otrdiena, 2011. gada 22. novembris

Laika valdnieku vēstījums- Laika nianses; caur Dž.MakBetu Lutānu


Laika nianses
Saņemts no Džiliānas MakBetas Lutānas

Mēs paši esam laika būtība- gan zināmā, gan nezināmā. Mēs esam esence visam, kam ir pagātne un visam, kas vēl būs. Mēs esam enerģijas, kas iezīmē mūsu ķermeņa formas, prātu, domas laikā kas nāk un vēl būs. Mēs VISI esam eksistējošais laiks. Laika izplešanās brīdī notiek arī saraušanās. Virzoties uz priekšu, vienlaikus notiek arī atkāpšanās. Viss visu laiku iet roku rokā. Virzība uz priekšu ir tas pats, kas virzība atpakaļ un otrādi.

Aptumsumu laikā mainās zemes saucēju (matemātisks jēdziens) numeroloģiskie kodējumi, un tas nozīmē tikai to, ka skaitļi mainīsies. Mainīsies jūsu hronoloģiskā vecuma skaitlis. Mainīsies bioloģiskā vecuma skaitlis. Jūsu DNS skaitļu secība mainīsies. Mainīsies arī skaitļu daudzums minūtēs, sekundēs un arī 24 stundu laika blokos. Mainīsies garuma un platuma mērogs jūsu dzīves vietā. Tas tiks izkniebts. Galaktikā notiks kustība, un laiks uz dažām sekundēm pavirzīsies atpakaļ. Atpakaļ virzība vajadzīga tāpēc, lai atgūtu un rekalibrētu tuvo nākotni.

Tas ir līdzīgi tam kā pagātnē no kalendāra tika izdzēstas vai pievienotas dažas dienas, to darīja pie varas esošie un tā rīkojās savu vēlmju un vajadzību vadīti. Tiks veikti labojumi un precizējumi laika/telpas pielīdzināšanā. Jūsu laiks pielīdzināms jātniekam, kurš jāj blakus lokomotīvei. Lokomotīve ir galaktiskā sapratne par laiku. Jātnieks ir cilvēciskā sapratne par laiku. Kādā priekšā stāvošā Laika krustpunktā abi savienosies, krustosies, un tā jūs pieredzēsit galaktikas loku. Nekas jūsu galaktikā neiet pa taisnu līniju. Viss ir izliekts (ieliekts), lai iegūtu impulsu. Liekumos atrodas gravitācijas spēks un enerģiju pārmaiņu spēks- dažkārt eksistē augšupejošs spēks, citkārt lejupejoša kustība. Šajā laikā jūsu enerģijas ir augšupejošā režīmā, un aptumsuma laikā jūs saņemsiet impulsu, pieredzēsiet un beidzot sapratīsiet šo galaktisko enerģiju uzplūdus laika savienojumā. Jūs izpletīsities vairāk nekā spēsit saprast savā pašreizējā domāšanas līmenī, bet jums jābūt atvērtiem. Esiet ar atvērtu sirdi, pasniedziet pretim plaukstas un esiet ar atvērtu prātu, lai saņemtu šo pieredzi, tā stums jūs uz priekšu.

Jūsu zemes enerģijas tīši ir limitētas. 24 stundu diena, 60 minūtes, 60 sekundes un 12 mēnešu gadi tika radīti mulsināšanai un ierobežošanai. Tajā laika niansē, kurā gatavojaties ieiet, jūs sapratīsiet, ka Laiks kā jūs to pazīstat, ir lokans, veidojams, staipāms un spējīgs sarauties. Dienas laikā spēsit vadīt laiku saskaņā ar vajadzībām. Jūs katrs radīsiet Laiku atbilstoši savām personīgajām vajadzībām un gribēšanām. Vieni gribēs saīsināt dienu, citi- pagarināt, vieni gribēs vairāk dienas gaismas, citi- vairāk nakts, vieni gribēs krēslu un ausmu un mazāk pusdienas laika spozmi.

Kā jau Kop-Radītājiem pienākas, jūs kļūstat par Laika Meistariem. Tā enerģija, no kādas radīta jūsu pasaule, pēc savas dabas ir hologrāfiska, tas nozīmē- tā ir šķietama (iedomāta). Jūsu iedomas, iztēle, fantāzija veido jūsu dzīvi. Ikviens strādājat ar dažādas cietības klints akmeni, katram jums ir savs akmenskaļa darbarīks. Aptumsumi nogādā jūs augstākā meistarības pakāpē un ļauj citām enerģijām- kas palikušas ārpus zemes frekvencēm- ienākt/pārklāt Zemes enerģijas.

Tā kā Laika Nianses tiek uz brīdi apstādinātas un pavirzītas atpakaļ, tad ap agrāk slēgtām zemes enerģijām tiek radītas ieejas durvis. Tām enerģijām ir visaugstākās gaismas frekvences un tiks molekulāri un pārdomāti savienotas ar nākošo zemes evolucionāro procesu. Mēs atkal apstiprinām, ka pieeja tiks dota un ieiet pa šīm durvīm spēs tikai tās enerģijas, kurām būs Kristus frekvence. Šīs enerģijas savienosies ar katru cilvēku, lai veicinātu un nogādātu jūs tuvāk Kristus enerģijām un tuvinātu sapratnei par to- ko tad Dievs vēlas no jums, ko vēlas, lai jūs saprastu un ko vēlas, lai jūs mīlētu. Tāpēc esiet atvērti jaunām pasaules sapratnēm, uztverēm; jūsu sapratnei par visām lietām pienācis laiks mainīties.

 ‘Portāls’, ko visi meklējat kaut kur ārpusē ir tas, kas jūs vienmēr esat bijis. Durvju atslēga debesu sfērā esat jūs pats. Jūs esat atslēga cilvēka formā. Jūs esat ieeja cilvēka formā. Jūs esat dievišķā gaisma, ko meklējat. Šovakar pirms iemigšanas sev pasakiet, ka dodat atļauju atlaist/atbrīvot no sevis visu to, kam nav augstākās gaismas vibrācijas. Jo, lūk,- Gaisma Nāk! Daži jautās: „Vai tā ir otrā atnākšana? Vai arī pirmā?” Šajās pārdomās mēs jūs atstāsim.

Mēs esam Laika Valdnieku būtības.

Tulkoja Māra Brante