pirmdiena, 2011. gada 5. decembris

Grupa Metasintēze: Mūsu prognoze decembrim


No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Mūsu prognoze decembrim
 
Novembrī pārejas portāls, kuru mēs apzīmējām kā 11:11:11, ir pilnībā nostiprinājās Zemes smalkās matērijas izplatījumos.
 
Taču šī portāla iekšienē turpinās transformācijas un izlīdzināšanās procesi visos planetārajos plānos. Tāpēc „Haosa Mezgli”, kā tos dēvē Hatori, joprojām izpaudīsies. Turbulence ir īpaši spēcīga laika-telpas (blīvo) kontinuumu krustpunktos, t.i. daudzo dimensiju režģu mezglos, kur tad arī notiek galvenās transformācijas.
 
Tie, kuri lielā mērā jau ir izlīdzinājušies ar notiekošajām pārmaiņām un atrodas nosacīta līdzsvara stāvoklī, izjutīs dvēseles prieku un harmoniju, kā arī pārliecību par notiekošā pareizību, neatkarīgi no pārējo viedokļa par notiekošo. Viņiem būs raksturīgas augsta mentāla līmeņa atklāsmes attiecībā uz esības jēgu, dievišķo nodomu un cilvēka lomu uz Zemes.
 
Tie, kuri vēl joprojām atrodas individuālās transformācijas procesā, izjutīs nopietnu spriedzi, kuru nomainīs īslaicīgi nosacītas atpūtas periodi. Viņus atkal un atkal iegremdēs kaislību bezdibenī saistībā ar attiecībām ģimenē un sabiedrībā, izpaužot to, kam ir jātop dziedinātam. Daudzi atkal sāks svārstīties starp „materiālo” un „garīgo”, izpaužot neizdzīvoto dualitāti.
 
Tie, kuri mīl garīgas ilūzijas, aizvien vairāk atrausies no Zemes, tiecoties 2012.gada priekšvakarā vēl vairāk „apgaismoties”, ko viņi izprot kā pilnīgu zemes plāna, uz kuru viņu dvēseles ir atnākušas, lai iegūtu pieredzi, ignorēšanu. Esības izdzīvošana augšējās čakrās, apakšējām čakrām paliekot noslēgtām, vēl vairāk pastiprinās visu dzīves aspektu spriedzi sakarā ar to, ka trūkst nepieciešamās enerģijas, lai izstrādātu blīvo dimensiju situācijas.
 
Decembrī (īpaši pirmajā dekādē) visi izpaustie procesi vēl vairāk pastiprināsies. Īpaši tas attiecas uz attīrīšanās procesiem no pagātnes stereotipiem un paterniem (mentālajiem priekšstatiem, emocionālajām piesaistēm un informācijas implantiem). Daudzlīmeņu/daudzpakāpju attīrīšanās izpaudīsies pseido-slimību veidā, t.i. – ar visiem infekciju un saaukstēšanās slimību simptomiem, kuriem faktiski nav viss nepieciešama tradicionālā ārstēšana, bet gan dvēseles miers un tā, kas ar jums notiek, apzināšanās (lai gan neapšaubāmi organismam varēs palīdzēt arī ar zāļu līdzekļiem).
 
No astroloģiskā viedokļa raugoties, decembris būs pretstatu mēnesis.
Jupiters ar Saturnu atkal atrodas opozīcijā, pārvaldot pretējos spēkus: Jupiters – paplašināšanos, bet Saturns – saspiešanos, tai skaitā arī lineārā laika saspiešanos, kas ļaus veikt pagaidu rakstura izlaušanos (izdzīvot paralēlās laika līnijas, t.i. – apgūt kvantu laiku). Jupitera enerģijas atbalsta dzīves uztveres paplašināšanos, palīdzot pāriet no personīgā uz kopējo, t.i. – apzināties dzīves kardinālos principus un izpaust jauno pasaules uztveri.
 
Decembra beigās Jupiters ieies tiešā kustībā, atklājot jaunas iespējas, tai skaitā ilūziju kliedēšanai un pareizā skata uz to, kas notiek pasaulē, iegūšanai, lai apzinātos mūsu mērķus, pieņemtu lēmumus un pareizi rīkotos.
 
10.decembrī (pārejot uz mēneša otro dekādi) notiks pilns mēness aptumsums.
Aptumsums ir bifurkācijas* punkts, kosmiskās enerģijas fokusēšanās diena, un atbilstoša/pareiza meditācijas šajā dienā spēj atvērt jums jaunu apziņu.
 
*Bifurkācija - sadalīšanās, sazarošanās divās daļās, novirzienos.
 
Principā, decembri var nosaukt par atbrīvošanās un tikšanas vaļā no visa nevajadzīgā mēnesi, ieskaitot nelīdzsvarotās materiālās piesaistes, un iekšējās enerģijas virzīšanas mēnesi uz sevis izzināšanu un patiesību iegūšanu.