svētdiena, 2011. gada 4. decembris

Akaši hronikas par 2011.gada decembri


02.12.2011 caur Jen Eramith
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Kādas enerģijas un kādu pieredzi mēs varam sagaidīt Decembrī 2011?

Šis mēnesis gatavojas būt dīvains daudziem no jums. Notiek tagad Kosmiska Pārbīde, kura būs par cēloni sajūtai, it kā jūs vairs nevarat atrast pamatu zem kājām. Dažiem tas izpaudīsies kā nespēja sekot līdzi laikam. Dažiem no jums liksies, ka jūs neesat klāt pie tā, ko jūs darāt; jums varētu būt grūtības ar fokusēšanos. Dažiem no jums būs spilgti sapņi vai vīzijas, un jūsu gaišredzība pastiprināsies. Daži no jums jutīsies savienoti ar Garu daudz ciešāk kā jebkad iepriekš, taču vairums no jums sajutīsies nenofokusējušies un neskaidri. Šeit nav nekāda nosodījuma vai vērtējuma nevienai no atšķirīgajām pieredzēm. Ikviens no jums ir pieslēgts šai enerģijai, un katrs no jums paplašinās un pārslēdzas.

Norit milzīga Pārbīde Augstākajās Dimensijās, un jūs esat spējīgi daudz apzinātāk to sajust, nekā jebkad iepriekš. Ja jūs jūtaties nesazemējušies, nenofokusējušies vai pazaudējušies šinī mēnesī – neiedomājaties, ka ar jums notiek kas slikts, vai ka jūs esat izkrituši no plūsmas. Tā vietā – uzskatiet, ka jūs esat sajutuši daudz augstākas enerģijas lauku pirmo reizi kā cilvēciska būtne, un jūsu prāts nesaprot, ko tagad ar to iesākt. Uzskatiet, ka jūs esat paplašinājuši savu apziņu līdz tādam punktam, kur jūs sajūtat, ka vēl neko nesaprotat. Atļaujiet sev to sajust, un paļaujieties, ka jūs sapratīsiet vēlāk.
 
Šis ir svarīgs laiks, lai parūpētos ļoti labi par savu Ķermeni. Šis ir svarīgs laiks, lai dziļi elpotu, un nomierinātos. Ja jūs mēģināsiet drāzties pa galvu pa kaklu šinī mēnesī – jūs varēsiet pamanīt, ka iekļūstat negadījumos un izdarāt kļūdas. Par cik jums nav stingra pamata zem kājām – jums jābūt ārkārtīgi uzmanīgiem, piesardzīgiem un apdomīgiem – gan attiecībā uz savu Ķermeni, gan arī attiecībā uz visām tām lietām, ko jūs tagad IZSAKĀT, un jūs tagad grasāties RĪKOTIES.

Vai varat ko vairāk pateikt par notiekošo Kosmisko Pārbīdi?
 
Jā. Kosmiska Pārbīde notiek Ziemas Saulgriežu laikā Ziemeļu puslodē (Vasaras Saulgriežu laikā Dienvidu puslodē). Saulgrieži ir laiks, kad Saule aizsniedzas vistālāk uz Dienvidiem savā ikgadējā ciklā. Šis Saulgriežu moments ir atkārtojies gadu no gada jau ilgu, ilgu laiku. Tādēļ ir radies Portāls. Šis Portāls ir veidojies līdzīgi meža takai – caur atkārtošanos un rituālu. Šis Portāls ir Zemes un Saules radīts, gatavojot atmodu šinī laikā visai Cilvēcei. Portāls tiks aktivēts Decembrī 2012, lai nodrošinātu resursu Cilvēcei – jaunu kosmiskās enerģijas un informācijas kanālu, kas būs pieejams uz Zemes.

Un tagad līdz šim 2011.gadam visi iepriekšējo gadu Saulgrieži ir savirknējušies tā – lai būtu iespējama nākamā gada enerģiju atvēršana Saulgriežos. Jūs varat iedomāties to – kā daudzu plākšņu krāvumu citu uz citas, un jūs stāvat uz augšējās plāksnes, kura reprezentē 2011.gada Saulgriežu daudzdimensionālo lauku. Līdzīgi kā plākšņu kaudzē – uzreiz zem 2011.gada diska atrodas 2010. gada disks. Zem tā atrodas 2009. gada Saulgriežu disks, un tā tālāk. Jums vajadzētu zināt, ka šis plākšņu kraušanas process turpinās jau ārkārtīgi ilgi, jums jāzina, ka Saulgrieži ir bijuši jau sen, pirms vēl cilvēki uz Zemes bija parādījušies. Šis Portāls ir būvēts miljoniem un miljoniem gadu. Katrs no šiem diskiem satur savu īpašu enerģiju jaunajam laikmetam, un 2011. gada Decembrī notiks visu šo apakšējo disku enerģiju izlīdzināšanās pārbīde. Tie vēl joprojām paliks neatkarīgi, taču savietosies vienā līnijā tā – lai 2012. gadā varētu darboties kā vienots Portāls.
 
Tātad šī izlīdzināšanās, jeb šī Kosmiskā Pārbīde prasīs daudz enerģijas no jums un no Visa Pastāvošā šinī dimensijā – tādēļ arī jums grūti būs fokusēties. Portāls, kurš tiek radīts, dos jums daudz vairāk enerģijas, un tādejādi jūs atklāsiet sevī visaugstākās savienošanās spējas, kādas vien visos laikos ir tikušas integrētas. Tas būs tā, it kā pamati pārbīdītos jums zem kājām. Sajūtas varētu būt, it kā zeme jau šūpotos, gluži kā zemestrīcē. Tas ir tas, kādēļ jūs varētu sajusties nesazemējušies. Tas ir tas, kādēļ jums grūti būs saprast – kur jūs atrodaties. Tas ir tas, kas ir domāts ar Daudzdimensionālu Pārbīdi.
 
Kā mēs varam gūt vislielāko labumu no šīm enerģijām?
 
Vislielākais labums, ko jūs varētu gūt, ir tanī savienojumā ar Garu, kurš būs kļuvis iespējams, kad viss pārbīdīsies. Taču vienīgais veids, kā gūt šo labumu ir – būt maigam [gentle], un nomierināties [slow down], jo ir daudz vairāk iespējams tas, ka jūs sastapsieties ar uztraukumiem šinī mēnesī, nekā tas, ka jūs sajutīsiet savienojumu. Itin viss pārbīdīsies, un ja jūs steigsieties, vai pārlieku centīsieties – jūs varat pakrist.

Ja jūs nebūsiet sazemēti un uzmanīgi šinī mēnesī, tad jūs varat viegli iekļūt negadījumā, jūs varat viegli pateikt to, ko jūs nemaz nebijāt domājuši, un ko nožēlosiet vēlāk. Tik pat viegli jūs varat sajusties, ka jūs neesat pārliecināts par to, kādu vietu jūs ieņemat savās attiecībās, savā darbā, un savā mājas lokā.

Daudzi no jums jutīsies nepārliecināti un nedroši. Nedrošība un šaubas nonāks virspusē šinī mēnesī. Šī ir jūsu ZELTA IESPĒJA – ieraudzīt un pieņemt to, un izdziedināt sevi. Aplūkojiet – kas jūs iepriekš ir aizvainojis tā, ka jūs tagad sajūtaties nedrošs; aplūkojiet – kur jūs esat bijis nepiekāpīgs, un aplūkojiet – kur jūs esat bijis cietsirdīgs. Paskatieties uz to, kā formējas jūsu dzīve šinī mēnesī, un izmantojiet to – kā IESPĒJU – izdziedināt un atrisināt dažas lietas.
 
Šis ir svarīgs mēnesis, lai sarastu un dzīvotu komfortabli ar neziņu. Šis ir labs laiks, lai patrenētos dzīvot nenoteiktībā, un vienlaikus atrastos mierā ar sevi – pat ja jums ir neatbildēti jautājumi. Ja jūs kultivēsiet šīs iemaņas šaubu, nedrošības un nenoteiktības vidū – tad jūs izjutīsiet savienojuma sajūtu, kā nekad agrāk. Tas būtu izcilākais veids – kā jūs varētu gūt labumu no enerģijām Decembrī 2011.