piektdiena, 2011. gada 4. novembris

AKAŠI Hronikas par 2011. gada NOVEMBRI caur Jen Eramith


01.11.2011
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule

Kādas enerģijas un kādu pieredzi mēs varam sagaidīt Novembrī 2011?

Ir intensitātes sajūta šinī mēnesī, jo tas, kas notiks šinī mēnesī – atspoguļos fundamentālo jautājumu, kas atrodas Cilvēces priekšā. Jūs izvēlaties Mīlestību, vai jūs izvēlaties bailes? Atbilde uz šo jautājumu būs atbilde uz to – vai jūs izdzīvosiet kā populācija pēc dažām nākamajām paaudzēm. Tas ir vienkārši, un reizē arī nopietni.

Nekad nav vēl bijis tik svarīgi kā tas ir šinī mēnesī, lai jūs priekšroku dotu Mīlestībai, nevis bailēm – ikkatrā lietā, ko jūs darāt savā personīgajā dzīvē, un jūsu kolektīvajos centienos. Viens no veidiem, kā jūs varētu turēt savu roku uz kolektīvās enerģijas pulsa – caur politiķu vēlēšanām un izvirzīšanām, un caur vēlēšanām ASV novembrī. Valdības vai nu pretojas Cilvēces attīstībai, vai arī piemērojas faktam, ka individuāli katrs cilvēks kļūst arvien vairāk un vairāk pilnvarots. Individuāli – cilvēki visā pasaulē sajūtas, ka nav vairs gatavi uz apspiešanu vai manipulācijām no daudzu institūciju puses. Tas attiecas tiklab uz valdībām, kā arī korporācijām un citām lielām organizācijām. Par cik cilvēki individuāli top arvien pilnvarotāki, institūcijām ir jāatsaucas uz to ar represiju samazināšanu.

Kamēr šī kolektīvā dinamika veidojas pa visu pasauli, un izpaužas atšķirīgi dažādās pasaules daļās –– atbilde uz jautājumu – kā šīs izmaiņas parādīsies šinī mēnesī un nākamajā gadā – vēl nav galīgi noformēta, jo jūs vēl neesat izdarījuši visas savas izvēles. Šis pašpilnvarošanas process ietver sevī arī dusmas, tās rodas, par cik jūs saprotat, ka esat bijuši despotiskas sistēmas sastāvdaļa. Ir derīgi būt dusmīgiem, taču jums ir jābūt drošiem, ka jūs neapmaldīsieties savās dusmās. Kad dusmas tiek turētas pārāk ilgi, jūs sākat būvēt tās uz savām bailēm, un pazaudējat savas Mīlestības taku. Jūs redzēsiet, kā tas notiek Savienoto Valstu vēlēšanās šinī mēnesī, un daudzos citos notikumos visā pasaulē.

Galu galā – vienīgais veids, kā Cilvēcei iziet no baiļu pinekļiem ir tāds, ka arvien vairāk starp jums būs tādu, kas izvēlēsies Mīlestību ikkatru mirkli. Tas var izlikties ļoti maz, kad jūs katrs to darāt savā ikdienas dzīvē, taču tas izraisa milzu pavērsienu patlaban notiekošajā evolūcijā. Ja jūs iedomātos tagad vienu no Zemes satelītuzņēmumiem naktī, kad ir redzamas pilsētu gaismas apdzīvotās vietās uz visas planētas, jūs varētu iedomāties sevi – kā vienu mazu šīs gaismas vai tumsas pleķīti. Paraugieties uz planētu Zeme – tieši tagad jūs RADAT vai nu Gaismu vai arī Tumsu. Mēs tagad runājam par Gara Gaismu un Mīlestības Gaismu – par šo fundamentālo Visuma RADOŠO spēku. Esiet droši – kad jūs dariet kaut ko – jūs izstarojiet savu gaismas plankumiņu pasaulē. Kad jūs neesat AKTĪVI (katrā savā ikdienas solī) izvēlējies Mīlestību un Līdzcietību – tad jūs uzturat problēmas šinī pasaulē, un jūs radāt tumsas plankumu Cilvēces spektrā.
 
Mēs pasniedzam jums to ļoti vienkāršos vārdos, jo tagad ir laiks domāt par to šajos vienkāršajos vārdos. Jūs vairs nevarat ilgāk atļauties pamatot kaitīgās domas un izturēšanos, izliekoties, ka tās ir radītas Mīlestībā. Ja jūs izturaties aizskaroši pret sevi vai citiem, jūs vairs nevarat nest Gaismu. Vienmēr tas ir tā bijis, ka ikviena rīcība, ikviena doma un katrs vārds, kas izteikts – bāzējas vai nu uz Mīlestību vai arī uz bailēm. Nav iespējams kaut kam bāzēties VIENLAICĪGI uz abiem diviem. Jūs varat izjust emociju sajaukumu, kur ir kāda daļa gan no mīlestības gan no bailēm, bet būtība ir tāda, ka ikviena rīcība vai doma, ko jūs IZVĒLATIES – ir izvēlēta – vai nu Mīlestības dēļ, ko jūs sajūtat, vai arī baiļu dēļ, kuras jūs izjūtat. Šis mēnesis ļaus šai idejai kalpot par jūsu pavadoni, un darīs visu iespējamo, lai jūs izvēlētos Mīlestību ikvienā sīkā lietā ... izvēloties, piemēram, pagulēt ilgāk, kad jūsu nejūtaties labi, lai mīlētu savu ķermeni. Vai arī lielās lietās – izvēloties apskaut savu kaimiņu Mīlestībā, kad tas ir naidīgs vai kaitinošs.

Kā varam vislielāko labumu gūt no šīm enerģijām?

Labākais veids, kā gūt vislielāko labumu šinī mēnesī ir – PADARĪT SEVI PAR VISLABĀKO DRAUGU. Ko mēs ar to domājam, tas ir tas, ka jūs saredzēsiet cilvēkus sev visapkārt, iesprostotus arvien ciešāk un ciešāk. Jūs varēsiet saredzēt apliecinājumus tam, ka cilvēki īsā laikā nokļūst savu personīgo baiļu gūstā. Ja jūs meklējat savienojumu, ja jūs meklējat mierinājumu, ja jūs meklējat apstiprinājumu NO CITIEM – ļoti iespējams, ka jūs to nedabūsiet. Tomēr – JŪS TIEKAT AICINĀTI – IZVĒLĒTIES MĪLESTĪBU – ikkatru brīdi, pat ja cilvēki jums visapkārt padodas savām bailēm. JUMS VAJADZĒS PIEVĒRSTIES PAŠIEM SAVAI IEKŠĒJAI GAISMAI.

Šinī mēnesī atrodiet – kā BŪT PAR ĻOTI LABU DRAUGU SEV PAŠAM. Ieplānojiet laiku savā ikdienā, lai pārbaudītu savas domas un jūtas. Radiet telpu savā ikdienā, lai ieklausītos – kas jums nepieciešams, un kas jums sagādā grūtības. Dodiet sev telpu jūtām un līdzcietībai. Tātad – dodiet sev telpu savā ikdienā, un arī atrodiet instrumentus savā dzīvē, kuri pastāvīgi atgādinātu jums par Mīlestību. Varbūt jums ir kāds attēls, kas izsauc jums Mīlestību? Pievienojiet to kā fona bildi savam datoram, vai novietojiet to citā redzamā vietā. Varbūt jums ir mūzika, kas ļauj raisīties Mīlestībai? Spēlējiet šo mūziku, nevis kaut ko nepatīkamu vai kaitinošu.
 
Šinī mēnesī jums vajadzētu izvairīties no ziņām. Ja tās ģenerē vēl vairāk baiļu jūsos – izslēdziet tās. Izdariet visu ko spējat, lai uzturētu saskari ar savu labāko (Augstāko) ES, lai saglabātu šo nelielo Dzirksti sevī, un savu Iekšējo Balsi – dzīvu un nomodā šinī mēnesī. Pārliecinieties, ka jūs veicat piezīmes, pārliecinieties, ka jūs pavadāt laiku dabā, pārliecinieties, ka jūs praktizējat meditācijas kaut kādā veidā, un pārliecinieties, ka jūs uzturat un lolojat savu ķermeni. Esiet sev vislabākais draugs, un uzturiet pastāvīgi sevī sava Garīgā Centra sajūtu, kad jums visapkārt viss intensificējas.

Vai ir kas tāds šinī mēnesī, no kā mums vajadzētu uzmanīties vai izvairīties?

Izvairieties no mēģinājumiem pārliecināt cilvēkus par saviem uzskatiem. Izvairieties no centieniem padarīt cilvēkus daudz mīlošākus. Šinī mēnesī – labākais, kā jūs pozitīvi varētu iespaidot citus, ir – PAŠAM BŪT PAR PIEMĒRU. Tā vietā, lai strīdētos vai stāstītu kādam, ka viņam jākļūst mīlošākam – vienkārši esiet cik vien iespējams mīloši PAŠI, un atļaujiet tam cilvēkam pamanīt – cik ļoti viņš, iespējams, ir attālinājies no savas Mīlestības.
 
Ļaudis būs viegli aizvainojami šinī mēnesī. Jebkas, ko jūs darīsiet, lai izmainītu cilvēkus, dos pretēju efektu. Tā vietā – esiet par piemēru citiem, dariet to labāko, kas jūsu spēkos, un ticiet, ka cilvēki īstenībā paši var atrast ceļu atpakaļ pie savas Mīlestības. Daži to atradīs ātri, bet citiem paies mēneši un gadi. Esiet pacietīgi – te nav nekā, ko jūs varētu izmainīt tieši tagad. Izvairieties no centieniem – pārliecināt citus, izvairieties no centieniem – izmainīt citus. VIENKĀRŠI – ESIET PAŠI – TĀS IZMAIŅAS, KURAS JŪS VĒLĒTOS IERAUDZĪT PASAULĒ.