otrdiena, 2011. gada 15. novembris

Deivids Aiks- Cukura "blēdības"


The Sugar Scam – Cukura blēdības

Cilvēka ķermenis ir hologramma, un katra tās daļa ir tikai mazāka versija no visas lielās hologrammas. Prāts un emocijas ir šīs ķermeņa hologrammas izpausmes, tāpat kā mūsu stāja, gaita, izturēšanās, balss tonis un elpas smarža. Mike Lambert (Maiks Lamberts) ir cilvēks, kurš caur šādām izpausmēm spēj piekļūt cilvēka hologrāfiskajam datoram.

Piemēram, daudzas reizes, kad esmu ieradies pie sava drauga Maika Lamberta, kurš strādā Shen Clinic, viņš varēja pilnīgi precīzi nolasīt visu par mani, to kā es jūtos – fiziski, mentāli un emocionāli – tikai paskatoties uz manu mēli. Mēle ir tikai neliela daļa no visas ķermeņa hologrammas, un mēles stāvoklis atklāj visa ķermeņa stāvokli. Tas pats attiecas arī uz acīm. Maiks paskaidro: „Aknas ir enerģētiski savienotas ar acīm, sirds ir savienota ar mēli, un nieres ir savienotas ar ausīm. Tieši tāpēc bieži tinīts (tinnitus- ausu džinkstēšana) patiesībā ir saistīts ar nieru mazspēju. Simptoma avots tikai retos gadījumos ir problēmas avots.” 

Kā piemēru viņš man izskaidroja rafinētā cukura postošo iedarbību. Pirmkārt, viņš saka, viens kumoss rafinēta cukura spētu tevi nogalināt, ja ķermenis uzreiz neizraisītu izdzīvošanas reakciju, lai ar to tiktu galā. Rafinēts cukurs ir skābs līdz potenciāli nāvējošam stāvoklim/stadijai, un, lai sevi aizsargātu, ķermenis lielos daudzumos atbrīvo kalciju no kauliem un zobiem. 

Un tā pienāk brīdis, kad tik daudz kalcija ir patērēts ķermeņa izdzīvošanai, ka kaulos un zobos jau parādās sekas (bojājumi). Viena no tādām sekām ir osteoporoze, kad kauli zaudē stiprību un blīvumu un kļūst daudz vieglāk ievainojami un trauslāki, tiem parādās tieksme lūzt. 

Rafinētā cukura lietošana uzturā ietekmē smadzenēs esošo čiekurveida dziedzeri un līdz ar to arī nervu impulsu raidītāju serotonīnu (Serotonīns ir viens no spēcīgākajiem garastāvokļa, apetītes, miega un sāpju jūtības noteicējiem organismā- K.B.) Serotonīna trūkums organismā izraisa depresiju. Cilvēkus šajā stadijā bieži pievilina cukuroti produkti, tādi kā šokolāde, kola un enerģijas dzērieni omas un enerģijas pacelšanai. Un šādā veidā cikls turpinās aizvien postošāk. Viena skārdene kolas satur deviņas tējkarotes cukura, Maiks apgalvo: „Un tikai viena spētu tevi nogalināt bez ķermeņa reakcijas ar kalcija izdalīšanu”. 

Šobrīd sabiedrībā varam redzēt ar cukuru saistīto slimību eksploziju/izvirdumu. Hormons insulīns glikozes veidā cukuru nogādā ķermeņa šūnās. Pārāk liels cukura daudzums ķermenī (ieskaitot no ogļhidrātiem iegūto glikozi/cukurus) var novest pie tā, ka vai nu aizkuņģa dziedzeris nespēj saražot insulīnu pietiekamā daudzumā, vai arī visa sistēma tiek pārslogota. Un tam ir vairākas sekas. Kad glikoze netiek absorbēta un patērēta enerģijā, tā tiek uzglabāta šūnās tauku veidā – tas arī ir galvenais iemesls mūsu sabiedrības palielinātā svara pieaugumam. Insulīna nelīdzsvarotība organismā domino efekta veidā var novest pie prostatas un krūts vēža (ar savu iedarbību uz imūnsistēmu), diabēta (šobrīd epidēmiskos apmēros) un vairogdziedzera mazspējas (vairogdziedzeris atbild par ķermeņa temperatūras saglabāšanu, vielmaiņu, imūnsistēmas stiprību un hormonālo stabilitāti). Kad vairogdziedzera darbība tiek traucēta, tad tiek traucēta arī visa ķermeņa sistēmas darbība. 

Hlorīdi, kas tiek izmantoti dzeramā ūdens attīrīšanai un atrodas dzeramajā ūdenī, ir ļoti bīstami vairogdziedzerim. Hlorīdi patērē jodu, kas ir svarīgs vairogdziedzera darbībai. Hlorīdi ir vēl kāds uzbrukuma veids mūsu endokrīnās sistēmas dziedzeriem, arī „trešajai acij”.

Fragments no Deivida Aika (David Icke) grāmatas Human Race Get Off Your Knees
Tulkoja Kārlis Brants