trešdiena, 2011. gada 23. novembris

Ješua: Par svēto sirds telpu


Sveicināts, Skolotāj! Burtiski pirms dažām dienām es padomāju, cik labi būtu, ja atkal notiktu čenelings ar tevi. Un, lūk, domas atkal iemiesojās dzīvē! Es gribu lūgt tevi pastāstīt kaut ko jaunu un svarīgu par “slepeno sirds kambari” jeb “svēto sirds telpu”. Runa neiet par čakru, bet par telpu pašā sirdī (orgānā). Es jūtu, ka tas man ir ļoti svarīgi, ka es jau biju tur, un tas atnesa ļoti dziļu un interesantu garīgu pieredzi. Jau iepriekš Paldies tev par atbildi un par tavu enerģiju! Ar patiesu pateicību, Jūsu V.

Mana Mīlestība, dārgais, un sveicieni! Jautājums ir interesants, un es atbildēšu uz to maksimāli precīzi un skaidri. Daļēji mēs skarsim, kā to sauc Nika, “anahatas[1] kompleksa” tēmu. Tad paskatīsimies uz to visu ar jūsu uztverei ērtu shēmu. Shēmā krūšu rajonā mēs redzam centrālo enerģētisko kanālu ar centrālo Anahatu. Starp Anahatu un Visuddhu[2] ir trīslapu liesma – pilnīgi unikāla vieta. Pa labi – labā Anahata un sakrālā dvēseles vieta. Uz kreisā enerģētiskā kanālaa - kreisā Anahata. Ja šajā shēmā augšā, uz kreisās Anahatas, uzzīmē sirds kontūras attēlu, tad tās apakšējā daļā ir vieta – tas ir tas, ko mēs tagad meklējam. Ja aplūko fiziskā orgāna – sirds pilnu hologrāfisku attēlu, tad šī svētā telpa atrodas tieši sirdī, tās apakšējā ceturtdaļā, tuvāk centram un centrālajai Anahatai. Šī vieta ir pavisam neliela un nekā nav izdalīta fiziskajā orgānā.

Taču tagad mēs izskatīsim šīs svētās telpas būtību. Caur šo vietu mēs nokļūstam kanālā, tā to nosauksim, kurā vienlaicīgi eksistē ne tikai visi jūsu kā dvēseles pagātnes, tagadnes un nākotnes varianti, bet arī viss, ar ko jūs saskārāties. Tas ir ļoti jaudīgs informācijas kanāls. Šis kanāls dod iespēju piekļūt neskaitāmiem informācijas dārgumiem par visu, par ko jūs pat nevarat iedomāties, atrodoties šeit iemiesošanā. Taču pats galvenais, ko jūs sajūtat, kad nokļūstat tajā telpā, tā ir pilnīga atteikšanās, es pasvītroju, pilnīga atteikšanās no paša ego. Šeit, šajā vietā, jūs saprotat, ka jūs esat – Viss un ka jūs esat daļa no Vienotā. Viss ir jūsos, un jūs esat visā!

Šeit ir satriecoša iespēja nomest no sevis ego važas un ieraudzīt visu, kas bija, ir un būs dažādos variantos, un ieraudzīt to Dieva acīm. Dieva acīm sevī. Jūs nenosodīsiet, jo tas ir neraksturīgi beznosacījuma mīlestībai, jūs nebūsiet pakļauti emocijām, jo tam nav sakara ar jūsu ķermeņa emocionālo lauku, bet, nonākuši tur, jūs pilnīgi maināt savu uztveri. Jūs maināt uztveri un vērtējumus visam, kas notiek uz šīs planētas, visam, kas notiek šajā pasaulē, visam, kas notiek ar jums un var notikt jebkur un ar jebko. Šeit jūs atdalāt sevi no visa visuma. Šeit jūs esat svēti. Šeit ir jūsu Dieva acis.

Kāpēc tagad šī telpa ir aizvērta? Jūs paši to sagribējāt. Jums bija vajadzīgs iegūt jaunu pieredzi, jums bija savi plāni, jums bija vajadzīgs pārbaudīt ļoti daudz ko, pārbaudīt un pilnveidot, un tamlīdzīgi. Tas nav jāvērtē kā labi vai slikti, jo visumā neviens to tā nevērtē. “Labi vai slikti” – tā ir duālās pasaules uztvere, jums šeit pierasta, taču ar šo vietu tai nav sakara. Tā ir jūsu Dieva acs! Lai tagad atvērtu šo Dieva aci jūsos, ir nepieciešama virkne nosacījumu, un tos varat sasniegt tikai jūs paši. Cilvēkus, pat tos, kuri ir pienākuši pie tā, lai uzzinātu par šo svēto telpu, vajag sagatavot plūstošai pārejai jeb plūstošam visa redzējumam Dieva acīm sevī. Pēc maniem vērtējumiem šodien apmēram 34% planētas iedzīvotāju nonāks pie šīs iespējas. Šeit ir ņemti vērā arī visi jaunie bērni, kuri ir atnākuši un nāk. Ar cilvēkiem, kuriem ir atvērta šī telpa, var izmanīt visu uz jūsu mīļās planētas un veikt jaunu soli brīnišķīgajā jaunajā Radošuma, Mīlestības un Uzplaukuma pasaulē.

ES ESMU JEŠUA

Saņemts 08.10.2008 Nika     http://preobrazenie.ucoz.ru

Tulkoja Jānis Oppe



[1] Anahata – 4. jeb sirds čakra
[2] Visuddha – 5. jeb kakla čakra