svētdiena, 2011. gada 27. novembris

Virseņģelis Anaēls: Kas šobrīd kārtojas uz planētas Zeme


… sajutu, ka uz manām pārdomām, nāk konkrētāka atbilde, ko arī pierakstīju, ņemiet pa labu Domās bija jautājums "kas šobrīd kārtojas uz planētas zeme"
Mīlestībā , Ilze 26. aug
 
Šajā mirklī aktuālākais, kas kārtojās uz zemes ir viltus princips un patiesais princips, to ir iespējams pamanīt uz katra soļa, vai tas būtu apzināts darbs ar sevi, vai arī šādas situācijas un enerģijas tiek piespēlētas un mēs pat neapzināmies, kamēr neesam izgājuši šo procesu.

Patiesums izpaužas visās jomās, enerģijās, enerģiju veidos, arvien vairāk cilvēki - dvēseles, kas ir izvēlējušās savu ceļu atdalās no citiem ceļiem, lai iemācītos sajust un izgaršot, kā ir būt sev pašam, izpaust sevi savā unikālā realitātē, kas var nesakrist ar otra cilvēka realitāti, bet arvien vairāk, tas nesagādā negatīvas emocijas, bet drīzāk atvieglojumu un mieru, ļaujot katram iziet savu pieredzes daļu.

Joprojām ir aktuāls magnētiskā lauka jautājums, kas ir jāharmonizē un jālīdzsvaro, lai mēs varētu justies harmoniski savos fiziskajos ķermeņos ieviešot visu jauno un patieso. Brīžiem rodas jautājums, kā to visu paspēt un kā tikt galā – harmonijas līmenis liek par sevi manīt, īpaši tiem, kam tas ir izjaukts. Tas ir process, kura līdzgaitnieki arvien tuvāk un tuvāk sakļaujas, lai mēs spētu ieraudzīt gan to, kas mūs atdala, gan to, kas mūs vieno – mīlestības enerģija kļūst redzamāka un vēl patiesāka uz šīm krasajām, brīžiem pat neizprotamajām enerģijām.

Patiesie principi, tāpat kā viltus principi kļūst arvien spēcīgāki, jo katrs no tiem, pēc savas būtības ir patiess, tas kļūst par viltus, tad kad saskārās ar citu, sev nelīdzvērtīgu enerģiju, procesu un tā izpausmi. Tie, kas vēl meklē „pareizo ceļu” arvien vairāk pastiprinās, enerģijas liek par sevi manīt virzot uz izaugsmi - pareizāk sakot, šis izaugsmes apzināšanos klātesamībā, bet būs mirklis, kad iestāsies pauze – kas satricinās visu pārliecības par savu patiesumu – kas arī būs vēl viens mirklis pirms izelpas un ticiet man, tā ir pareizi un labi. Šis spēcīgais izelpas vilnis sniegs sen gaidīto atvieglojuma un miera sajutu – visām iesaistītām personām, tas arī būs brīdis, kad vissmagākās, visvecākās maskas kritīs un mēs kļūsim patiesi – tādā līmenī, kādā mums tādiem ir jākļūst. Tas būs mirklis pirms nākamās ieelpas.
 
Ar Mīlestību
Virseņģelis Anaēls
 
http://www.draugiem.lv/www.smalkapasaule.lv/news/?p=5463133