piektdiena, 2011. gada 9. decembris

Gundega Purmale:Miers ģimenē un cilvēkiem labs prāts


Pārdomu un sevis izprašanas laiks – mierīgais adventes laiks. Šajā laikā katrs izjūt sevī mazu mistēriju un sapņainas, neizskaidrojamas ilgas, tuvojoties Ziemassvētku nakts netveramajam brīnumam. Tieši tagad kļūst aktuāls ģimenes savstarpējo attiecību jautājums, kad dvēsele ilgojas pēc mājīguma, miera, sapratnes un mīlestības.


Tāpēc esam aicinājuši Gundegas kundzi – kā viņu dēvē tie, kas viņu pazīst – palīdzēt izprast mūžīgi aktuālo savstarpējo attiecību tēmu no ezotēriskā viedokļa. Tas, ka katrs pats veido un ir atbildīgs par savu līdzcilvēku attieksmi, jo viss, kas norisinās ap mums ir mūsu iekšējās pasaules spogulis, jau daudziem ir zināms. Tikai kā ar šo savu iekšējo pasauli pareizi strādāt un attīstīt, lai izmainītos arī apkārtējā pasaule, tas bieži vien ir pats grūtākais uzdevums un izaicinājums.


Nodarbības galvenās tēmas:
•Savstarpējā saskarsme, konfliktu risināšana un novēršana. 
•Iekšējās un apkārtējās harmonijas stiprināšana. 
•Stresa mazināšana. 
•Psiholoģija un harmonija savstarpējās attiecībās no ezotēriskā viedokļa.
  
Nodarbības laikā būs iespēja uzdod Gundegas kundzei tieši Jūsu gadījumā aktuālos, konkrētos jautājumus un saņemt precīzu atbildi. Jo precīzāks jautājums, jo skaidrāka atbilde.


Lūgums, ja Jums jau ir zināmi konkrēti jautājumi, kuru atbildes noteikti vēlēsities dzirdēt šajā nodarbībā, līdz 11.decembrim ieskaitot, atsūtīt tos uz e-pastuinfo@calendula.lv.


Nodarbību vadīs:
Gundega Purmale -fitoterapeite, astromedicīnas speciāliste, bioenerģētiķe.


Nodarbības norises laiks:
12. decembrī, plkst. 18:00
Nodarbības norises vieta:
Nodarbība notiks Rīgā, Lāčplēša ielā 31, drogu bodē - tējnīcā "Magonīte".
Dalības maksa un pieteikšanās:
Nodarbības cena ir 12.00 Ls.
Vietu skaits ierobežots, pieteikšanās un priekšapmaksa līdz 11. decembrim (ieskaitot) šeit. Neskaidrību gadījumā zvaniet pa tālruni 27453303 vai rakstiet uz e-pastu info@calendula.lv.