svētdiena, 2011. gada 4. decembris

Ammas 238. stunda


Mīļais, es esmu Amma, Dievišķā Māte un es esmu tava Māte.
Vai atceries paņēmienu, kā formēt savu Sirds Avotu – ar enerģijas staru savienot sirds centru ar centru starp uzacīm?
Ik reizi, kad tu to dari, un tagad tu jau dzīvo pārsvarā savā Sirds Avotā, tu aktivizē savienojumu starp sirdi un smadzenēm.
Gan smadzenēs, gan sirdī ir savas enerģētiskās struktūras. Tu esi strādājis ar enerģētiskajām struktūrām savas sirds augšējā daļā, lai harmonizētu visu ķermeni. Lai varētu ar to strādāt, tev vienkārši bija jāzina, ka tāda enerģētiska struktūra eksistē.
Nākamajās nodarbībās mēs strādāsim ar enerģētisko struktūru, kas atrodas smadzenēs un kuru dēvē par amigdalu (tulkotāja piezīme: http://en.wikipedia.org/wiki/Amygdala).
Daudzi varbūt būs dzirdējuši par amigdalu kā par struktūru, kas "apstrādā" baiļu sajūtas. Un tā ir taisnība, ja mēs runājam par reptiļveidīgo smadzenēm, -tad amigdala izraisa cīņas reakciju.
Taču, ja amigdala tiek pareizi aktivizēta, tad tā var raisīt neaprakstāmu prieku un radošās spējas. Tas notiek, ja amigdala ir savienota ar smadzeņu pieres daļu.
Tev jāzina, ka katrā smadzeņu puslodē atrodas sava amigdala un tās ir izvietotas deniņos aiz acīm (Ketijas piezīme: http://clicks.aweber.com/y/ct/?l=HZpvR&m=1ldEvFw5_hIJnm&b=aVaPQsNEnKIKPrGA6rjrig-
Mēs sāksim pamazām aktivizēt šo smadzeņu daļu. Un iesāksim šo darbu ar sevis apsekošanu.
No sava Sirds Avota savienojies ar Pašu Es un Dvēseli. Formulē nodomu savienot savas amigdalas priekšējo daļu ar smadzeņu pieres daļu.
Atsauc atmiņā kādu notikumu, kas tevī radīja liela prieka vai miera stāvokli. Tā var būt bijusi kāda meditācija vai kāds priecīgs notikums.
Pavēro savas sajūtas trešās acs rajonā .. vai smadzeņu pieres daļā.
Iegriez trešās acs čakras priekšējo daļu uz iespējami ilgāku laiku.
Pēc tam atslābinies.


Līdz nākamajai nodarbībai ...
Saņemts caur Ketī Čepmenu
Cathy@AmmaTheDivineMother.com

www.AmmaTheDivineMother.com
Tulkoja Uldis Kokins