otrdiena, 2011. gada 1. novembris

Novembra portāla dienas


1.novembris- portāla diena

2.novembris- portāla diena

9.novembrī Neptūns noslēdz retrogrādu.

10.novembris- portāla diena, Pilns Mēness iestājas 22:16 vakarā. Dimanta stara pilnmēness.

11.novembris (gada visspēcīgākā diena), lūgums pievienoties Gaismasdarbinieku grupai, kas strādās Jaunzēlandē no plkst.1:00-1:11 11.novembra naktī. Patrīcijas Diānas Kotas-Robles aicinājums, meditācija. http://gaismasdarbinieki.blogspot.com/2011/10/11-11-11-kosmiskais-moments-un.html

Vakarā plkst. 18:00 Jūrmalas Pilsētas muzejā (Tirgoņu 29) dziedāsim latviešu tautas dziesmas. (sīkāka informācija 29266349).

12.novembris- portāla diena.

17.novembrī Lauvas zvaigznājā meteoru lietus.
18.novembrī Lauvas zvaigznājā meteoru lietus.

20.novembris- portāla diena.

21.novembris- portāla diena.

22.novembris- portāla diena.

24.novembrī Merkurs ieiet retrogrādā.

25.novembrī plkst.8:10 iestājas Jauns Mēness.
Šajā dienā būs arī daļējs Saules aptumsums, kas būs redzams Antarktikā, D.Āfrikā, Tasmānijā, Jaunzēlandē. (šajā dienā apzināti vajadzētu vairot Saules enerģijas un spēku- kaut vai dziedot un skandinot Saules dainas).

30.novembris- portāla diena

Portāla dienas- īpaši aktīvas dienas, kad pār Zemi plūst jaunas Gaismas enerģijas, atveras enerģiju portāli- ejas uz citām pasaulēm. Šajās dienās var aktivizēties kādas nesakārtotas lietas vai gluži otrādi- var būt lieliskas un pacilājošas sajūtas.
Viena no afirmācijām, izmantojama ne tikai portāla dienās, bet arī ikdienā.
ES PIESAUCU, IEZEMĒJU UN AKTIVIZĒJU SEVĪ UN PLANĒTĀ ZEME VISAS JAUNĀS GAISMAS ENERĢIJAS. ES IEZEMĒJU TĀS SEVĪ UN PLANĒTĀ ZEME VISU AUGSTĀKAJAM LABUMAM.

Māra Brante
marabrante@inbox.lv


Linetes www.kuthumischool.com astroloģiskās piezīmes par novembri:
Neptūns 9.novembrī nostājas valdošajā pozīcijā. Šis laiks ienesīs lielāku skaidrību. Fiziskajā plānā īstenosies iepriekš plānotās lietas. Plānojiet tagad pirms 20.novembra.

Pilns Mēness iestāsies Vērša zvaigznājā 11.novembrī (Latvijā 10.novembrī). Lielisks laiks, lai dzīvē parādītos labas lietas un notikumi. Lielisks laiks, lai radītu savā dzīvē prieku un pateicību un vienkārši atpūstos.

Merkurs retrogrādā sākot no 24.novembra līdz 13.decembrim. Jā, atkal pienācis tas laiks. Nodrošinieties ar visa veida aizsardzību savam datoram, atkārtoti pārbaudiet bankas lietas un ierakstus savā dienasgrāmatā. Merkurs atrodas Strēlniekā un tāpēc šī ir pacilājoša piezīme, tikai esiet uzmanīgi un pievērsiet uzmanību tam, ko sakāt.

Saules aptumsums Jaunā Mēnesī būs 25.novembrī. Atrodoties arī Strēlniekā, šis aptumsums veicinās sasniegt jaunas garīgās apziņas zvaigznes. Internets būs pieprasītākā vieta, jo mēs meklējam augstākās zināšanas caur šo mēdiju. Dominēs sava iekšējā es uzturēšanas tēma. Aptumsums radīs nelielu apjukumu, tāpēc nebūs labākais laiks lēmumu pieņemšanai. Labāk pagaidīt un vispirms redzēt, tikai tad- decembrī, izdarīt skaidru vērtējumu.