaujas iemaņas, militārās stratēģijas zināšana utt. Kaut gan tam nav sakara ar paziņojumu, tā kā nonāk “personīgajā” kategorijā. Taču es cenšos nodarboties ar to, kas patīk sirdij, un tieši uz to attiecas mans pirmais jautājums:

1. Es stipri esmu saistīta ar Dabu, Zemi un dzīvniekiem. Laikam tieši tāpēc mani Glabātāji ir Dabas vai stihiju – uguns, gaiss, zeme un ūdens (no ūdens 2 glabātāji – kāpēc man ir tāda Mīlestība pret ūdeni, es nezinu) – gari. Ņemot vērā šo, mani ļoti satrauc jautājums par dzīvnieku mocīšanu un, īpaši, par pašiem dzīvnieku mocītājiem? Ko ar viņiem darīt? Kā viņus apturēt? Nesen nogalināja ekologu, kurš līdz pēdējam aizsargāja Jaltas rezervātu. Vienu no dzīvnieku aizstāvjiem stipri piekāva, kad viņš iejaucās vardarbībā pret suņiem. Vispār, tādu gadījumu ir daudz. Kā aizsargāties? Kā rīkoties? Ko darīt, lai dzīvnieku mocītāju nebūtu?

2. Otrs jautājums attiecas uz vampīriem (ne enerģētiskajiem vampīriem) un citām dēmoniskajām būtībām, kuras dzīvo mūsu 3-šā blīvuma līmenī. Vai viņu nonāvēšana pielīdzinās cilvēka nonāvēšanai? No kurienes īstenībā parādījās vampīri (viņi tad paši nezina, pie viņiem arī pastāv tikai leģendas)?

3. Jau piecus gadus man nāk informācija par tā saucamo Oriona šķēpu. Šis šķēps it kā ir arī fizisks, un tai pašā laikā tas mirdz ar zilu liesmu. Tas rādījās man sapņos, rādījās sapņos manai draudzenei (viņas sapnī vīrietis ar gariem baltiem matiem nodeva viņai šo šķēpu un teica: “Atdod to savai draudzenei un pasaki viņai, ka jau viss ir sācies, un nav viņas spēkos to apturēt”). Tas nav personisks jautājums, tā kā, ņemot vērā pēdējo informāciju, es zinu, ka šis šķēps ir rādījies sapņos ne tikai man un viņai. Taču neviens nezina, priekš kam tas vajadzīgs. Kas tas ir par šķēpu? Kam tas domāts? Ļoti priecāšos, ja jūs, Nika, atradīsiet šos jautājumus par cienīgiem, lai uzdotu tos Skolotājam Ješua. Jautājumu, protams, ir vairāk kā viens, bet varbūt kaut uz vienu no tiem būs atbilde. Iepriekš milzīgs paldies!

Es sveicu tevi, dārgā, un es pateicos tev par visiem jautājumiem, kurus tu šodien uzdevi, un es pacentīšos atbildēt tev pēc būtības uz katru no tiem. Vispirms es atbildēšu uz tiem jautājumiem, kuri radās tev sakarā ar tavu pašas personību. Es gribu pateikties tev par to milzīgo darbu, kuru ir veikusi tava dvēsele uz šīs planētas. Tu esi sena dvēsele, kura ļoti daudz garīgā darba ir veikusi visu savu iemiesojumu laikā. Es gribu teikt, ka jūs visi, atrodoties iemiesojumā, strādājat ne tikai apzinātajā līmenī, jūs veicat milzīgu darbu zemapziņas līmenī. Viss tas darbs, kuru tika veikusi tava dvēsele, tas ne vienmēr bija tevis apzināts tieši pašas iemiesošanās brīdī, brīdī, kad tu atradies šī iemiesojuma ķermenī. Jūs zemapziņā taisāt projekcijas un veicat darbību, kura nefiksējas jums kā apzināma. Taču visi darbi, kurus jūs veicat apzināmi vai neapzināmi, visi fiksējas jūsu dvēselē. Tie visi fiksējas Akašas hronikās. Un visu šo informāciju satur lielā kosmiskā banka, kurā ienāk visa informācija no visām dvēselēm, kuras strādā un attīstās uz šīs planētas.

Nekā dīvaina nav tajā, ka blakus tev eksistē liels daudzums dabas sargātāju un skolotāju. Tu savos iepriekšējos iemiesojumos izstrādāji visus aspektus darbā ar zemes gariem, tas ir tas, ko tu sauc par dabas sargātājiem. Ar katru no viņiem tu ne vienu vien iemiesojumu veici ļoti lielu darbu šo spēku darbību balansēšanā uz planētas un palīdzēji koriģēt tos sašķiebumus attīstībā, kurus radīja planētas kolektīvā apziņa, kura iegrima ilgstošā garīgā miegā.

Balanss uz planētas taču tiek uzturēts ne tikai, pateicoties tām globālajām dievišķajām programmām, kuras nodrošina šī materiālā visuma eksistenci, tas arī tiek uzturēts caur tiem cilvēkiem, kuri ir iemiesoti uz šīs planētas, un caur daudzajiem Spēkiem un Gariem.

Audzinātāju, kuri ir klātesoši ap jums, skaitu vienmēr nosaka tie mērķi un uzdevumi, kurus stāda sev dvēsele tajā vai citā sava iemiesojuma etapā.

Liels audzinātāju skaits liecina par to, ka dvēsele agrāk, iepriekšējos iemiesojumos, bija sastrādājusi lielu pieredzi daudzos planētas dzīves virzienos, un tie uzdevumi, kurus ir uzstādījusi sev dvēsele šajā iemiesojumā, arī ir daudzprofilu un daudzveidīgi.

Tas process, kurš tagad notiek uz planētas – ir planētas augšupcelšanās, viņa pieņēma šo lēmumu, un šis lēmums tika nokoordinēts ar nepieciešamo skaitu gaismas darbinieku, kuri atbalstīja planētu šajā lēmumā un piesauca visas šīs izmaiņas. Tu ietilpsti šo izmaiņu kopējā programmā, un tie audzinātāji, kuri strādā ar tevi šajā iemiesojumā, visi ir aizņemti ar palīdzību tev to virzienu un to daudzveidīgo uzdevumu izstrādē, kurus uzstādīja tava dvēsele tieši uz šo iemiesojumu. Jūsu pašreizējā iemiesošanās ir daudziem no jums, un tajā skaitā arī tev, dvēseles reinkarnāciju daudzkārtējā cikla noslēdzošais iemiesojums, it kā rezultātu noteikšana, sava veida izlaiduma eksāmens. Jūs šajā unikālajā laikā, samērā ar jūsu ķermeņa pieaugšanu, samērā ar tā garīgā darba apzināšanos, kuru jūs darāt, jūs arvien vairāk apzināsieties, ko tieši jūs darāt un kādi jūsu darbības virzieni tagad jūsu dvēselei ir svarīgi. Neatdaliet savu dvēselei no sava ķermeņa, jo dvēsele ieņem šo ķermeni un caur šo ķermeni izpildās galvenie darbi, kuri tiek veikti uz šīs planētas šajā laikā.

Tas ir dižens laiks – rezultātu noteikšanas laiks planētai, bet tu esi viena no tiem, kas palīdz planētai noteikt šos rezultātus un noteikt savas dzīves šeit rezultātus. Es šajā gadījumā runāju ne par šo konkrēto dzīvi šajā konkrētajā iemiesojumā, bet es runāju par visu iemiesojumu ciklu, kurš bija tev uz šīs planētas, un to daudzveidīgo darbu uz šīs planētas, kuru tu tiki veikusi. Audzinātāji mainīsies, un viņu skaits samazināsies vai palielināsies atkarībā no tā, ko tu šajā brīdī dari, un pret to vajag attiekties ar sapratni. Tev vienmēr ir iespēja vērsties pie savas dvēseles un saprast, ko tu dari.

Samērā ar tavas apziņas augšupcelšanos, to pašu augšupcelšanos, par kuru mēs daudzkārt esam runājuši, tavas sapratnes iespējas par to, ko tu dari, kā tu to dari un priekš kam tu to dari, pieaugs, un pienāks tas brīdis, kad tu pilnībā būsi apzinājusies un ieraudzīsi visu, kas ir bijis tevis radīts visā lielā iemiesojumu ciklā uz šīs planētas.

Tāpēc neizjūti vainas apziņu, tā kā tavas vainas nav. Tev vienkārši vajag tiekties augšupcelties tālāk, tiekties celt un nostiprināt tavu apziņu augstāk, un tieši tas palielinās tavas iespējas apzināties sevi pašu un apzināties savu lomu un to, ko tu dari. Dari ne tikai apzināti šajā laikā, bet arī tos lielos globālos darbus, kurus tu veic zemapziņā, un viss tas pakāpeniski iznāks visu notiekošo procesu un tavas lomas šajos procesos pilnīgas apzināšanās un sapratnes līmenī. Tādejādi es gribu teikt, ka tagad tu pilnīgi pareizi dari, ka tu darbojies pēc intuīcijas un iegūsti tās iemaņas, tās zināšanas un tās prasmes, kuras tev būs vajadzīgas apzinātam darbam.

Attiecībā par to, ka tu uzdod sev jautājumu, kāpēc tev kaujas iemaņas un kaujas stratēģijas zināšana, es atbildēšu tev, ka, tā kā jūs atrodaties duālā pasaulē, jūs atrodaties apstākļos, kur ir pastāvīga divu spēku pretdarbība, kurus jūs saucat par tumšajiem un gaišajiem. Jūs neviļus esat ievilkti šajā pretdarbībā, un šajā pretdarbībā gan kaujas zināšanas, gan kaujas stratēģijas zināšanas ir jums svarīgas, jo jūs pārvietojaties uz apzinātas pasaules uztveres un sevis uztveres pusi. Jūsu apzināšanai tiek pārvestas visas zināšanas, kuras jūs pārvaldījāt neapzinātā līmenī, un tiek parādītas jums caur jūsu ķermeni un ar citu apmācības veidu palīdzību.

Kādā veidā tas notiek? Tas palīdzēs pilnīgi pareizi un apzināti uztvert sevi un pielietot šīs zināšanas. Neapzināti jūs ļoti labi pārvaldāt šīs zināšanas un taktikas, protat tās pielietot, taču, kad norit pārvietošana uz apzinātības pusi, šeit ir ļoti svarīgi nostiprināt sevī ļoti skaidru ne tikai pašu zināšanu, iemaņu un stratēģiju, bet arī tās garīgās bāzes, kura palīdzēs jums pielietot šīs zināšanas apzināti, sapratni. Pielietot kā gaišā karavīra stratēģiju bez iekšēja niknuma, agresijas un bez saspringtas emocionālas uztveres, kura raksturīga 3ML bioloģiskajam ķermenim, kurā atrodas tagad jūsu dvēsele.

Pielietot ar Mīlestību un batāliju būtības un to lielās dievišķās jēgas sapratni. Tāpēc es gribu pasvītrot, ka, tā kā notiek pāreja uz apzinātību un tu pārvaldi lielu skaitu militāro kaujas iemaņu un zināšanu, tad arī garīguma līmenim darba kā gaišajam karavīram veikšanai apzināti ir jāatbilst tam, ko tu pārvaldi. Es domāju, ka principiāli šai ievadā atbildēju uz tiem jautājumiem, kuri tev nedeva mieru un uztrauca.

Par saikni ar dabu, zemi un dzīvniekiem: es tev jau teicu par to, ka tu iepriekšējos savos iemiesojumos un dzīvēs ļoti aktīvi strādāji ar Gariem un Spēkiem, kuri pārstāv un uztur visu to daudzveidību, kura eksistē uz planētas. Šī daudzveidība rada jums atbilstošu atmosfēru, palīdzību un uztur šo matērijas līmeni tajā brīnišķīgajā dievišķajā radījumā, kāds tas arī patiesībā ir. Visa daba un viss, kas to apdzīvo, viss nes uz sevis ļoti lielas jūsu planētas matērijas eksistences attīrīšanas funkcijas, balansējošas funkcijas, gan enerģētiski, gan fiziski. Šo funkciju un cilvēka mijiedarbības ar tām izpētei bija veltītas daudzas tavas iemiesošanās.

Par dzīvnieku mocīšanu un dzīvnieku mocītājiem: es saprotu tavu patieso sašutumu, kurš dzimst tavā dvēselē, saskaroties ar tamlīdzīgiem faktiem, taču es lūdzu tevi pievērst uzmanību citam šīs parādības aspektam un paskatīties uz eksistējošo problēmu no augstākas pozīcijas, no dziļākas sapratnes. Dzīvnieku nonāvēšana un mocīšana, bez jebkādām šaubām, no garīgā un ētiskā redzes viedokļa ir vardarbības akts un ļoti zema sevis izpausme, un tas patiešām ir tā. No otras puses, dzīvnieki eksistē jums arī jūsu mācībām. Un, ja tu tagad saduries ar faktu, kad nogalina ekologu, viņam aizsargājot dzīvniekus, es lūdzu tevi uztvert to kā scenāriju to cilvēku karmas atstrādei, kuri piedalās šajā atstrādē. Konkrēti es gribu teikt, ka, ja cilvēks iet bojā procesā vai tiek piekauts, vai kaut kādā citā veidā nodara zaudējumus viņa ķermenim dabas un tai skaitā dzīvnieku aizsardzības procesā, tā ir tā viņam izspēlējamā izrāde tam, lai atstrādātu to smago karmu, kura bija viņam iepriekšējos iemiesojumos. Ja iepriekšējos iemiesojumos cilvēks ir piedalījies dzīvnieku apspiešanas un daudzu nonāvēšanas vai nodarīšanas pāri dabai procesos, tad, atnākot jaunā iemiesojumā, dvēsele uzstāda sev uzdevumu aizsargāt dabu un aizsargāt, tajā skaitā, dzīvniekus, kuri apdzīvo šo planētu. Šajā gadījumā dzīvnieki brīvprātīgi uzņemas lomu būt nonāvētiem un būt ievainotiem tieši tam, lai cilvēciskā būtne iegūtu savu karmisko mācību un apzinātos tās garīgās kļūdas, kuras viņa tika pieļāvusi iepriekšējā iemiesojumā. Es lūdzu tevi uztvert visus notikumus dzīvē kā karmiskas mācības. Nekas nenotiek nejauši jūsu dzīvē, un viss notiek – notiek pareizi pēc tiem scenārijiem, kurus ir sarakstījušas līdz atnākšanai un iemiesojumam visas dvēseles. Un ar savām sastāvdaļām Dabas Gari piedalās šajās izrādēs karmas atstrādei, kuras atstrādā cilvēciskās būtnes tam, lai attīrītu dvēseli no tām kļūdām iepriekšējos iemiesojumos, kuras viņas ir pieļāvuši.

Par vampīriem. Tu pieskaiti viņus dēmoniskajām būtībām, kuras dzīvo 3-šā blīvuma līmenī. Dažādos planētas līmeņos eksistē būtības, un tās ir ļoti daudzveidīgas. To liels daudzums piesaista jūsu uzmanību, un daļēji tas ir pārgājis uz rakstiskiem avotiem, tajā skaitā uz tām leģendām, par kurām tu runā. Vampīri – tās ir astrālas būtnes, visai izplatītas, ar savu hierarhisku struktūru, un tās izpilda darbu mijiedarbību enerģiju balansēšanā Dabas Garu pasaulē, un viņu loma ir tikpat nepieciešama, kā citu astrālu būtņu loma, kuras ir uz šīs planētas. No šī redzes viedokļa pret visām astrālajām būtībām vajag izturēties ar vajadzīgo sapratni un cieņu. Vampīri nav dēmoniskas būtnes, taču viņu rašanās un parādīšanās līmenis, viņu izcelšanās līmenis ir pilnīgi atšķirīgs no cilvēcisko būtņu iemiesošanās līmeņa. Tas rodas tieši uz pašas planētas Zeme tajā sarežģītajā un interesantajā struktūrā, kuru jūs saucat par Dabas Gariem, un ar tām daudzveidīgajām regulējošajām funkcijām, kuras viņiem piemīt. Viņiem pieder dievišķas tiesības regulēt dažus procesus uz planētas, šajā matērijas līmenī, un visas šīs būtnes arī savā līmenī attīsta un būvē savas enerģētiskās attiecības. Būvē tādā veidā, lai arī tiektos uz attīstību un sava statusa paaugstināšanu, un tāpēc ir procesi, koros daļa šo būtņu dažreiz iegūst tiesības izmantot kā nesēju cilvēka ķermeni un eksistēt augstākos enerģētisko programmu uztveres līmeņos. Un tā, vampīri, par kuriem tu jautā, ir patiešām ļoti liela kolonija, kura eksistē šīs planētas astrālajos līmeņos un kura arī izpilda savu lomu to procesu daudzveidībā, kuri notiek uz planētas. Tās arī ir tās būtnes, kuras ietilpst dievišķajā programmā, un tā daudzveidība, kura eksistē astrālajos līmeņos, dažreiz pārtek uz materiālo blīvumu un dažreiz šīm būtnēm ļauj piedzimt cilvēka ķermeņos tam, lai arī viņas izietu savu attīstības ceļu un pilnveidotos.

Tāpēc nekad nevajag attiekties pret tām ar bailēm vai necensties tās pieņemt kā dotumu. Visam ir vieta būt, un viss attiecas uz lielu Dzīvības daudzveidības spektru. Katra šīs daudzveidības daļiņa nes un izpilda noteiktu funkciju uz šīs planētas, un, pat, ja tā jums ir nepazīstama, bet tas tieši visbiežāk ir tā, tad tas nenozīmē, kas tas ir kaut eksistēšanas necienīgs.
Vai pielīdzinās vampīra nonāvēšana cilvēka nonāvēšanai? Šeit atkal ir klātesoša ne gluži pareiza sapratne attiecībā uz nonāvēšanu. Cilvēka nonāvēšanu vai vampīra nonāvēšanu. Astrālā vampīra nonāvēšana arī ir tā pieredze, kuru iziet kā astrālā būtne, tā arī cilvēciskā būtne savas attīstības procesā. Ja tiek nonāvēts cilvēks vai, ja tiek nonāvēta astrāla būtne vai būtne, kura atrodas cilvēka ķermenī, tad tās ir sekas vai nu cilvēciskās būtības dvēseles programmai, vai arī noslēdzošais akords astrālās būtības to dievišķo likumu un to noteikumu, kuri eksistē uz šīs planētas, pārkāpšanā. Pēdējo es teicu konkrēti par vampīriem. Nekas nenotiek nejauši, karmu nopelna cilvēciskās būtnes, bet astrālajām būtnēm tiek sekots ar nedaudz citiem dievišķajiem likumiem. Ja notiek ķermenī iemiesotas astrālās būtības nonāvēšana no cilvēka puses, tad karmu rada sev tikai tie cilvēki, kuri atļāva sev nonāvēt astrālo būtību bez dievišķa pamata. Taču šeit, lai izvairītos no pārpratumiem, ļoti labi strādā dievišķās regulēšanas mehānisms uz šīs planētas. Jūs nevarat nonāvēt astrālu būtību, ja tā nav pieļāvusi šīs pašas dievišķās kļūdas savā eksistencē, nav pārkāpusi tos dievišķos principus un noteikums, kuri eksistē uz Zemes. Tāpēc, ja notiek tādas būtības likvidācija vai nonāvēšana, tad tas nozīmē, ka notikumi ir sakārtojušies tādā veidā, ka ir noticis pārkāpums un ir radušies apstākļi, lai izlabotu to kropļojumu, kurš ir noticis, un to pārkāpumu, kurš tika veikts. Tādā gadījumā būtība tiek iznīcināta, un iemiesotais cilvēks, kurš piedalījās šajā scenārijā un šajā darbībā, nenes uz sevis nekādas karmiskas atstrādes, tā kā viņš tika pievilkts vajadzīgā laikā un vajadzīgā vietā pilnīgi noteikta darba izpildei.

Par Oriona šķēpu. Oriona šķēps ir viens no artefakta rīkiem (ne kaujas ierocis!), kuri nes taisnīguma atjaunošanas funkcijas astrālajos līmeņos. Un šis šķēps stājas spēkā, kad rodas nepieciešamība atjaunot pārkāpto kārtību starp astrālajām būtnēm. Tam piemīt liels maģisks spēks, un tas savalda tās ķildas, kuras dažreiz rodas un iziet aiz līmeņu robežām, dievišķo programmu pieļaujamām. Oriona šķēps nav viens vienīgs, un šo šķēpu pārvalda tie, kam ir tiesības to pārvaldīt pēc lielas iesvētīšanu virknes, kuras jūs, cilvēciskās būtnes, bijāt izgājušas iepriekšējās inkarnācijās. Tu saņēmi šo šķēpu caur iesvētīšanām, kuras tika veiktas agrākos tavu iemiesojumu laikos, un tu esi nopelnījusi tiesības uz šī šķēpa pārvaldīšanu. Taču no brīža, kad dvēsele atstāj ķermeni un aiziet uz dievišķajiem slāņiem, līdz jauna iemiesojuma brīdim šeit šis šķēps atrodas pie Glabātājiem, un, tikko kā cilvēks sasniedz noteiktu fiziskā ķermeņa un garīgās attīstības briedumu, šis šķēps viņam tiek atgriezts, un to atkal var izmantot tieši tām funkcijām, kurām tas ir paredzēts. Tie ir procesi, kuri notiek ar jums smalkajos plānos. Tie ir ļoti daudzveidīgi, sarežģīti un interesanti, un jūs ļoti bieži neapzināties tos, taču apzināties, kad jūs atstājat šo ķermeni un kļūstat par dvēseli, kura uztver sevi un visu viņas iegūto iemiesojuma informāciju pilnīgi brīvi, bez matērijas spiediena uz viņu un bez ķermeņa iedarbības. Tajā brīdī jums pieder visa informācija pilnībā: gan tā informācija, kuru jūs apzinājāties, gan tā informācija, kuru jūs neapzinājāties. Daudzi no jums ir pieredzējušas dvēseles, un jūs pārvaldāt daudzus artefaktus, ne tikai Oriona Šķēpu, arī tev tai skaitā ir citi artefakti, kurus tu pārvaldi. Jūs esat visu šo artefaktu glabātāji, kamēr jūs atrodaties šeit, atstājat tos Glabātājiem jūsu prombūtnes laikā. Glabātāji ir lietas kursā par tiem plāniem, ar kuriem jūs atkal atnākat iemiesojumā, un, kad pienāk laiks, viņi atgriež tos jums, un šis laiks pienāk tad, kad iestājas jūsu fiziskais briedums un jūsu garīgais briedums.

Šī laika, kurā jūs dzīvojat, šīs iemiesošanās unikalitāte ir tajā, ka jūs drīzā laikā, samērā ar apziņas augšupcelšanos, spēsiet uztvert visu, kas notiek ar jums, un visu, kas notiek planētas līmenī, visos tās esības plānos, ar dievišķo apzināšanos. Tad parādās reāla iespēja jums atiet no duālās uztveres, un jūs kļūstat par patiesi dievišķas apziņas ieguvēju. Jūs apvienojat savu zemes prātu ar dievišķo saprātu ar savu dievišķo struktūru palīdzību, un jūs iegūstat iespēju visu novērtēt no dievišķām pozīcijām, to tad arī sauc par Viedumu. Tad pie jums atnāk to lietu un to procesu, kuros jūs tieši piedalāties, apzināšanās, un tad viedums, kurš dzīvo jūsu dvēselē, kļūst par jūsu ķermeņa un jūsu prāta viedumu. Un tad jūs apzināti varat rīkoties viedi ar pilnu savu tiesību, iespēju un atbildības sapratni. Ar visaptverošu Mīlestību un cieņu pret katru Dvēseli.
 
ES ESMU JEŠUA
Pieņemts 14.08.2009. Nika

tulkoja Jānis Oppe