svētdiena, 2011. gada 20. novembris

Erceņģelis Metatrons caur Dž.Taiberonu: 2012.-skats uz gaidāmo lielisko gadu


caur Džeimsu Tiberonu; Erceņģelis Metatrons. 2012. – skats uz gaidāmo lielisko gadu.
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
Esiet sveicināti, Meistari!
Mēs ieskaujam katru no jums atbalstošā/uzturošā enerģijā un spēku piešķirošā laukā, jo ikviens no jums patiesi ir Meistars savā Augšupejas/Pacelšanās ceļā. Mūsu mērķis – iedvesmot jūs un piešķirt skaidrību, lai gan patiesībā JUMS, kā svētai un suverēnai BŪTNEI, ir pastāvīgi jāpraktizē spēja atšķirt kā attiecībā uz šo tā arī jebkuru citu smalkās saskarsmes/čenelinga vēstījumu.
 
Mēs sāksim šo vēstījumu, kas attiecas uz 2012., patiesi daudzsološu gadu, vēršoties pie bailēm, ar kādām daži no jums var sastapties. Iesākumā mēs apstiprināsim, ka Pacelšanās process notiek saskaņā ar plānu un tas turpināsies. Atliek tas, kas attiecas uz Kristāliskā Režģa pabeigšanu un noslēdzošo Kristāliskās Pārejas aktivēšanu.
 
Tagad, attiecībā uz bailēm, mēs maigi lūdzam jūs visus uz mirkli ieskatīties apkārt esošajā pasaulē. Ko jūs redzat?
Jūsu masu informācijas līdzekļu apskatos ziņo par karu, badu, dabas katastrofām un ekonomisko sabrukumu. Tiek translēts tas, kas ir redzams trīsdimensiju realitātē. Tas bieži vien ir piepildīts ar pesimismu, vai nav tā?
Īpaši aktīvi šajā sakarā ir pasaules gala pareģotāji, vai nav tiesa? Dažiem, kuri spekulē par Briesmīgās Tiesas tēmu, ir īpaši auglīga augsne, lai radītu bailes saistībā ar komētu, asteroīdu sadursmi; polu maiņas katastrofām un ekonomisko sabrukumu. Vai nu skeptiķi to atzīst vai nē, taču viņi barojas ar šīm bailēm, kuras paši rada.
 
Dārgie, mēs atkal no jauna atkārtojam, ka Pacelšanās notiks un cilvēce padarīja to iespējamu. IR pienācis laiks atbrīvoties no vecās enerģijas, no BAILĒM. Fatālie pareģojumi, globālās dabas katastrofas NENOTIKS.
Mēs jums sakām, ka šis ir jauns saullēkts un tā patiesi ir - pārmaiņu saule. Tā nes majestātiskās/dižās Jaunās Zemes gaismu. Un, dārgie, mēs patiešām ar to domājam šo vārdu – „majestātiska/diža”.
 
Uz planētas vienmēr ir bijuši „pretinieki”, kuri pareģojuši tumsu, bojāeju, brīdinājuši bailēs. Viņiem ir savs mērķis dualitātē un, protams, paviršs skats uz zemeslodi, šķietami, attaisno viņu pozīciju. Tomēr mēs apliecinām, ka tā ir – vecā enerģija. Gara loma nav viss tāda, lai piedāvātu jums atmest cerību vai atteikties no savas brīvās gribas. Mūsu vēstījumā mēs vēlamies pastāstīt jums par jūsu dievišķību un izstāstīt jums, kā faktu, kā patiesības mirkli, ka planēta un cilvēce, ies Augšupejas/Pacelšanās ceļu .... un, neapšaubāmi, atrodas ceļā uz to.
Tātad, mēs runājam par 2012.gadu!
 
Gaidāmais gads.
 
2012.gads – ir ļoti nozīmīgs gads. Tas sevī ietver secīgu lineāro plūsmu, daudzu dimensiju krustpunktus un laika portālus. Faktiski, tie ir paplašināti daudzdimensionālā laika punkti, kas ir atļāvuši notikt Augšupejai/Pacelšanai. Šie punkti veido vārtus, caur kuriem daudzi no jums ienāk kā vēstneši no nākotnes, Sīriusa-Plejāžu stūrmaņi un Kodu Nesēji, lai būtu šeit uz planētas, Augšupejas/Pacelšanās veikšanai.
 
2012.gads ir noslēdzošais aicinājums atmosties daudziem kodu nesējiem. Un 2012.gadā daudz ir jāpadara. Daudzejādā ziņā jūsu darbs patiešām sākas 2012.gadā.
 
2012.gada Sūtņi.
 
Tagad daudzi no jums, kuri piedalās Planetārajā Augšupejā/Pacelšanā, ir atklājuši sevi zemes laika fāzē, kuru jūs dažkārt nevarat pilnā mērā saprast, nespējat pilnībā aptvert. Laiku pa laikam jūs šeit jūtaties kā viesi, kuri atrodas tālu no mājām, un jūsu enerģija gluži neiederas uz Zemes 2011.gadā un turpmāk. Faktiski, laiku pa laikam, pēdējo desmit gadu laikā - jūs esiet jutušies kā apmaldījušies.
 
Dārgie, ziniet, ka šīs jūtas ir pamatotas un vistiešākajā veidā ir bijušas „kultūršoks”, atkarībā no tā, kā jūs esiet modušies plaukstošajai daudzdimensionalitātei, kas izvēršas jūsu priekšā, kad jūs ieejat 2012.gadā. Redziet, daudzi no jums, jūsu terminos runājot, patiešām ir no nākotnes!
 
Milzīgs skaits dvēseļu nolēma atnākt uz Zemi šajā laikā no dimensijām augstākām par piekto, no Zemes nākotnes, kā arī no augstāko dimensiju pasauļu nākotnes, kuras kļūs jums daudz sasniedzamākas lineārā laika progresijā .... Īpaši 2012.gadā.
 
Jūs patiešām esiet Kristāliskās Gaismas Sūtņi, Mīlestības Vēstneši. Izsakoties jūsu terminos, jūs no nākotnes atgriezāties Zemes lineārajā laikā, lai palīdzētu cilvēcei pārdzīvot nemierīgos laikus, kādi ir izvērsušies pēdējo četrdesmit gadu laikā, un laikus, kas parādīsies tuvākajos divdesmit gados. Kā redzat, daudzi no jums tikai atmostas savai nākotnei jūsu virslomām 2011.un 2012.gados. Un tajā ir zināma jēga. 2012.gada Laika vārti – tie ir palaišanas punkti.
 
Savu koncentrāciju masveidā jūs sākāt tā saucamajā „baby-boomer” paaudzē [1950-to gadu paaudzē], laikā pēc Otrā Pasaules Kara, un jūsu skaits pakāpeniski palielinājās līdz tā saucamajai „X” paaudzei, Indigo un Kristāliskajiem bērniem. Jūs – esiet Kristāliskās Gaismas Sūtņi, alternatīvās augšupejošās/paceļošamies Zemes pionieri. Daudzi no jums ir ienākuši esošajos ķermeņos septītā un astotā 7-tiņgadu ciklos, 49 līdz 56 gadu vecumā, izsakoties lineārā vecuma terminos. Jūs ienācāt fiziskajos ķermeņos, kuri faktiskti ir bijuši jūsu versijas, un tāpēc jūs var dēvēt par otro aizvietotāju vilni. Un tā bija daudz augstāk attīstīta jūsu nākotnes Es versija, kas atgriezusies atpakaļ laikā ar īpašu mērķi. Tas mazliet atgādina, tomēr ir pilnībā atšķirīgs no Dvēseles integrēšanas, jo šī ir īpaša loma, kad ar laika vārtu palīdzību daudz attīstītākie Jūs no nākotnes savienojaties ar savu pašreizējo iemiesojumu ar noteiktu mērķi – sniegt palīdzību Augšupejas/Pacelšanās procesā.
 
Jums ir bijušas daudzas lomas, daudzi uzdevumi un daudzi pienākumi. Jūs – esiet Gudrības Glabātāji, Zemes Sargātāji, Šamaņi, Ugunī Dejojošie, Sapņu Ceļotāji, Gaismas Kareivji, Vilkači, Zvaigžņu Būtnes, Vecajie, Spēka Nesēji un Laika Dziednieki!
 
Jūs atnācāt šurp, lai veiktu rekonstrukciju, kas aizvedīs pie lieliska rezultāta šeit, uz dualitātes planētas, uz Zemes! Jūs esiet šeit, lai virzītu cilvēci cauri iespējamo dabas stihiju un potenciālo katastrofu paralēlēm, kuras citādi varētu radīt kaitējumu, kā tas iepriekš ir noticis daudzas reizes - plūdu veidā. Jūs esiet šeit, lai garantētu, ka vēsture NEATKĀRTOSIES. Un mēs apliecinām: jūs esiet guvuši panākumus.
 
Redziet – jūs esiet pretkrīzes menedžeri, disidenti, paradigmu sagrāvēji! Mēs izmantosim jūras analoģiju, lai izskaidrotu Gaismas Sūtņu koncepciju. Iztēlojieties Augšupejas/Pacelšanās procesu kā kuģi, kas peld jūrā. Gaismas Sūtņi – ir pieredzējuši stūrmaņi, kuri precīzi zina, kur ir bīstamās straumes, kur ir paisumi, kas tiecas pret klintīm ... Un Gaismas Sūtņi zina, kā no tiem izvairīties, kur ir jāapbrauc, kā noturēt līdzsvaru. Viņi – ir skolotāji, kuriem ir pieredze daudzās jomās, un uz jūsu grandiozo sapulcēšanos jūs atnesat kolektīvo gudrību, kurai nav līdzīgas uz Zemes jebkurā brīdī planētas vēsturē.
 
Redziet, daudzi no jums ir piedzīvojuši citu planētu un citu pasauļu pacelšanos, turklāt – vairākkārt, un jūs zināt riskus. Jūs saprotiet mehānismu. Un tagad jūs esiet gandrīz pie mērķa.
 
2011. un 2012.gados ir atlikuši daži bīstami periodi, bet pēc tam spēle mainās, jo jūs paliekt vest masas no 2012.gada uz 2013.gadu ... Patiess sākums.
 
Tomēr visbūtiskākā jūsu, Sūtņu, loma 2012.gadā ir palīdzības sniegšanā visiem, mirdzot Savā Gaismā un nepakļaujoties Bailēm un Vecās Enerģijas agonijai. Nezaudējiet dūšu. 2012.gadā vecā enerģija dzelžaini pretosies izmaiņām. Pastipriniet savu enerģiju un sazemējiet/noenkurojiet Gaismu. Izlīdzinieties ar kristāliem.
 
Kas notiks 2012.gadā.
 
Tas, kas notiks, ir - jauns sākums. Šis jaunais sākums ir Jaunās Zemes Jaunais Šablons. Zemes Augšupeja/Pacelšanās padarīs iespējamu dimensiju pārskatīšanu un planētas paplašināšanos. Zeme pāriet uz Kristālisko Lauku, palielinoties/izplešoties no 4-tās līdz 12-tai dimensijai.
 
Kristāliskā matrica tiek ģenerēta no zemākajiem sākotnējiem notikumiem un parādībām:
 
** Kristālisko Saules Disku kodēšana un Kristāliskais Virpulis 11-11-11. Makss (MAX) – 13-tās paradigmas oriģinālā ārpuszemes Bibliotēka – ir aicināts uz Arkanzasu, lai kodētu Kristāliskās frekvences. Tas notiek 11-11-11 un 12-12-12. Makss ir kodu Avots
 
** Kristāliskais Režģis tiks pabeigts 12-12-12
 
** 12 Sākotnējo Saules Disku apvienošana, kas pārstāv jauno DNS jeb gaismas kodus jaunās Zemes frekvencēm.
 
** Globāla Kristālisko Virpuļu Lauku apvienošana, sākot ar diviem, kuri atrodas Arkanzasā un Brazīlijā.
 
** Piramidālā-oktaedra tīkla pabeigšana, kas sevī ietver „Kristāliski-kosmisko” pārcelšanu caur piramidālo tīklu un spēka mezglu infrastruktūru uz planētu Zeme ar tās Planetāro Režģi un Kosmisko Režģi saistībā ar Orionu un Arkturu.
 
Tās ir iepriekš minētās noslēdzošās/galīgās korekcijas, kas ir nepieciešamas 2011.gadā un 2012.gadā, lai pabeigtu vēstīto Augšupeju/Pacelšanos. Daudzējādā ziņā Pacelšanās turpinās jau kopš 1987.gada, taču tas ir Režģis, Saules Disks, Kristāliskie Virpuļi un Piramidālie tīkli, kurus ir atlicis pabeigt nomainīt.
 
Daudz no jums patiesībā ir kodu nesēji, kristāliskie inženieri un kvantu mehāniķi, kuri atrodas šeit, lai sniegtu palīdzību pabeigšanā. Daži no jums ir Sūtņi, kuri ir „atgriezušies atpakaļ no nākotnes”. Citi ir Sīriusa-Plejādiešu Alianses locekļi, lai palīdzētu rekonstruēt varas struktūras, portālu-virpuļu centrus un Lay līniju/āderu pārcelšanu. Īpaši tas attiecas uz tiem no jums, kuri tiek dēvēti par „Zemes-Glabātājiem”.
 
Tieši tāpēc jūs esiet spiesti izlīdzināt enerģiju ar mega centriem, Arkanzasas Kristālu Virpuli un vietējiem/lokālajiem diskiem. Tas ir darbs, kam jūs intuitīvi esiet sagatavoti, lai to pabeigtu, un kuru jūs ļoti labi protat. Daudziem no jums ir līdzinieki starp Plejādiešu un Sīriusa kuģiem, kas nozīmēti, lai sniegtu palīdzību šajā pabeigšanā.
 
2012.gada Spēka Datumi un Aktivācijas Fāzes
 
Ir dažas galvenās frekvences, kas rodas noteiktos datumos 2012.gadā. Saulgrieži, saulstāvji un aptumsumi ir ārkārtīgi spēcīgi, katrs radot noslēguma kodēšanu Augšāmcelšanai/Pacelšanai.
Tas, kas tiek dēvēts par 12-to Pacelšanās Vilni, sākas janvāra beigās un turpināsies līdz 12-12-12.
 
Galvenie 2012.gada nozīmīgākie datumi ir šādi:
 
* 25.janvāris – 12-tā Pacelšanās Viļņa Sākums.
 
* 3.februāris – Neptūns Zivju Zīmē – Lielais Iekšējais Redzējums/Vīzija 12-tā Viļņa laikā uzlabojas.
 
* 8.februāris- Chiron Zivju Zīmē - lieliska iespēja individuālai atbrīvošanai un pasaules dziedināšanai.
 
*20.marts – Pavasara Saulgrieži – 4-tais un noslēdzošais Kosmiskās Iniciācijas vilnis, Kristālisko kodu lejuplāde un inicializācija.
 
*20.maijs – Saules aptumsums – Cilvēces Makro – Dievišķā Vīrišķā līdzsvara – integrācija.
 
*4. jūnijs – Mēness aptumsums – Cilvēces Mikro – Dievišķā Sievišķā līdzsvara – integrācija.
 
*6.jūnijs – Venēras tranzīts – b integrācija ar Sīriusa-Plejādiešu Aliansi, pilnīga Zelta Delfīnu enerģijas atgriešanās, sākotnējā Dievišķā Sievišķā, integrācija ar Dievišķo Vīrišķo.
 
*20.jūnijs – Vasaras Saulstāvji – ļoti spēcīgi, noslēdz datumu kvadrātu ar Saules aptumsumu - 20.maijā, Mēness aptumsumu - 4.jūnijā un Venēras tranzītu 6.jūnijā ... Tās būs ārkārtīgi intensīvas enerģijas, kas sevī ietver noslēdzošo enerģētisko kodu pieplūdumu un ļauj nekavētu atbrīvošanos (allows for obstructing releases).
 
* 22.septembris – Rudens Saulgrieži – Sākotnējā visu 12 sākotnējo Saules Disku formēšana kristāliskā formātā..
 
* 13.novembris – pilns Saules aptumsums –144 Pavadoņu Saules Disku aktivācija ar 12 Sākotnējiem Diskiem. Noslēdzošā Režģa integrācija Dievišķā Vīrišķā līdzsvarošanai ...
 
*28.novembris – Pusēnas/daļējs Mēness aptumsums – Noslēdzošā Režģa pabeigšana un Dievišķā Sievišķā integrācija.
 
*12.decembris – (12-12-12) – Trīskāršā datuma portāls. Galīgā kulminācija un Kristāliskā Režģa pabeigšana. Atlantas Tempļa Kristālu noslēdzošā aktivizēšana jaunajā kodā un apvienošanās ar piramīdveida struktūrām un Saules Diskiem. Vīrišķās un Sievišķās enerģiju līdzsvara apvienošana Dievišķajā Vienotajā. Noslēdzošā Maksa (MAX) kodēšana Kristāla Virpulī.
 
*21.decembris – Ziemas Saulstāvji – Pār-lejuplādēšana no Pacelšanās Režģa un Kristāliskā Kvantu-Lauka tīkla veidošana. Paplašināšanās daudz plašākai piekļūšanai 12 dimensijām. Saturna, Jupitera un Plutona - „Dieva Pirksta” veidošanās.
 
Pār-lejuplādēšana no 12-12-12
 
Uz 12-12-12 visas sistēmas kļūst pilnībā kodētas. Bimini Uguns Kristāla Aktivizēšana. Korelēts Kristāla Virpulī un Arkanzasas Kristāliskajā Saules Diskā. Pēc tam notiek īsa pārstartēšana un, viss tiks aktivizēts pilnā funkcionalitātē visās lauka kristāliskajās sistēmās uz 12-21-12, 2012.gada 21.decembri.
 
Ekonomika
 
Daudzi uzskata, ka ekonomikas amerikāņu kalniņi turpina vilni un attiecas uz šīm lielo baiļu un nemiera jomām. Daži pareģo pilnīgu sabrukumu. Dārgie, laikā, kad ekonomiskajai sistēmai ir jāmainās un tā mainīsies, pilnīgs sabrukums pasaules haosā nekalpos Jaunajai Zemei. Pilnīga sabrukums nenotiks, tam netiks atļauts notikt. Pārmaiņas uz jauno sistēmu notiks, taču tas prasīs daudzus gadu desmitus. Tas būs pakāpenisks process.
 
Prezidenta vēlēšanas ASV 2012.gadā.
 
Vēl, pirms beidzam šo analīzi. Mēs īsumā pateiksim par vēlēšanām, kas 2012.gada novembrī notiks Amerikas Savienotajās Valstīs. Mēs neprognozēsim uzvarētāju, taču mēs jums pastāstīsim, ka šis ir ārkārtīgi svarīgs laiks. Mēs teiksim, ka prezidents Obama ir dvēsele ar lielāku gaismu un piedāvā labākus ceļus Savienotajām Valstīm. Vēlēšanas viņam būs grūtas, taču pastāv liela varbūtība viņam tikt pārvēlētam. Bet tā nav nolemtība, daudzi faktori ir iesaistīti spēlē. Nākotne ir vienmēr mainīgs mērķis un šajā gadījumā mūsu loma nav tajā, lai paredzētu iznākumu, šim iznākumam pastāv izvēle un tā vēl nav noteikta. Teiksim tā, ka Obama ir cilvēks, kurš ir vairāk norūpējies par visiem pilsoņiem. Tomēr Savienotās Valstis ir vēl daudzu gadu desmitu attālumā no tā, lai tām būtu patiesa pārstāvniecība valdībā.
 
Noslēgums
 
Mēs jums sakām, ka 2012.gads ir vēstītais laiks. Tā ir Planetārās Pacelšanās lineārā pabeigšana. Planetārā Pacelšanās paredz Jaunu Zemi paplašinātā šablona ietvaros un pilnībā funkcionējošu 144 Kristālisko Režģi. Tās ir enerģijas, kas ļaus masveidā pārveidot cilvēci, lai sasniegtu Pacelšanos. Bet mēs jums sakām, ka pārmaiņas cilvēcē būs pakāpeniskas, lineārā laika kustības terminos runājot.
 
Lielākā daļa cilvēces 22.decembrī raudzīsies apkārt un teiks: „Nekas nav noticis, tas, kas tad bija tā lielā lieta?” Bet apgaismotie jūsu vidū zinās, ka kaut kas lielisks ir noticis, un ka patiesais Pacelšanās sākums ir atausis/ pamodies/parādījies.
 
Es Esmu Metatrons un es dalījos ar jums šajās patiesībās.
Jūs tiekat mīlēti.
 
.. Un tā tas ir.... un tā tas ir