piektdiena, 2011. gada 18. novembris

Sen Žermēna vēstījums: 11-11-11 gūtā mācība




16.novembris/2011
Channeler: 
Ute
ES ESMU SEN ŽERMĒNS!
Mīļie!

Pēc 11-11-11 Augstā Punkta ikvienu šķiet pārņēmusi vilšanās un nepiepildītas ilūzijas. Daudzi cerēja uz visiem laikiem izglābties no 3dimensiju realitātes.
Daudzi cerēja, ka no šī brīža sākot pēkšņi jūsu Zeme un cilvēces sabiedrība mainīsies, lai visi varētu atmosties jaunai pasaulei.

Šādu nākotni paredzēja daži čenelingi un vēstījumi!

Tagad, mani mīļie, pajautājiet sev šajā konkrētajā brīdī, kāda ir tā vīzija vai redzējums, kas mīt jūsu sirdīs! Vai tur mājo miers un atteikšanās- atbrīvošanās no 3 dimensiju pasaules? Vai jūs tur redzat un sajūtat cilvēci, kas mīt Mīlestībā un darbojas kā viens vienots ķermenis? Vai jūtat savā sirdī un savu līdzcilvēku sirdīs uzaustam Dievišķās apziņas atmodināto sauli?

Ja varat atbildēt ar skaidru „jā”, tad jūsu personīgā pasaule IR jau mainījusies un jūsu pieredze un jūs pats esat atmodies Dievišķās dabas pasaules esamībai.

Fakts, ka neesat atmodies jaunai pasaulei un eksistencei norāda uz to, ka jums joprojām jāiet tālākas atmodas ceļš. Jums vēl jāierauga un jātiek galā ar tik daudzām ilūzijām, lai ieietu patiesajā pacelšanās ceļā. Jums jākļūst nopietniem savos centienos un jābeidz sapņot par nepareiziem ceļiem. Izglābšanās (paglābšanās, izsprukšana, izvairīšanās) nav iespējama, darbosies un nostrādās tikai sevis- pārveide.

Lai paceltos, jums jāapgūst senseno Meistaru senseni mācītais un stāstītais, un nekas nav mainījies tikai tāpēc, ka visums attīstās. Pagātnes garīgie skolotāji palīdzēja saviem audzēkņiem iet attīstības ceļu tajos laikos un apstākļos, kad citi par to pat nespēja sapņot.

Tagadējā atšķirība ir tāda, ka nu šāda iespēja tiek piedāvāta ne tikai dažiem, bet gan visai cilvēcei, jo tumsa uz jūsu planētas izšķīst. Tumsa izšķīdīs tikai tad, kad jūs patiesi un aktīvi piedalīsieties. Jau sasniegtais gaismas daudzums un pagātnes Meistaru un viņu mācekļu veiktais ļāvis gaismai līst un plūst pieaugošā spēkā pāri Zemei. Šī gaisma strādā kā jūsu skolotājs, jo tā ir apziņa, bet jūsu daļa šajā procesā ir- ļaut gaismai apzināti jūs transformēt.

Mācekļa ceļš nav mainījies, tas ir atteikšanās ceļš, tas ir pakļaušanās gaismai ceļš, un tās vēstījums ir Tīras Dieva Apziņas vēstījums. Gaisma iekvēlina jūsu senseno mantojumu un atmiņas par to, kas esat, un to, kas vispār ir gaisma kā tāda, kāda ir sastapšanās ar Gaismu un apvienošanās ar Gaismu.
Un tieši tas atmodina jūsu augstāko apziņu.

Blīvumi un tā līmeņi ir ekvivalenti apziņas līmeņiem. Kad ieejat dievišķajā Sirdī, kas atrodas virs blīvuma, tad esat brīvi uz mūžīgiem laikiem.

Ir tā kā teikts- „daudzas istabas Manā Mājā” un pacelšanās nav tikai viena vienīga cilvēka apziņas līmeņa pacelšana, tā ir visas cilvēces līdzdalība. Pastāv dažādi atmodas līmeņi, bet visu apvienojošā mītne, jūsu būtības centrs, jūsu jūtošā sirds ir tā jums piešķirtā Dieva Dāvana, kas pieļauj jūsu Vienotību un Vienotības pieredzes gūšanu.

Mīļie, ne jums tiesāt un pat zināt, kur atrodas citi cilvēki šajā procesā. Katrs iet paša izvēlētu ceļu, un svarīgākais ir tas, ka jūs saprotat- cilvēces atmoda nenotiek vienā acu mirklī un tikmēr kamēr cilvēki dziļi guļ un sapņo milzīgus ilūziju pasaules sapņus.

Pacelšanās nav iespējama bez jūsu apzinātas līdzdalības atmodas nākamajam līmenim apjēgā par sevi, tā paceļ jūs virs esošā domāšanas līmeņa uz jūsu patieso jūtošo sirdi un apziņas telpu.

Pat ja jūsu planēta pārbīdās, to apjautīs tikai tie, kuri būs pacēlušies augstākai apziņai. Bez augstākas apziņas sasniegšanas nenotiek pacelšanās un nenāk Jaunā Pasaule. Bez paplašinātās apziņas sasniegšanas jūs turpināt palikt jau zināmajā pasaulē.

Šajā jums piešķirtajā laikā pēc pamatīgās sagatavošanas, daudzajām meistaru mācībām, kā arī izmantojot daudz vairāk attīstīto visuma draugu palīdzību, jums ir iespēja izmantot visus šos līdzekļus, lai mainītu sevi un ļautu sev pacelties tur, kur oriģināli atrodaties vai esat bijuši. Tomēr un diemžēl, bez darba tas nenotiks.
Pierādījums jums jau ticis dots, vienkārša cerēšana un sapņošana nemainīs jūsu apziņu un jūsu evolūcijas līmeņa vietu.

Tāda ir pēdējā 11-11-11 notikuma mācība. Ieklausieties tajā ar visu sirdi, mīļie, un mācieties!
Mēs vienmēr esam jūsu rīcībā, mēs te esam visu laiku- lai sniegtu jums palīdzību! Kur parādās īsts māceklis, tur parādās arī Meistars.
 
Mīlestību jums, mīļie, un esiet Svētīti savā ceļā!

ES ESMU Sen Žermēns


Vēstījumu saņēma Jute
____________________________________________________________________________________
Copyright©. All rights reserved: Ute Posegga-Rudel, 2011 http://radiantlyhappy.blogspot.com
Sharing of this message is only allowed together with this information and without any changes. If you have questions about sharing it, please contact me. Thank you.

Tulkoja Māra Brante