trešdiena, 2011. gada 14. decembris

Metatrons caur Dž.Taiberonu 6.decembris/2011


Ticības Likums un Apzinātas Radīšanas Likums
 
Metatrona vēstījums saņemts caur Džeimsu Tiberonu ( James Tyberonn)
2011.gada 6.decembrī
No angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Esiet sveicināti Meistari!
Mīļotie, aiz Pievilkšanās Likuma atrodas zinātne un šī zinātne ir Ticības Likums. Ticības Likums nosaka to, ko jūs radāt savās dzīvēs. Ticības Likuma ietvaros ietilpst dzīves papildinājumu struktūra, kuru jūs plānojat, un jūsu kontrakti - izaugsmei. Patiešām, mācības, kuras jūs paši sev organizējat, tiek apgūtas, caur jūsu konfrontēšanu un disciplinētiem centieniem.
 
Tāpēc ir ļoti svarīgi, lai jūs pilnībā apzinātos, ka jūs nekad neesiet pakļauti nejaušiem notikumiem, jūs neesiet nolemti bezcerībai, kā kuģis, kas apmaldījies jūrā. Meistari, nedz psiholoģiskajiem, nedz fiziskajiem notikumiem nav nekādas kontroles pār jums.
 
Kad jūs, cilvēki, pilnībā aptversiet jūsu smadzeņu milzīgo potenciālu, kurš satur visdažādākās neapstrīdamās ticības/pārliecības, kas saistītas ar jūsu pieredzi, jūs redzēsiet, ka jums ir pieejamas bezgalīgi daudzas izvēles.
 
Taču tiem no jums, kas esiet iestrēguši vecajos šablonos un ierobežojošās ticībās/pārliecībās, jūs esiet iestiguši iepriekš noteiktu atbilžu atkārtojošos ciklos, tostarp, vēlmē bloķēt jaunus risinājumus, noliedzot labākas domāšanas iespēju. Šajā ziņā, ja jūs nemācieties no pagātnes kļūdām, jūs sevi nolemjat tās pastāvīgi atkārtot. Patiesībā jūs atkārtosiet ciklu, līdz apgūsiet procesu, kā sasniegt Dievišķā Saprāta funkcijas. Tas attiecas uz visiem cilvēkiem.
 
Jums ir jāizaicina pašiem sevi izlauzties brīvībā.
 
Trīs Likumi
 
Pastāv trīs atsevišķi regulējami procesi Pievilkšanās Likuma ietvaros. Ir trīs kodolīgi atšķirīgi kritēriji, tā sasniegšanai. Ļaujiet mums definēt katra Likuma galvenos aspektus:
 
** Pievilkšanās Likums – Domām piemīt frekvence un tās pievelk līdzīgas frekvences.
** Ticības Likums: Zinot nerodas šaubas. Jūs varat manifestēt tikai to, kam ticat, ka tas ir iespējams.
** Apzinātas Radīšanas Likums: Apziņa spēj fokusēti manifestēt mērķus un notikumus caur Mer-Ka-Na esošo daudzdimensionālo prātu.
 
Dvēseles Kontrakta Struktūras
 
Un tā mēs atkal stingri uzsveram, ka tā ir jūsu ticība/pārliecība, kas tiek projicēta formā jūsu individuālajā un grupu realitātē.
 
Kā mēs jau par to runājām iepriekšējā vēstījumā par šo tēmu, ir scenāriji, kurus plāno jūsu Augstākais Es, jūsu Dievišķā Prāta aspekts, kas var tikt apzīmēti, kā jūsu dvēseles-kontraktu struktūras, kuras jūs paši esiet izvēlējušies kā izaugsmes mācības, lai tās palīdzētu jums ieiet lielākā gudrībā.
 
Ņemot vērā šo atgādinājumu, mēs arī sakām jums, ka „karma” – tās augstākajā izpratnē, jūsu terminos runājot, nav parāds citam pret citu. Drīzāk – tā ir mūžīga sevis Paša, Savas Dievišķās Esības līdzsvarošana.
 
Ļaujiet mums arī apgalvot, ka, ja jums būtu uzdevums vai mērķis 3D, kurš ir pretrunā Augstākajam Es, tas lielākoties netiktu izpausts/manifestēts, atskaitot gadījumus, kad tas ir ticis izvēlēts kā izaugsmes mācība. Piemēram, ja cilvēks alkst pēc bagātības un šī bagātība būtu vai nu ļaunprātīgi izmatota vai pārtrauktu izaugsmes procesu, Augstākais Es šādu vēlmi var noraidīt/atteikties to manifestēt. Dažos gadījumos cilvēki, kuri visas savas 3D materiālās „vajadzības” ir sastapuši, ir spiesti mazāk meklēt paplašināšanai.
 
Mīļotie, kad jūs izrādāties esam kaut kādas pieredzes robežās, kas jums šķiet neērta vai neatbilst jūsu gaumei, jums ir jāsaprot, ka JŪS esiet radījuši šo šķietamo mīklu. Šīs aksiomas ietvaros, patiešām pastāv dualitātes robežās scenāriji lineārajā laikā, ar kuriem jums ir jāsaskaras. Neatkarīgi no tā, cilvēks pieņem to vai nepieņem, visi apstākļi un katras rīcības rezultāts, lai cik arī šausmīgs tas būtu, ir absolūti/neapšaubāmi jūsu pašu radīts.
 
Ja, piemēram, ārkārtas apstākļos noziegums ir faktiski noticis, kā arī indivīdam ir pienācīgi piespiests cietumsods, ar šīm darbībām nāksies saskarties un tās pieredzēt. Notiesāts ieslodzītais lielākoties dualitātes apstākļos nevar vienkārši vēlēties - būt tālu prom. Tieši otrādi, viņam ir jāstājas pretim dualitātei, ko viņš pats ir radījis lineārajā laikā. 3D pastāv Cēloņu un Seku Likumi, kas darbojas paši par sevi.
 
Ne vien atbildība par savu rīcību, - patiesībā jūsu ticība/pārliecība ir uzskatāma par būtiskāko daļu jūsu mācību apgūšanas procesā uz planētas. Ir būtiski, lai būtu abas. Bet saskaroties ar tām, jūs varat mainīt ainavu ap jums.
 
Dārgie Cilvēki, jums ir jāsaprot, ka, kad vien jūs tiecaties izvairīties no atbildības par sevis paša rīcību, ko jūs parasti darāt, cenšoties novelt šo atbildību, „vainu” uz kādu citu cilvēku, grupu vai iemeslu, - taču šajā vainas pārlikšanas procesā jūs neapzināti atdodat prom jūsu spēku un atņemat sev īpašumtiesības, kas ļauj jums „atkārtoti radīt”.
 
Bez tam, kā mēs to jau skaidrojām šīs diskusijas otrajā daļā, grūtības lielākajai daļai no jums, uzņemoties atbildību par savu uzvedību, rodas no vēlmes izvairīties no sāpēm un vainas sajūtas - kā rīcības sekām, kas to izraisījušas. Jums nepatīk atzīt savas kļūdas.
 
Bet mazāk redzamos pārpilnības trūkuma un nelabvēlīgu attiecību apstākļos, jums ir jāmaina ne tikai jūsu apzināto domu raksturu, bet arī ticību šīm gaidām ... bet pēc tam jāvadās pēc šīs pārliecības.
 
Neapzinātā Programmēšana
 
Jūs radāt jūsu pašu realitāti no tā, kam jūs izvēlaties ticēt attiecībā pašiem uz sevi un pasauli ap jums. Process. Ja jūs neesiet brīvprātīgi un apzināti izvēlējušies savu paša ticību/pārliecību, jūs tiekat neapzināti programmēti. Jūs neapzinīgi to uzņemat no jūsu 3D kultūras, izglītības un vides. Ja jūs esiet pieskaitāmi un atbildīgi par savu rīcību, kā jūs varat NEUZDOT jautājumus par savu ticību/pārliecību? Kā jūs definējat sevi un pasauli ap jums, jūsu pārliecības formas, kas, savukārt, veido jūsu realitāti.
 
Kad jūs būsiet pilnībā sapratuši, ka jūsu ticība/pārliecība veido realitāti, tad un tikai tad jūs vairs neatradīsieties jūsu pieredzes notikumu gūstā. Jums vienkārši ir jāapgūst mehānika un metodes.
 
Tas notiek tikai tad, kad jūs ticat un programmējat šo ticību pilnībā ignorēt un aizstāt iepriekšējo kļūdaino ticību/pārliecību ar 3-pakāpju funkciju: atzīt, mainīties, rīkoties - triādes lauka integrālis ir uzskatāms par pabeigtu.
 
Procesā domas ir jāsaskaņo ar ticību/pārliecību un tām ir jāseko RĪCĪBAI!
 
Tātad mēs veltīsim atlikušo šis diskusijas daļu apzinātai radīšanai. Ņemiet vērā to, ka jūs esiet sagatavoti ceļam, lai apzināti radītu. Jūs neesiet atkarīgi no apstākļiem.
 
Jūs NEESIET pakļauti ap jums esošo apstākļu žēlastībai, bet šī ticība/pārliecība – ir, savdabīgu iemeslu dēļ jūs domājat, ka esat. Veltiet laiku tam, lai to apdomātu. Tas ir Ticības Likums.
 
Ja jūs ticat, ka apstākļi ir jūs sagūstījuši, tad tā tas ir un būs līdz brīdim, kad jūs mainīsiet šīs ticības/pārliecības būtību. Jūs esiet radītāji, kuri mācās kop-radīt. Jūs esiet šeit, lai iemācītos to, ka jūs spējat radīt un radāt.
 
Viens no galvenajiem iemesliem tam, ka jūs esiet dualitātē uz Zemes, ir tāds, lai iemācītos apzināti un atbildīgi radīt. Vadošais profesors bieži ir Dr.Cēlonis & Sekas un šis doktors bieži zvana uz mājām!
 
Ko sēsi, to pļausi un tomēr ir kaut kā neērti, neveiksmīga raža ir patiess līdzeklis atlīdzībai, ko tur esiet guvuši. (You reap what you sow and however uncomfortable, the untoward harvest is the very means for consideration of what got you there)
 
Lai izrautos no apstākļiem, kurus izraisījusi mūsu psiholoģija, ir nepieciešami apzināti disciplinēti centieni mainīt notiekošo.
 
Un atslēga/galvenais atkal ir ticība/pārliecība. Pastāv neliela atšķirība, ja jūs ticat, ka jūsu pašreizējo dzīvi ir ietekmējuši incidenti agrā bērnībā vai iepriekšējās dzīvēs, kurus, kā jums šķiet, jūs tomēr nespējat kontrolēt. Jūsu notikumi, jūsu dzīves, jūsu pieredze rada jūsu pašreizējo pārliecību. Mainiet šo pārliecību un jūsu dzīve mainīsies, un ne tikai tagadnē, bet arī pagātnē un nākotnē – dabiskā veidā. Tas ir ticības radošais spēks.
 
Meistari, neatkarīgi no jūsu Gaismas Koeficienta līmeņa, neatkarīgi no tā, vai jūs esiet neapzināti radoši vai apzināti manifestējoši, jūs nevariet izvairīties no savas ticības/pārliecības. Tie ir fermenti, caur kuriem jūs radāt jūsu pieredzi.
 
 
 
turpinājums sekos

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3676611