piektdiena, 2011. gada 16. decembris

Noskaņošanās 12:12 enerģijām


04.12.2011 Erceņģelis Gabriēls caur Shanta Gabriel
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Mīļotie,
12:12 Noskaņošanās 12.decembrī 2011 nesīs Eņģelisko Dimensiju varenu palīdzību. No mūsu puses ir skaidrība par jūsu Dvēseles kapacitātes sasniegšanu, kā arī par jūsu gatavību integrēt pašas Augstākās vibrāciju frekvences, kuras nu ir kļuvušas pieejamas jūsu Planētas transformācijām.
 
Divpadsmit: Divpadsmitreprezentē jūsu IEKŠĒJU, PILNĪGU un VISPĀRĒJU Dievišķās Mīlestības aktivāciju. Kad Dievišķā Mīlestība aktivizē kodētos Gaismas pavedienus jūsu būtībā – tā ir Pamošanās/Apzināšanās komunikācija. Tā pārceļ jūsu ķermeni uz 12 DNS spirāļu sistēmu, un nodrošina visu DNS pavedienu savienošanos/saslēgšanos vienotā veselumā. Tas savukārt aktivē Smalko enerģiju, kura apvieno jūsu jauno 12 čakru sistēmu. Gaisma viena pati nevar radīt jauno saslēgumu, pat ar visu to, ka Dievišķais Intelekts tagad ir šeit, iekļauts kopējā Gaismas Spēkā. Dievišķajai Mīlestībai ir nepieciešams pamodināt/aktivizēt jūsu Dvēseles savienošanos ar PILNĪBU, kura raksturojas ar skaitli Divpadsmit. To var arī saukt par Kristus Gaismu.
 
Erceņģeļu atvērtie Vārti padara pieejamu jauno Kristus Apziņas spēku līdz ar Noskaņošanos 12:12. Šīs pamodinātās enerģijas spēks ļaus katram personīgi piedzīvot Kristus Gaismu 12:12 kodu aktivācijas brīdī. Pēc piedzīvotā jūs vairs nevarēsiet atkāpties atpakaļ uz vecajām sliedēm, jo Zelta Kristus Gaisma burtiski izdzēsīs no jūsu būtības tās frekvences, kuras jums vairs nekalpo. Transformējoties caur šo Gaismu, jūsu šūnas sāks apzināties jūsu Dvēselē ierakstīto kodējumu. Šī Aktivācija tika kādu laiku aizkavēta, jo Kolektīvā Apziņa uz Zemes vēl nevarēja uzturēt masu Pamošanos. Pamošanās un gatavība Apzināties – tās ir atslēgas Transformācijām, kuras kļūst iespējamas caur Kristus Gaismu. Nu šis laiks ir pienācis.
 
Piedošanas Sniegšana
 
12:12 Noskaņošanās uz Dievišķu Piedošanu sniedz izdziedināšanos vecajiem ievainojumiem. Jūsu darbs ir – panākt izdziedināšanos – PIEDODOT SEV un CITIEM par pagātnes kļūdām, kuras, kā jums šķiet, ir izdarītas. Ļaujiet Dievišķās Mīlestības Gaismai iekļūt visās vecajās struktūrās, kuras jūs esat izveidojuši balstoties uz kauna un nelietības idejām. Piedodiet sev un pārstājiet beidzot sevi vainot par to, ko nebijāt spējīgi izdarīt – neatkarīgi no tā – ko jūs domājāt, ka jums ir jāizdara. Šī jaunā Gaisma, kas iekodēta kā Kristus enerģija – ienes izdziedināšanās un mīlestības frekvences, un satur tāpat arī izlīdzināšanos/saskaņošanos ar savu Daudzdimensionālo ES, lai radītu daudz vairāk vienotības un pilnības jūsu būtībā.
 
Jūs nostājāties uz Garīgā (Gaismas) Kareivja ceļa tanī brīdī, kad jūs piedzimāt. Jūs apliecinājāt noderību savai apkārtējai pasaulei it visā, ko uzskatījāt par nepatiesu. Jūs pacēlāt savas Dvēseles Patiesības, Apgaismības un Paplašināšanās karogu, un virzījāties turp, kur bija jāsatiek bailes un nesaskaņa. Tas, iespējams, pat izraisīja neizpratni jūsu ģimenē, kas turpinās vēl līdz šim. Visu laiku jūs ir vadījusi uzticība Dievišķajai Gaismai un evolūcijas procesam – tādā ceļā, kurš ievērotu visas dzīves un jebkuras dzīvības Svētumu uz Zemes.
 
Atskārsme par citu dimensiju eksistenci, kur saplūst un apvienojas senais Viedums ar apskaidrotu Patiesumu, iekļuva jūsu apziņā. Jūs bijāt atvērti, lai apgūtu skološanos, kas rezonēja dziļi jūsu būtībā, neatkarīgi no tā – kā tas izskatījās citiem. Izejot caur pieaugošas apzināšanās viļņiem, bija nepieciešama liela drosme – palikt stingri pie saviem uzskatiem. 12.decembra 2011 Noskaņošanās 12:12 n o e n k u r o s visu, ko jūs saturat kā PATIESU savā Dvēselē.
 
Dievišķā Vienotība
 
Izejot 12:12 noskaņošanos, jūs sajutīsieties no jauna piedzimis vienotībā ar VISIEM saviem Aspektiem. Sveiciet sevi ar jauna pašcieņas līmeņa sasniegšanu, un godājiet savu līdzdalību šinī dzīvē. Jūsu gatavība turpināt Gaismas ceļu ārpus laika – ir nesusi jūsu Dvēseles ceļojuma viena aspekta pabeigšanu. Jūsu uzdevums tagad ir – pieņemt šo jauno p i l n ī b u cieši savā būtībā. Ļaujiet Kristus Gaismai iekļūt katrā jūsu šūnā, un radīt jaunu dziedinošu ietekmi, kas paplašinās jūsu Apziņu. Kad jūs integrēsiet šo noskaņošanos sevī – Dievišķā Mīlestība jūsu enerģētiskajos laukos būs tik ļoti izstarojoša, ka jūsu pasaule sāks mainīties jums visapkārt.
 
Sāciet lietot šo jauno savienojumu ar dziedinošo Gaismas Spēku, un ienesiet to visās savās situācijās, visās attiecībās, un visās jūsu dzīves vietās, kurās vēl viss nav tā, kā jums gribētos. Lietojiet šo Gaismu – lai stiprinātu sevi caur Piedošanu un Līdzcietību. Lai kas arī notiktu – fokusējieties savas Patiesās Gaismas un Dievišķās Mīlestības centrā – lai veltītu savu Līdzcietību arī paši sev. Izveidojiet ieradumu – šādi rīkoties – pirms vēl kāda cita reakcija izsprūk, un jūs pamanīsiet, ka tas patiešām ir – jaunais laiks.
 
Jaunas Struktūras Cilvēciskajā Enerģētiskajā Sistēmā
 
Līdz ar 12:12 – cilvēciskajā enerģētiskajā sistēmā tiek uzsākta jaunu struktūru radīšana. 12 pavedienu savienošana DNS struktūrā paver ceļu 12 čakru sistēmas radīšanai. Šī paradigmu pārbīde cilvēciskās būtnes kodējumā sāks veidot pilnībā noskaņotas struktūras, kuras spēs operēt ar visaugstāko frekvenču enerģijām, kādas tagad ir pieejamas. Šī jaunā noskaņotā enerģiju sistēma cilvēkam ļaus ne tikai pašam pāriet uz jaunās Zemes laiku, bet arī pavērs ceļu citiem, lai tie varētu sekot. Kodu iedarbināšana cilvēciskajā enerģētiskajā struktūrā, kas uzsāksies dažādos laikos, un radīs izmaiņu viļņus vecās pasaules paradigmu struktūrā.
Katrs cilvēks tagad varēs sajust savas Dvēseles impulsus, kuri būs vērsti uz mērķtiecīgām darbībām, vai arī uz atkāpšanos, un izvēlēšanos pamest šo planētu pavisam, lai sagaidītu daudz attīstītāku laiku uz Zemes.
 
Tālākā evolūcija Planetārajos līmeņos radīs jaunus atklājumus un iespējas Dvēselēm, ko tās varēs izmantot. Tie, kuri būs noskaņojuši DNS Gaismas Kodus, un kuri būs ļāvuši pacelties savu enerģiju frekvencēm – tagad strādās daudzdimensiālajā Zemes laukā, un magnētiski stimulēs arī citas Dvēseles. Enerģētisko frekvenču pievilcība darbosies, jo jūsu personīgais iekšējais kodējums izstaros rezonansi, kura piesaistīs daudzus, kuri gatavi Pamosties. Šis ir patiesi aizraujošs laiks dzīvošanai, un jūs esat dzimuši, lai būtu par jauno struktūru radītājiem uz Zemes. Šinī jaunajā enerģijā jūs varēsiet sajusties – it kā jūs būtu beidzot nonākuši Mājās.
 
Radiet tādu spēkpilnu redzējumu, kas jums kalpos jūsu enerģiju frekvenču paaugstināšanai jaunajās Gaismas struktūrās, noskaņojoties uz 12:12 kodiem. Tas aktivēs jūsu enerģētiskos centrus jaunā veidā. Izveidojiet ciešu dzīvības savienojumu ar Zemi, kura ir cienīga sagaidīt šobrīd godāšanu no jums. Jums šeit ir neredzami partneri, kuri darbojas jūsu evolūcijas labā, lai radītu pilnībā funkcionējošu pasauli, kura darbojas Augstākajās Gaismas un Dievišķās Mīlestības frekvencēs.
 
Jūs esat tam dzimuši. Tagad ir JŪSU laiks. Iedomājieties Gaismas kodētu 12 pavedienu DNS spirāli sevī, kura iesniedzas dziļi Zemē, un paceļas augstu virs jūsu galvas. Šī spirāle spēcīgi un noturīgi sasaista jūsu 12 čakru sistēmu, kas izvietojusies gan jūsu ķermenī, gan arī zem un virs tā. Savienojieties ar citiem šinī 12:12 laikā, lai palīdzētu aktivēt Jauno Paternu Matricas enerģiju kodus. Tās būs tās struktūras, kuras palīdzēs radīt jauno Zemi – tādu – kur Gara Klātbūtne tiek VISĀS lietās godāta, un skaistuma un harmonijas svētīta.
 
Ja jūs šo lasāt – tad jūs esat noskaņoti uz Kristus Enerģijām, kuras apvelta ar Spēku jauno dzīvi, pateicoties Gaismas Kodiem 12:12 šī 2011.gada 12.decembrī. Šis ir īstais sākums vecās paradigmas nomaiņai, kas turpināsies visu 2012. gadu. Viss izmainīsies. Iesaistieties šinī neaprakstāmajā evolūcijā, un sāciet veidot jaunās struktūras savā iekšienē, un tādejādi citi jūsu pasaulē arī varēs sekot Iecerētajam. Jūs vienmēr esat bijuši tie, kas izraugās un bruģē Ceļu, un tas turpinās joprojām. Noskaņošanās uz 12:12 enerģijām ir tas, ko jūs mēdzat saukt par „Otro Atnākšanu”. Bieži vien tā tiek kļūdaini uztverta, jo savienošanās ar Kristus Apziņu šobrīd notiek JŪSU IEKŠIENĒ, nevis ar kādas vienas Apgaismotas būtnes ierašanos šinī pasaulē. Pilnīga Garīgās enerģijas pamošanās ir iespējama jebkurai būtnei, ja šī būtne to izvēlās, un ir gatava ienest šīs pasaules Apziņā evolucionāras izmaiņas, ko Zeme no jums sagaida. Tagad ir laiks – JŪSU Izvēlei.
 
Te ir
LŪGŠANA, kas var palīdzēt aktivācijā 12:12

Visaugstākā Dievišķā Klātbūtne,
Ar šo 12:12 Noskaņošanos – es lūdzu – ienest Kristus Apziņas Zelta Gaismu un Dievišķo Mīlestību manā būtībā, un caur manu būtību – nostiprināt to uz planētas Zeme. Ja vien tas nes man Augstāko Labumu – lai šī Gaisma un Mīlestība pamodina 12 DNS pavedienu savienošanos manī, un izveido pilnīgu Gaismas spirāli, kura aktivē manu 12 čakru sistēmu. Es lūdzu – savas Dvēseles noskaņošanu uz tādu Dievišķās Mīlestības un Gaismas frekvenci, kādu es varu sasniegt, lai dotu labumu savai, un visas Zemes evolūcijai šinī laikā. Es aicinu palīgā savus Sargeņģeļus un visas Gaismas Būtnes, kuras darbojas manas Pamošanās labā – lai viņi ir kopā ar mani šinī procesā.
 
Lai katra būtne pamodina savu Dievišķo Potenciālu, un ienes Dievišķās Mīlestības Klātbūtni un daudz vairāk Gaišuma uz šīs Planētas. Lai Zeme tiek godāta jaunā veidā, kas ļautu mūsu brīnišķīgajai Planētai uzplaukt no jauna. Lai katra Sirds sajūt šo Mīlošās Klātbūtnes Dāvanu sevī, un lai Miers valda uz Zemes. Es pateicos Dievam par to, un par visu šo Svētību.
 
Un Tā Tas Ir.
Erceņģelis Gabriēls
Caur Shanta Gabriel