pirmdiena, 2011. gada 12. decembris

Metjū vēstījums 9.decembris/2011


Metjū Varda vēstījums savai mātei un visiem mums.

9.decembris/2011

Te Metjū ar mīlošiem sveicieniem no visām šīs stacijas dvēselēm. Katru gadu tieši šis laika periods jums ir īpaši emocionāls, kad laimīgākie no jums apmainās dāvanām, dekorē mājokļus, apmeklē reliģiska rakstura pasākumus, iespējams, dodas ceļojumos kopā ar ģimeni vai arī sagaida un uzņem ciemiņus. Šiem cilvēkiem šis gada laiks sniedz prieku. Mazāk laimīgajos un tajos, kuri skumst, bēdājas, ir vientuļi, slimi, izsalkuši vai palikuši bez pajumtes, vairojas bēdas un izmisums.


Šajā gadā pat veiksmīgākie ir apmulsuši par ekonomisko un politisko situāciju un visapkārt parādījušās vēl vairāk izmisušas un bēdīgas dvēseles, nekā tas bija labākos laikos. Jūsu 2011.gadam aizejot, mēs redzam daudzas, daudzas nospiestas sirdis.


Mēs ļoti gribam, lai jūs zinātu, ka nākošgad šajā laikā uz Zemes, jūs un Zeme atradīsieties uz Zelta Laikmeta sliekšņa- juceklīgās jūsu pasaules tranformāciju pārejas pakāpes beigsies, un visa tumsa izšķīdīs! Šīs varenās pasaules, ko jau esat kop-radījuši kontinuumā, priekšnojautas būs pacēlušas katru sirdi!


Respektējot šo jums tik steidzīgo laiku, mūsu šīsdienas vēstījums ir īss: kodolīgi atgādinājumi par jau agrāk piedāvāto apgaismību. Lūdzu, pieņemiet mūsu dāvanu tā kā mēs to domājam, tad tā arī jums noderēs, pieņemiet ar uzticēšanos, droši un aizrautībā- laikā, kad tuvojaties jaunajam gadam.
  
Gaisma, tāda pati enerģija kā mīlestība, ir ceļš uz mieru, harmoniju un līdzsvaru katrā indivīdā un jūsu pasaulē.

Jūs absorbējat gaismu, kad esat laipni, godīgi, līdzjūtīgi, piedodoši un cēli, nav novērtējams un izskaitļojams smaida gaišuma izplatības lauks.

Līdzsvara uzturēšanas un atjaunošanas līdzekļi ir meditācija, nomierinoša mūzika, pastaigas dabā un dzīvnieku sabiedrība.

Jums piemīt iedzimts un dabisks viedums un garīgs stiprums, lai veiksmīgi vadītu un virzītu visu, ar ko vien sastopaties, lai atrisinātu daudzus jautājumus un palīdzētu visiem tiem, kuri vien vēlas saņemt jūsu palīdzību.    
Katra dvēsele spēj sasniegt gaismu un garīgi attīstīties.

Jūs atkal apvienos mīlestības enerģija un jums tuvie un dārgie cilvēki un dzīvnieki.

Koncentrējieties uz to ko gribat dzīvē un savā pasaulē, tā ir atslēga tam, lai to manifestētu.

Viss, kas jums ir jāzina, ir jūsu iekšienē. Jautājiet, tad esiet klusi un saklausiet, un ņemiet vērā savas dvēseles padomu- sirdsapziņu, intuīciju, instinktu, iedvesmu un tiekšanos, centienus.

Katru mīļu brīdi, ko pavadāt garīgajā un fiziskajā ceļojumā, jums palīdz neskaitāmi daudzos veidos gaismas būtnes no visa visuma.

Mūsu beznosacījumu mīlestība un visuma bezgalīgā svētība ir ar jums šajā laikā, kad priecīgi gatavojaties sagaidīt 2012.gadu.  
                          
                        ______________________
MĪLESTĪBA un MIERS
Suzanne Ward
Sjūzena Varda
www.matthewbooks.com
 
[Piezīme no Sjūzī: Visiem sveiciens svētkos!]


Tulkoja Māra Brante
http://gaismasdarbinieki.blogspot.com