pirmdiena, 2011. gada 5. decembris

Ješua: Par Gaismas Darbinieku uzdevumiem


Sveicinu tevi, man Mīļotais draugs Ješua! Saki, lūdzu, kādus pašus svarīgākos momentus tu vari izcelt Kristus Apziņas sasniegšanai? Kas konkrēti un pirmām kārtām mums ir jāizpilda un jāpraktizē? Vai patiešām Kristus Apziņas sasniegšana ir pats svarīgākais uzdevums visiem Gaismas Darbiniekiem? Ar mīlestību un pateicību!

Mani abpusēji sveicieni, dārgie! Mani ļoti priecē tas apstāklis, ka jums jau neizsauc šaubas tas, kas jūs esat pēc sava uzdevuma. Es runāju par to, ka jūs uzdodat ļoti svarīgu jautājumu, kādi tad ir svarīgākie Gaismas Darbinieku uzdevumi. Un tā, lai sīki apstājamies pie trīs atslēgas momentiem, kurus ir nepieciešams atcerēties visiem Gaismas Darbiniekiem (GD) pašreizējā laikā. Bez jebkādām šaubām, mani dārgie, tā apziņas līmeņa sasniegšana, kuru mēs saucam par Kristus-apziņu, ir svarīgākais uzdevums. Kam tas vajadzīgs? Vispirms tam, lai paplašinātu savu paša apziņu līdz tam sapratnes līmenim, lai sāktu darboties apzināti un mērķtiecīgi. Tam, lai pārbīdītu kolektīvo apziņu lielam skaitam cilvēku, vajag vispirms pašam ļoti skaidri saprast un apzināties to momentu jeb vibrāciju punktu, kurp nepieciešams vērst šo apziņu. Ir nepieciešams nostādīt to vektoru, kurp jums jānonāk. Tā kā pasauli mēs mainām caur sevi, tad tam, lai pielietotu GD kolektīvos pūliņus kolektīvās apziņas pārbīdes virzienā un iespaidotu visu telpu tādā veidā, lai rastos pietiekams spēks, pietiekams spriegums šai pārbīdei, šai izmaiņai, ir nepieciešams, lai spēka pielikšanas vektors būtu vienā virzienā.

Viens GD var izdarīt daudz, taču nav viņa spēkos tagad veikt šo mērķtiecīgo spēcīgo piepūli šajā virzienā vienam pašam. Tā var būt tikai kolektīva piepūle, kolektīva piepūle vienā, stingri nostādītā virzienā. Un tur, kurp ir vērsts vektors, ir jākoncentrējas pietiekami daudz spēka, pietiekami daudz sprieguma, pietiekami daudz enerģijas, lai šī kolektīvā apziņa pārbīdītos. Un tā, mēs esam pienākuši pie viena no pirmajiem un svarīgākajiem momentiem: jums pilnīgi skaidri ir jāapzinās, ka jūsu mērķa sasniegšana ir iespējama tikai kolektīvā, vērstā un stingri nostādītā kustībā. Bet tam, lai veiktu šo kustību, jums ir jādarbojas vienā virzienā. Jūsu pūliņi nevar būt nesaskaņoti, tiem ir jābūt nostādītiem stingri vienā virzienā, tāpēc sava paša vektora nostādīšanas un vietas atrašanas starp visiem GD, ļoti skaidra savu spēka pielikšanas vektora atrašanas uzdevums ir tas svarīgais moments, kuru jums ir nepieciešams atcerēties. Tas ir jūsu kolektīvs darbs, un, jo vairāk GD nostāsies šajā vektorā, jo vairāk spēka tiks pielikts vienā virzienā un jo efektīvāk ritēs šis darbs. Gala mērķis ir apziņas kolektīva pārbīde, tādas telpas un tādu apstākļu radīšana, tāda gaismas un noteiktas vibrācijas enerģijas uzkrāšana šai apziņas pārbīdei, lai šī pārbīde notiktu un attīstītos turpmāk.

Un tā, pirmais svarīgais moments, par kuru mēs pateicām – tā ir sava vektora nostādīšana. Tam, lai nostādītu pareizā virzienā savu paša vektoru, tam, lai aktivizētu sevi sava uzdevuma izpildei kopējā kolektīvajā uzdevumā, vajag iziet aktivizāciju. Pirmais, kas jums jādara šajā virzienā, ir apzināties, kas jūs esat. Kā es saprotu, tas jau ir izdarīts, un jūs to esat apzinājušies. Tālāk, jums ir nepieciešams pilnīgi skaidri un noteikti uzstādīt savu vēlēšanos šīs aktivizācijas sasniegšanai. Vēlēšanās uzstādīšana – tā arī ir ļoti svarīga prasme, jo vēlēšanās ir jāiekļauj sevī daži ļoti svarīgi momenti. Vispirms – jūsu iekšēja pārliecība par to, ka jūs apzināti veicat šo kustību, otrs, kam tajā ir jābūt iekļautam – tas ir vēlēšanās emocionālais piepildījums, tas ir, jūsu vēlēšanās ir jābūt patiesai, pilnai, jāmirdz ticībā, ticībā sev, ticībā lietai, kuru jūs veicat, un tai ir jābūt maksimāli enerģētiski piepildītai. Tieši to es saucu par vēlēšanās emocionalitāti. Tas ir faktors, par kuru ir vērts neaizmirst, jo tieši jūsu psihofiziskās enerģijas piepildītība ir ļoti svarīgs faktors vēlēšanās ātras un efektīvas izpildīšanās sasniegšanai. Trešais, ko jums vajag darīt – tas ir, paļauties uz dzīvi. Paļauties uz dzīvi ne no pilnīga “pofigisma” pret to redzes viedokļa.

Paļaušanās jēdziens ietver ļoti daudz prasmju un iekšējo stāvokļu. Tas ietver sevī arī prasmi jebkurā brīdī kontaktēties ar savu dvēseli, tas ietver sevī prasmi ātri koriģēt neizbēgamas novirzes, kuras vienmēr notiek pie jebkuras kustības pietiekoši skarbos apstākļos kā šī līmeņa matērija. Es runāju par to, ka dzīvē vienmēr atrodas kaut kas, kas jūs novirza, pārbauda un prasa tūlītējas reakcijas. Līdz zināmas pieredzes, šīs iemiesošanās pieredzes, bagāžas iegūšanas brīdim, jūs esat pakļauti pietiekami lielam presingam. Jūs daudzi šajā iemiesošanās esat vēl jauni un domājat, ka jums vispār ir maz dzīves pieredzes. Šeit man ir jāatzīmē, kas tas tā nav, – jūsu dzīves pieredze, visu dzīvju nodzīvošanas pieredze, jūsu dvēseles pieredze, tā nekur nepazūd, tā vienmēr paliek ar jums. Tā ir pārstrādāta, akurāti “salikta pa plauktiņiem”, tā ir jūsu apzināta starp kārtējām ieiešanām ķermenī pieredzei vēl līdz jaunās dzīves iemiesošanās dzīvošanas sākumam. Šī pieredze visa ir ar jums, un jums pastāvīgi ir jāuzlabo sava prasme izmantot šo pieredzi, prast kontaktēties ar savu dvēseli un ļoti labi just patieso sevi. Jums ir jāiemācās klausīties savu sirdi un savu dvēseli, prast kontaktēties ar saviem pavadoņiem, kuri vienmēr jūs atbalsta un kuri arī eksistē jūsu tuvumā tam, lai atbalstītu jūs jūsu centienos, jūsu vēlmēs un palīdzētu pēc iespējas viegli un dabiski iet pa pašapzināšanās pakāpieniem. Ir ļoti svarīgi, lai jūs atcerētos, ka jūs – tā ir visa pasaule, Jūs – tas ir viss visums. Tas ir jūsos, un vienlaicīgi jūs esat tajā. Šai sapratnei ir jāpaplašinās, jāpadziļinās un pastāvīgi jāatrod apstiprinājums jūsu iekšējos kontaktos ar savu dvēseli un caur citiem kanāliem, kuru jums ir pietiekami. Mūsu mīlestība un visu jūsu eksistēšanas matērijā grūtību sapratne, tā vienmēr atbalstīs jūs, un es lūdzu jūs vienmēr atcerēties, ka jūsu roka vienmēr guļ mūsu rokā. Jums vajag tikai atcerēties par to un sajust šo palīdzības roku.

Mēs vienmēr esam ar jums jebkuros apstākļos. Taču mēs nevaram piespiedu kārtā vilkt jūs uz jaunu apziņas paplašināšanās pozīciju, jo tas bija viens no noteikumiem, kurus jūs paši uzstādījāt sev pirms tam, kad iemiesojāties matērijā. Mums ir ļoti svarīgi, lai jūs ļoti daudz apzinātos sevī, apzinātos to plānveidīgi, mierīgi, ar pašcieņu, kas jums piemīt sākotnēji. Un, kā tikko jūsu vēlēšanās rodas, kā tikko jūs izsakāt nodomu, mums ir iespēja un tiesības sniegt jums palīdzību jūsu nodomā. Tādejādi notiek jūsu pakāpeniska kustība pie sevis paša un caur sevi pašu. Pie tiem patiesajiem, kas jūs esat. Tādejādi notiek jūsu apziņas aktivizācija. Jo ātrāk un skaidrāk jūs saprotat ne tikai jūsu globālo uzdevumu, bet arī pašreizējos uzdevumus, konkrētos uzdevumus, jo ātrāk jūs reaģējat uz šo sapratni, jo precīzāk nostādās jūsu vektors, notiek tā korekcija un ļoti precīza orientācija, centrēšana uz uzstādīto uzdevumu.

Kādu lomu tajā visā spēlē Kristus apziņa? Kristus apziņa – tā ir pilnīgi noteikta vibrāciju un īpašību spektra enerģija, atšķirīga un augstāka kā tā, kur eksistēja un vēl eksistē nedaudz izmainītā veidā tagad uz planētas. Dievišķā enerģija, kura ir sakrājusi sevī principiāli jaunas Radīšanas iespējas. Tieši šajā apziņas līmenī eksistēs Jaunā Zeme ar pilnīgi jaunu pasaules uztveri, jauniem uzdevumiem, mērķiem un jaunām iespējām. Tam, lai realizētu to planetārā mērogā, arī bija izbūvēts tā sauktais Kristus-apziņas tīkls. Mēs ar jums jau runājām par to, kas tas ir no sakrālās ģeometrijas redzes viedokļa, un tā patiešām ir pilnīgi jauna struktūra, kura jau ne tikai stāv planētas telpā, bet ir arī aktivizēta. Tieši no tās barojas GD kā no struktūras, kura nosaka šo jauno vektoru, kura piešķir šim vektoram dievišķo spēcīgāko spēku, Radīšanas spēku, tas ir tas, kā jums nebija agrāk. Tā ir tā jaunā iespēja, tā jaunā paradigma, kura jums parādījās ar šī Kristus apziņas tīkla parādīšanos. Tāpēc ir pilnīgi pareizi atzīmēts, ka katra GD personīgais sasniegums un viņa vektors nostādās sākumā caur viņu, caur viņa personīgajām iestrādēm, viņa personīgo apziņu, un viņš pievienojas Kristus-apziņas tīklam un kļūst vienots ar to. Un iznāk ļoti interesanta situācija, kad ir iespējama Jaunā Radīšana.

No vienas puses, eksistē pilnīgi jauna struktūra, Kristus Apziņas struktūra (Kristus-apziņas tīkls), kura pastāvīgi barojas no dievišķajām enerģijām, kuras tagad nāk uz planētu. No otras puses – jūs kā pašapzinošas būtības, kuras atrodas matērijā. Jūs pievienojaties šim tīklam, šai jaunajai sakrālajai struktūrai, kura stāv apkārt planētai, un jūs esat tieši tas vadītājs, tas galvenais svarīgākais radīšanas elements, caur kuru jaunās dievišķās enerģijas var ienākt matērijā un mainīt to. Šīs enerģijas nes sevī milzīgu visuma zināšanu un pieredzi, nes pilnīgi jaunas Radīšanas Iespējas sastāvdaļas, kuras tiešā nozīmē atļauj veikt globālas izmaiņas. Un tas notiek tieši caur jums. Nikas iemīļotā frāze par to, ka Dievam uz planētas nav citu roku, izņemot mūsējās, iegūst pilnīgu konkrētu jēgu, vai ne tā? Tieši caur jums, Gaismas Darbiniekiem, tieši caur jums, šeit, matērijā, ir iespējama jaunas radīšanas veikšana, apziņas jaunas paradigmas veikšana un nostiprināšana. Tādejādi, ceru, jums kļūst redzama visa atslēgas momentu ķēdīte tam, kā tiek veikta pāreja uz jaunu apziņas līmeni. Jūs atnācāt uz šejieni ar šo mērķi un uzdevumu un iemiesojāties šajos ķermeņos. Tieši jūs to bijāt nodomājuši vēl pirms atnākšanas uz šejieni, – uzkonstruētu un pārdomātu šis jaunās apziņas tīklu, kurš šeit jau ir nostiprinājies.

Tieši jūs radījāt apstākļus tā ierīkošanai un aktivizācijai. Tas ir pirmais svarīgais moments, kurš jau ir noticis jūsu klātbūtnes līmenī. Nākošais svarīgais moments, kurš ir noticis un notiek tagad: caur šo jūsu aktivizēto Kristus-apziņas tīklu pieslēdzas tie GD, kuri mazliet vēlāk nonāk pie jaunā laika, jaunās paradigmas radīšanas procesa. Jaunajam aktivizētajam Kristus-apziņas tīklam pieslēdzas tā saucamie jaunie bērni, indigo bērni, kristāliskie bērni un citi jaunie bērni, kuri ir atnākuši uz šejieni un atnesuši uz šo planētu jaunu zināšanu un kuri ir atnākuši uz šejieni ar mīlestību un patiesu vēlēšanos izmainīt šo pasauli. Katrs no viņiem ir atnesis kaut ko principiāli svarīgu, un katra zināšana ir unikāla un neatkārtojama. Katrs ir atnesis to, kas pēc tam būs pamats grandiozām izmaiņām matērijā, kad parādīsies pilnīgi jaunas garīgas idejas, jauni garīgie līderi, kad parādīsies pilnīgi jaunas tehnoloģijas, kad parādīsies pilnīgi jauni virzieni zinātnē un jauni atklājumi. Tieši caur jums tas viss notiks un jau notiek. Šiem procesiem perspektīvā pieaugs temps. Un tā, caur šiem atslēgas un svarīgajiem momentiem, kad notiek sakrālās struktūras, kura izbūvēta apkārt planētai, apvienošanās ar katru no gaismas darbiniekiem un ar jaunajiem bērniem, notiks tā kvalitatīvā un kvantitatīvā pārbīde matērijā, kuru jūs novērosiet savām acīm. Tā būs kolektīvās apziņas pārbīde, kad šīs planētas iedzīvotāju vairuma vēlēšanās un domas iegūs pilnīgi jaunu virzienu, pilnīgi jaunu kvalitāti un pilnīgi jaunus mērķus un uzdevumus. Tieši tādā veidā vecā apziņas paradigma atkāpsies, dzēsīsies vecās struktūras, kuras uzturēja veco apziņas paradigmu.

Un tieši ar jūsu pūliņiem caur sakrālajām Kristus-apziņas struktūrām notiks jauna radīšana, rindosies pilnīgi jaunas struktūras, kurās katrs no jums ieņems pilnīgi unikālu vietu, un katrs no jums darīs to, kā dēļ viņš ir atnācis uz šo planētu. Jūs jutīsiet neticamu garīgu pacēlumu, jo, kad iemiesojies cilvēks savienojas ar sevi pašu iekšējo, kad viņš apzinās sevi vienotu ar visumu, kad viņš pilnīgi citādi uztver sevi un pasauli apkārt, kad viņa iekšējā sajūta rezonē ar to, ko viņš dara, – tas atnes sajūtu par nebijušu pacēlumu, agrāk nebijušu laimi un pateicību par to iespēju, ko viņi ir piešķīruši sev šajos jaunajos laikos. Un es novēlu jums, mani dārgie, pēc iespējas ātrāk, ne steigā, mierīgi un viedi apzināties to grandiozo uzdevumu, kuru jūs esat uzdevuši sev. Uzdevumu, sastāvošu no daudziem jūsu personīgajiem, individuālajiem, apbrīnojami skaistajiem uzdevumiem, jūsu iemiesošanās programmām. Es novēlu jums ātrāk sasniegt lielisko stāvokli, kad katrs no jums jutīs sevi kā savas paša dzīves radītāju, dzīves visiem radītāju. Es novēlu, lai jūs ātrāk apzinātos, ka nav lielākas laimes, kā kalpot visiem, lai dzīvotu visiem, lai radītu visiem. Es novēlu jums ātrāk sajust un ieraudzīt, kā jūsu kopējais radošums, jūsu kopējais darbs būvēs to jauno gleznu, kuru jūs arī atnācāt salikt un uzrakstīt šeit ar savām dzīvēm. Un es lūdzu jūs atcerēties, mani mīļotie, ka mēs arī esam šeit priekš jums.Un mums nav lielākas laimes un lielāka prieka, kā kalpot jums un palīdzēt jums. Es lūdzu jūs atcerēties, mani dārgie, ka mūsu rokas ir savienotas un ka tās ir to rokas, kas bezgalīgi mīl un bezgalīgi ciena jūs, kas bezgalīgi tic jums un ir gatavi no savas puses vienmēr atbalstīt.

ES ESMU JEŠUA, un es vienmēr esmu ar jums.
Saņemts 31.03.2009. Nika
tulkoja Jānis Oppe