sestdiena, 2011. gada 5. novembris

Mišele Karena par laiku līdz 11.11.11.


Mīļie draugi!
2011.gada beigās izejam cauri 7 aizraujošiem un spēcīgiem portāliem: Jaunam mēnesim Skorpionā, vakar 26.oktobrī; patlaban noslēdzas priekšpēdējais cikls un iesākās pēdējais Maiju kalendāra cikls- 28.oktobrī, tad Pilns Mēness Vērsī- 10.novembrī, 11.11.11. Merkurs atradīsies retrogrādā, sākot no 23.novembra līdz 13.decembrim (20º- 4º Sagittarius- Strēlnieks) Saules aptumsums 24.novembrī 2º37' Sagittarius un Mēness aptumsums 10. decembrī 18º05 Taurus (Vērsis). Jauns Mēness Skorpionā sākās vakar, 26.oktobrī un tas var nākamo divu nedēļu laikā atklāt tās emocionālās lietas, kas nebūt nav tās pašas labākās. Gaismai izplatoties pa visu planētu, blīvāko enerģiju transformācijas kļūst aizvien vieglākas.
Mēs varbūt esam pamanījuši kādus noteiktus skaitļus, kas tagad parādās mūsu digitālajos pulksteņos, uz numura zīmēm, uz objektiem, vai arī ievērojam kādus skaitļus, kas atrodas FaceBook draugu skaitā...Šie skaitļi satur dziļus vēstījumus- ziņojumus, īpaši atgādinot sekot līdzi savām domām. Labāk koncentrēsimies uz to ko GRIBAM un ticēsim, ka spējam manifestēt to, kas vajadzīgs mūsu nākamajam evolūcijas līmenim. Jo pozitīvāki un ticību saglabājošāki būsim, jo vairāk brīnumu notiks visos iespējamos veidos.
Šī Jaunā Mēness astroloģiskā karte atklāj mūsu pašu spēka svarīgumu, tā spēka, kas atrodas līdzsvarā ar vīrišķo un sievišķo: sirdi un kaisli, gaismu un mīlestību. Šajā laikā mēs ietekmīgi maināmies visos iespējamos līmeņos, atjaunojam patiesāku savienību ar mūsu spēku, mūsu senču viedumu un mūsu emocionālajām/garīgajām vajadzībām. Mūsu mīlestības lietas vai seksualitāte arī varētu iziet intensīvas transformācijas, jo kļūstam daudz apzinātāki par dziļajām enerģētiskajām fiziskās intimitātes saistībām un vēlamies sevi dalīt tikai ar tādu cilvēku, kurš atbilst mūsu vibrācijām sirdī, prātā, ķermenī un garā.
Solidaritāte ar citiem, daloties un palīdzot viens otram vajadzības gadījumos, arī veicina augstāku izaugsmi un labklājību visiem iesaistītajiem. Mīloši atbalstot viens otru, mēs dodam iedarbīgus radošos risinājumus cita cilvēka pārbaudījumos. 
Kad izvērtējam un novērtējam mūsu materiālos un garīgos resursus, tad nonākam līdz pamatīgai dziedināšanai un palielinātai finansiālai pārpilnībai. Ja mēs fokusējamies uz to, kas mums ir, strādājam, lai manifestētu tās idejas, kas mums atnāk, un pārstrādājam to, kas vairāk nav vajadzīgs, mēs varētu būt diezgan pārsteigti par to, cik bagātīgi esam. Kad sekojot mūsu svētlaimei, darām to, kas mums patīk (ko mīlam darīt), un, kas ir labs, tam seko arī nauda.
28.oktobrī/2011 beidzas priekšpēdējais Maiku Kalendāra cikls, tas iesākās 1999.gada 5.janvārī. Pēdējais 11 gadu cikls, ko vadīja ētika, prasīja no mums pa tiešo savienoties ar mūsu pašu patiesību un visu dzīvi. Tas nav nejauši, ka visas pasaules cilvēki saceļas un vēršas pret meliem, kas tā piesūcinājuši mūsu sabiedrību. Tas nav nejauši, ka visas struktūras, kas pajukušas pēdējos 10 gados un tās vietas, kas tika skartas lielākajās zemes kataklizmās, bija korupciju struktūras un perēkļi. Tāds ir dzīves likums- kas nav no gaismas, tas pats sevi pakļauj destrukcijai. Piektdien (28.okt.) mēs savienojamies pa tiešo ar Centrālo Sauli. Tas ir visspēcīgākais laiks, lai izteiktu mūsu vēlēšanās un augstākos redzējumus, kas savienoti ar dievišķo plānu un ieietu paaugstinātā miera, mīlestības un pārpilnības realitātē.
Tā kā pārejam no vienas dimensijas citā, mēs ik pa brīdim tiekam iemesti dažādu aktivitāšu virpuļvējā, kam seko stagnācijas sajūtas par nenozīmīgumu un iztukšotība. Šīs „tukšās” vietas patiesībā ir ļoti svarīgas, jo tās ir mūsu spēju pierādījums, mūsu savienošanās pa tiešo ar dievišķo, kas ļauj mums inter- dimensionāli ieiet tajā, kas nekad agrāk nav eksistējis.
29.oktobris/2011- 12.21/2012 ir pēdējais Maiju kalendāra cikls, kas paredzēts kopradīšanai, mūsu jaunās realitātes sapņu ieviešanai dzīvē. Mums ļoti iespējams šķitīs, ka pēdējos 13 mēnešos, kas mūs šķir no 12.21.2012., laiks vēl ievērojamāk paātrināsies. Tiks izdzīvotas daudzas dzīves. Mums varētu būt sajūta par bi-lokāciju, jo mēs izsapņojam vienlaicīgi daudzas dzīves. Varētu būt pagrūti izšķirt, kas ir reāls un kas nē. Bet beigu beigās, viss ir reāls, ko redzam, iedomājamies un sajūtam. Tāpēc cikla noslēgums rītdien, 28.oktobrī pieprasa no mums būt un atrasties absolūtā viengabalainībā. Bez godīguma varam radīt tikai haosu.
Daži no mums sajutīs aicinājumu pārcelties uz sev piemērotākām vietām, kas vairos mūsu dāvanas, talantus un apkārt mums būs cilvēki, ko mīlam un kuri mīl mūs. Mūsu dzīvēs ienāks interesanti un neparasti cilvēki, oriģinālu ideju pilni, atvērs jaunas sapratnes un paplašinās horizontu. Spēcināsies intuīcija. Mums ir visas iespējas kļūt tik radošiem, lai pasaules mērogā spētu savienoties savā starpā.
Pilns Mēness Vērsī 10.novembrī/2011 ir vēl kāds ļoti svarīgs portāls laika sprīdī starp 26.oktobra un 10.decembra dimensiju pāreju. Kursu var mainīt dažādi negaidīti apstākļi. Nepārvarami spēki var izraisīt pārmaiņas mūsu attieksmē pret dzīvi. Mēs varam apšaubīt izvēlēto virzienu, potenciālu, vērtības. Mūs lūdz attīrīties no visa mazsvarīgā. Mēs aizvien spēcīgāk apzināmies savu individualitāti un neatkarību un tādēļ labi spējam saskatīt dažādu notikumu un/vai cilvēku, kuri neizvēlas apgaismības ceļu, ierobežojošās atkarības.
Jo tīrāki mūsu motīvi, jo aizsargātāki esam pret reliģisko vai politisko fanātismu, seksuālo melno maģiju vai masu manipulācijām. Mēs radām labāku dzīvi, ko tā alkstam, lietojot iespaidīgas un produktīvas vizualizācijas. Pat ja vesels neaptveramu apstākļu komplekss cenšas bloķēt mūsu pūles, tad saglabājot augstāko viengabalainību, mēs apejam tumsas viltības un trikus.
Agrāk tik stabilās situācijas tagad var pēkšņi izšķīst, līdz ar to atverot jaunas iespējas mūsu sapņu īstenošanai. Ļaujot aiziet vecajam, mēs varam sasniegt ideālus un iedvesmot citus, veicinot viņu redzējumu un vīzijas. Mūsu smagais darbs tagad sāk nest augļus, ļaujot saņemt lielāku atalgojumu. Pavisam negaidīti var mainīties mūsu vērtības, radot pilnīgi jaunas sapratnes par to, kas esam un kas mums vajadzīgs. Pēkšņās pārmaiņas tikai veicinās un stimulēs tālāko attīstību.
11.11.11. numeroloģiski ir ļoti maģisks portāls. Tas iezīmē domu svarīgumu, t.i. pievērst uzmanību mūsu domām. Tas attiecas uz mūsu unikalitātes manifestāciju un zinot, ka attiecības veido divas būtnes, kas katra ir sasniegusi neatkarību un pilnību, mēs varam paļauties viens uz otru. Mēs neesam savstarpēji atkarīgi. Mēs katrs pats atbildam par savu rīcību, pieredzi, stiprajām un vājajām lietām. Dzīve var plūst starp tempļa pīlāriem.
Visu šo dimensiju maiņu notikumu gaisotnē vēl pāragri runāt par Merkura retrogrādu un diviem aptumsumiem. Par to vēlāk...
Katrā portālā, kad veicat uguns rituālus, ļoti svarīgi ir palīdzēt iezemēties un iezemēt pārmaiņas. Lai palīdzētu tiem, kuriem nav balkona, pagalma vai dārza, esmu radījusi iesācēju komplektu, kurā atradīsiet visu kas vajadzīgs, lai veiktu lūgšanu rituālu iekštelpās. Lai pasūtītu šo komplektu, ieejiet http://www.MichelleKaren.com un sadaļā „books” piespiediet „DVD” taustiņu, apstiprinot, ka vēlaties saņemt uguns rituāla komplektu.
Pateicos jums! Novēlu spēcīgi radošu pāreju! Līdz vēlākam... Mīlošā Gaismā.

Tulkoja Māra Brante