pirmdiena, 2011. gada 21. novembris

Grupa „Metasintēze” Noskaņojieties pārmaiņām APZINĀTI!


No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Sakarā ar bezprecedenta pārmaiņām, kas tagad notiek Zemes smalko matēriju laukos, esiet uzmanīgi attiecībā uz izteiktajiem nodomiem un savu mērķu formulēšanu. Tas īpaši attiecas uz tiem Gaismas Darbiniekiem, kuri piedalījās Vārtu 11:11:11 aktivizēšanā tādā vai citādā veidā, vai uz visiem tiem, kuri piedalās planetārajos procesos.
 
Planētas enerģētiskajā laukā un, attiecīgi, cilvēka enerģētiskajā laukā, kurš vibrāciju veidā ir saskaņojies ar notiekošajā pārmaiņām, notiek enerģētiskie pārrāvumi, caur kuriem notiek agrāk atvienoto dimensiju sakļaušanās un augstu frekvenču prānas plūsma iekļūst kādā enerģētiskā lauka segmentā, radot jaunu „piesaistītāju”, kurš sāk noteikt jaunu programmu vai radikāli mainīt veco attīstības programmu. Šim enerģētiskajam piesaistītājam ir virpuļa forma, kas sagriež tuvāko laiku-telpu spirālē (torā), kas kļūst par jaunu manifestācijas centru.
 
Iegrieztajai spirālei piemīt daudz lielāka varenība, nekā jūsu pierastajiem enerģētiskajiem piesaistes punktiem (kurus nosaka jūsu domas, emocijas un rīcība). Patiesībā, šī ir pāreja (nulles punkta veidā), kas nodrošina pieslēgšanos enerģētiski daudz ietilpīgākām enerģētiskā lauka dimensijām (jūsu individuālā un kopējā energo-informatīvā lauka).
 
Daudz augstāku frekvenču enerģijai piemīt sevis pašas apziņa un tā koncentrējas zemo enerģiju „vietās” (enerģētiskie bloki, karmiskās situācijas, utt.), lai tādejādi visu izlīdzinātu. Turklāt izveidotā „piltuve” ievelk sevī pārstrādāšanai pat tās situācijas, kuras jūs apzināti vēl neesiet gatavi risināt, taču jūs „stumj” šajā virzienā.
 
Var saasināties hroniskas saslimšanas vai rasties slimības, kas saistītas ar ķermeņa orgāniem, kuri asociējas ar enerģētiskajiem blokiem. Psiholoģiskais stāvoklis var pasliktināties, līdz pat depresijai tādēļ, ka visa jūsu enerģija ir koncentrēta vienā vietā (čakrā) un pārējās ķermeņa daļas izjūt enerģētisko „badu”. Turklāt spēcīgs augstu frekvenču prānas pieplūdums var arī izraisīt diskomfortu (galvas reiboņi, arteriālā asinsspiediena paaugstināšanās, zvanīšana ausīs, galvassāpes, utt.).
 
Ja jūsu enerģētiskais ķermenis ir pietiekami izstrādāts, tad jebkurš neapzināts (vai nepietiekami apzināts) nodoms/vēlme var sākt realizēties, dažkārt ne pašā vēlamākajā variantā. Mēs jau runājām par apzinātību, kā par galēji nepieciešamu attīstības faktoru, īpaši, patreizējā posmā.
 
Saprotiet, ka jūs, kā cilvēku rases pārstāvji aizvien vairāk saplūstat ar planetāro apziņu un šī Augstākā apziņa sāk noteikt jūsu ceļu un jūsu iespējas.
 
Daudzi, kuri piedalās aktivācijās vai līdzīgās ceremonijās ne pilnībā saprotot savu vietu un lomu esošajos notikumos, izrādās burtiski tiek „aizvākti” no savas pierastās vietas un piesaistīti situācijām, kuras viņiem ir nepieciešams izdzīvot iesaistītības dēļ plaša mēroga enerģētiskajās transformācijās.
 
Mēs iesakām neiet pavadā savam „ego”, kurš ievelk jūsos enerģētisko darbu, uzturot jūsu ambīcijas un sniedzot maldīgu savas „dievišķības” sajūtu.
 
Taču, ja jūs jau esiet ievilkti procesā, apstājieties un apzinieties, kas ar jums notiek. Situācijas atvieglošanai noteikti sazemējieties, nodibinot dziļu saikni ar planētas apziņu. Atmetiet savu lepnību un pilnībā uzticieties savam Dievišķajam sākumam, kas vienmēr ir virzīts uz visu visaugstākā labuma sasniegšanu, pat, ja jūs šo labumu pilnībā neapzinieties.
 
15.11.2011.