sestdiena, 2011. gada 5. novembris

Melhisedeks 31.oktobris/2011


Mīļie!
 
Tā nu tas ir, ir sākusies jauna diena. Viss vecais turpina aiziet no katras jūsu Būtības šūniņas, tas pats notiek arī ar mīļo Zemi, un Zeme turpina pielāgoties un savienoties ar Tās augstāko redzējumu. Visos Visumos un tālēs ir zināms Zemes lēmums un nodoms Pacelties augstāk un augstāk kopā ar Zemi apdzīvojošo Cilvēci un visu dzīvību uz tās. Zemes mīlestība pret cilvēci un visu dzīvo ir dziļa un pamatīgi apzināta, tā tiek godāta un ļoti augsti novērtēta.
 
Zemei palīdz visos iespējamos veidos. Katru stundu kāds jauns un aizraujošs brīnumains notikums paripina progresa ratu uz nākamo evolūcijas pakāpi. Šajā laikā Zemei visapkārt atrodas ļoti daudzas Gaismas Būtnes un tie cilvēki, kuri tās spēj saskatīt, izjūt visdziļāko pateicību par notiekošo. Mīļā Cilvēce, jūs tiekat bezgalīgi mīlēti, un, tā kā patlaban jūs iededzat savās sirdīs Dievišķo dzirksti, tad jūsu pasaulē parādīsies aizvien vairāk patiesības un taps pieejamas Senās zināšanas.
 
Tuvākajā nākotnē ļoti svarīgi ir saglabāt stingru koncentrēšanos uz to pēc kā jūs tiecaties un BŪT par Gaismu uz Zemes. Neskatieties ne pa labi, ne pa kreisi, tiecieties tikai uz to, kas atrodas varavīksnes galā un ticiet, ticiet, ticiet, ka tas manifestējas. Viss par ko reiz esat sapņojuši kā par brīnumainu, īstenosies un atnāks pie jums brīnišķā veidā. 11-11-11 portāls paplašinās jūsu apziņu. Jūs esat padarījuši darbu un pienācis noslēgums pirms satiekaties ar bezgalīgajām iespējām. Sapņojiet LIELUS SAPŅUS, Mīļie!
 
Jūs visi esat cienījami, zinoši un spējat sasniegt lielus mērķus. Neiespējamais kļūst par iespējamo, kad apvienojieties kā Viens spēks par visu labo. Pie apvāršņa neskaidri iezīmējies Viengabalainās apziņas apvienotā lauka spēks visu Visumu ir ierāvis notikumu līdzdalībā. Ziniet to, ka visi esat šī procesa svarīga daļa un jūsu Ceļš ir brīvs, jūsu Ceļš ir perfekts, jo patlaban apvienojaties un savienojaties ar Dievišķo. Kā Visa Vienotā Bezgalīgā kopradītājiem jums nekas nav neiespējams un tas arī manifestēsies jūsu personīgajā un kolektīvajā dzīvē.
 
Jūsu pasaulē un jūsu enerģētiskajās sistēmās pašlaik izspēlējas daudzas vienlaicīgas un bieži vien agrāk nepieredzētas lietas un notikumi. Pat jūsu fiziskie ķermeņi sistemātiski mainās un pārveidojas, lai uzņemtu vairāk Gaismas un tā varētu ienākt katrā jūsu ķermeņa šūnā. Jaunas iespējas, tādas kā novecošanas procesa pagriešana atpakaļ un fiziskā ķermeņa slimību izskaušana, kas agrāk tika uzskatītas par neiespējamām lietām, atrodas uz pārmaiņu sliekšņa un kļūst par ierobežojošs redzējuma lieciniekiem. Jums tiek dota iespēja radīt jaunu paradigmu, jaunu piegrieztni, jaunu paraugu, tai būs daudz tālāka iedarbība un izsauks visas cilvēces psihē ievērojamas pārmaiņas.
 
Jūs atrodaties vislielāko evolucionāro pārmaiņu centrā kādas jebkad skārušas šo Galaktikas daļu un šis potenciāls sevī ietver neierobežojošas iespējas. Piesauciet un vēlieties augstāko un labāko no katra labās un jaukās lietas, lai tā jūsu Pasaulē kļūtu par realitāti un cieši turieties pie šīs vīzijas. Mēs vienmēr esam ar jums.
 
ES ESMU Melhisedeks
©2011 Marlene Swetlishoff   Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante