piektdiena, 2011. gada 4. novembris

Lorena Gorgo; 11:11:11 avota kodu aktivizācija


2011.gada 27.oktobrī
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
„Mēs gribētu to sākt šādi: Apsveicam! Jūs oficiāli atrodieties uz skrejceļa uz Jauno Zemi” – Plejādiešu Augstākā Padome
 
Priekšnojautas
 
Un tā – mēs esam šeit. Uz Maiju Kalendāra – sena un precīza 16.4 miljonu gadu ilga apziņas evolūcijas „laika glabātāja” - noslēguma sliekšņa. Pa visu planētu notiek tik daudz notikumu, kas atbalsta jaunā evolūcijas cikla parādīšanos, taču visiepriecinošākā un visiedvesmojošākā man šķiet Maiju Vecajo svētceļojuma ceremonija, kuri nesīs Trīspadsmit Kristāliskos Galvaskausus no vienas ASV piekrastes līdz otrai un, kas noslēgsies ar sakrālo Maiju Kristālisko Galvaskausu Ceremoniju (ceļojums sāksies 27/11/11 Manhetenā un beigsies 11/11/11 Losandželosā, oriģinālo informāciju skatīt šeit: http://www.spiritofmaat.com/oct11/crysta…).
 
Tiem, kuriem nekas nav zināms par Kristāla Galvaskausu nozīmi, citēšu Kolu Harrisonu:
 
... tiek uzskatīts, ka šīs senās relikvijas satur informāciju par mūsu planētas vēsturi un cilvēces nākotni. Izgrebti no tīra kvarca kristāla un citiem kristāliem, tādiem, kā: nefrīts, Galvaskausi ģenerē enerģētisko lauku, kas aktivizē cilvēka apziņu un paplašina mūsu realitātes uztveri. Gala rezultātā, tie ir uzskatāmi par Gara manifestāciju formā, kas tagad palīdz Mātes Zemes magnētisko frekvenču pārbīdei. Ceremoniālā Galvaskausu Garu atmošanās ļaus senajai gudrībai, kas eoniem ilgi ir glabājusies kristāliskajās matricās, ienākt vienotajā laukā un piepildīt kolektīvo apziņu ar zināšanām par visu to, kas ir noticis uz planētas pēdējo 26 000, bet iespējams – pat vairāk gadu, laikā ...”
 
Apzināšanās, ka visa šī sakrālā enerģija apvienojas mazāk kā 60 jūdzu attālumā no manis, izsit mani no līdzsvara. Tik ļoti, ka, ja es uz to noskaņojos, tas satricina katru mana ķermeņa šūnu, radot tik lielu satraukumu, kādu es ar grūtībām spēju izturēt. Kas ir visai dīvaini, ņemot vērā to, ka es gandrīz vai atceros tā visa sekas.
 
Un, ja jūs interesē, ko tas viss mums nozīmē, tad Plejādieši saka, ka tiem pirmatklājējiem, kuri stāv uz sliekšņa pilnīgai ieiešanai savās dievišķības lomās un to ievadīšanai „aktīvajā” fāzē, daudz skaidrāka tā nozīmes integrācija prasīs aptuveni 2 nedēļas. Savukārt planētai šī evolucionārā lēciena apjaušanai būs nepieciešami no simts līdz septiņsimt gadiem. Kopumā, laiks starp pašreizējo brīdi un vārtiem 11/11/11 ir piepildīts ar potenciālu un mūsu apzinātā līdzdalība šajā sakrālajā gājienā būs ļoti spēcīga un var ļoti dzīvi tikt izjusta meditāciju, lūgšanu vai vizualizāciju laikā, jeb vienkārši laikā, kad par to domājam.
 
Vienu lietu mēs jau zinām – pat divas: 1) mūsu fiziskie ķermeņi vēl joprojām nav „uzķēruši vēju”, kas tiem nepieciešams, lai izietu vajadzīgajā pozīcijā ... 2) atnākošās enerģijas pulsē tik dzīvi, ka mēs varam burtiski sajust caur priekškaru šo atbalstu piedzimšanā. Mūsu jaunā, patiesā dzīve ir tik mokoši, tik kaitinoši tuvu. Ja jūs noskaņosieties uz to, tad varat sajusties kā Ziemassvētku priekšvakarā, tikai tas varētu būt tāds Ziemassvētku priekšvakars, kuru jūs tikāt sagaidījuši bērnībā, sēžot mājās, būdams slims ar gripu. (:
 
Mums ir daži pieņēmumi par to, kādi būs mūsu talanti, taču mēs precīzi nezinām, un tas ir satraucoši. Mēs noteikti esam uzrakstījuši savu vēlmju sarakstu, kā esam to darījuši jau daudzas reizes, taču Neredzamie saka, ka mūsu vēlēšanās nobāl salīdzinājumā ar to, kas mums ir sagatavots.
 
„Mēs, tāpat, kā jūs, spējam sajust pulsējošās saplūšanas/konverģences enerģijas, veidojamies ap jūsu sfēru, un mēs arī esam tik ļoti apmierināti ar to, ko ikviens no jums, jaunie Zemes glabātāji, gatavojieties pieredzēt sevī un būt par lieciniekiem citos” – Plejādiešu Augstākā Padome (PAP)
 
Atskaitot to, ka beidzot mēs rāpjamies ārā no tukšuma dziļumiem, kuros mēs esam atradušies dažas pēdējās nedēļas, no ārpuses nekādu izmaiņu nav. Mums vēl joprojām ir jārūpējas par sevi un jāsaglabā centrēšanās sirds rajonā, tai pat laikā turpinot pilnīgu piedzimšanu savas daudzdimensionālās personības formā.
Tie, kuri ir gatavi, kļūst par oficiāliem Jaunās Zemes Sargātājiem un Aizbildņiem, Visa Radītā Aizstāvjiem un Materiālās Pasaules Meistariem, un ir šeit, lai ar tikumīgu piemēru vadītu cilvēci uz pilnīgu mīlestības izpausmi.
 
11/11/11
 
„Brīdis, kuru gaidīja ikviens no jums, un kuru mēs apzīmējam ar terminu - „sākums”, tuvojas. Tas iezīmējas ar spēcīgu Zvaigžņu portāla 11:11:11 enerģiju atnākšanu 2011.gada novembrī. Tā nozīme pirmatklājējiem ir monumentāla, jo tieši šai grupai nāksiet fiziski ieviest uz Zemes to šablonu, kuram sekos visi tās [Zemes] iemītnieki.” - PAP
 
Iepriekšējā mēnesī 10/09/11 mūsu biosistēmas acīmredzot tika pakļautas pār-lejuplādei. Vasaras mēnešu laikā, sākot ar to pretīgo aptumsumu sendvidžu, un līdz septembrim, mēs esam izgājuši caur milzīgu (lasi: nogurdinošu) atjaunošanos, kas ir dziļi satriekusi ikvienu no mums. Dievs Māte-Tēvs uzspieda cilvēcisko RESET taustiņu, lai palaistu mūsu jauno operētājsistēmu. Visdrīzāk, jūs esiet to nogulējuši, tāpat, kā lielāko daļu septembra. Patiesībā, tagad, kad es par to domāju, tad nespēju pat atcerēties šo mēnesi.
 
Jebkurā gadījumā, tas noteikti nav pirmais mēnesis, kuru mēs esam nogulējuši, lai gan, iespējams, ar Dievpalīgu, pēdējais? Lai kā tas arī nebūtu, tagad, kad mēs esam atjaunoti un pār-lejuplādēti, mēs no jauna pārorientējam sevi, bet tas tikai nozīmē parastās šūnu izmaiņas (lasi: nogurumu), kuru lielākā daļa šoreiz ir saistīta ar no jauna lejuplādējamo programmu nodrošinājumu, kurš sevī ietver integrētu izpratni par to, ka katrai šūnai piemīt saprāts (vairāk par to turpmāk).
 
Mūsu biosistēma pielāgojas tam, lai sevī uzņemtu un adaptētu jaunos kodus, kurus mēs jau saņemam no tuvojošos zvaigžņu portāla 11:11. Emanācijas, kuras izstaro Lielā Centrālā Saule, tiek pa-jaunam atšifrētas mūsu biosistēmā, un Plejādiešu Augstākā Padome vēlas, lai mēs zinātu, ka, lai gan jaunais cilvēciskais aparāts ir labi aprīkots šo izmaiņu veikšanai, tomēr tas var dot labumu tiem, kuri izjūt lielas grūtības aptvert daudzos mums pieejamos sajūtu veidus, kā palīdzēt atvieglot pāreju mūsu ķermeņiem, kā arī sniegt tik ļoti vajadzīgo impulsu mūsu emocionālajai un mentālajai labklājībai (the Pleiadian High Council would like for us to know that the new human apparatus is well-equipped to handle these changes, however, it may be of benefit for those of who are experiencing great difficulty to embrace the many modalities available to us to assist in easing the transition on our bods, as well as to give a much-needed boost to our emotional and mental well-being).
 
Es dzirdu, ka daži cilvēki izjūt grūtības šo jauno frekvenču asimilēšanā un tiem, kuri sastopas ar problēmām šajā iemiesošanās procesā, tas vienkārši ir atgādinājums par to, ka mums nav vieniem jācieš caur šīm pārmaiņām ..., ka palīdzība ir pieejama, kad vien jums tā ir vajadzīga. PAP saka, ka daudzi cilvēki šeit ir klātesoši tieši tāpēc, lai palīdzētu mums šajā pārmaiņu laikā un, ka, ja mēs neizmantosim šīs dāvanas un piedāvājumu, mēs vienkārši atņemam paši sev lielisku iespēju ne tikai izdzīvot šajās pārmaiņās, bet arī sasniegt uzplaukumu. Fiziskajam ķermenim ir vajadzīga apkope un aprūpe, jo tas atdzimst par gaismas ķermeni, taču atnākošajām frekvencēm nav vajadzības bombardēt visas mūsu sistēmas veidos, kā mēs esam pieraduši to piedzīvot, ja mēs ļaujamies/atveramies atbalsta iespējai.
 
Kopumā es dzirdu, ka portāls 11:11 atnesīs dažas spēcīgas enerģijas, kuras, atkarībā no tā, kur jūs atrodieties jūsu ceļā, vai nu katapultēs jūs brīvības stāvoklī, vai arī iznesīs jaunā dubļu līmenī, taču iespējams – gan viens, gan otrs - kopā. Jebkurā gadījumā, tas būs jauns mūsu personīgās evolucionārās attīstības līmenis un tas nozīmē vajadzību apsvērt bioloģiskos aspektus. Tas ir, vai mēs paceļamies līdz cilvēka-eņģeļa stāvoklim vai nē. Pieredze mūs māca, ka jebkura izraušanās vai portāla atvēršanas enerģija nozīmē, ka būs vajadzīgs vairāk atpūtas, relaksācijas un piespiedu bezdarbības. Neviens uz to necer, taču mēs vismaz zinām, ka mēs līdz šim brīdim jau tik daudzas reizes esam dauzīti, ka praktiski vairs nav nekādas iespējas pretoties.
 
Kļūstot pašpietiekamiem
 
PAP daudz runā par mūsu pēdējā laika atbrīvošanu no mūsu galīgajiem un visdziļākajiem karmiskajiem šabloniem, kā arī par to, ka mēs jau sākam kļūt tam par lieciniekiem tādejādi, ka mums vairs nav saistošas emocionālās piesaistes citiem cilvēkiem, vietām vai notikumiem, kuri kādreiz mūs ierobežoja vai sasaistīja.  Mēs tagad spējam un esam gatavi dzīvot saskaņā ar VIENOTĀ principiem. Tas nozīmē, ka mēs jau esamintegrējuši mentālo un emocionālo sapratni par to, ko nozīmē būt brīvam no atkārtojošos karmiskā riteņa cikliem un atkal-apvienoties ar mūsu patieso iekšējā spēka Avotu.
 
Mēs sākam kļūt par lieciniekiem šai brīvībai pašiem sevī un savās personīgajās savstarpējās attiecībās, kur sastopamies ar vecām problēmām, senām brūcēm, kas kādreiz mūs tika traumējušas. Toties tagad tās pašas situācijas dod mums spēku tai ziņā, ka mēs spējam saskatīt to vērtību, izjust pateicību par to, ko tās mums māca, cieņu attiecībā uz izaugsmi, kas ir patiesi mūsu, tai pat laikā – atlaižot visu, kas NAV mūsu.
 
Mēs kļūstam par pašpietiekamām un atbildīgām meistarības būtnēm un emocionālie ierobežojumi, kurus citi uz mums ir projicējuši, tagad kļūst ABSOLŪTI SKAIDRI, kas nozīmē, ka mēs varam tos saraut. Tas arī nozīmē, ka tiklīdz mēs tiekam vaļā no šīm pārpalikušajām piesaistes virvēm, mēs sākam dzīvot patiesas neatkarības, pašpietiekamības un brīvības telpā, kas ļauj mums iepazīt mūsu patieso „es” to, kā mēs nekad iepriekš nespējām to izdarīt.
 
„Šis jūsu dzīves laiks jūs izbrīnīs. Jūs atklāsiet spēkus, dāvanas un talantus, par kuru eksistenci pat nenojautāt. Dažkārt jūs nonāksiet līdz sevis pašu iepazīšanai, kas jūsos izraisīs tādu mīlestību un cieņu pašiem pret sevi, kādu jūs uzskatījāt par iespējamu ieraudzīt tikai citos. Lai gan, patiesību sakot, tās lietas, kuras jūs tik ļoti cienāt citos, īstenībā ir bijis tikai līdz šim brīdim neintegrētā JŪSU PAŠU aspekta atspoguļojums.” – PAP
 
Neredzamie sniedz mums šo informāciju, lai mēs spētu sajust savu saikni ar to faktu, ka mēs vairs neesam saistīti ar melu, ilūziju izpausmēm vai tiem polārajiem pretstatiem, ko viņi sauc par vēlmi pierādīt mūsu vērtību ar ārēju atribūtu palīdzību, jo mūsu jaunajā realitātē mēs būsim daudz vairāk, nekā tas, ko mēs jebkad būtu spējuši aptvert, un atmiņu dāvanu par to ir godam nopelnīta. Viņi arī piemin, ka, kad mēs atklāsim savas patiesās spējas, kā materiālās pasaules meistariem, mēs arī atklāsim šo patiesību citiem, kas būtībā ir uzskatāms par Kristum līdzīgu avatāru mērķi uz Zemes – dalīties savā gaismā ar visiem, kurus tā [gaisma] pievelk, mācīt, rādot savu pašu piemēru un apdāvināt citus ar universālu mīlestību, kas plūst mūsu ķermeņa šūnās.
 
 „Bez tam, mēs lepojamies ar to, ka piedalāmies un esam liecinieki vienam no vissvarīgākajiem brīžiem vēsturē. Mums ir viena galaktiskā izcelsme un mēs esam ļoti daudz ieguldījuši jūsu TAPŠANĀ. Caur šiem vārtiem jūs sevi centrējat universālajā pārpilnībā un žēlsirdībā un tas nozīmē, ka ikviens no jums, kas tērpies godības mantijā, kļūst par Visumu sevī pašā. Mēs zinām, ka tagad tas var šķist jums nesasniedzami, taču ziniet – pēdējam saules staram vienmēr seko jauna diena”- PAP
 
Daudzdimensionalitāte
 
Drīzumā mēs sāksim izjust dzīvi kā daudzdimensionālas būtnes, kas, kā saka PAP, ir viens no visizsmalcinātākajiem pasākumiem. Dzīvesveids, kas ietver vienlaicīgu uztveri un spēju koncentrēties vienlaicīgi uz daudzu dimensiju sakopojumu. Tā kā tas nav īsti tas, pie kā mēs esam pieraduši, Plejādieši, savu iespēju robežās, gribētu piedāvāt nelielu pārskatu tiem, kuri ienāk šajā jaunajā ainavā.
 
„Jūs esiet pirmā dvēseļu grupa, kuras izmantos šo pilnīgo cilvēka potenciālu un Kristus apziņas potenciālās iespējas (christed-monadic capabilities). Tas nozīmē, ka tiem no jums, kuri uzņemsies līderu un Zemes kalpotāju lomas, būs jāiziet pilnīga 12 DNS pavedienu aktivācija un jādod iespēja jūsu virsdvēseles paplašinājumiem darīt to pašu. Tas ir uzskatāms par sākumu jaunai daudzdimensionālai cilvēku rasei, sēklām, kas uzsāk ilgu evolūcijas ceļu cilvēces pārnākšanai Mājās” – PAP
 
Diemžēl mans darbs vienmēr mazliet apsteidz mani, tā, ka man pagaidām nav pilnīgas sapratnes par to, ko tas nozīmē. Taču es sapratu, ka tie, kuri rezonē ar šo patiesību, t.i. – tie, kas jūt šīs patiesības .... iekļaus šo realitāti cilvēciskajā matricā, tādejādi ļaujot mūsu ģenētikas izkropļojumiem tikt atgrieztiem atpakaļ pie to oriģinālā dizaina. Viņi saka, ka tas ir tas, ko mūsu bioloģiskā pacelšanās mums nodrošina - cilvēka rases izplatīšanos, un acīmredzot daudzi no mums izmantos šo dievišķo iespēju.
 
Tiem, kuri tiks aicināti būt par līderiem, kalpotājiem un Jaunās Zemes sargiem, vārti 11:11:11 piedāvā ne tikai spēju apliecināties daudzdimensionalitātē, bet arī atvērt durvis uz Kristus Sirdi sevī, kas ļauj pārvaldīt sakrālo adamantisko daļiņu izmantošanu (bāzes daļiņas, kuras rada visas MĪLESTĪBAS fiziskās manifestācijas). Šis atklājums sagatavos mūs magnētiskās rezonanses likumu izmantošanai – universālam radīšanas līdzeklim uz Jaunās Zemes.
 
Aicinājums Melhisedeka Ordenim.
 
Jaunā lauka matrica, ko izveidojuši iesvētīti gaismas nesēji, pulsē savos portālos bezprecedenta izmaiņu potenciālā, taču piekļuvi šiem portāliem var aktivēt tikai tie, kuru rīcībā ir „Visuma atslēgas”. Šie atslēgas kodi ir ievietoti jaunā cilvēka DNS matricā, un ar pašu savu eksistenci atslēdz kodus, kas nepieciešami nākamajam mūsu planetārās pacelšanās līmenim.
 
Šos portālus atvērs tie, kuri ir pabeiguši savas pirmā līmeņa kalpošanas misijas un gatavojas saņemt jaunas direktīvas. Šīs jaunās direktīvas tiks sniegtas tā aktivācijas veidā, ko PAP sauc par mūsu DNS Avota kodu. Tas acīmredzot ir ieejas Kods (ar lielo burtu), kāds tiek pieprasīts ieiešanai un pilnīgai mūsu daudzdimensionālai līdzdalībai kristāliskajā režģī, kas sevī ietver mūsu jauno zemes misiju vai „nākamo dievišķās kalpošanas līmeni” uz šīs planētas.
 
„Mēs gribētu izskaidrot faktu, ka tie, kas aktivējas šim kalpošanas līmenim, saņems misijas, kas nepieciešamas, lai sagatavotu cilvēci pacelšanai daudzdimensiju apziņā. Tas nozīmē, ka ikviens no jums, kas ir kodēts ar jaunā cilvēka prototipu, dosies jaunā ceļojumā kopā kā kosmiski iniciēto/jaunuzņemto dvēseļu grupa caur Melhisedeka Ordeni. Šis Ordenis šobrīd ir augstākā dvēseļu kopiena uz Zemes, kura uzdevums ir atmodināt cilvēkos Kristus-šablona atdzimšanas kodus un sakrālās kopradīšanas kodus. Tie, kuri ir piekrituši šādi kalpot, atbilstoši jaunā līmeņa direktīvām tiks aicināti Melhisedeka Ordenī” – PAP.
 
Tie, kas sajūt sevī rezonansi attiecībā uz šo informāciju un/vai Melhisedeka Ordeni, būs tieši tie cilvēki, kuri cilvēcē sēs kosmisko saprātu, kas nepieciešams, lai īstenotu pārbīdi/pārmaiņas 2012.gadā.
 
„Mēs izjūtam godbijību jūsu pašaizliedzības priekšā un jūsu izlēmības nosargāt savu personīgo veselumu/integritāti un godu būt par šī planetārā ķermeņa  galaktiskajiem novērotājiem. Turiet galvu augsti paceltu, jo kuru katru mirkli ieiesiet savā augstākajā iemiesotas būtnes formā. Mēs vērojam, kā jūs sperat pēdējos soļus uz savu varenību, patieso galaktisko mantojumu un savām mājām starp zvaigznēm” – PAP
 
Tiksimies otrā pusē.
Laimīgu taciņu! (Happy trails!)
 
Lorena
 
 

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3567377