piektdiena, 2011. gada 11. novembris

Erceņģelis Mihaels caur Ronnu Herman2011.gada novembrim



Izgaismotais Ceļš uz dualitātes centru.
No angļu/krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Mīļotie Meistari, mēs atzīstam, ka šis ir savāds un mulsinošs laiks jums visiem, neatkarīgi no tā, kādu Paš-apzinātības līmeni jūs esiet sasnieguši. Mācības un patiesības, kuras jūs šajā iemiesojumā esiet pieņēmuši par savām, pakāpeniski tiek aizstātas ar daudz augstākām, daudz uzlabotākām mācībām un daudzām jaunām, satriecošām koncepcijām. Lai sasniegtu paš-meistarību, ir jāattīsta savas  virsapziņas spējas un daudz izsmalcinātākas saprāta iespējas (superconscious abilities and the more refined powers of the mind). Tas izraisa psihisku un emocionālu mājas tīrīšanu, kas nozīmē, ka jums ir jāsameklē un jāpārveido visas vecās domformas, kas notur jūs piesaistītus iluzorajai haotisko zemāko dimensiju realitātei.
GARĪGĀ-CILVĒCISKĀ BŪTNE – pakāpeniski iepazīst zemapziņu un sāk to attīrīt, kas izraisa atkārtotu Dvēseles Es savienošanos ar VirsApziņas saprātu. Tā ir jūsu saikne ar vibrāciju paterniem un paplašinātu augstfrekvenču garīgo sfēru gudrību, caur daudziem jūsu Augstākā Es aspektiem. Visticamāk, ka šajā posmā jūs sāksiet saņemt iedvesmas uzliesmojumus caur intuīciju, kura pastiprinās caur meditāciju un vēršoties pie savas iekšējās būtības. Tādejādi saprāta spēks pieaug un pēc garīguma alkstošais sāk raudzīties uz pasauli un notikumiem no daudz augstāka skatupunkta, kas sevī ietver daudz nozīmīgāku un paplašinātāku realitātes ainavu. Čakru centri pakāpeniski atgriežas līdzsvarā un harmonijā un sāk Svētā Saprāta un Svētās Sirds augstākās gudrības integrēšanas procesu, tādejādi, Dvēseles un VirsDvēseles/Augstākā Es vadībā darbojoties harmonijā citam ar citu.
FIZISKĀ- CILVĒCISKĀ BŪTNE – dzīvojot zemāk par trešo/ceturto dimensiju esošajos izkropļotajos frekvenču šablonos, izmanto zemapziņu un apziņu ar iepriekšējo dzīvju atmiņu uzslāņojumu. Viņš/viņa ir orientēti galvenokārt uz materiālo pasauli un atrodas spēcīgā ģimenes psiholoģisko apstākļu, kā arī kultūras tradīciju un reliģiju ietekmē.
Mazattīstītās valstīs atrodas daudzas jaunas Dvēseles, kas sevi izpauž, vadoties pēc DZĪVNIECISKĀ-CILVĒKA DABAS, koncentrējoties, galvenokārt, uz trim zemākajām čakrām. Šajā līmenī - čakru centri ir zemapziņas saprāta centri. Šīs dārgās Dvēseles atrodas pirmkārt zemapziņas un ierobežota saprāta vēlmju ietekmē. Tās vadās pēc pagātnes pieredzes, savas tautas atmiņas un realitātes instinktu līmenī izdzīvošanas režīmā. Vairākums ir koncentrējies uz sevi pašu un savas ģimenes izdzīvošanu. Viņi ir tās dārgās Dvēseles, kuras tiks pārceltas uz citām neskartām pirmatnējām planētām, kur trešās ceturtās dimensiju polaritātes –dualitātes spektrs būs pienācīgā veidā līdzsvarots. Šīs mīļotās Dvēseles turpinās savu ceļojumu Apziņas Fiziskajās realitātēs daudz patīkamākos un saudzējošākos apstākļos.
JŪS, ZVAIGŽŅU SĒKLAS, ceļveži uz TAKAS, esiet tie, kas notiekošo PADARĀT IESPĒJAMU!
Jo JŪS piekritāt iemiesoties/inkarnēties visblīvākajos būtiskuma līmeņos (levels of materiality), lai PALĪDZĒTU pacelt VISAS CILVĒCES Apzināto Izpratni atpakaļ mirdzošā Gaismas un Paš-Meistarības apgabalā.
Tomēr jums ir jāatceras, ka jūsu Dvēseles apziņas vecums nav svarīgs un, neatkarīgi no brīnumainajām un augstsirdīgajām lietām, ko jūs esiet paveikuši pagātnē, izvēle doties pa Gaismas Taku ir jāizdara apzināti katrā iemiesojumā un ikvienā dzīves pieredzes ciklā.
Daudzi no jums ir krietni pavirzījušies savā Ceļā, lai rastu apgaismotu TAKU starp polarizētiem pretstatiem: līdzsvaru, kas pastāv Dualitātes centrā. Ir pienācis laiks, kad aizvien lielāks skaits jūsu, viegli un nepiespiesti ieies un integrēs atlasītu – īpaši izvēlētu Piektās dimensijas vibrāciju paternus un pat ierobežotu skaitu Sestās dimensijas frekvenču.
Nodibinot saikni un apmeklējot ar ēteriskās GAISMAS Debesu Pilsētas jūsu apkaimē (pēc dzīvesvietas), pakāpeniski attiecīgās GAISMAS frekvences iesūksies jūsu ēteriskajās kopijās, kas atrodas jūsu personīgajā Gaismas Piramīdā.
Šī garīgi-attīrošā enerģija lēnām virzīsies lejup pa jūsu pašu GAISMAS stabu uz Astoto jūsu Dvēseles Zvaigznes Čakru. Jūsu VirsDvēsele/Augstākais Es noteiks, cik daudz un cik ātri jūs spēsiet (sev nekaitējot) integrēt šo Radītāja Gaismas velti.
Lai jums rastos priekšstats par to, kas ir sagaidāms, atkarībā no tā, kā jūs saņemat piekļuvi attiecīgajiem Sestās Dimensijas līmeņiem caur GAISMAS Debesu Pilsētām, mēs esam lūguši mūsu Sūtni/Vēstnesi padalīties ar jums tajā, ko viņa izjuta un turpina izjust, savu naksnīgo ceļojumu laikā uz šo Brīnišķīgo Nākotnes realitāti.
Kā mēs jau skaidrojām mūsu jūlija vēstījumā 2010.gadā, atkalapvienošanās process rit pilnā sparā visā Visumā un īpaši šajā Apakš-Visumā. Viena no visievērojamākajām-pārsteidzošākajām tagad notiekošajām pārmaiņām – ir visu garīgi-reliģiozo mācību saplūšana vienotās Kosmiskās Mācībās Kosmiskās Gaismas Padomes vadībā.
Lai jūs labāk saprastu, mēs izvēlējāmies fragmentus no šī Vēstījuma:
Drīzumā pēc (jūsu) 2010.gada iestāšanās, mēs sniedzām mūsu Vēstnesei, kura šajā iemiesojumā ir zināma kā Ronna Herman, Redzējumu/Vīziju. Šajā Redzējumā/Vīzijā viņa padalījās ar tiem, kuri apmeklēja viņas semināru 2010.gada maijā „Aklājot Kanālu/Uzsākot čenelingu *„Kļūstot par Kosmisko Telepātu*” (*Opening To Channel * Becoming A Cosmic Telepath*).
Tagad ir pienācis laiks dalīties ar šajā informācijā ar visiem tiem, kuri kaislīgi meklē Gaismas Taku. Šis redzējums tiks nodots ar Mūsu Vēstneses vārdiem, tādā veidā, kā viņa to paziņoja grupai, kas piedalījās seminārā.
Mīļie Draugi, Redzējums/Vīzija, kurā man ar jums ir jādalās, notika drīz pēc 2010.gada iestāšanās. Meditējot, es ieraudzīju grupu mirdzošu Būtņu baltās mantijās, kas bija sastājušās puslokā ap gigantisku abpus-griezīgu KRISTĀLU. Šis Kristāls izstaroja brīnišķīgu krāsu spektru, kā arī no šī Kristāla izplatījās sarežģīti ģeometriski Gaismas raksti, kas mirgoja viscaur ap un no Kristāla.
Bija tur arī citi klātesošie, taču es nosaukšu tikai tos, kurus atpazinu:
Erceņģelis Mihaels, Ješua, Džvals Huls, El Morija un Senžermēns.
(AA Michael, Jeshua, Djwal Khul, El Morya and St. Germain)
 
Man teica, ka specializēta individuāla informācija no Meistariem, Erceņģeļiem un citām Gaismas Būtnēm, turpinās pienākt, tāpat, kā līdz šim. Tomēr papildus tiks sniegti daudzu Diženo Būtņu, pagātnes un nākotnes Avatāru un Meistaru vienotie vēstījumi/gudrības mācības.
Senču pagātnes Gudrības Mācības saplūst ar nākotnes Gudrības Mācībām un tās tiks sniegtas kā Gaismas Kosmiskās Padomes Mācības.
Šī Jaunā Informācija tiek kodēta šī milzīgā kristāla iekšienē (viņi to salīdzina ar gigantisku kosmisko datoru) un tā būs pieejama tiem, kuru frekvences būs saskaņotas ar īpaši kalibrētām Lielā Kristāla frekvencēm. Jo tīrākas frekvences jūs izpaužat/iemiesojat, jo daudz garīgi attīrītākus informācijas līmeņus jūs būsiet gatavi saņemt no Lielā Kristāla.
Man tika teikts, ka jebkura informācija, kuru es saņemu, vēl joprojām nāk caur Erceņģeļa Mihaela vibrāciju šabloniem, jo es esmu noskaņota uz Viņa enerģijas vilni. Viņš joprojām translēs savus ikmēneša vēstījumus, tomēr grāmatām, kuras es rakstu „Meistarības Meklējumu Skolai/Quest For Mastery School, un semināriem, kurus vadu, es saņemšu arī informāciju – Mācības no dažiem Kosmiskās Padomes locekļiem.
Lai tās atšķirtu vienu no otras, jebkuram Apvienotajam vēstījumam no Kosmiskās Padomes, man ir jālieto virsraksts – Ronna – Svētais Rakstvedis (RONNA/SACRED SCRIBE).
Mani vēl joprojām apgaismos/piepildīs Erceņģeļa Mihaela enerģija, bet apkopotie Vēstījumi, kurus es saņemšu, galvenokārt būs Erceņģeļa Mihaela, Ješua, Džval Hula, El Morijas, Senžermēna sniegti.
IZEJOT SEPTIŅUS SESTĀS DIMENSIJAS APAKŠ-LĪMEŅUS
Ronna/Svētais Rakstvedis
Gandrīz katru nakti, pateicoties meditācijai un izteiktajam nodomam, es izeju caur savu personīgo piramīdu un savienojos ar savu ēterisko kopiju uz kristāliskā galda. Es bieži tieku paņemta uz mūsu apkaimes Debesu Gaismas Pilsētu vai uz citām apmācības vietām. Erceņģelis Mihaels pirmoreiz izstāstīja mums par Gaismas Pilsētām, kuras ietver no sešām līdz divpadsmit dimensijām, 2004.gada decembrī. Šīs Debesu Pilsētas ir milzīgas un neiekļaujas mūsu iztēles robežās. Dažas no tām apgaismo veselas valstis. Viņš mums ir sniedzis brīnišķīgu apstiprinājumu tam caur portāla atvēršanu virs Grimes Point, Nevadas štatā, svētajā vietā, Augšāmcelšanās/Pacelšanās Kolonas aktivācijas laikā, kuru mēs veicām pēc Viņa lūguma. Kopš tā laika simtiem tūkstoši cilvēku radīja pacelšanās kolonas viņu dzimtajās vietās un daudzi no šiem cilvēkiem regulāri apmeklē Debesu Gaismas Pilsētas, kuras apgaismo viņu valstis.
Es dalos ar jums savos personīgajos iespaidos un uzkrātajā pieredzē, lai jūs varētu iegūt priekšstatu jeb iztēloties ainu, kāda jūs sagaida, kad jūs saņemat atļauju ieiet dažādos sestās dimansijas apakš-līmeņos Gaismas Pilsētās jūsu pasaules daļā. Esmu pārliecināta, ka visas Gaismas Pilsētas veidotas līdzīgi tai, kuru es apmeklēju, kura apgaismo Amerikas Savienoto Valstu Ziemeļrietumu daļu. Lai gan ir visai sarežģīti runāt par detaļām, es centīšos maksimāli vienkārši - tik, cik tas ir iespējams, izstāstīt un sniegt jums ļoti īsu pārskatu.
Atcerieties, ka katrā no divpadsmit mūsu Apapkš-Visuma dimensijām eksistē septiņi apapkš-līmeņi. Trīspadsmitais līmenis – ir vieta, kur mājo mūsu Dievs Tēvs/Māte ar Radītāja Būtību pašā Apļa dziļumā.
SESTĀS DIMENSIJAS GAISMAS PILSĒTĀ
Pirmais apakš-līmenis
Pārejas ārējā sienā izvietotajās nišās atrodas kameras, kurās ir kristāliski krēsli – Laika Paātrinātāji. Mēs pavadām laiku šajos īpašajos krēslos ar izstarojošiem/mirdzošiem Gaismas Stariem, kas nāk lejup uz mums un caur mums, lai palīdzētu paātrināt procesu mūsu negatīvo enerģētisko šablonu attīrīšanai, padarīšanai izsmalcinātākiem, skaidrākiem. Galu galā, kad tas ir nepieciešams, jūs ieiesiet nišu kamerās, kas izvietotas padziļinājumos pie Pārejas iekšējās sienas (pretējā pusē) atkarībā no tā, kā jūs virzīsieties uz priekšu cauri Pārejas Zālēm.
Otrais apakš-līmenis
Kad jūs esiet sasnieguši noteiktu progresa līmeni, tiks atvērtas ieejas nišā esošās kameras aizmugurējā sienā un jūs tiksiet vadīti uz nelielu piramīdas formas telpu. Šeit jūs atstāsiet savu ēterisko kopiju uz kristāliska galda, jo jūs šķērsosiet daudzus sestās dimensijas līmeņus. Kamēr jūs uzturēsieties šajā līmenī, jūs gulēsiet uz kristāliska galda, lai attiecīgās Sestās dimensijas vibrācijas plūstu caur jūsu fizisko ķermeni, attīrot un iztīrot to, sagatavojot tālākai aizvien augstāku frekvenču šablonu integrēšanai.
Trešais apakš-līmenis
Šis ir daudz Augstāko Mācību līmenis, kur jūs sāksiet saņemt jaunu ārkārtīgi svarīgu informāciju, kas jums būs jāintegrē un jāpielieto jūsu fiziskajā eksistencē. Dažkārt man piedāvā apgulties uz kristāliskā galda, bet citreiz apsēdina kristāla krēslā. Es sajūtu, ka telpā atrodas Gaismas Būtnes, taču skaidri tās neredzu un viņas sevi neidentificē/neatklāj.
Ceturtais apakš-līmenis
Šis līmenis ir piepildīts ar izsmalcinātiem Gaismas frekvenču šabloniem/paterniem, kas plūst visos virzienos – satriecošās formās, krāsās un modeļos/rakstos. Laika gaitā jūs pakāpeniski sākat sajust atšķirīgās īpatnības ikvienā krāsā un rakstā, iegūstot spēju atšķirt simtiem dažādu smalkā plāna nokrāsu. Jūs pakāpeniski iegūsiet izpratni par to, ka Krāsas satur domas kodējumu, tomēr es esmu pārliecināta, ka tam būs nepieciešams diezgan ilgs laiks, lai iemācītos tos atšifrēt. Es tikai sāku iegūt zināmu priekšstatu par to un dažkārt tas mani apbēdina.
Piektais apakš-līmenis
Šis apakš-līmenis ir piepildīts ar krāšņām Debesu mūzikas skaņām, melodijām, dziesmām un unikāliem muzikāliem šabloniem/paterniem. Jūs iegūsiet sapratni par to, cik svarīga ir skaņa, un par to, cik būtiska loma ir jūsu pašu balsij fiziskā ķermeņa pilnveidošanā/harmonizēšanā un inficēšanā.
Interesanti, ka es sāku sajust šo līmeni, kad man sākās problēmas ar manu kaklu. Pēc operācijas, kad sadzīšanas process jau bija beidzies, manī parādījās spēcīga vēlme izdziedāt patskaņus un kopš tā laika, es to daru regulāri.
Turklāt, es diezgan ilgi skandēju Piecus svētos vārdus* Piecās Svētajās Valodās un pēkšņi – es sāku tos izdziedāt! O, tas ir tik lieliski un brīnišķīgi!
 [* piez. - tulk. atgadinājums:
Amen/Ptah – Ēģiptiešu;
Pau/Va – Tibetiešu;
Kvan/Jiņ – Ķīniešu;
Gab/Riel – Ivrits;
Bud/Dha – Sanskrits.
Šie vārdi nozīmē: Apziņas Transformācija; izdarām dziļu ieelpu, ieelpojot izrunājam vārda pirmo daļu, izelpojot – otro]
Man tāpat tika sniegtas citas instrukcijas, attiecībā uz mūsu balss– balss saišu izmantošanu, kā transformācijas līdzekli, par ko es ceru padalīties ar jums nākotnē.
Piektais apakš-līmenis
Tas ir Sakrālās Ģeometrijas līmenis. Es šajā līmenī nepavadīju pietiekami daudz laika, tomēr apzinos, ka tas ir piepildīts ar Sakrālās Ģeometrijas Gaismas šabloniem/paterniem, kopā ar Skaņu un Krāsu. Tā patiesi ir jūtīga pasaule - apburošs stimuls Saprātam, Ķermenim un Dvēselei. Es pastāstīšu par to vēlāk, kad būšu pabijusi tur ilgāk. Es zinu, ka šim līmenim būs vajadzīgs ilgs laiks, pirms man tiks atļauts virzīties uz Sestās Dimensijas Septīto Apakš-līmeni.
Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs atnesam sev līdzi tikai niecīgu Sestās Dimensijas frekvenču šablonu/paternu skaitu. Mēs vēl joprojām esam saspringti koncentrēti un aktīvi darbojamies Piektās Dimensijas vidē, tas turpināsies ilgu laiku, pirms mēs būsim gatavi sajust vai integrēt ar pilnu spēku un varenību jebkuru dimensiju līmeni virs Piektās Dimensijas pirmās puses līmeņiem (virs ceturtā līmeņa).
Tāpat arī atcerieties, ka katru reizi, kad jūs apmeklējat jebkuru no mūsu radītajām Piramīdām Piektajā Dimensijā, jūs atnesat līdzi mazliet vairāk šī līmeņa vibrāciju šablonu/paternu, īpašību un spēju.
Ja neiebilstat, es noteikti iesaku, lai jūs – pirms aizmiegat – izteiktu savu Nodomu ieiet jūsu pašu Personīgajā Gaismas Piramīdā, bet pēc tam – palūdziet, lai jūs tiekat paņemti līdzi uz Gaismas Pilsētu jūsu apkaimē, lai tādejādi jūs spētu izmantot neticamās Veltes, kas mums visiem tiek dāvātas.
Tomēr ir jāapzinās, ka ar laiku, jūsu pūliņu rezultātā, jūsu dzīves aina kardināli mainīsies, un jūsu Augšupejas/Pacelšanās process ievērojami paātrināsies.
Būs, protams, pārbaudījumi un izaicinājumi šajā Ceļā, taču es jums, dārgie Draugi, apliecinu – tas Viss ir šo pūļu vērts! Mūžīga Mīlestība un Eņģeļu Svētība.
Jūsu Dvēseles māsa,
Ronna
ERCEŅĢELIS MIHAELS:
Atcerieties, mani drosmīgie, šajos laikos, kad Zemes un cilvēces evolūcija strauji virzās uz priekšu, no jums ir ļoti daudz kas atkarīgs. Ļaujiet mums palīdzēt jums izpildīt jūsu misiju un uzturēt jūs ar mūsu Mīlestību. Mēs vienmēr esam līdzās, lai vadītu un aizsargātu jūs.
Es Esmu Erceņģelis Mihaels

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3577736